2011 Şubat Anneleri

şu foto ekleme olayını ben de bilmiyorum. çok eskiden bi kaç kez eklemiştim ama unuttum gitti.. yoksa kızımın odası vaaar sepeti şekerleri vs vaaaarr benim de göbeğim vaaarrr var da varr :)

şu foto ekleme olayını ben de bilmiyorum. çok eskiden bi kaç kez eklemiştim ama unuttum gitti.. yoksa kızımın odası vaaar sepeti şekerleri vs vaaaarr benim de göbeğim vaaarrr var da varr :)

RESİM YÜKLEME

**HIZLI RESİM SİTESİNE GİRİN

***GÖZAT-TAN İSTEDİĞİNİZ FOTOĞRAFI SEÇİN
***YÜKLE YAZAN YERİN YANINDAKİ AÇILIR OKTAN SİTELER VE E POSTAYI SEÇİN
***SONRA YÜKLE DEYİN
***AŞAĞIDA AÇILAN LİNKLERDEN FORUMLAR 3 YAZANI KOPYALAYIP AYNEN BURAYA YAPIŞTIRIN
UMARIM DETAYLI ANLATABİLMİŞİMDİR

ayyy çok sağolasın canımm. inşallah en yakın zamanda ekliicemmm. ama pt ye kalırsa sen doğurursun sonra da gelmez göremezsin fotolarımı :)

bu arada melocum fotoğrafında son ayında olduğuna inanılacak gibi değilsinn.. ben 7. ayımda öyleydim hem de maşallah kızının kilosu çok iyi.. benim göbeğim kesin senden daha önde :))

çok istiyorum yüklemeyi ama beceremedim yaa sorun oluştu diyor resimler büyükmü geliyorki
canım detaylı anlattım yukardaki şekilde çok kolay hemen ekleyebilirsin
ayyy çok sağolasın canımm. inşallah en yakın zamanda ekliicemmm. ama pt ye kalırsa sen doğurursun sonra da gelmez göremezsin fotolarımı :)
evet hadi bekliyorum en müsait zamandaa
bu arada melocum fotoğrafında son ayında olduğuna inanılacak gibi değilsinn.. ben 7. ayımda öyleydim hem de maşallah kızının kilosu çok iyi.. benim göbeğim kesin senden daha önde :))

benim 34. haftaya kadar hiç göbeğim yoktu canım kemiklerim geniş vücudum iyi saklıyor sanırım ondan

ben hamile olduğumu zaten sattan 25 gün sonra idrar tahlilinde öğrendim. çok hızlı oldu yaniii.. sonra aaa aa baktım sütyen sıkıyor hemen onu değiştirdim sonra bi de baktım karnım pırtlıyor hatta haftamı büyük mü söylesem insanlara diyordum, bu haftada bu ne göbek dicekler diye :))) amaaan neyse işte her hali güzel bence... bitti bitiyor..

ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için 4 ay kimseye söylemedim ailem dışında
8 ay falan söylemesemde anlaşılmayacakmış

ben de ilk bebeğimi kaybettiğim için 4 ay kimseye söylemedim ailem dışında
8 ay falan söylemesemde anlaşılmayacakmış

benimde ilk bebeğim 3.5 aylıkken karnımda öldü bende bu hamileliğimi 3 ay kimseye söylemedim annemler biliyorlardı sadece bide eşimin çok yakın akrabaları hatta ögreneneler şok oldular niye sakladınız diyen bile oldu ama zor sakladım komşularım bekliyorlardı hep sıkıştırıyorlardı sonra öğrendiklerinde kızdılar bile niye söylemiyorsun diye

kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..

Çatı muayenesi smeardan biraz daha farklı. Parmağını sokup dört duvarı yokluyor. Benim acımadı, acıdı diyenler de var. Bu haftaki kontrol biraz daha zordu, senin kasman da çok önemli. Kesinlikle katlanılmayacak bir şey değil ama birinin parmaklarını içeri sokması tabiki bazılarını daha çok rahatsız ediyor. Tabiki doktorun desteği burada çok önemli, seni azarlayacak doktorla işin zor. Benim doktorum çok şekerdir, o beni desteğiyle rahatlatır. Azarlayan doktorlara sinir oluyorum.

benim de ilki düşük olmuştu malesef.. onu öğrendiimiz gün söylemiştik. bunda ise çok sabredecek saklayacaktık güya, öğrendiğim gün sadece kardeşime, ertesi gün sadece anneme 3. günü de herkese söylemiştikk :)))) ama öğrendiim gün ankaraya iş gezisine gidiyordum sabah 5te kalkıp testi yaptım ve yola çıktık sonra da aman yollarda bana bişi olsa kimse bilmiicek diye haber vereyim hamile olduumu demiştimm:)

kızlar merhaba... yarın sabah 8 de hastaneye yatışım yapılıyor... sanırım 9-9.30 gibi bebeğimi kucağıma almış olurum.. dualarınızı esirgemeyin bizden.. ben çok korkuyorum..

canım benim hiç korkma ben ctesi günü doğum yaptım herşey çok güzel pozitif geçicek hiç merak etme sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle...

aaa yasmin gelmiş hoşgeldin canım dualarımız seninle benimde yarın kontrolüm var bakalım ne olucak rabbim yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…