2011 Şubat Anneleri

yasmin nişanı nasıl ayırt ediyorsun? benim de dün akşam muayenem vardı, ardından yarın ve öbürgün kanaman olabilir dedi doktor. zaten parmağını gösterdi kan vardı. muayeneden itibaren kan geldi bende. hala az az geliyor, akıntının kahverengi olanı, pembemsi de olabiliyor, akıntı gibi az az geliyor. nişan dedikleri böyle çok yoğun bir şey mi? ben sanki bir seferde yoğun bir şey gelecek diye bekliyorum, doğru mu?
ufff, valla benim doğurmam lazım, doktorum önümüzdeki üç gün yok. yat dinlen doğurma ben yokken dedi :)

canım valla ben ayırt etmedim.. edemedim açıkçası.. doktorumaa bile muayene ettin ondan oldu dedim.. yok yasmin nişan o dedi.. annemin arkadaşı ebe ona iç çamaşırımdaki lekeyi gösterdim oda nişan dedi.. valla herkes nişan diyor ben demiyorum.. yoğun bişi değil.. akıntının kahverengisini düşün.. en azından benden öyle geldi..

canım gözün aydın doğumun rahat geçmiş sevindim şuana kadar hiç birimiz aman aman sezeryan ağrısı çekmedik sanırım inş böyle devam eder canım benim oğlanın çok kuvvetli emme refleksi var ama doymuyor hemde sütüm olmasına rağmen bugün ilk doktor tecrubemizi yaşattı bize doktor bizede aynı mamayı verdi ve oda kaşıkla besle dedi ama benim dondurucuda süt stoğum var ordan faydalanıcam bitene kadar sana tavsiyem elektirikli pompa edinebiliyorssn mutlaka onu kullan alamıyorsan hastaneler kiralıyor bebek emmesine en yakın onlar çekiyor sütün çoğalır iyice bide humana stil dışında tane kimyon anason ve rezene demleyip içebilirsin acayip süt yapıyor

Canım benden henüz öyle çok süt gelmiyor.Ama kızım bi tam emebilse çok iyi gelecek... Bugün hemşire çok güzel sütün var göğüslerinde ama emmesi lazım dedi... biberona alışmaması için kaşıkla vereceğiz aptamil'i.
Benimde arkadaşımın sütü çok boldu bebek emiyordu ama doymuyordu.Sütü doyurucu değilmiş meğersem... Onlarda mama desteği verdiler.
İnşallah yılmadan çabalayıp bu durumu halledeceğim.

ayyy inş. canım yaa valla cuma günü doğurursam odaları dolaşırım seni bulurum hem tanışmış oluruz ne güzel olur vallaa:66::66::66:

evet bencede bul mutlaka beni :9: özgür beyin hastasıyım ben.. süper olur tanışmış oluruz :29:

gayecim aman maşallahh deee :nazar: nazar değmesin ne güzel hemen toparlanmışsın:nazar:.

yasminkamu bende seni merak etmiştim iyi bari annenler yanında oo zaten onlarda hemşireymiş ne güzell ehh zamanın gelmiş artık resmen hayırlısı olsun kolaycacık doğurursun inşallah

elenii kan tahlilinde %99 1 günlükte olsa çıkıyor.en güvenli yol yani.tahlil sonuçlarıda devlet hastanesinde yaptırırsan öğleden önce yapılırsa öğleden sonra çıkar öğleden sonra verirsen ertesi güne kalır

yaa kızlarr eşime dün ne güzel baktım iyileştirdim gibi kendine geldi ayaklandı bugün işe gitti geldi yine pertt :50: canım yaaa sesi soluğğuda gitmiş.yemek yedi sıcak su torbası koydum ayaklarına yorganı çekti üstüne yattıı.uyuyo şimdi.toparlar kısa zamanda inşallahh üzülüyorum valla böyle hasta olunca.

sağol canım emin ellerdeyim çok şükür.. hayırlısı olsun inşallahh bakalım kızım nasıl gelmek isteyecek..

gayecim aman maşallahh deee :nazar: nazar değmesin ne güzel hemen toparlanmışsın:nazar:.

yasminkamu bende seni merak etmiştim iyi bari annenler yanında oo zaten onlarda hemşireymiş ne güzell ehh zamanın gelmiş artık resmen hayırlısı olsun kolaycacık doğurursun inşallah

elenii kan tahlilinde %99 1 günlükte olsa çıkıyor.en güvenli yol yani.tahlil sonuçlarıda devlet hastanesinde yaptırırsan öğleden önce yapılırsa öğleden sonra çıkar öğleden sonra verirsen ertesi güne kalır

yaa kızlarr eşime dün ne güzel baktım iyileştirdim gibi kendine geldi ayaklandı bugün işe gitti geldi yine pertt :50: canım yaaa sesi soluğğuda gitmiş.yemek yedi sıcak su torbası koydum ayaklarına yorganı çekti üstüne yattıı.uyuyo şimdi.toparlar kısa zamanda inşallahh üzülüyorum valla böyle hasta olunca.

canım geçmiş olsun sende dikkat et kendine son anlarda hastalık kapma yada stres yapma ben eşim eşim ameliyat oldu diye çok stres yapmıştım doktorum stres yapma dedi hatta gülüştük filan ertesi gün doğuma gittim yani bu dönemde stres çok etkiliyorr

Canım benden henüz öyle çok süt gelmiyor.Ama kızım bi tam emebilse çok iyi gelecek... Bugün hemşire çok güzel sütün var göğüslerinde ama emmesi lazım dedi... biberona alışmaması için kaşıkla vereceğiz aptamil'i.
Benimde arkadaşımın sütü çok boldu bebek emiyordu ama doymuyordu.Sütü doyurucu değilmiş meğersem... Onlarda mama desteği verdiler.
İnşallah yılmadan çabalayıp bu durumu halledeceğim.

inş canım fırsat buldukça emzir helede uyanıkken biz ikiz< olduk oğlumla hastanede biberona alıştığı için göğsüme yapışık geziyoruz :))) sonunda alıştı maşallah güzelde çekiyor ama doymuyor bakalım bu hafta deniyecez nasıl olucak olmassa haftaya mamaya geçicez doktor öyle dedi

gebeliğin ilk dönemlerinde diş çektirilmezmiş doğrumu benimki çok kötü..

gebeliğin ilk aylarında evet diş tedavisi yapılmaz. yani anestezi uygulanmaz...ama hamileliğini öğrenene kadar içtiğin ilaçların hiç bir yan etkisi olmuyor diye biliyorum. çocuk küçük bişi olmaz diyor doktorlar... geçmiş olsunn..

gebeliğin ilk aylarında evet diş tedavisi yapılmaz. yani anestezi uygulanmaz...ama hamileliğini öğrenene kadar içtiğin ilaçların hiç bir yan etkisi olmuyor diye biliyorum. çocuk küçük bişi olmaz diyor doktorlar... geçmiş olsunn..

çok saol canım inş öyledir benim ürtikerim var ilaç içmeden duramam doktor tavsiyesiyle bi ilaç alıcam artık..

canım geçmiş olsun sende dikkat et kendine son anlarda hastalık kapma yada stres yapma ben eşim eşim ameliyat oldu diye çok stres yapmıştım doktorum stres yapma dedi hatta gülüştük filan ertesi gün doğuma gittim yani bu dönemde stres çok etkiliyorr

valla iki gündür gayret gösteriyoruz bulaşmaması için
hatta dün gece ayrı yattık.bugecede ayrı yatarız heralde artık iyileşene kadar

kızlar bilseniz bir buçuk yıldır nasıl uğraştık çocuk için olmuyordu eşim ameliyat oldu şimdi daha yeni hamile kaldım korku sardı beni şansa diş ağrısıda başladı hergün minoset içiyorum ürtikerde var sürekli ilaç içmek zorundayım ne diyim allah yardımcım olsun...

kızlar bilseniz bir buçuk yıldır nasıl uğraştık çocuk için olmuyordu eşim ameliyat oldu şimdi daha yeni hamile kaldım korku sardı beni şansa diş ağrısıda başladı hergün minoset içiyorum ürtikerde var sürekli ilaç içmek zorundayım ne diyim allah yardımcım olsun...

allah yardımcın olsun canım inş. bebişine birşey olmaz hayırlısıyla kavuşursunuz benim bir arkadaşımında migreni vardı oda sürekli ilaç içiyordu bebeği saglıklı şimdi sekiz aylık hamile inş. sende bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun rabbim çocuklarımızla imtihan etmesin

selam kızlar,nasılsnz?
giremiorm kaç gündr,geçmişe de bakamadm yine çok birikmiş:26:
kv+kp geldi,pek rahat diilim evde,sık da giremiorm o yüzden.
görümcem kocası çocukları fln da vardı da bi gün kaldılar allahtan.
ama kv.ler doğurana kdr gitmyck sanırım çoook sıkıldımmmmmmmmm çooookkk,
kocamla da kavgalıyız haliyle,rahatım kaçtı huysuzlandım..
inşallah herkes iidir,keyfi yerindedir.

kızlar bişi sorcam yaa... çağlayandan haberi olan var mı??? arıyorum telefonuna bakmıyor..doğumunun olduğu gün mesajda attım yine ulaşamadım.. hiç gelmedide doğumdan sonra buraya.. doğumundan sonra konuşan falan varsa bana bilgi verebilir mi ?? çok merak ediyorum onu..

allah yardımcın olsun canım inş. bebişine birşey olmaz hayırlısıyla kavuşursunuz benim bir arkadaşımında migreni vardı oda sürekli ilaç içiyordu bebeği saglıklı şimdi sekiz aylık hamile inş. sende bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun rabbim çocuklarımızla imtihan etmesin

inş canım çok saol..

selam kızlar,nasılsnz?
giremiorm kaç gündr,geçmişe de bakamadm yine çok birikmiş:26:
kv+kp geldi,pek rahat diilim evde,sık da giremiorm o yüzden.
görümcem kocası çocukları fln da vardı da bi gün kaldılar allahtan.
ama kv.ler doğurana kdr gitmyck sanırım çoook sıkıldımmmmmmmmm çooookkk,
kocamla da kavgalıyız haliyle,rahatım kaçtı huysuzlandım..
inşallah herkes iidir,keyfi yerindedir.

canım stres yapma hatta bir kulağından girsin ötekinden çıksın bebeğini düşün allah yardımcın olsun canım ben hep onlarla iç içeyim valla alıştım artık ne yalan söylim hatta dediklerini duymuyorum bile artık bebeğimi düşünüyorum hiç kimse bebeğimden önemli değil onlar yüzünden bebeğimi üzemem sende bebişini düşün üzme kendinide bebeğinide

kızlar bişi sordum ama bilgisi olan yok muuuu ???

kızlar bişi sorcam yaa... çağlayandan haberi olan var mı??? arıyorum telefonuna bakmıyor..doğumunun olduğu gün mesajda attım yine ulaşamadım.. hiç gelmedide doğumdan sonra buraya.. doğumundan sonra konuşan falan varsa bana bilgi verebilir mi ?? çok merak ediyorum onu..

kızlar bişi sordum ama bilgisi olan yok muuuu ???

ben bi doğum yaptığını biliyorum ama gelmedi ondan sonra.
bende bi ara arayım dedim ama vazgeçtim şimdi bi heyecan bi telaş vardır diye.bebek uyanmasın diye tlfnu yanına almıyodıur.işte cep telfonu zararlı falan diye belki vermiyolardır.çünkü nuruda ilk aradığımda açmadı sonra o beni aradı oda öyle dedi kız uyanmasın diye telefon başka odada demişti.belki oda oyüzden görmemiştir

Back