2011 Şubat Anneleri

canım doktorum bana her nasıl olursa olsun akıntı olursa ya da su kaçırırsann:))) mutlaka haber et görüşelim büyük ihtimalle hastaneye gelirsin ardından demişti...

evet canım şimdi bende baktım nişanı kanlı olur sanıyorduk pembede olabilirmiş sanırım nişanım geldi :))

Allah Allah sevilcim önemli bişey olabilir doktoruna ya da hastaneye ulaşma şansın var mı benim doktorumda böyle bir şey olursa gece gündüz deme ara demişti

oohhh bugün de nişandan geçilmiyorrr.. baby hadi hayırlısı hafta sonunu bulmadan seninki de güzel güzell.. :)

Allah Allah sevilcim önemli bişey olabilir doktoruna ya da hastaneye ulaşma şansın var mı benim doktorumda böyle bir şey olursa gece gündüz deme ara demişti

oohhh bugün de nişandan geçilmiyorrr.. baby hadi hayırlısı hafta sonunu bulmadan seninki de güzel güzell.. :)

bilmiyorum kızlar bekleyim dedim ama nişandan sonra biraz daha zamanımız yok mu ....suni sancıya felan kalmak istemiyorum ama yanlış birşey de yapmayayım ...

bilmiyorum kızlar bekleyim dedim ama nişandan sonra biraz daha zamanımız yok mu ....suni sancıya felan kalmak istemiyorum ama yanlış birşey de yapmayayım ...

nişan sorun değil canım ama sulu diyosun ya su kaybı atarsa bebeğin suyu azalır ona dikkat et

kızar ne yaptınız biz yokken ben yemek yemeyi unutunca birazcık kan şekerim düştü sanırım ..ama daha önemli bir sorum var size su geliyor benden ama pembe renkli akıntı ile akıntı dediysem hiç öyle kan gibi koyu kıvamlı değil baya bir uçuk pembe ne olduğunu anlamadım fikri olan var mı ??

canım sen en iyisi doktorunu ara benim bir arkadaşın bşr hafta boyunca suyu gelmiş anlamamış bebeğin suyu azalmış normal doğum yaptı bide çok zor oldu dedi o yüzden sen en iyisi doktorunu ara bilgi al için rahat etsin

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar.
Merak etmeyin daha doğurmadım.Herşey yolunda.YArın son nst miz var ameliyattan önceki.Evde misfirim var fazla girmeiyorum.Birşey olursa haberiniz olur.Öptüm

kızar ne yaptınız biz yokken ben yemek yemeyi unutunca birazcık kan şekerim düştü sanırım ..ama daha önemli bir sorum var size su geliyor benden ama pembe renkli akıntı ile akıntı dediysem hiç öyle kan gibi koyu kıvamlı değil baya bir uçuk pembe ne olduğunu anlamadımolan var mı ??[/QUOTE

dıkkat et kendıne bence...dvm ederse doktora gıt....

İyi akşamlar kızlar.
Merak etmeyin daha doğurmadım.Herşey yolunda.YArın son nst miz var ameliyattan önceki.Evde misfirim var fazla girmeiyorum.Birşey olursa haberiniz olur.Öptüm

hayırlısı olsun senın ıcınde cnm senle aynı gıbıyız ama benımkı şimdilik normal doğum gıbı ama son ana kadar bellı olmaz....guzel haberler beklıyoruz...

kızlar nasılsınız?biz geldik oğluşumla.haberini aldınız mı bilmiyorum,3 şubat perşembe gecesi saat 22.22 de oğlum emirhanı normal doğumla kucağıma aldım.perşembe öğlen sancılarım başladı akşamda oğlum doğdu,doğumum kolay oldu allaha çok şükür.oğluşum 3 kilo230 gr olarak dünyaya geldi,herşey çok güzel :nazar:sağlığımızda gayet iyi ben doğumdan hemen sonra kalkıp yürümeye başladım,normal doğum düşünenller kesinlikle vazgeçmesinler,bu arada biz biraz gazlı ve uykusuzuz ama olsun oğlum için gecelerce uykusuz kalmaya değer allah biran önce sizlerede nasip etsin.doğum hikayemide daha müsait olduğum bir zamnda yazacağım,bu arada ben yokken şu bir hafta içinde baya bir doğum olmuş,gözdeden haberi olasn varmı ben ona msj attım ama bi cvb alamadım şu an geçmişede bakamıyorum.hepinizi öpüyoruz oğlumla kendinize çok iyi bakın.görüşürüz.

:nazar: hayırlı olsun allah bağışlasın.....:71:

slmm kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben girmeyeli doğum yapan oldumu son iki gündee offf ben hla doğuramadım doğuramayanlar listesine benide alınnn yürüyorum yürüyorum yokk aşagı bile indiği yokk valla yaa :))

ben geldim kizlar.. dogurdum demeyi ne çok isterdimm:59:

benim kiz çooooooooookkk inatçi çikti yandim bennn:9:

bugun kontrolum vardi yine yok anam yokk ne açilma var nede duzenli sanci durumuda gayet iyi kalp atislari suyu falan.. rahat benim kiz niye çiksin ki:37:

cumaya randevu verdi yine nst+muayene yapacak:77:

cumartesi pazarda gelmezse kendiliginden pazartesi yatiracak suni sanci verecek oda fayda etmezse sezeryana alacak..

yani en geç pazartesi kizimi kucagima alacagim :66::66:

hayirlisi olsun bakalimm:16:

sende 14 şubatta bebişini kucağına alanlardan olacaksın ınşallah....bız dığer annışlerde ogun doğururuz ınşallah.....:71:

Back