yok canım bişey olmazöyle hapşırmayla açılsa yattığın yerden nasıl kalkıcan?
Kaldı ki bana süt olsun diye hemen komposto içirdiler o da bende öksürük yaptı.Dikişlere hiç bişeycik olmadı.. Bence o konuda hiç endişen olmasın.
yaa ben bi yerde tam hastaneden çıkıyorduk bi hapşırdım dikişlerimden kan geldi tekrar yattık filan diye yazanı okumuştum da aklımda yer etmiş. sen de boşuna endişelenme diyorsun.. tamam endişe yok. artık ne gelirse başımıza görücezz hepsi birer güzell anı olacak inşallah.. belki aynen senin gibi anlatıcazzz :))
yaa ben bi yerde tam hastaneden çıkıyorduk bi hapşırdım dikişlerimden kan geldi tekrar yattık filan diye yazanı okumuştum da aklımda yer etmiş. sen de boşuna endişelenme diyorsun.. tamam endişe yok. artık ne gelirse başımıza görücezz hepsi birer güzell anı olacak inşallah.. belki aynen senin gibi anlatıcazzz :))
canım inş. saglıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun benimde cuma kontrolüm var belki aynı gün doğururuz ben medisuda yapıcam doğumu sende orda yapıcaksın dimi yanlış hatırlamıyorum belki yanyana aynı odalarda yatarız
oohh herkes orda nişan yapıyorsunuzz:) cumaya da düğün var.. hayırlısıyla kavuşursun inşallah duru yağmuruna... 37+6 oluyor değil mi o gün. kilosu en son ne kadardı bebeğinin sorun yok değil mii:)
Selam Şubat teyzelerimiiiiiiiizzzzzkızım ve biz geldiiiikkkkkkk
Doğumdan sonra bi türlü uğrayamadım siteye... Şimdi kızım mışıl mışıl uyuyor bende fırsat bu fırsat sizlere yazayım dedim...
2 şubat günü gebelik kolestazından dolayı hastaneye yakın bakıma yatırıldım... hem o gün hemde 3 şubatta değerlerim hala yükseliş gösterince doktorlar suni sancı verip doğurtalım dediler.3 şubatta suni sancı için beni doğumhaneye aldılar ama ben biraz asabi bir hasta olaraktan doktorların burunlarından getirdim.Suni sancıyı kabul etmedim bana sezeryan yapın dedim ben normal doğurmak istemiyorum dedim.
Klinik şefleri ısrarlarıma karşı tamam ama o zaman 39. haftanı beklersin ve o arada bebeğin karnında ölme riski var biz sorumluluk kabul etmeyiz dediler.Bende bu sefer bu riski göze alamadım ve suni sancıyı kabul ettim.
4 şubat günü öğlen saat 2 de suni sancı verilmeye başlandı... gece saat 1:30'a kadar suni sancı verildi yani yaklaşık 12 saat. Fakat benim hiç açılmam olmadı.Bebeğim normal gelmek istemedi.Kanala girmedi.
Doktorlar 12 saat sonunda artık normal olamayacağına karar verip beni sezeryana aldılar.
5 Şubat 02:05'te kızım dünyaya geldi. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. saat 2:30 gibi odaya çıkardılar. Ayaklarımın uyuşukluğu açılır açılmaz ayağa kalktım ve yürüdüm... Bebeğimle ilgilenebildim.
Hiç ama hiç dikiş ağrım olmadı... Hatta bir ara sezeryan olup olmadığımdan şüphe ettim
Bugün 4. günümüz ve ben artık normal hayatıma dönmüş gibiyim.Bugün kızımla sokağa çıktık aile hekimimize gittik... 2. topuk kanı alındı ve 1. ay aşımızın randevusunu aldık.
Bunun dışında kızımın çok iyi emme refleksi olmasına rağmen memeyi ememiyor... Manuel pompa ile sağmaya çalışıyorum... Çok fazla süt çıkmıyor ama 1 damla bile çıksa onu bile damlatıyorum ağzına.
Aptamil 1 mama desteği veriyoruz şimdilik... Fakat bugün hemşire teyzemiz kaşıkla verim biberona alışmasın dedi...
Ayrıca sütüm için 2 gündür humana still tea içiyorum.Çok işe yaradı.Göğüslerim sütlendi... İnşallah yılmadan çabalayıp emzirmeyi de başaracağım.
mrhb arkadaşlar bişey sorucam gebelik için kan tahlili ne kadar sürede sonuç veriyo yarın yapıcamda sonuç ne zaman çıkıyo ?yardımcı olur musunuz..
eğer labotauar analizi kendi yaparsa 40 dakikada çıkıyormrhb arkadaşlar bişey sorucam gebelik için kan tahlili ne kadar sürede sonuç veriyo yarın yapıcamda sonuç ne zaman çıkıyo ?yardımcı olur musunuz..
evet canım medisu hastanesi.. olur mu olur valla
canım cuma olursa tam 38. hafta oluyor... 2.900 falandı canım.. doktorum net rakam vermiyor artık.. allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin..
mrhb arkadaşlar bişey sorucam gebelik için kan tahlili ne kadar sürede sonuç veriyo yarın yapıcamda sonuç ne zaman çıkıyo ?yardımcı olur musunuz..
evet canım medisu hastanesi.. olur mu olur valla..
lütfen yardımınıza ihtiyacım var..
peki arkadaşlar benim idrar testim pozitif ama bir hafta gecikmem var bu süreçte içilen ilaçlar bebeği etkiler mi? ben çok içtimde..
benim arkadaşım meme kanseri tedavisi görürken hamile kalmış bilmeden de 4 haftalık göğsündekikitleyi aldırmak için ameliyat oldu
doktorlar çok küçük etkilendiğini düşünmüyoruz dediler ve şimdi 1,5 yaşında cin ve çok sağlıklı bir kızı var
peki arkadaşlar benim idrar testim pozitif ama bir hafta gecikmem var bu süreçte içilen ilaçlar bebeği etkiler mi? ben çok içtimde..
inş. etkilenmemiştir canım idrarda pozitifse hamilesin canım ama tabi yinede kandada yaptır ultrasondada bakılsın bebişine sağlıkla kavuşursun inş.
benim üç günlük gecikmemde idrarda hafif pembe çizği çıkmıştı sonra kan tahlili yaptırmıştım ondada deger düşüktü ama gebelik var görünüyordu canım kaç günlük gecikmen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?