- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm
Kızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...
Kızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...
slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.
slm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.
cnm allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla kurtulun iknizde inş.darısı başımızaaaslm kızlar.allah kısmet ederse yarın 2-3 gibi doğuma gireceğim.herkesin dualarını bekliyorum.
cnm senin epidural normaldi dimiKızlar herkese merhaba geldim ama sadece size haber verebilmek için ne geçmişi okuyabiliyorum nede yazmaya mecalim var.Hala kendimi toparlayamdım çoğunlukla yatıyorum sersem gibi ayağı kaltığımda baş dönmelerim henüz geçmedi epiduralin etkisi varmı bilemiyorum ama ben doğumdan sonra hemen ayaklanabilenlerden olamadım sanırım.Dikişlerimde hala ağrıyor doktor 3 tane dedi ama bilmiyorum artık.Bebişimle annem sayesinde ilgilenebiliyorum sütüm hala geliyor sayılmaz damla damla malesef mama takviyesi yapıyoruz arada oda sarılık olmasın diye bol bol dua edin benim için ayaklanayım artık ya...
birazdan bebeğimin beşiğiyle şifonyeri gelicek geç kaldık biraz almakta yemek odasındaki masanın üstüne koyduk bütün eşyalarını mobilyaları bi havalandırayım güzel güzel çekmecelere yerleştircem herseyi
selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm
Aha Sırayla Geliyor Nişanlar Şaka Gibi Peş Peşe.. Bizimkide Sırada mı Acaba :}
yok bızımkılerın gelmeye hıç nıyetı yok bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?