kızlar benimde kanamam geldi.normalmi
selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm
selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm
Aha Sırayla Geliyor Nişanlar Şaka Gibi Peş Peşe.. Bizimkide Sırada mı Acaba :}
hayırlı olsun cnm oğluşuna kavuştun çok şükür
humana stilll tea çok ii demişti arkadşaım iç mutrlaka bide rezene kayısı kompostosu iç bol bol bide buğday (dövme derler burda)onu yap ye bulgurda süt çok yapar die duymuştum hepsini dene cnm inş süt dolar gögsün
bizimde bol sütlü olur inş doğumdan sonra
canım benim gözün aydınn.hoşgeldi kağan bebek
süt konusunu kafana takma ne kadar üzülürsen o kadar zorlanırsın.süt için en önemli şey moral.bol sıvı tüket su içç.daha yenisin gelir zaten 3 gün sonra falanda geldiği oluyormuş.moralini yüksek tut.ve emzirr pes etme. bebeğin çektikçe o gelecektir bugün olmasa yarın mutlaka.emdiği halde gelmiyor ve sinirleniyorsa bebeğin ozaman sağ.ama bırakma sakın.sen sağmazsan o gelmez.süt kanalların çalışsın.mutlaka gelecektirr içini ferah tut
senin çizelgen yok bilemiyorum kaç haftalık olduğunu
sıramızı bekleyelim şekerimm napalım
canım gözün aydınselam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm
Aha Sırayla Geliyor Nişanlar Şaka Gibi Peş Peşe.. Bizimkide Sırada mı Acaba :}
valla şöyle anlatıyım ben hamile kalmışım üzerine iki kere regl oldum o yüzden SATımı biliyorum.. ama ilk teste göre 38. haftadayım şuan.. hamile kaldığım tarih 22mayıs gibi görünüyor.. ultrasonda baya ilerde görünüyor bebeğim ama doğru olan sanırım 38. hafta içinde olduğum
canım nar suyu verdin mi?? yada doğduğunda ilk bişey verdin mi ağzına sütünden önce ??
hımmmm benim satta 20 mayıs ozaman aynıyız seninlee.ohoooo beklicen ozaman daha var bizee.tabi araya kaynak olacam ben demezsen
bulgur süt yapar ama gazda yapar aklınızda olsun.humana still içinde değişik yorumlar var.en iyisi doğal yöntemler moral ve boll su sıvı tüketmek.
nur doğum sancısı adet sancısına mı benziyor yoksa kasılma yani sertleşmemi nasıl tarif edebilirsin can ım
canım ben çok sancı çekmedim ama adet sancısı gibi ama aynı zamanda belinde ağrı karnındada sertleşme şeklinde oluyo benm yaşadıklarım öyleydi...ama bünyeden bünyeye fark edebiliyormuş...yanı bazılarında bel ağrısı daha şiddetli yada kasık ağrısı daha şiddetli olyormuş...sanırım düzenli olup olmamasına dikkat etmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?