2011 Şubat Anneleri

öyle sümüksü kanlı bişey gelmedi kızlar.. (bildiğiniz adet öncesi bende çok olurdu) kahve rengi leke geldi.. aradım doktorumu dün muayene ettiniz ondan olmuştur diye önemsemedim ben dedim.. oda nişanın gelmiş dedi.. hadi canım dedim.. yok olmaz dedim.. herkesin kanlı sümüksü bişi geliyor dedim.. dün muayene ettin ya ondan oldu dedim hahahaha bugün yarın gelir dedi cuma günü gel alalım dedi 11.02.2011 olsun dedi yok deidm istemiyorum ben memnunum halimden kalsın içimde dedim hahahaha eşim yok zaten bugün istanbulda dedim hahah... suyun gelirse sancın artarsa ara dedi..bebeğin hareketlerine dikkat et dedi.. bende tamam dedim.. kaldı öyle.. sancım hafif adet sancısı şeklinde..

aman kızlar ya film gibi.. garip bişeyim şuan.. şaka gibi

ayyy gözün aydıınnn.hadi bakalım dım dım dımdımmdım dımmm geri sayım başladımı yani şimdiii

2 gün içinde olur derler.doktora gidicenmi beklicenmii

amannn ne zaman geldi kız nişanınn

aaaaaa yasemincimm çok heyecanlandım bak şimdiiii... aradın mı doktorunu ne diyorrr?? emin misin nişan olduğuna ay biz aynı zaman sayılırızzzz :)

kızlar benim nişanım gelmiş :18:

Cnm ya sende anne kervanına katılıyorsun demek. Biz anne adayları olarak beklemekteyiz heyecanla

Ayy cnm demek heyecan hala devam ediyor. Muayeneden olurmuymuş ki öyle. Aramızda 1 hafta var senle.

Son düzenleme:

ahahah kız seninde doğurmayacağınmı tuttu.herkes debeleniyo doğurayım diye sende yok yok doğurmıcam diyosun

eee yanında kimse yokmu senin.eşinde istanbuldaymış yalnızmısın birilerine haber ver mutlaka pat diye suyun falan gelirse aman diyimmmm.dikkat et olurmuu aklımız sende kalmasınn

Ben hamileliğimin son ayında 3 4 tane ayva anca yedim eşimde de bende de gamze yoktur kizimda var ayvadan midir bilmiyorum artık.Kızım bugün 9 günlük oldu .Pek giremiyorum siteye o yüzden spinal sezeryanla doğum yaptım merak ettiğiniz doğumla ilgili şeyleri özelden mesaj atarsanız cevaplayabilirim.Takip etmeye çalışıyorum ama kizimdan vakit bulamıyorum

alıntılar bitti.azıcık da kendimden bahsedeyim.dünden beri belim çok ağrıyo kızlar.bugün nst için hastaneye gittik eşimle sabah.baktık bize gelene kadar bi sürü kişi var sırada.anneme geldik.evi hastaneye yakın.bahsettim anneme belim çok ağrıyo dinlenmekle geçmiyo diye.o da yaklaşmış doğum.son günler ağrır normal dedi.neyse sonra gittik nstye.hemşire biraz sancın çıkmış dedi :) ben de belim ağrıyo zaten,doğurcammı yoksa dedim :) daha göstermedik doktoruma.akşam gidicez göstermeye.ayy inş bu arada nişan falan da gelir de doğururum bu gece

yaaa benimde gelsin artık nişanım babamız dalga geçmeye başladı artık yok bizim kızımı martta gelicek marttada gelmezse yiğenimizde hamile haziranda doğum yapıcak onunla birlikte doğum yaparsın artık diyor bende hergün işe giderken belki akşama kızın doğmuş olur diyorum oda yok yok o haziranı bekliyor diyip dalga geçiyor yaaa arkadşalrım hep arıyorlar hadi doğurmadın mı diye yok daha bildiğiniz gibi bebişim rahat onu rahtasız etmeyin yaa diyorum

Kendimi Koydum da Senin Yerine Ne Yapardım Acaba.. Soluğu Doktorda Almışmıydım Acaba :} Aman Allahım Düşündükçe Nefesim Keisliyor..

herkese merhaba kızlar,
Emremiz 7şubat pazartesi günü geldi, 2300 gr, 47 cm.
bugün hastaneden taburcu olduk,hafif sarılığımız var ama şu anda sorun edilecek kadar değil, takip ediyoruz.
geçmişe bakamıyorum, hala ağrım var biraz. genel anestezi ile sezeryan oldum ilk gece dışındaçok zorluk çekmedik ama iyileşmek vakit alacak. doğumu bekleyen arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun, bebeği kucağında olanlar allah onları bize bağışlasın. çok güzel bir duyguymuş, emzirip gazını çıkarınca insan tüm ağrısını sızısını unutuyor...

sıkan sütyenler için ek satıyorlar 1 lira onlardan alabilirsin hani kancalı yeri varya ondan kancaları ekliyosun sırt kısmı geniş olanlar için.benim göğüsler büyümedi ama en büyüdüğü için büyük beden alsam göğüs kısmı bol oluyo tam beden alsam sırttan sıkıyo ek aldım onla kullandım hatta geçen oda sıktı eski sütyenimin kanca kısmını kestim diktim o parçaya tam oldu rahat ettimm

kurabiyeyi deneyeyim yazarım tabii

yaa hava öyle güzelkii dışarı çıkasım var ama kargo gelecek suda istedim oda gelmedi esir oldum evde.normalde hiç çıkmam bıgünde inadına çıkasım geliyo yaaa

yasminnnnn
cnm benmde muayeneden sonra kan geldi akşamında ertesi 4 gün boyuncada kahverengi lekeler benmöde adet zamanlarımda adetim öncesinde ve sonunda bu tarz lekelenmelerim olurdu bikaç gün sürünce doktora gittim muayeneden dolayı dedi yani geçti cnm 4 gün sonra sanırım sneinde muayeneden dolayı ama yinede tetikte ol banada dsemişti suyun gelirse sancın artarsa gel die ama ne gelen var ne giden o gün bugündür :) hadi hayırlısı olsun tatlım

canımmm ne güzel gamzeli bi kızın olmuşş.ben çok yedim ama bilmiyorum ya gamzeli olur yada ayva göbekli artık şansımızaaa

ahaha ayy kız çok güldüm eşinee.hazirana kadar yolu var tabii ne acelesi var dimii.

canımmm gözün aydınnn.ne mutlu sana.darısı başımıza inşallahhh

canım dualarımız seninle hadi hayırlısı inşallahhh.. demek kahverengi leke de olabiliyor amaniinnn.. bakalım bizde nasıl olcak. ben daha az önce bebek şekelerimin siparişini verdimm pt gelecekler elime.. birden nişan gelse kaldık walla..

cnm ben emzirme atleti aldım sutyen diil.yeni doğum yapmış arkadaşım atlet al dedi.sutyen kışın zor olur zaten.üzerine normal atlet giysek emzirmek için atleti sıyırmak gerekir.belimiz açıkta kalır yine.emzirme atletiyle sadece göğsünün olduğu kısmı açıyosun.yani belimiz falan üşümez.arkadaşım da böyle söyledi.zaten bana da mantıklı geldi :)

Allah bağışlasın canım.. ve de Allah kolaylık versinn.. inşallah ağrıların hemen geçer daha güzel vakit geçirirsin oğlunla..

aman benim öyle göğsüm falan yok zaten alttan sıyırmaya gerek yok yukardan indiririm atletii

kızlar benimde kanamam geldi.normalmi

canım nişan gelmiş olmasın.ama hemen doktoru ara bence.kanamaysa eğer önemli olabilir

selam kızlar bizim minik kuzumuz kağan beklediğimiz gün 7 şubat tan bir gün önce yani 6 şubat saat 11.35 de 3150 gr 50 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi .Şimdilik sadece biraz gaz problemimiz var geceleri uyuyamıyoruz fazla ama olsun onun kokusu sevgisi herşeye değer ,esas problem bende sütüm gelmedi hala çok üzülüyorum bu duruma ne yapıcağımıda bilmiyorum, sebebinide ,önerilerinizi yazabilirseniz sevinirim bu arada 3 tane dikişim var henüz iyileşmediler ama geçicek hepsi allah şimdiden sonra hepimize bol süt ve güç kuvvet versin şimdi oğluşumu yedirmeye gidiyorum fırsat bulunca tekrar gelicem hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…