kızlar benim nişanım gelmiş :18:
ayyy gözün aydıınnn.hadi bakalım dım dım dımdımmdım dımmm geri sayım başladımı yani şimdiii
2 gün içinde olur derler.doktora gidicenmi beklicenmii
amannn ne zaman geldi kız nişanınn
aaaaaa yasemincimm çok heyecanlandım bak şimdiiii... aradın mı doktorunu ne diyorrr?? emin misin nişan olduğuna ay biz aynı zaman sayılırızzzz :)
kızlar benim nişanım gelmiş :18:
öyle sümüksü kanlı bişey gelmedi kızlar.. (bildiğiniz adet öncesi bende çok olurdu) kahve rengi leke geldi.. aradım doktorumu dün muayene ettiniz ondan olmuştur diye önemsemedim ben dedim.. oda nişanın gelmiş dedi.. hadi canım dedim.. yok olmaz dedim.. herkesin kanlı sümüksü bişi geliyor dedim.. dün muayene ettin ya ondan oldu dedim hahahaha bugün yarın gelir dedi cuma günü gel alalım dedi 11.02.2011 olsun dedi yok deidm istemiyorum ben memnunum halimden kalsın içimde dedim hahahaha eşim yok zaten bugün istanbulda dedim hahah... suyun gelirse sancın artarsa ara dedi..bebeğin hareketlerine dikkat et dedi.. bende tamam dedim.. kaldı öyle.. sancım hafif adet sancısı şeklinde..
aman kızlar ya film gibi.. garip bişeyim şuan.. şaka gibi
öyle sümüksü kanlı bişey gelmedi kızlar.. (bildiğiniz adet öncesi bende çok olurdu) kahve rengi leke geldi.. aradım doktorumu dün muayene ettiniz ondan olmuştur diye önemsemedim ben dedim.. oda nişanın gelmiş dedi.. hadi canım dedim.. yok olmaz dedim.. herkesin kanlı sümüksü bişi geliyor dedim.. dün muayene ettin ya ondan oldu dedim hahahaha bugün yarın gelir dedi cuma günü gel alalım dedi 11.02.2011 olsun dedi yok deidm istemiyorum ben memnunum halimden kalsın içimde dedim hahahaha eşim yok zaten bugün istanbulda dedim hahah... suyun gelirse sancın artarsa ara dedi..bebeğin hareketlerine dikkat et dedi.. bende tamam dedim.. kaldı öyle.. sancım hafif adet sancısı şeklinde..
slm güzel ve konuşkan anneler
ya bi taraftan geçmişi okuyup alıntı yapmaya çalışıyorum bi taraftan siz dolduruyosunuz yineşaka şaka aman konuşun da birileri olsun da ben yetişemiyim tek :)
oh cnm için rahatlamış sevindim.ben de haftasonu aynı senin gibi hafiflemiş bi şekilde çıktım muayeneden.normal doğuma karar verdik.güzel güzel konuştuk doktorumla.kuş gibi çıktım yani :)
ah cnm yaa alınmışsın merak edilmiyorum diye ama ben de aynı durumdayım.beni de kimse merak etmiyor kimse sormuyor hatta yazılarımın çoğu havada kalıyor ama ben inatla yazıyorum yine
hayırlısı neyse öyle olsun cnm inşallah doğumun.. valla hep beklemedeyiz,herpimiz sabırsısız :)
ohh gözünüz aydın cnm...
ben de aldım emzirme sutyeni. ve bnm de küçük göğüslerim.hepsiburadadan shipsbaby diye bi markanınkini almıştım 85 beden.çok sıktı beni yaa :S sonra ebebek mağazasından bebefox un kini aldım onun penyesi falan çok daha güzel.90 bedenini aldım.daha rahat oldu ama tabi göğüs kısmı tam dolmadı
günaydın cnm.heh bak yazmışsın.merak ediyodum seni.ayy varya gerçekten arkadaşım gibi hissediyorum sizleri.merak ediyorum görmediklerimi :)
cnm yaa ben beceremedim o marşmellow dan hamur yapma işini.valla ziyan ettim 2 paket marşmellow sekeriyapabilirsen buraya yaz ok?
aaa ilk defa duydum.hemen deniycem ben de.zeytinyağı mucize gibi bişi zaten ii gelmediği bişi yok nimetin :))
ahh ahhh durdurmak ne mümkün o açlığıhadi sen emziriyosun ben de aynıyım valla bütün gün yiyom duruyom.gerçi hakkını da veriyom galiba.geçen kontrolde 3.5 kilo olmuştu kızım nasıl çıkacak ordan bilemiyorum ama :18:
Ben hamileliğimin son ayında 3 4 tane ayva anca yedim eşimde de bende de gamze yoktur kizimda varayvadan midir bilmiyorum artık.Kızım bugün 9 günlük oldu .Pek giremiyorum siteye o yüzden spinal sezeryanla doğum yaptım merak ettiğiniz doğumla ilgili şeyleri özelden mesaj atarsanız cevaplayabilirim.Takip etmeye çalışıyorum ama kizimdan vakit bulamıyorum
yaaa benimde gelsin artık nişanım babamız dalga geçmeye başladı artık yok bizim kızımı martta gelicek marttada gelmezse yiğenimizde hamile haziranda doğum yapıcak onunla birlikte doğum yaparsın artık diyor bende hergün işe giderken belki akşama kızın doğmuş olur diyorum oda yok yok o haziranı bekliyor diyip dalga geçiyor yaaa arkadşalrım hep arıyorlar hadi doğurmadın mı diye yok daha bildiğiniz gibi bebişim rahat onu rahtasız etmeyin yaa diyorum
herkese merhaba kızlar,
Emremiz 7şubat pazartesi günü geldi, 2300 gr, 47 cm.
bugün hastaneden taburcu olduk,hafif sarılığımız var ama şu anda sorun edilecek kadar değil, takip ediyoruz.
geçmişe bakamıyorum, hala ağrım var biraz. genel anestezi ile sezeryan oldum ilk gece dışındaçok zorluk çekmedik ama iyileşmek vakit alacak. doğumu bekleyen arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun, bebeği kucağında olanlar allah onları bize bağışlasın. çok güzel bir duyguymuş, emzirip gazını çıkarınca insan tüm ağrısını sızısını unutuyor...
sıkan sütyenler için ek satıyorlar 1 lira onlardan alabilirsin hani kancalı yeri varya ondan kancaları ekliyosun sırt kısmı geniş olanlar için.benim göğüsler büyümedi ama en büyüdüğü için büyük beden alsam göğüs kısmı bol oluyo tam beden alsam sırttan sıkıyo ek aldım onla kullandım hatta geçen oda sıktı eski sütyenimin kanca kısmını kestim diktim o parçaya tam oldu rahat ettimm
kurabiyeyi deneyeyim yazarım tabii
yaa hava öyle güzelkii dışarı çıkasım var ama kargo gelecek suda istedim oda gelmedi esir oldum evde.normalde hiç çıkmam bıgünde inadına çıkasım geliyo yaaa
herkese merhaba kızlar,
Emremiz 7şubat pazartesi günü geldi, 2300 gr, 47 cm.
bugün hastaneden taburcu olduk,hafif sarılığımız var ama şu anda sorun edilecek kadar değil, takip ediyoruz.
geçmişe bakamıyorum, hala ağrım var biraz. genel anestezi ile sezeryan oldum ilk gece dışındaçok zorluk çekmedik ama iyileşmek vakit alacak. doğumu bekleyen arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun, bebeği kucağında olanlar allah onları bize bağışlasın. çok güzel bir duyguymuş, emzirip gazını çıkarınca insan tüm ağrısını sızısını unutuyor...
kızlar benimde kanamam geldi.normalmi
cnm ben emzirme atleti aldım sutyen diil.yeni doğum yapmış arkadaşım atlet al dedi.sutyen kışın zor olur zaten.üzerine normal atlet giysek emzirmek için atleti sıyırmak gerekir.belimiz açıkta kalır yine.emzirme atletiyle sadece göğsünün olduğu kısmı açıyosun.yani belimiz falan üşümez.arkadaşım da böyle söyledi.zaten bana da mantıklı geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?