2011 Şubat Anneleri

alocum bu fiyatlar benbim sorduğum fiyatlara göre daha uygun ama ben vazgeçtim.yani zayıf bir ihtimal için kafamı yormak istemedim kardeşiyle bile uyumlu olma olasılığı %25 .allah göstrmesin o tür riskli hastalıklar için çok iyi bir ihtimal aslında ama dediğin gibi herkes birbirinden faydalanabilse farklı düşünürdüm belki ...hayırlısı diyorum

kızlar zeytinyağına gelince de çok doğru evde doğum yaptıran ebeler zeytinyağı kullanırlarmış benimde aklımda ama bir türlü yapmadım ...:(((

Merhaba annişler :)

Nasılsınız. Biz iyiyiz kızımla. Maşallah bugün yarı kırkımız çıktı bile :)
Darısı sizlere olsun inşallah.

Dogum yapan var mı? Çaglayan da gitti liste güncellenmiyor bilemedim var mı yok mu? :)

nasılsınız hanımlar...geçmişi okudum doğum yapanlar olmuş..manikk gözünüz aydın canım..
dün kontrol vardı..bebeğim hala yeterli büyüklüğe ulaşmamış..dr günü bitene kadar bekleyecek...bende 40 ı doldurcm bu gidişle..kızım hala ters ve son umudum sancıyla dönmesi..hayırlısı olsun artık..
sancılar gittikçe artıyor değil mi..benimki akşam olunca başlıyor..gündüz iiym çok şükür..
ben artık gün saymamaya karar verdim..gözüne batıkça gelmiyor..ne zaman isterse o zaman gelsin bebişim..

canım yine kulaktan dolma bir bilgi ama o sancııyla dönme olasılığı ilk bebekte daha azmış sanırım :))ama olsun ihtimali var yani..evet bizde bbeişlere bıraktık ne zaman canları isterse !!!

zeytinyağı yiyecek miyizz? sürecek miyiz????? nereye sürüyozzzzzzzzzz???? :)))

komşum altına sür dedi benim alttan muane kontrolümde bile fark yarattı oysa benim canım acırdı ama son kontrolümde acımadı hatta kontrolden sonra yürümekte bile zorlanıyordum bu sefer çok rahat yürüdüm deneyin yani denemekten bir zarar çıkmaz

Merhaba annişler :)

Nasılsınız. Biz iyiyiz kızımla. Maşallah bugün yarı kırkımız çıktı bile :)
Darısı sizlere olsun inşallah.

Dogum yapan var mı? Çaglayan da gitti liste güncellenmiyor bilemedim var mı yok mu? :)

canım bebişine kavuşan geri gelmiyor :((biz de burda bekliyoruz ne zman doğum yapcaz diye ...listeler felan kaldı öyle :(((

tünaydınnn güzel annelerrr..
yine doğum yapan bir arkadaş olmuş 4 kilonun da üstünde normal mi doğmuş merak ettim:)
Allah analı babalı büyütsün...

kordon bankacılığı ile ilgili anlatacaklarım var..
benim doktorum yurt dışında bazı ülkelerde devletin elinde bu bankalar dedi. ve doğan tüm çocuklardan standart alınıyor dedi. ayrıca kişiye özel de değil dedi. yani kiminki kime uyarsa sormadan alıp kullanıyorlar dedi. ama bizde öyle değil kişiye özel dedi. oldu ki bi sorun oldu sizin saklanan kanda bişi var başkasından alamıyorsunuz dedi e ne anladım o işten dedik..
ama ama ama bakın dedi 20 yıl saklatabiliyorsunuz zamanla neler değişir o da bilinmez dedi..
bilimin ucu açık dedi..
gün gelir başka işlere de yarıyor denir şanslı olursunuz dedi..
ama şu an için çocuk yaşta ilik kanserleri için filan kullanılan bişi o da çooookk nadir çocukta rastlanan bişi dedi..
yani tamamen size kalmış karar, hayat sigortası yaptırmak gibi bişi kendiniz bilirsiniz dedi..
fiyatları da ayrıntılı kordon kanı deskinden öğrendim..

öncelikle doğumun olduğu gün gelip kanı alıyorlar ve götürüp test ediyorlar.
saklanamya uygun olup olmadığının cevabını veriyorlar bu işlemin ücreti 667tl
dondurma ve saklama ücreti: 1571tl
10 yıllık saklama ücreti 760tl
20 yıllık saklatırsan 1439tl buna sonra da karar verebiliyorsun uzatma olarak..

bu acıbademin anlaşmalı olduğu istanbul altunizadede bulunan bir bankanın fiyatarı.. doktorun dediğine göre böyle düzgün çalışan sanıyorum bir de ege üniversitesinde varmışş.. türkiyede 2 banka var zaten adam gibi dedi.. ama ben de hala kararsızımmm:)

bende çok kararsızım ne yapıcaz bilemiyorum..

komşum altıma sürmem gerektiğini söyledi bende öyle yaptım hatta biraz daha derine sürmek lazımmış ayyy utandımmmm:17::17:

Hadi Yaaa :30:Günde 1 Kere Sürmek Falan mı Gerekiyormuş Sürelim Napalım Tereyağından Kıl Çeker Gibi Kayıp Gitsin Oğlum :}

Bir ben geliyorum arada :)

Aman Aman Taze Anne Gelmiş.. Nasıl Bi Duygu Kaç Hafta Oldu Şimdi Sizin.. Ne Durumda Kızın Sağlığı Sıhhati Yerinde İnşallah.. Anne Olmak Çaresiz Savunmasız Bi Yavruya Bakmak Nasıl Bi Duygu Anlatsana Biraz Anneliği ;}

Son düzenleme:

teşekkür ederiz...diğerlerinin günahını almayalım uğrayanlar oluyor arada haber verip çıkıyorlar.bebişler gelince demekki başka şeylere sıra gelmiyor ...olsun herkes bebişiyle mutlu olsun da ...sen anlat bebişin nasıl ne yapıyorsunuz keyfiniz nasıl..başımıza neler gelecek doğumdan sonra :))

Hadi Yaaa :30:Günde 1 Kere Sürmek Falan mı Gerekiyormuş Sürelim Napalım Tereyağından Kıl Çeker Gibi Kayıp Gitsin Oğlum :}[/QUOTE]

ben günde bir kere sürüyorum akşamları yatmadan önce ama tabi günce iki kere falan daha iyi gelir herhalde inş. çabucacık kayar gelir bebişlerimiz

Aman Aman Taze Anne Gelmiş.. Nasıl Bi Duygu Kaç Hafta Oldu Şimdi Sizin.. Ne Durumda Kızın Sağlığı Sıhhati Yerinde İnşallah.. Anne Olmak Çaresiz Savunmasız Bi Yavruya Bakmak Nasıl Bi Duygu Anlatsana Biraz Anneliği ;}

Canım 20 gün oldu. Yarı kırkımız çıktı. Maşallah iyi gaz sancısı dışında bir sıkıntımız yok.

Yeni dogmuş bebege bakmak zor ama alışınca hiç bir zorlugu kalmıyor.

Bu arada ben taze anne degilim. 2. çocugum benim :)

Kısaca yazdım ama kızım uyandı uyanacak. Ben kaçayım. Ancak bu kadar bakabiliyorum...

Hadi Yaaa :30:Günde 1 Kere Sürmek Falan mı Gerekiyormuş Sürelim Napalım Tereyağından Kıl Çeker Gibi Kayıp Gitsin Oğlum :}

ben günde bir kere sürüyorum akşamları yatmadan önce ama tabi günce iki kere falan daha iyi gelir herhalde inş. çabucacık kayar gelir bebişlerimiz[/QUOTE]

Amin Amin Bugün Duştan Sonra Bi Deniyim Bende Bakalım.. Teşekkürler Her Duyduğu Bilgiyi Bizimle Paylaşan Güzel Anneler, Anne Adayları ;}

Canım 20 gün oldu. Yarı kırkımız çıktı. Maşallah iyi gaz sancısı dışında bir sıkıntımız yok.

Yeni dogmuş bebege bakmak zor ama alışınca hiç bir zorlugu kalmıyor.

Bu arada ben taze anne degilim. 2. çocugum benim :)

Kısaca yazdım ama kızım uyandı uyanacak. Ben kaçayım. Ancak bu kadar bakabiliyorum...

Sağol Canım Hadi Sen Bak Bebeğine Kıskandı Tabi Bizimle İlgilenmene :}

İnşallah Gaz Sancısı da Kalmaz Sağlıkla Sıhhatle Büyütürsün Evladını ;}

kızlar zeytinyağını sürmek lazımmış
yumusatıyormus ve doğumun kolay olmasını sağlıyormus
bence denemekte yarar var
sonuçta rahim içine sürülmediği için bi zararı olacağını düşünmüyorum

ben de döndüm sahalara canım kızımı emzirip bi uğruyorum uyumadığım yada yemek yemediğim zamanlar
walla kızlar yinede yapcaklarınızı yapın gezin yürüyün benim tüm işler kaldı duşa bile giremiyorum uyanır da ağlar die bi de şimdi çok yemeyin doğumdan sonra çoooook yiceksiniz ben gece 2-4-6 da mutfak faresi gibi dolanıyorum mutfakta kızımı emzirdikten sonra midem kazınıyoo :56:

kızlar zeytinyağını sürmek lazımmış
yumusatıyormus ve doğumun kolay olmasını sağlıyormus
bence denemekte yarar var
sonuçta rahim içine sürülmediği için bi zararı olacağını düşünmüyorum
canım zeytinyağı ban agöre mucize birşey sürmenin ya da yemenin hiç bir şekilde zararı yok .bebişim geldiğinde de kullanmayı düşünüyorum.pişik olmasın diye ..hem ağzına da verebiliyormuşsun.gazı için felan tabi onu iyi bilmek lazım ama yine de zeytinyağı süper birşey :))

ben de döndüm sahalara canım kızımı emzirip bi uğruyorum uyumadığım yada yemek yemediğim zamanlar
walla kızlar yinede yapcaklarınızı yapın gezin yürüyün benim tüm işler kaldı duşa bile giremiyorum uyanır da ağlar die bi de şimdi çok yemeyin doğumdan sonra çoooook yiceksiniz ben gece 2-4-6 da mutfak faresi gibi dolanıyorum mutfakta kızımı emzirdikten sonra midem kazınıyoo :56:

emzirdikçe enerjin gidiyordur .acıkıyorsundur canım...dün arkadaşım tembihledi beni ..alıştırma baştan diyee..duşuına gir işini yap felan diye de minicik şey bende bırakıp gidemem sanıyorum :((

alocum bu fiyatlar benbim sorduğum fiyatlara göre daha uygun ama ben vazgeçtim.yani zayıf bir ihtimal için kafamı yormak istemedim kardeşiyle bile uyumlu olma olasılığı %25 .allah göstrmesin o tür riskli hastalıklar için çok iyi bir ihtimal aslında ama dediğin gibi herkes birbirinden faydalanabilse farklı düşünürdüm belki ...hayırlısı diyorum

kızlar zeytinyağına gelince de çok doğru evde doğum yaptıran ebeler zeytinyağı kullanırlarmış benimde aklımda ama bir türlü yapmadım ...:(((

canım sanırım ben de vazgeçicem.. ama eşimin çok aklına yattı bakalım ne yapıcaz...

ben günde bir kere sürüyorum akşamları yatmadan önce ama tabi günce iki kere falan daha iyi gelir herhalde inş. çabucacık kayar gelir bebişlerimiz

Amin Amin Bugün Duştan Sonra Bi Deniyim Bende Bakalım.. Teşekkürler Her Duyduğu Bilgiyi Bizimle Paylaşan Güzel Anneler, Anne Adayları ;}[/QUOTE]

yaa ben pt çatı muayenesine gitcem inşallah.. sürüp de gitsem doktor da anlarsa rezil olursam :)))) ay çok komik yaaa.. en iyisi doktora sorayım onaylayacak mı :)

Back