doğurursun tabiki.Allah biz kadınları buna uygun olarak yaratmış.dağına göre kar verir sen hiç meraklanma
ablam benim ikinci çocuğunu evde doğurdu hemde 4 kiloydu ablamıda görsen ben gibi ufak tefek bişi yaniii.Rabbim kolaylığını verir.hayırlısı neyse o olsun diyelimm.zaten biz ne dersek diyelim herşey olacağına varıyor.sen yeterki gönlünü ferah tut
benim oğlan içerde oynayıp duruyo maşallahh
cıxx hiiçç gelmeye niyeti yokk keyfi yerinde anlaşılan.neysem zaten gelmesin şu aralar anneannemiz gelsin şu perdeleri yıkayalım falan öyle gelsin
zaten 40lı haftalarda olupta doğurmayan sizleri gördükçe doğurmaya hakkım yokmuş gibi geliyoosıramızı bekleyelim dimi ama
ayy hep arkadaşlarım diyordu kırklı haftaları geçersin diye bende yok kızım erken gelir kızlar erken gelirmiş diyordum ama şimdi kırk artılara girdik bile ama ne gelen var ne gidenn nişan bile gelmedi yaa gelse en azından derim ohh beee kızım belirti verdi 12 24 saat içinde gelir derim ama yokkk oyanyıp duruyor içimde pek bir rahatız canımm
günaydın kızlar.sabah sabh herkes şikayetçi doğuramamaktan anlaşılan.hani dün anlaşmıştık rahat bırakacaktık bebeişleri ne zaman isterlerse o zaman geleceklerdi.:)))ben geceleri uyanma saatime rutine soktum çok komik kızımda bu saatlerde düzenli uyanıp uyusa ne güzel olacak .ortalama üç saatte bir :)))
kızlar ben kaçar.makina sustu bitti heralde.biraz uzanayım önce sonra çamaşırları asayım bide ortalığı süpürebilirsem oohh tamamdırrbugün dışarı çıkayım dediydim ama çanta almıştım ya netten onun kargosu çıkmış şimdi aklım onda kalır haritadan baktımda yakınlarda
neyse gelirim ben yine öptüm hepinizi hoşçakalınn
slm kızlar
aman acele etmeyin siz yinede hayırlısını isteyin ben de gelsin artık diyodum hatta babasına 4 şubatta gelcek benim kız diyodum benim hiç sancım olmadan geldi suyum ve dayanamadım sancılara ve 6-7 saat sancı çektim açılmam yoktu oraya gelenler vardı açılması 5-6 cm hemen doğuma hazırlıyolardı 1 saat içinde doğuruyolardı ondan ben sabırsız davrandım hayırlısını isteyin ama tabii ki kızımın yanımda olup onu kollarıma alabilmek o mis kokusunu koklayabilmek bambaşka herşeye değer
hepinizin hakkında hayırlısı ve kolay doğumlar diliyorum
bu arada sancı çekerken de hep size dua ettim
bi de çağlayan doğum yapmış galiba ne zaman nası oldu?
kızlar forumda gezinirken gördüm zeytinyağı doğumu kolaylaştırıyormuş
kızlar forumda gezinirken gördüm zeytinyağı doğumu kolaylaştırıyormuş
Zeytinyağ Yemek mi, Nasıl? Ne Lazımsa Yapalım Kolaylaştıralım..
Zeytinyağ Yemek mi, Nasıl? Ne Lazımsa Yapalım Kolaylaştıralım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?