2011 Şubat Anneleri

doğurursun tabiki.Allah biz kadınları buna uygun olarak yaratmış.dağına göre kar verir sen hiç meraklanma

ablam benim ikinci çocuğunu evde doğurdu hemde 4 kiloydu ablamıda görsen ben gibi ufak tefek bişi yaniii.Rabbim kolaylığını verir.hayırlısı neyse o olsun diyelimm.zaten biz ne dersek diyelim herşey olacağına varıyor.sen yeterki gönlünü ferah tut

sağol şekerim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Hani ablanda has kadınmış :34:

Sıkıldım Artık Yaaa Doğurmak İstiyorum..

Çocupa Bağlı Bi Hayat, Çocuğa Adanmış Bi Ömür.. Çok Zor Çok Büyük Sorumluluk Ama Bu Göbekle Başedemiyorum Artık Yer Çekimi Diye Bişey Olmasa Belki Biraz Daha Dayanırım da Hem Geriliyor Hem Kucağımda Taşıyorum Artık Göbeğimi, Zor Be Oğlum Gel Artık..

Hem Son 10 Gün..10 Gün İçinde Gelmezsen Kova Burcu Olamıcaksın Balık Olcaksın Haberin Olsun :}

Son düzenleme:
kızlarr nasılsınız biz yine kızımızla beklemedeyiz bugün biraz sancımız var gibi sancılarım artsada kızım gelse ne güzel olur bugün doğuran varmı bilmiyorum bakamadım geçmişe sürmelinin kontrolü vardı galiba haberi olan varmı

benim oğlan içerde oynayıp duruyo maşallahh

cıxx hiiçç gelmeye niyeti yokk keyfi yerinde anlaşılan.neysem zaten gelmesin şu aralar anneannemiz gelsin şu perdeleri yıkayalım falan öyle gelsin :37:

zaten 40lı haftalarda olupta doğurmayan sizleri gördükçe doğurmaya hakkım yokmuş gibi geliyoo :37: sıramızı bekleyelim dimi ama :49:

benim oğlan içerde oynayıp duruyo maşallahh

cıxx hiiçç gelmeye niyeti yokk keyfi yerinde anlaşılan.neysem zaten gelmesin şu aralar anneannemiz gelsin şu perdeleri yıkayalım falan öyle gelsin :37:

zaten 40lı haftalarda olupta doğurmayan sizleri gördükçe doğurmaya hakkım yokmuş gibi geliyoo :37: sıramızı bekleyelim dimi ama :49:

ayy hep arkadaşlarım diyordu kırklı haftaları geçersin diye bende yok kızım erken gelir kızlar erken gelirmiş diyordum ama şimdi kırk artılara girdik bile ama ne gelen var ne gidenn nişan bile gelmedi yaa gelse en azından derim ohh beee kızım belirti verdi 12 24 saat içinde gelir derim ama yokkk oyanyıp duruyor içimde pek bir rahatız canımm

slm kızlar
aman acele etmeyin siz yinede hayırlısını isteyin ben de gelsin artık diyodum hatta babasına 4 şubatta gelcek benim kız diyodum benim hiç sancım olmadan geldi suyum ve dayanamadım sancılara ve 6-7 saat sancı çektim açılmam yoktu oraya gelenler vardı açılması 5-6 cm hemen doğuma hazırlıyolardı 1 saat içinde doğuruyolardı ondan ben sabırsız davrandım hayırlısını isteyin ama tabii ki kızımın yanımda olup onu kollarıma alabilmek o mis kokusunu koklayabilmek bambaşka herşeye değer :16:
hepinizin hakkında hayırlısı ve kolay doğumlar diliyorum
bu arada sancı çekerken de hep size dua ettim
bi de çağlayan doğum yapmış galiba ne zaman nası oldu?

ayy hep arkadaşlarım diyordu kırklı haftaları geçersin diye bende yok kızım erken gelir kızlar erken gelirmiş diyordum ama şimdi kırk artılara girdik bile ama ne gelen var ne gidenn nişan bile gelmedi yaa gelse en azından derim ohh beee kızım belirti verdi 12 24 saat içinde gelir derim ama yokkk oyanyıp duruyor içimde pek bir rahatız canımm

zaten yeni bi yasa çıkmış artık hamilelikler 10 ay olmuş :37:

durumda bi tuhaflık yok yanii :32:

günaydın kızlar.sabah sabh herkes şikayetçi doğuramamaktan anlaşılan.hani dün anlaşmıştık rahat bırakacaktık bebeişleri ne zaman isterlerse o zaman geleceklerdi.:)))ben geceleri uyanma saatime rutine soktum çok komik kızımda bu saatlerde düzenli uyanıp uyusa ne güzel olacak .ortalama üç saatte bir :)))

Parmaklarında Oynatıyor Bu Çocuklar Şimdiden Bizi :} Ya Erkenden Daha Ocakta Geldiler Ya da İlla Şubatın Sonunu Beklicekler Marta Sarkcaklar :} Biraz Ehl-i Keyf Galiba Bizimkiler, Nerde Yanlış Yaptık Çok mu Şımarttık Bunları Bilemedim :} :p

günaydın kızlar.sabah sabh herkes şikayetçi doğuramamaktan anlaşılan.hani dün anlaşmıştık rahat bırakacaktık bebeişleri ne zaman isterlerse o zaman geleceklerdi.:)))ben geceleri uyanma saatime rutine soktum çok komik kızımda bu saatlerde düzenli uyanıp uyusa ne güzel olacak .ortalama üç saatte bir :)))

günaydın canım aslında rahat bıraktım ama özledim kızımı yaa artık kanala iyice girdiği için o güzel yüzünü bile göremiyorum o yüzden biraz sabırsızlanıyorum açıkçası

kızlar ben kaçar.makina sustu bitti heralde.biraz uzanayım önce sonra çamaşırları asayım bide ortalığı süpürebilirsem oohh tamamdırr :37: bugün dışarı çıkayım dediydim ama çanta almıştım ya netten onun kargosu çıkmış şimdi aklım onda kalır haritadan baktımda yakınlarda

neyse gelirim ben yine öptüm hepinizi hoşçakalınn

kızlar ben kaçar.makina sustu bitti heralde.biraz uzanayım önce sonra çamaşırları asayım bide ortalığı süpürebilirsem oohh tamamdırr :37: bugün dışarı çıkayım dediydim ama çanta almıştım ya netten onun kargosu çıkmış şimdi aklım onda kalır haritadan baktımda yakınlarda

neyse gelirim ben yine öptüm hepinizi hoşçakalınn

Çok Yorma Kendini, Dikkat Et Kendine.. Görüşürüz Seda..

slm kızlar
aman acele etmeyin siz yinede hayırlısını isteyin ben de gelsin artık diyodum hatta babasına 4 şubatta gelcek benim kız diyodum benim hiç sancım olmadan geldi suyum ve dayanamadım sancılara ve 6-7 saat sancı çektim açılmam yoktu oraya gelenler vardı açılması 5-6 cm hemen doğuma hazırlıyolardı 1 saat içinde doğuruyolardı ondan ben sabırsız davrandım hayırlısını isteyin ama tabii ki kızımın yanımda olup onu kollarıma alabilmek o mis kokusunu koklayabilmek bambaşka herşeye değer :16:
hepinizin hakkında hayırlısı ve kolay doğumlar diliyorum
bu arada sancı çekerken de hep size dua ettim
bi de çağlayan doğum yapmış galiba ne zaman nası oldu?

ewet canım herşeyin hayırlısı olsun her zaman dualarında bizide unutmadığın için çok teşekkür ederiz tatlım

kızlar forumda gezinirken gördüm zeytinyağı doğumu kolaylaştırıyormuş
:53:

sen benden önce davrandın canım bende yazıcaktım bu bilgiyi bir komşum söyledi yumuşatıyor dedi hatta ben sürmeye başladım sonra açılma varmı diye doktora kontrole gitmiştin normalde canım acırdı ama çok az bir acı hissettim

Son düzenleme:
tünaydınnn güzel annelerrr..
yine doğum yapan bir arkadaş olmuş 4 kilonun da üstünde normal mi doğmuş merak ettim:)
Allah analı babalı büyütsün...

kordon bankacılığı ile ilgili anlatacaklarım var..
benim doktorum yurt dışında bazı ülkelerde devletin elinde bu bankalar dedi. ve doğan tüm çocuklardan standart alınıyor dedi. ayrıca kişiye özel de değil dedi. yani kiminki kime uyarsa sormadan alıp kullanıyorlar dedi. ama bizde öyle değil kişiye özel dedi. oldu ki bi sorun oldu sizin saklanan kanda bişi var başkasından alamıyorsunuz dedi e ne anladım o işten dedik..
ama ama ama bakın dedi 20 yıl saklatabiliyorsunuz zamanla neler değişir o da bilinmez dedi..
bilimin ucu açık dedi..
gün gelir başka işlere de yarıyor denir şanslı olursunuz dedi..
ama şu an için çocuk yaşta ilik kanserleri için filan kullanılan bişi o da çooookk nadir çocukta rastlanan bişi dedi..
yani tamamen size kalmış karar, hayat sigortası yaptırmak gibi bişi kendiniz bilirsiniz dedi..
fiyatları da ayrıntılı kordon kanı deskinden öğrendim..

öncelikle doğumun olduğu gün gelip kanı alıyorlar ve götürüp test ediyorlar.
saklanamya uygun olup olmadığının cevabını veriyorlar bu işlemin ücreti 667tl
dondurma ve saklama ücreti: 1571tl
10 yıllık saklama ücreti 760tl
20 yıllık saklatırsan 1439tl buna sonra da karar verebiliyorsun uzatma olarak..

bu acıbademin anlaşmalı olduğu istanbul altunizadede bulunan bir bankanın fiyatarı.. doktorun dediğine göre böyle düzgün çalışan sanıyorum bir de ege üniversitesinde varmışş.. türkiyede 2 banka var zaten adam gibi dedi.. ama ben de hala kararsızımmm:)

nasılsınız hanımlar...geçmişi okudum doğum yapanlar olmuş..manikk gözünüz aydın canım..
dün kontrol vardı..bebeğim hala yeterli büyüklüğe ulaşmamış..dr günü bitene kadar bekleyecek...bende 40 ı doldurcm bu gidişle..kızım hala ters ve son umudum sancıyla dönmesi..hayırlısı olsun artık..
sancılar gittikçe artıyor değil mi..benimki akşam olunca başlıyor..gündüz iiym çok şükür..
ben artık gün saymamaya karar verdim..gözüne batıkça gelmiyor..ne zaman isterse o zaman gelsin bebişim..

Back