doğrudur canım ama yinede hatırlanmak istiyor insan hatırlanmıyorum diye serzenişte bulunduğumda bile pek aldıranda olmuyor bende beklemedeyim benimde 40.haftam bende aynı durumları yaşıyorum hem de son bir kaç gündür kötü şeyler yaşadım çok sevdiğim bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve çok zor anlar yaşadı şimdide onun bebeğine süt lazım ama o b unu bile bilmiyor ona söyleyemiyorlar bebeğinin başka hastanede olduğunu elimden geleni yapmaya çalıştım ama çaresiz kalınıyor ben bu durumdayken bile yinede etrafıma duyarsız değilim.bilemiyorum çok üzüldüm.
bende aynı sorunları yaşıyorum son birkaç gündür dahada kötüyümn ama hiçbir şey yok ortada bakalım artık sabretmekten başka çaremiz yok.
Aynen canım ya sürekli aynı9 heyecanla bakar oldum...
Banada yazmıyorlar canım hatta burada olmayınca merak eden bile olmuyor ben yeni de değilim burada ilk başlardan bu yana hep vardım ama neyse üzme sende kendini.
kızlar bana da yazılmadığı çooook oldu.. ama benim yazamadığım daha daha çoooookkk olmuştur. burda online görünüyor olablirim ama benim bilgisayarım herdaim açıktır zaten evde olduğum gece uyuma haricinde herdaim yaniii.. ayrıca burda sürekli yazabilmek de bir başarı:) ben başarısızım bişiler yazdıktan sonra bile unutuyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)