2011 Şubat Anneleri

doğrudur canım ama yinede hatırlanmak istiyor insan hatırlanmıyorum diye serzenişte bulunduğumda bile pek aldıranda olmuyor bende beklemedeyim benimde 40.haftam bende aynı durumları yaşıyorum hem de son bir kaç gündür kötü şeyler yaşadım çok sevdiğim bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve çok zor anlar yaşadı şimdide onun bebeğine süt lazım ama o b unu bile bilmiyor ona söyleyemiyorlar bebeğinin başka hastanede olduğunu elimden geleni yapmaya çalıştım ama çaresiz kalınıyor ben bu durumdayken bile yinede etrafıma duyarsız değilim.bilemiyorum çok üzüldüm.

bende aynı sorunları yaşıyorum son birkaç gündür dahada kötüyümn ama hiçbir şey yok ortada bakalım artık sabretmekten başka çaremiz yok.

Aynen canım ya sürekli aynı9 heyecanla bakar oldum...

Banada yazmıyorlar canım hatta burada olmayınca merak eden bile olmuyor ben yeni de değilim burada ilk başlardan bu yana hep vardım ama neyse üzme sende kendini.

kızlar bana da yazılmadığı çooook oldu.. ama benim yazamadığım daha daha çoooookkk olmuştur. burda online görünüyor olablirim ama benim bilgisayarım herdaim açıktır zaten evde olduğum gece uyuma haricinde herdaim yaniii.. ayrıca burda sürekli yazabilmek de bir başarı:) ben başarısızım bişiler yazdıktan sonra bile unutuyorum:( tv ye dalıyorum, telefonda 1 saat konuşuyorum evde temizlik bile yapıyorum arada da gelip bakıp okuyorum.. olumsuzluklarla canımı sıkmayıp sadece faydalarını düşünüyorum zevk alıyorum en azından okumaktan :) ay çok konuştum galiba kusura bakmayınn yazasım gelmiş içimden geçenlerii :) herkesss için en iyi dileklerimi sunuyorum:)

Canım çok tşkr ederim çok sağol haklısın ama insan böyle bir durumda duyarsız kalamıyor zamanı gelince arkadaşımla ilgili ayrıntıları o iyileşince yazarım sizlere inşallah bir an önce iyileşir 24 saat içinde yaşadıkları film gibiydi eşine de çok üzüldüm .ALLAH DOĞUM YAPACAK ARKADAŞLARIMA YARDIM ETSİN HEPİMİZİ SAĞ SAĞLİM KURTARSIN BİR AVAZDA İNŞALLAH... Bizde kızımla sizi öpyoruz herkese iyi geceler.

canım ben süt konusunda bişi demek istemedim ama ben de izmitliyim istanbulda yaşıyorum ama... izmitte 2 arkadaşım var bu yaz doğum yapan.. yarın onlarla telefonda görüşürüm ama isterler mi bilmiyorumm.. birisi derincede biri de karamürselde. ayrıca süt durumlarını da bilmiyorum ve kızları ağustosta filan doğmuştu.. çok ümitli değilim yani. ama inşallahh arayıp konuyu açıcammmm. olumlu düşünürlerse mutlaka haber ederimm..

8/2 de 09:10 da oğlumuz aramıza katıldı. 4200 gr 52 cm doğdu meleğim. allah kımseyı bu duygudan mahrum etmesın. tarıfı ımkansız bırsey bu.

her wc ye gittiğimde nişan gelmiş mi diye bakıyorum. her sabah uyandığımda karnım aşağı inmiş mi diye aynanın önündeyim. ama sanki hiç inmemiş gibi yada çook azz
aynen her tuvalette heğecanla nişana bakıyorum ama elbet bir gün gelecek:9:
ama ama ama kimse bize cevap yazmıyo yaa onca şey yazdım hepinizeee:84::84:
bizde üzüldük çıkıyoruz oğluşumla hepinize ii geceeler cevap gelmesede yaziim dedim :58::58:
kıyamam oğluşunu ve seni öpüyorum
doğrudur canım ama yinede hatırlanmak istiyor insan hatırlanmıyorum diye serzenişte bulunduğumda bile pek aldıranda olmuyor bende beklemedeyim benimde 40.haftam bende aynı durumları yaşıyorum hem de son bir kaç gündür kötü şeyler yaşadım çok sevdiğim bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve çok zor anlar yaşadı şimdide onun bebeğine süt lazım ama o b unu bile bilmiyor ona söyleyemiyorlar bebeğinin başka hastanede olduğunu elimden geleni yapmaya çalıştım ama çaresiz kalınıyor ben bu durumdayken bile yinede etrafıma duyarsız değilim.bilemiyorum çok üzüldüm.

.
hazel arkadaşın izmitte mi yalovada mı?bebiş mi izmitte sen öğren detayları ben elimden geleni yapmaya çalışırım.
8/2 de 09:10 da oğlumuz aramıza katıldı. 4200 gr 52 cm doğdu meleğim. allah kımseyı bu duygudan mahrum etmesın. tarıfı ımkansız bırsey bu.

Allah uzun ömür ve sağlık versin ikinize de

Günaydın Güzel Anneler..

Dün Gece Ne Bel Ağrısı Ne Kasık Ağrısı Hiçbişey Yok Ama Karnımda Bir Sızı Bir Ağrı 3e Kadar Uyutmadı.. 3ten Sonra Uyumuşum Kocamı İşe Gönderdim Sonra Yatmadım Bidaha Odanın Tozunu Aldım..

Ya Ben Oğluma Hala İsim Bulamadım, Ne Kadar Kötü Bi Durum Basiretimiz Bağlandı Bulamıyoruz Resmen..

Metehan ve Mirsat Elendi Artık Galiba Çok İçime Sinmişti Ama Kocam Artık İstemiyor Galiba.. Neyse Ya Ben Artık Korkmaya Başladım Heran Doğum Olabilir Ultrasondaki Tarihe Göre 10 Şubat - 2Mart Arası Doğabilir Oğluşum..

Neyse Hayırlısı.. Sabahları Pek Bi İçli Oluyorum Uzun Uzun Yazıyorum Siz Bana Bakmayın Günaydın Anneler,Prensler Prensesler ;}

Bir de İyiki Varız Yaa Burası Olmasaydı Her Yaşadığımı Sorun Yapardım, Kafama Takardım Ne Yapcağımı Bilemez Hale Gelirdim İyiki Varız Bilgilerimizi Duygularımızı Paylaşıyoruz da Zaman Geçiyor Bak 9 Ay Geçti Bile.. :54:

Son düzenleme:
gunaydın tum annişler nasılsınız bugun....bende sızın gıbı hergce ha sancım geldı ha gelecek dıye beklıyorum ama yok yalancı bıkaç sancı gelıp gıdıyo anlamadımkı bızım bebeişler neye ınat edıyo bukadar...balık burcu olcaklar bıde balık burçları ınatçımıdır ...:))

her wc ye gittiğimde nişan gelmiş mi diye bakıyorum. her sabah uyandığımda karnım aşağı inmiş mi diye aynanın önündeyim. ama sanki hiç inmemiş gibi yada çook azz

her gun aynı şeylerı yapıyorum ama yok ne fayda...annem baktı göbeğime yok kızım senın doğurmaya nıyetın yok dedı daha...karnın yukarda var dedı doğuma

uff kızlar biliyorum daha erken ama ben çok sıkıldım doğurmak istiyorum artık özellikle bugün çok istedim bunu. 2 saat sancım oldu akşam girip çıkmadı hep ağrıdı zor nefes aldım sırtımdan girip karnıma yayıldı kıvrandım resmen :43: gazmıdır nedir yada oğum oyun yapıyo anneye.. karnım ve kaburgalarım o kadar ağrıyorki karnıma dokununca sanki morarmış gibi acıyo sol kaburgamı hiç saymıyorum zaten ağrıdan uyuşuyor hissetmiyorum kaşınıyo içten içe. geceleri hiç uyuyamıyorum sağa dönsem ağrı sola dönsem ağrı. otursam ağrı eğilsem ağrı karnım acıyo resmen varmı sizdede böyle birşey ağlıyacağım artık çaresizlikten çok yoruldum bu durumdan ben hafiflemek istiyorum artık hayırlısıyla...:43:

ınan aynı durumdayız senınle heryerım ağrıyo oturup kalkana kadar mahvoluyorum....sırtım çok fena özellıkle kaburgalarım yemek yıyene kadar kıvranıyorum...sureklı uzanma ıhtıyacı hıssedıyorum...:52:

ohooooğo benim de kocacığım geçen akşam 11de arabaya bindi gitti profiterollü pasta aldı geldi:))) bir gün öncesinde misafirliğe gitmiş ve aynısından alıp götürmüştük. sonra bize de ikram ettiler yedik tabi. ertesi gün de konusu geçti aramızda ayyy amma da güzelmiş pasta tadı damağımda kaldı dedim hemen kalktı görev bilinciyle sankii:)) ondan önce de 7de uyandım döndüm durdum yattım yuvarlandım yatakta o da uyandı noldu iyi misin dedi. ben de bi hamur olsa kızartsak iyi olcam ama dedim. kalktı aldı geldi kızarttık gerçekten de haaarika oldu:))))
aslında ben de çoookkk şımardım şu 9 ayda.. gerçi önceden de buna yakındı ama şu dönem doruğa ulaştıkk :)))

doktorlar bence burayı bilirlerse bilsinlerrr.. çekiştirdiklerimizi görsünler. herkesin birbirini uyardığını anlasınlar. hata yapmaktan bence korksunlarr :) amanin ne güçmüşüzzz :)))

OOO ne güzel valla kız profiteroller falan. Bebekler kanala indikçe rahatlıyoruz ben de öyleyim son zamanlarda kilom arttı. Kebaplara tatlılara sardım bende.

Hayırlı olsun cnm. Sağ salim kavuştunuz demek. :16: Rabbim herkese nasip eder inş.

Günaydın Güzel Anneler..

Dün Gece Ne Bel Ağrısı Ne Kasık Ağrısı Hiçbişey Yok Ama Karnımda Bir Sızı Bir Ağrı 3e Kadar Uyutmadı.. 3ten Sonra Uyumuşum Kocamı İşe Gönderdim Sonra Yatmadım Bidaha Odanın Tozunu Aldım..

Ya Ben Oğluma Hala İsim Bulamadım, Ne Kadar Kötü Bi Durum Basiretimiz Bağlandı Bulamıyoruz Resmen..

Metehan ve Mirsat Elendi Artık Galiba Çok İçime Sinmişti Ama Kocam Artık İstemiyor Galiba.. Neyse Ya Ben Artık Korkmaya Başladım Heran Doğum Olabilir Ultrasondaki Tarihe Göre 10 Şubat - 2Mart Arası Doğabilir Oğluşum..

Neyse Hayırlısı.. Sabahları Pek Bi İçli Oluyorum Uzun Uzun Yazıyorum Siz Bana Bakmayın Günaydın Anneler,Prensler Prensesler ;}

Bir de İyiki Varız Yaa Burası Olmasaydı Her Yaşadığımı Sorun Yapardım, Kafama Takardım Ne Yapcağımı Bilemez Hale Gelirdim İyiki Varız Bilgilerimizi Duygularımızı Paylaşıyoruz da Zaman Geçiyor Bak 9 Ay Geçti Bile.. :54:

Cnm tam olarak günün ne zaman . Yani 40. haftanın bitimi. İsim konusu bazen zorluyor insanı hem eşinin hem de senin beğendiğin bir isim olsun istiyor insan dimi. Daha vaktin var araştır cnm. Olmazsa kararsız kaldığın isimler arasında oylama yap.

gunaydın tum annişler nasılsınız bugun....bende sızın gıbı hergce ha sancım geldı ha gelecek dıye beklıyorum ama yok yalancı bıkaç sancı gelıp gıdıyo anlamadımkı bızım bebeişler neye ınat edıyo bukadar...balık burcu olcaklar bıde balık burçları ınatçımıdır ...:))

Senin bebiş balık burcuna giriyor o zaman. Erken gelirse kova da olabilir şeker. Bizimki kova olacak. Balık burcu çok duygusaldır. Cinsiyetiniz kız mı? Balık burcundaki arkadaşlarımın hepsi güzeldir. Erkek ise balık burcundan erkek tanıdğım yok.

Bende akıntım geliyor acaba nişan mı su mu diyip Wc de buluıyorum kendimi. Paronayak oldum :37:

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti almak istiyorum internetten. Ölçülerini nasıl ayarlıyorsunuz. Bazı arkadaşlar bi numara büyük al doğumdan sonra göğüslerin büyücek diyorlar. Bazısı da büyümüyor diyor ayyy napsam :26:

OOO ne güzel valla kız profiteroller falan. Bebekler kanala indikçe rahatlıyoruz ben de öyleyim son zamanlarda kilom arttı. Kebaplara tatlılara sardım bende.

Hayırlı olsun cnm. Sağ salim kavuştunuz demek. :16: Rabbim herkese nasip eder inş.

Cnm tam olarak günün ne zaman . Yani 40. haftanın bitimi. İsim konusu bazen zorluyor insanı hem eşinin hem de senin beğendiğin bir isim olsun istiyor insan dimi. Daha vaktin var araştır cnm. Olmazsa kararsız kaldığın isimler arasında oylama yap.

Senin bebiş balık burcuna giriyor o zaman. Erken gelirse kova da olabilir şeker. Bizimki kova olacak. Balık burcu çok duygusaldır. Cinsiyetiniz kız mı? Balık burcundaki arkadaşlarımın hepsi güzeldir. Erkek ise balık burcundan erkek tanıdğım yok.

Bende akıntım geliyor acaba nişan mı su mu diyip Wc de buluıyorum kendimi. Paronayak oldum :37:

Normalde 38. Haftadayım Ama Bebeğim de Biraz Hızlı Büyüyor.. Evet İsim Konusunu Artık Bi Neticelendirmek Lazım ;}

merhaba kızlar günaydın öncelikle valla bende arada giriyorum okuyorum geçmişi kendimkendime yanıtlıyorum ama yazmaya takatim olmuyor genelde kendimle ilgili bilgi verip çıkıyorum benide hiççç merak eden yok olsun alınmayada gerek yokk

bende artık doğsun ve sevelim istiyorum ama maalesef oğlan gelme belirtileri vermeden sezeryana alamam dedi dr.bende bekleyelim mmadem dedim.

zaten artık sitede 37 38 likler kaldı 40 leın çoğu 39 ların çoğu doğurdu ne güzel darısı bizlere emzirmeyi çok istiyorum umarım sütüm olur çünkü göğüslerim çok büyümedi.

bu arada intten bebek market den aldım emzirme sütyeni şimdiden giymeye baladım çokk rahat her zamanki no yu aldım hadi by hekese

günaydın kızlar,
normalde bugun oğlumun aramıza katılmıs olması gerekiyordu
ama biz hala beklemedeyiz :19:
çok sıkıldım biranönce kucağıma alsam oğlumu keşke :49:

gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti almak istiyorum internetten. Ölçülerini nasıl ayarlıyorsunuz. Bazı arkadaşlar bi numara büyük al doğumdan sonra göğüslerin büyücek diyorlar. Bazısı da büyümüyor diyor ayyy napsam :26:

ben 1 tane aldım oda hamilelikten önceki bedenden 1 beden büyük.aman göğüslerim büyümedi bedenim büyüdü.ya kızlar delirecem benim göğüsler büyümedi geçen aklıma geldi bi deneyeyim dedim hani emzirmek için göğsü sütyenden çıkarıyolar ya bende yapimm dedim ama çıkaracak bişi yokki :37:anca sütyeni aşağıya indirdimm.pehh göğüs ucuyla ilgli bi problemim çyok çok şükür.inşallah süt olur inşallah sorun olmaz

günaydın kızlar,
normalde bugun oğlumun aramıza katılmıs olması gerekiyordu
ama biz hala beklemedeyiz :19:
çok sıkıldım biranönce kucağıma alsam oğlumu keşke :49:

günaydın canımmmm.hayırlısı bugün yarın gelir heralde oğlun.zaten oğlanlar geç gelirmiş.gerçi forumda erken doğanların hepsi oğlandı ama :34: bakalım bekliyoruz napalım başka çare yok

bende az önce kalktım kapının ziline.kayınpeder gelmiş arabyı getşirmiş.arabamız 2 gündür onlardaydıda.eşim artık vermek istemiyo her an ne olur ne olmaz diye ama yaşlı anneannemiz var hastaneye gidecekti.dün akşam eşim kaynımı aradı arabayı getir diye.oda ne oldu işinmi var diyo.deli olduk yaaa ne demek işinmi var.araba benim işim olmasımı lazım ayrıca bu evde 9 aylık ha doğurdu ha doğuracak bi hamile var yani kafandamı basmıyooo...bi sinirlendi eşimm.bende kızdım tabi ama ses etmedimm.

bugün kahvaltı edesim yokk çorba içicem valla.

bu gece eşimle ayrı yattıkk ayy ne yalan söliimm pek rahat uyudum yayıla yayıla :17:

günaydın canlarrrrr...

saat 5 de uyandım 6 ya kadar yatakta döndüm uyku yok kalktım çay demledim kahvaltı hazırladım kahvaltımı yaptım saat 7 buçuğa geliyordu..

eşim zorrrla yatırdı beni ama iyi ki öyle yapmış uyumuşum mışıl mışıl az önce uyandım ayılmaya çalışıyorum

kızlar bu arada kök hücre için kordon kanı bankasına başvuran aldıran ya da aldıracak olan var mıııı???????
bugün doktorlar konuştuk bu konuyu da fiyatları da aldım kararsız kaldım ben.. ama üniversitede okurken hocalarımız çok önemsiyordu bu konuyu..

canım ben oğlumda kordon kanı aldırmıştım kızımda da aldıracağım.

Back