Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki canım normalmi kim görse senin doğum çok yakın çok şişmiş burnun dudakların göbeğinde çok inmiş bugün yarın gelir diyorlar ama bilemiyom ki perşembe kontrolüm var söyliyeceğim doktora şikayetlerimi çatı muayeneside yapacak zaten bakalım hayırlısı artık...
ama ama ama kimse bize cevap yazmıyo yaa onca şey yazdım hepinizeee:84::84:
bizde üzüldük çıkıyoruz oğluşumla hepinize ii geceeler cevap gelmesede yaziim dedim
ayy canım doktoruna bayıldım.benim akupunktur doktorum da bana aynısını anltattı .ben kendi doktorumla daha konuşmadım ama akupunktur doktorum önemli olan hasta ile doktor arasındaki bağ diyor doktoruna güven gerisine karışma diyor.güvenmiyorsan son 10 günde olsa 10 kere değiştir diyor .güvendiğin birini buluncada işine karışma diyor.internetten iki yazı okumakla olmaz bu işler diyor ....
yaa bende yiyemiyorum kayınvalidemde ye ye bebege lazım onlar diyor bazen yiyemediğim için vicdanım sızlıyor ama yemekte yiyorum yetmezmi kii:44:
:))) faydalı olacaksa ve yanımdakiler sabredebilirlerse ben iyi yerimmm :)))))
hoşbulduk yasminim
cnm sanırım alakası yok çok yaa
ne biliim
arkadaş 40 bitirdi 41.haftada doğurdu açılma yoktu sezeryan oldu ama bi gün sonra geldi sanırım yani hemencik egelmeyebiliyo aslında nıormal doğum ve sezeryanlada alakalı değil bence
red cake yazmıştı hemen geldi die inş bizimde hemncik bol bol sütümü olur
yok yok konu komşu son kez gelmişler
ayy canım benim çok sevindim merak edilmeme
evet doğum yaparsam hemen sana haber veririm zaten
yasemincim ne kadar uzun zaman anne karnında kalırsa o kadar hızlı geliyor diye biliyorum.. ama kardeşim 38+2de sezeryan olmuştu ve yarım saat içinde emzirdi ve sorunsuz geldi sütü...
alocum bende senin gibi düşğnüyorum son günler artık kendimizi bunaltmadan atlatmak gerek
yasmin sanırım kişiye bağlı dün şenayla konuştum emzirdim dedi 37+2 onunda dün
tabiki bu günlerin kıymeti bambaşka bazen düşünüyorumda bebeğimize çalışmalar yaparken her ay özlemle acaba oldumu bebeğim tuttumu diye ya olmazsa diye tereddütlerimi şimdi binlerce kez şükrediyorum allahıma bana böyle bir güzelliği nasip ettiği için rabbim her isteyene hayırlı ewlatlar versin benim bir komşum vardı çok istiyorlardı olmuyordu halenda olmamış bekliyorlarmış bu gece onada dua edermisiniz kızlar inş. onunda hayırlısyla melekleri olur üzülmüyorum diyordu ama çok üzülüyordu o yüzden şimdi binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimin geleceği günleri bekliyorum
bize dua edin teyzeleri yaaa kızım hala gelmiyor iyice sıkıldım. annem geleli de 2 hafta olacak o da bekle bekle sıkıldı kadıncağız.. doktor 10 şubata kadar bekleyelim 11 inde yine gelin dedi bakalım neler olacak
her wc ye gittiğimde nişan gelmiş mi diye bakıyorum. her sabah uyandığımda karnım aşağı inmiş mi diye aynanın önündeyim. ama sanki hiç inmemiş gibi yada çook azz
kızlar bu arada kök hücre için kordon kanı bankasına başvuran aldıran ya da aldıracak olan var mıııı???????
bugün doktorlar konuştuk bu konuyu da fiyatları da aldım kararsız kaldım ben.. ama üniversitede okurken hocalarımız çok önemsiyordu bu konuyu..
bizde üzüldük çıkıyoruz oğluşumla hepinize ii geceeler cevap gelmesede yaziim dedim
ooooo burası kalabalık hayretttt
boş bırakmamak lazım buralarıı yaaaa
selam güzel anneler ve artık eşşek kadar olmuş ama gelmemekte inat eden bebikleerrr
nasılısnız bakalım şöölee bi geçmi,şe göz attım konuları anlayayım diyee
biz iyiyiz şükür.eşime hızlandırılmış grip bakımı uyguladım bugün tavuk suyuna çorbadan tutun limonlu maydonoz bal limon sıcak su portakal suyu vb vb vb bütün anti grip uygulamalarını yükledim biraz daha iyi çok şükür.
bu akşam ilk defa yatakları ayırdık.riske atmayalım dedik banada bulaşmasın.içim gitti ama napalım içerde küçük odada yatıyor bu akşam.iyileşene kadar böylee.nevresimlerimizi değiştirdik benim tarafa yatak koruyucu koydum gece suyum falan gelirse diye.sonra temiz çarşaflara temiz temiz yatayım diye bi duş aldımm ohhhh ferahladımmm.
alocum doktora açık adres vermeseydin yaa burda çekiştiriyoruz bazen doktorları ayıp olmasın gerçi benim eşimde bu hafta doktora bu siteden bahsetti ama neysee
bende her wc ye gidişimde kontrol ediyorum gelen giden varmı diyeeee hatta bi çamaşırımın önünde kırmızı küçük çiçekler var onu giydimmi her seferinde yüreğim hopluyoo.e be kadın biliyon işte niye herseferinde telaş yapıosun dimi.
nurberracımm ayyy kıyamam öyle deme kızzzz bazen hatlar karışabiliyo biliyosun
benimde annemin gelmesi 1 haftayı geçti.aslında yarın geliodu ama eniştem vefat edince bursaya gitti.ordan gelir artık ne zaman olur bilmem.ben doğurmam o gelene kadar ama perdeleri falan yıkıcaktım onlar kaldı.neyse hepsi olurr
yaaa ben habire acıkıyorum yaaaa midemde bi boşlukmu vardır nedir yediklerim ordan kayıp gidiyomu nee
akşam çay demledik eşimle.başladım sızlanmaya yaa bunu böle kuru kurumu içcez hem ben acıktım diye.evden 3 apartman ilerde pastane var onu ima ediyorum ama saatte 10 du eşimde kapalıdır dedi.adam zaten hasta.ama tabi kıyamadı canım yaaaa kalktı gitti.kapalı bile olsa yanda bakkal var artık ordan al bari didim.neyseki açıkmışş ohh hamur işini indirdim mideye akşam akşam.ama ne fayda şimdi acıkma sinyalleri veriyo mideemm.offf offf nolcak böyle bilmemki
ayyy amma konuştum dimiiii
başınız sağolsun canım..eşinede acil şifalar..
rica ederim canım.. sıkma canını.. geride kalan herkesin kafası darma duman olunca böyle atlamalar olabiliyor.. üzme kendinide bebeğinide :3
uff kızlar biliyorum daha erken ama ben çok sıkıldım doğurmak istiyorum artık özellikle bugün çok istedim bunu. 2 saat sancım oldu akşam girip çıkmadı hep ağrıdı zor nefes aldım sırtımdan girip karnıma yayıldı kıvrandım resmen gazmıdır nedir yada oğum oyun yapıyo anneye.. karnım ve kaburgalarım o kadar ağrıyorki karnıma dokununca sanki morarmış gibi acıyo sol kaburgamı hiç saymıyorum zaten ağrıdan uyuşuyor hissetmiyorum kaşınıyo içten içe. geceleri hiç uyuyamıyorum sağa dönsem ağrı sola dönsem ağrı. otursam ağrı eğilsem ağrı karnım acıyo resmen varmı sizdede böyle birşey ağlıyacağım artık çaresizlikten çok yoruldum bu durumdan ben hafiflemek istiyorum artık hayırlısıyla...
ya gördük görmesine canım ama elimizden gelen bir şey yok maalesef (
Benim yakınmam süt ile ilgili değildi kendimle ilgili idi.((((
her wc ye gittiğimde nişan gelmiş mi diye bakıyorum. her sabah uyandığımda karnım aşağı inmiş mi diye aynanın önündeyim. ama sanki hiç inmemiş gibi yada çook azz
bende aynı sorunları yaşıyorum son birkaç gündür dahada kötüyümn ama hiçbir şey yok ortada bakalım artık sabretmekten başka çaremiz yok.
Aynen canım ya sürekli aynı9 heyecanla bakar oldum...
Banada yazmıyorlar canım hatta burada olmayınca merak eden bile olmuyor ben yeni de değilim burada ilk başlardan bu yana hep vardım ama neyse üzme sende kendini.
ooooo burası kalabalık hayretttt
boş bırakmamak lazım buralarıı yaaaa
selam güzel anneler ve artık eşşek kadar olmuş ama gelmemekte inat eden bebikleerrr
nasılısnız bakalım şöölee bi geçmi,şe göz attım konuları anlayayım diyee
biz iyiyiz şükür.eşime hızlandırılmış grip bakımı uyguladım bugün tavuk suyuna çorbadan tutun limonlu maydonoz bal limon sıcak su portakal suyu vb vb vb bütün anti grip uygulamalarını yükledim biraz daha iyi çok şükür.
bu akşam ilk defa yatakları ayırdık.riske atmayalım dedik banada bulaşmasın.içim gitti ama napalım içerde küçük odada yatıyor bu akşam.iyileşene kadar böylee.nevresimlerimizi değiştirdik benim tarafa yatak koruyucu koydum gece suyum falan gelirse diye.sonra temiz çarşaflara temiz temiz yatayım diye bi duş aldımm ohhhh ferahladımmm.
alocum doktora açık adres vermeseydin yaa burda çekiştiriyoruz bazen doktorları ayıp olmasın gerçi benim eşimde bu hafta doktora bu siteden bahsetti ama neysee
bende her wc ye gidişimde kontrol ediyorum gelen giden varmı diyeeee hatta bi çamaşırımın önünde kırmızı küçük çiçekler var onu giydimmi her seferinde yüreğim hopluyoo.e be kadın biliyon işte niye herseferinde telaş yapıosun dimi.
nurberracımm ayyy kıyamam öyle deme kızzzz bazen hatlar karışabiliyo biliyosun
benimde annemin gelmesi 1 haftayı geçti.aslında yarın geliodu ama eniştem vefat edince bursaya gitti.ordan gelir artık ne zaman olur bilmem.ben doğurmam o gelene kadar ama perdeleri falan yıkıcaktım onlar kaldı.neyse hepsi olurr
yaaa ben habire acıkıyorum yaaaa midemde bi boşlukmu vardır nedir yediklerim ordan kayıp gidiyomu nee
akşam çay demledik eşimle.başladım sızlanmaya yaa bunu böle kuru kurumu içcez hem ben acıktım diye.evden 3 apartman ilerde pastane var onu ima ediyorum ama saatte 10 du eşimde kapalıdır dedi.adam zaten hasta.ama tabi kıyamadı canım yaaaa kalktı gitti.kapalı bile olsa yanda bakkal var artık ordan al bari didim.neyseki açıkmışş ohh hamur işini indirdim mideye akşam akşam.ama ne fayda şimdi acıkma sinyalleri veriyo mideemm.offf offf nolcak böyle bilmemki
ayyy amma konuştum dimiiii
kıyamam yaa sen yinede çok hırpalama kendini ne olurr.. benimde arada kaynayan çoookk ama çok yazım olduuu.. benide merak eden bi kaç kişi var sadece..çok da taakılmıyorum artık açıkçası.. allahın izniyle sağ sağlim atlatacaksın.. kavuşacaksın bebeğine.. arkadaşınada allah acil şifa versin allah yardımcısı olsun.. unutmaki sende hamilesin ve senin moralinin düzgün olması bebeğin için önemli.. kızımla öpüyoıruz sizi.. ve üzülmemenizi istiyoruz