aminnnn inş. teşekkür ederiz...
acaba bi gün biri de beni böyle merak eder mi?:26: iilerdir umarım cnm ya...
günaydınnn
amin inşallah kolaylıklar versin allah
günaydın cici anne adayları bugun uyandım kahvaltı filan toz aldım evi havalandırdım şimdi dinleniyorum çok yoruldum yüzüme ateş çıktı tansiyonmu acaba. persembe bizim beşiğimiz gelicek çok merakediyorum nasıl oldu die p.teside dr gidip doğum şekline karar vericez çok merak ediyorum şu çatı muaynesini nasıl gecicez bakalım öff bebeğimi bi doğursam 10 sene sonra bida doğururum herhalde:76:yoksa 2 sene sonra yeniden istermiyimneysem...sağlıklı doğuran arkadaşlar için çok sevindim mutlu oldum darısı başımıza
ohh işleri bitirmişsin bile cnm yaa...aman dikkat et dün biraz temizlikle uğraştım ben de sanırım terledim biraz ve şimdi öksürüyorum aman dikkat et cnm...inş. hakkınızda hayırlısı olsun..çatı muayenesinden de korkma cnm ..valla ben arayı çok fazla açmamayı düşünüyorum 2.ile şimdilik tabi...doğduktan sonra bu fikrim değişir mi bilmiyorum tabi
aaa hayırlısı olsun cnm,ne güzel işte mübarek günde doğacak bebeğin...cnm yaa senle aramızda bir gün var,seninki belli oldu ama ben hala daha bekliorum...ben de kucaklamak istiyorum artık azra'mı...Selam kızlar
Bugün dr kontrolümüz vardı. Gün ümüzü aldık. 14 Şubata verdi. Mevlid kandiliymiş. Aslında istemiyordum ama kandil olunca ne bileyim. Hemşirelerin hepsi ayy ne güzel diyo. Sevinemedim bir garip oldum.
günaydın cnm...aaa böyle başlama güne ama bak bebişin de etkilenir senin bu bozuk psikolojinden...canlan biraz canlan biraz kıpırda kıpırda:)) diye bi şarkı vardı dimi...hadi kalk güzeell bi kahvaltı yap,sonra da planladığın işleri yap bence,bugünün işini yarına bırakma...ne güzel kızını da görmüşsün bak...benimki de göstermiyo bi türlü boşvar,hatta bu yüzden renkli ultrasona bile giremedim..dr gerek yok girmenize çünkü göstermiyo yüzünü dedi..biz de göremedik hanfendiyi bi türlü doğru dürüst...güzeelll bi müzik aç şöyle seni canlandıracak kendine getirecek:)))günaydın kıslaar....hiç keyfim yok buğün.:2:..sabah kargo geldi gittigidiyordan, chicconun telsizi.o uyandırdı...midem bulanıyo karnım ağrıyo sanki yataktan kalkamıyom...acıktım sanki bide...halbuki planım vardı...kahvaltı yapıp,yüryüşe çıkıp ordanda işe raporumu vermeye gitçek,bide milletle vedalaşcaktım...hemoroidimde acıyoooo....dün gece 8e kadar dr amcamızı bekledik omu yordu ne...haaa bu arada dün kısımızı gödüüük....pekbi suratsız olcak sanırsam...babası kılıklı kuzum benim...3100gr olmuş bi türlü tam yüzünü göstermedi...hep yan profil veriyo...neyse azcık daha yatemde kalkabilirim inş...
Kızlar Bi Sitede Gördüm Emzik ve Biberon Bıraktırma İşlemi İlerde Bizi de Zorlayabilir Şimdiden Aklımızın Bi Kenarında Bulunsun Diye Sizinle Paylaşmak İstedi..
Biz yakin zamanda biberonu biraktirdik. Aslinda yas olarak cok gec bile oldu. Hala emzikle problem yasiyoruz. Biberon ve emzikler icin emzik perisi var ve bebek periler icin bu biberon ve emziklere ihtiyaci var. Bunlari bir torbaya koyup, bahceye koyacagiz, onlarda gelip alacak dedik. Cok uzuldu ama sonunda bizimle pazarlik ederek, emzigini tutup, biberonlari vermeye razi oldu. Kendisi torbaya koydu. Babasiyla disari koydular. Ertesi sabah da gidip kontrol etti, perilerde ona hediye birakmislar. Sevindi. Biz fikri bunu TV'de yayinlanan "Supernanny" programindan aldik. Geceleri kalkip, biberondan meyve suyu - su karisimini iciyordu. Simdi artik masasina bir bardak ile koyuyoruz, icerse gece ordan iciyor. Emzik icin calismalarimiz devam ediyor.
ayy ne güzel bi fikir.ama galiba bu çocuk epey bi büyük aklı eriyo yanii
ben emziğe alıştırmak istiyorum yaa bi alışsında bırakmasını sonra düşünürüz
bu arada biberon temizleme konusunu okudumda çamaşır suyu kullanıyolarmış yaaabide çok normal bişi gibi konuşuyolar.çamaşır suyu napar bebeğee ayy.çok zararlı değilmi yaa.ne bilim benim aklıma hiç yatmadı.ben kendi mutfak aletlerimde bile hiiçç çamaşır suyu kullanmam.çay bardakları bazen sararıyo varsın sararsın benden çokmu yaşasınlar atar yenisini alırım neki parası.
belki kısa vadede bir zararı yok gibi ama uzun vadede o çamaşır sularının etkileri dehşet verici bişii
evet cnm ben çatı muayenesi oldum,çok tırsıyodum ama kendini kasmayınca 1 dak bile sürmüyo,acımıyo da...benim normal olacak kısmetse beklioruz bakalım...sen oldunmu çatı muaynesi normalmı doğurcan karar verildimi doğum şekline şekerim
geçmiş olsun sedacım,ben de hasta oluyo gibiyim öksürük başladı umarım daha da ilerlemez...heyooo ben geldiimmm
kocişimin kahvaltısını hazırladım portakal greyfurt ve limon karışımı bir c vitamini deposu yaptım ona birlikte kahvaltı ettik.bi tylod verdim ona uzanıyo şimdi.bende bi çorba yapiim didim tavuğu koydum haşlansın çorbayı pişirip öğleden sonra sağlık ocağına gidiciizzz kocişle bi baksınlar
ayyy bide başımıza keçi gribimi çıktı pöff one beee.yaaa inşallah bana bulaşmaz.gerçi eşim sakınıyo ama ben pek üstünde durmuyorum geçmez diyorum çünkü sakındıkça inadına oluyoo.pek yaklaşmıyorum evi hep havalandırıyorum çıktığı odanın camını açıyorum ğeşindennapiimm tevekkül benden takdir Allahtan grip olursamda yapacak bişi yok dikkat edim bendee
eee siz nasılsınız bakemm ne var ne yokk bugün doğuracak yoktu dimi
Kızlar Bi Sitede Gördüm Emzik ve Biberon Bıraktırma İşlemi İlerde Bizi de Zorlayabilir Şimdiden Aklımızın Bi Kenarında Bulunsun Diye Sizinle Paylaşmak İstedi..
Biz yakin zamanda biberonu biraktirdik. Aslinda yas olarak cok gec bile oldu. Hala emzikle problem yasiyoruz. Biberon ve emzikler icin emzik perisi var ve bebek periler icin bu biberon ve emziklere ihtiyaci var. Bunlari bir torbaya koyup, bahceye koyacagiz, onlarda gelip alacak dedik. Cok uzuldu ama sonunda bizimle pazarlik ederek, emzigini tutup, biberonlari vermeye razi oldu. Kendisi torbaya koydu. Babasiyla disari koydular. Ertesi sabah da gidip kontrol etti, perilerde ona hediye birakmislar. Sevindi. Biz fikri bunu TV'de yayinlanan "Supernanny" programindan aldik. Geceleri kalkip, biberondan meyve suyu - su karisimini iciyordu. Simdi artik masasina bir bardak ile koyuyoruz, icerse gece ordan iciyor. Emzik icin calismalarimiz devam ediyor.[/QUOT
ooo süpermiş fikir, bu şekilde bıraktırılabilr...teşekkürler cnm paylaşım için...
Selam kızlar
Bugün dr kontrolümüz vardı. Gün ümüzü aldık. 14 Şubata verdi. Mevlid kandiliymiş. Aslında istemiyordum ama kandil olunca ne bileyim. Hemşirelerin hepsi ayy ne güzel diyo. Sevinemedim bir garip oldum.
canım geçmiş olsun kontrol mü vardı 8 de mi geldi sıragünaydın kıslaar....hiç keyfim yok buğün.:2:..sabah kargo geldi gittigidiyordan, chicconun telsizi.o uyandırdı...midem bulanıyo karnım ağrıyo sanki yataktan kalkamıyom...acıktım sanki bide...halbuki planım vardı...kahvaltı yapıp,yüryüşe çıkıp ordanda işe raporumu vermeye gitçek,bide milletle vedalaşcaktım...hemoroidimde acıyoooo....dün gece 8e kadar dr amcamızı bekledik omu yordu ne...haaa bu arada dün kısımızı gödüüük....pekbi suratsız olcak sanırsam...babası kılıklı kuzum benim...3100gr olmuş bi türlü tam yüzünü göstermedi...hep yan profil veriyo...neyse azcık daha yatemde kalkabilirim inş...
Selam kızlar
günaydın kızlarsahalara yavaş yavaş döniim dedim
biraz uykusuzum ama hastaneye gitcez hem ben hem de kızım için kızımın kulağına amniyon sıvısı kaçmış kontrole çağrdılar bide topuk kanı vercez kıyamam ben meleğime yaabende gitmişken druma görüneyim antibiyotik verdiler dikişler için ama emzirirken kullanmayın yazıyo kafam karıştı onuda sorayım :44:
walla kızlar sakın üşütmeyin ve temizlik felan güç harcamayın kolay doğum için ii ıkınmak lazım uzun süre onun içinde güç lazıııım
şimdiden kayınvalide felan düşünmeyin ben kapattım kapımı uyudum emzirdim ne getirdilerse yedim ne dedilerse siz bilirsiniz dedim( bana karışmayın tek) valla hiç takmadım umrum olmadı ki normalde çok hassas ince biriyim kırılırlar mı alınırlar mı die ama onlarda bende memnunum şuan artık kalkıp işlerimi yapabiliyorum oturuyorum felan annem var yanımda tabii heryer karışmış dolaplar falan amaaan önemli deil önemli olan prensesim
var mı sorular çıkmadan cvplayım
evet cnm ben çatı muayenesi oldum,çok tırsıyodum ama kendini kasmayınca 1 dak bile sürmüyo,acımıyo da...benim normal olacak kısmetse beklioruz bakalım...
geçmiş olsun sedacım,ben de hasta oluyo gibiyim öksürük başladı umarım daha da ilerlemez...
Biz yakin zamanda biberonu biraktirdik. Aslinda yas olarak cok gec bile oldu. Hala emzikle problem yasiyoruz. Biberon ve emzikler icin emzik perisi var ve bebek periler icin bu biberon ve emziklere ihtiyaci var. Bunlari bir torbaya koyup, bahceye koyacagiz, onlarda gelip alacak dedik. Cok uzuldu ama sonunda bizimle pazarlik ederek, emzigini tutup, biberonlari vermeye razi oldu. Kendisi torbaya koydu. Babasiyla disari koydular. Ertesi sabah da gidip kontrol etti, perilerde ona hediye birakmislar. Sevindi. Biz fikri bunu TV'de yayinlanan "Supernanny" programindan aldik. Geceleri kalkip, biberondan meyve suyu - su karisimini iciyordu. Simdi artik masasina bir bardak ile koyuyoruz, icerse gece ordan iciyor. Emzik icin calismalarimiz devam ediyor.[/QUOT
ooo süpermiş fikir, bu şekilde bıraktırılabilr...teşekkürler cnm paylaşım için...
canım iki gün güneş çıkıyo hepimiz patır patır dökülüuyoruz dimi.bu havalar mahvediyo insanı.aman dikkat et.gel sende sanada bakıyım benn.itina ile hasta bakılır
biraz uykusuzum ama hastaneye gitcez hem ben hem de kızım için kızımın kulağına amniyon sıvısı kaçmış kontrole çağrdılar bide topuk kanı vercez kıyamam ben meleğime yaabende gitmişken druma görüneyim antibiyotik verdiler dikişler için ama emzirirken kullanmayın yazıyo kafam karıştı onuda sorayım :44:
walla kızlar sakın üşütmeyin ve temizlik felan güç harcamayın kolay doğum için ii ıkınmak lazım uzun süre onun içinde güç lazıııım
şimdiden kayınvalide felan düşünmeyin ben kapattım kapımı uyudum emzirdim ne getirdilerse yedim ne dedilerse siz bilirsiniz dedim( bana karışmayın tek) valla hiç takmadım umrum olmadı ki normalde çok hassas ince biriyim kırılırlar mı alınırlar mı die ama onlarda bende memnunum şuan artık kalkıp işlerimi yapabiliyorum oturuyorum felan annem var yanımda tabii heryer karışmış dolaplar falan amaaan önemli deil önemli olan prensesim
aaa hayırlısı olsun cnm,ne güzel işte mübarek günde doğacak bebeğin...cnm yaa senle aramızda bir gün var,seninki belli oldu ama ben hala daha bekliorum...ben de kucaklamak istiyorum artık azra'mı...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?