2011 Şubat Anneleri

bu arada herkese hayırlı geceler

bugün doktor kontrolüm vardı,yine çatı muayenesi yapıldı açılma yok,bebek kanala girmemiş,nst de düzensiz sancılar var,ve en önemlisi suyum azalmış,doktorum haftanın bitmesini beklersek dayanmaz dedi,çok kötü oldum:((
bana sen kendini nasıl hissediyosun dedi,sancılarım oluyor baskı oluyor dedim,oda çarşamba günü sabah gel,bir çatı muayenesi ve nst yapalım daha yapalım halen açılma yoksa sancılar ritim kazanmamışsa ritmik değilse boşa beklemeyelim dedi,birde ultrasonda görüntü bulanıktı,içimden tam bu görüntü neden bulanık diye geçirirken,doktor suyun azalmış net değil görüntüler dedi,su bol olduğu zaman net oluyomuş görüntü,canım çok sıkıldı,sanırım normal doğum yolu kapandı bana,aman kapanırsa kapansın bebeğim iyi olsunda gerisi mühim değil.canım sıkılıyorr

bugün doktor kontrolüm vardı,yine çatı muayenesi yapıldı açılma yok,bebek kanala girmemiş,nst de düzensiz sancılar var,ve en önemlisi suyum azalmış,doktorum haftanın bitmesini beklersek dayanmaz dedi,çok kötü oldum:((
bana sen kendini nasıl hissediyosun dedi,sancılarım oluyor baskı oluyor dedim,oda çarşamba günü sabah gel,bir çatı muayenesi ve nst yapalım daha yapalım halen açılma yoksa sancılar ritim kazanmamışsa ritmik değilse boşa beklemeyelim dedi,birde ultrasonda görüntü bulanıktı,içimden tam bu görüntü neden bulanık diye geçirirken,doktor suyun azalmış net değil görüntüler dedi,su bol olduğu zaman net oluyomuş görüntü,canım çok sıkıldı,sanırım normal doğum yolu kapandı bana,aman kapanırsa kapansın bebeğim iyi olsunda gerisi mühim değil.canım sıkılıyorr

cnm sıkma canını illla normal sitiyoruz adı normal çünkü en güzel doğum şekli belki ama bilemiyoruz bizim için hangisi hayırlı
bebeklermizde bizde ii olalımda artık normal veya sezeryan ben çok taklımıyorum biara illa normal die düşünüyoduma am bnm çatıda dar ve yarınki muayenede yine aynı şeyi sölerse beklemek sitemiyorum Allah muhafaza bebeğin başı falan sıkışır ne biliim her ikisindede riskler var Rabbime emanetiz

geçmiş olsun çiçek senin haftanda erkenmiş daha bebişin gelmeye çalışıyor anlaşılan inatla...sezeryan olmak zorundasın sanırım ..allah kolaylık versin ...

cnm sıkma canını illla normal sitiyoruz adı normal çünkü en güzel doğum şekli belki ama bilemiyoruz bizim için hangisi hayırlı
bebeklermizde bizde ii olalımda artık normal veya sezeryan ben çok taklımıyorum biara illa normal die düşünüyoduma am bnm çatıda dar ve yarınki muayenede yine aynı şeyi sölerse beklemek sitemiyorum Allah muhafaza bebeğin başı falan sıkışır ne biliim her ikisindede riskler var Rabbime emanetiz
boşverin kızlar.hangisi daha uygunsa o olsun.bende sizin gibi normal diyenlerdenim ama süreç ne gerektiriyorsa akışına bırakmak lazım sanırım..

Kızlar selamlar öncelikle doğum yapanları kutluyorum:)

BAŞIMIZA NELER GELDİ HAFTASONUNDAN BERİ ANLATİİM. BENİM SANCILAR BAŞLADI VE BAYAA ARTTI VE PAZAR ÖĞLEN EŞİMLE MASLAK ACIBADEM ACİL SERVİSE GİTTİK NSTYE BAĞLANDIM SANCILAR ÇOK DÜZENLİ DEĞİL AMA HEPSİ 100 CİVARI ÇIKTI. NÖBETÇİ DOKTOR BENİM DOKTORU ARADI O SANCILARI DURDURMAK İÇİN SERUM TAKIN 1 LT DEDİ. NEYSE ACİLDE DAMAR YOLU AÇILDI FALAN DERKEN HEMŞİRE GELDİ SERUMU TAKTI VE O ANDA BENŞM NABZIM 70 DEN 116 YA FIRLADI HEMŞİRE DEDİKİ BAZI HASTALARIMIZDA BÖYLE YAN ETKİSİ GÖRÜLEBİLİO DAYANMAYA ÇALIŞIN RELAX OLUN DEDİ OKEY DEDİM AMAAAAAA 5 DAKİKA SONRA BİR BAKTIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN DÜNYA KAYDI MONİTÖRE GÖZÜMÜN UCUYLA BAKTIĞIMDA ZORLA GÖREBİLDİĞİM NABZIMIN 205-210 ARASINDA GİDİP GELDİĞİ VE HEMŞİRELERİN BANA KOŞTUĞUYDU. TAŞIKARDİ GEÇİRDİM SAYELERİNDE. NEYSE BOŞ SERUM VERDİLER KENDİME GELDİLER HASTANEDEN ELİM AYAĞM TİTREYEREK ÇIKTIM. BUGÜN DE KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTOR NSTYE BAĞLADI SANCILAR AZ ÇIKINCA YAPTIĞI ESPRİYE BAKIN UFAK Bİ TAŞIKARDİ GEÇİRDİN AMA BAK SANCILARIN AZALMIŞ :52: OHA FALAN OLDUK EŞİMLE. NEYSE AYIN 18 İNE SEZERYAN GÜNÜ VERDİ HATTA SUİT ODAMIZ AYRILDI. ERKEN DE GELEBİLİR AMA 18 İ OLACAK DİYE ANNEMLERE YEMEĞE GELDİK TUVALETTE Bİ BAKTIM NİŞAN GELMİŞ. ÖFFFFFFFFFFFFF SIKILDIM YA. NOLACAK ŞİMDİ BİLMİORUM

aaa çiçekcim heyecanla okudum yazdıklarını.. bana da 18inde olabilir demişti doktorum okurken ah dedim aynı tarihte ben de orada olabilirimm ama sonu nişanla bitmiş yazdıklarının.. neyse daha belli olmaz belki de bekletirler kızını.. hayırlısı neyse öyle olsun.. ama yaşadıklarına çok üzüldüm ve kendi adıma da korktum açıkcasıı.. çok geçmiş olsunnn :)

canım çok çok geçmiş olsun en iyi hastanede olsa doktorda olsa bir terslik olacaksa oluyo engellenemiyo ben onu anladım çok geçmiş olsun bunla atlattığına şükür bebiş zarar görmemiş şükür ki doktorada yuh yani hafif taşikardide nabz 200 se bunun aşırısı nasıl olacakmış çok merak ettim.

sorma canım yaaa dalga geçiolar bi de. Nişan geldikten ne kadar sonra doğum başlıyo biliyo musunuz? Benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde hiç sancım falan olmamıştı günü gelince hemen sezeryana gitmiştim bilmiyorum bu nişan olayını falan.

sorma canım yaaa dalga geçiolar bi de. Nişan geldikten ne kadar sonra doğum başlıyo biliyo musunuz? Benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde hiç sancım falan olmamıştı günü gelince hemen sezeryana gitmiştim bilmiyorum bu nişan olayını falan.

yanlış bilgi vermek istemem canım ama 2 gün içinde dedi bir arkadaşım bugün !!!

normal doğum uygun olan anne adayı için en güzel doğum şekli olabilir herkes için aynısı söylenemezki,herkes normal doğuramazki,geçmişte bir çok anne ve bebek ölümleri yaşanmış,sezaryene her ne kadar tüü kaka diye bakanlarda olsa,bence sezaryen bi nimet,zaten ırk değişiyor doğru düzgün rahim açılması sancı olmuyor,herkes artık bi şekilde sezeryan oluyor hayırlısı olsun.zaten benim derdim normal doğum falan değil,takmıyorum bile,normal doğum olsun diye bi takıntım yok körü körüne egoistlik yapmicam,bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım başka bişey istemiyorum,canımın sıkılması suyun azalmasıyla alakalı,sorunsuz bir şekilde bitirsem şu bir kaç günü,başka bişey istemiyorum,zaten çarşamba günü belli olacak herşey,dua et nurr iyi olsun herşey :S

slm kızlar :71:

geçmişi şööyle bi okudum.aklımda kalanlardan yazayım.

orkidem sezeryan günün belli olmuşhayırlısıyla al cnm kucağına inş.

çiçekçiçek ayy çok merak ettim seni nasıl oldun? aradın mı doktorunu? sağlıkla kavuş inş

mapuçi hayırlısı olsun cnm.valla sağlıkla alalım kucağımıza da doğum şekli o kadar da mühim diil.

biz beklemedeyiz.her an patlayacak bomba gibiyim :52: bir gece ansızın gelebilir tombiş kızım :49: hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun...

canım sıkma canını hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ediyoruz değilmi demekki senin ve bebişin için hayırlısı bu amacımız onları sağ sağlim kucağımıza değilmi sezaryenle veya normalle sağlıklı olsunlarda hakkınızda hayırlısı..

nişan geldikten sonra 24-48 saat arası doğum başlıyor diye biliyorum canım yani bugün yarın gelir senin minik :1:

Merhaba arkadaşlar ben 2009 mart annesiyim , Zuhal adıyla üye olan arkadaşımız 07.02.2011 saat 23 :20 sıralarında normal yollardan kızı Nİhal'i dünyaya getirdi :)

Darısı hepinizin başına ...

canım çok çok geçmiş olsun en iyi hastanede olsa doktorda olsa bir terslik olacaksa oluyo engellenemiyo ben onu anladım çok geçmiş olsun bunla atlattığına şükür bebiş zarar görmemiş şükür ki doktorada yuh yani hafif taşikardide nabz 200 se bunun aşırısı nasıl olacakmış çok merak ettim.

çiçek yaşadıkların cidden can sıkıcı,neler olmuş öyle
hadi hayırlısı nişanında gelmiş ozaman ayın 18 ini beklemez senin minik,acaba yaşadığın stresten dolayımı rahim tıkacın geldi,senin kuzun süpriz yapmış biraz erken gelmek istemiş:)

valla olabilir stresten zaten benim kız bi süredir gelmeye çalışıyo tutamicaz anlaşılan içerde:P

maşalah cnm size Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini duanı bekliyorum 6 hatim duymamaıştım hatim indirmenin gerektiğini biliyoduma am inş bende tamamlarım hatmimi 1 tanecik ama Rabbim kabul eylesin inş sağlıkla alabileyim oğlumu kucağıma öyle güzel anlatmışsınki hikayenii

hihihihih
bende yaaa oncada iş yapotım biliyomusun hiç durmuyorum
annemde artık kızdı ne bu böle temzilik hastası olmuşsun die ama napiim durduramıyorum kendimi yaaa ne gelen var ne giden wc debakıp duruyom şu nişan dedikkerli şey gelmişmi die ama yokk:)hayırlısı olsun artık

ŞENAYYYYYYYYYY cnm hayırlı olsun miniğin yesizn teyzesi onu sağlıkla büyüsün kilosunuda alır ne güzel sütünde gelmiş dua etmiştim bugün sütün hemen gelsin die topikte ohh ne ii yaa çok şükür

cnm çok geçmiş olsun öncelikleee
neyseki bişi olmamış yaa bide o ne biçim espiri öleee
ee şimdi nolcak tatlım sezeryan gününü epey geç vermiş ama sanırım senin bızdık erken gelicek yarın öbür gün nişan geldiğinie göre bende çok bekliyom ama yokk:)

su falan mı gelecek şimdi ayyy korktum valla yaa daha 2 sene olmadı sezeryan olalı normal doğum yapamam ki bennnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun çiçek senin haftanda erkenmiş daha bebişin gelmeye çalışıyor anlaşılan inatla...sezeryan olmak zorundasın sanırım ..allah kolaylık versin ...

evet canım sezeryan olucam ama 18 ini beklemeyecek sanırım:)

aaa çiçekcim heyecanla okudum yazdıklarını.. bana da 18inde olabilir demişti doktorum okurken ah dedim aynı tarihte ben de orada olabilirimm ama sonu nişanla bitmiş yazdıklarının.. neyse daha belli olmaz belki de bekletirler kızını.. hayırlısı neyse öyle olsun.. ama yaşadıklarına çok üzüldüm ve kendi adıma da korktum açıkcasıı.. çok geçmiş olsunnn :)

valla bu benim maslak acıbadem de yaşadığım üçüncü olay off doğursam da kurtulsam ya

yanlış bilgi vermek istemem canım ama 2 gün içinde dedi bir arkadaşım bugün !!!

2 gün müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü aman yarabbimm hazırlıklarımı bitirmem lazım :37:

Merhaba arkadaşlar ben 2009 mart annesiyim , Zuhal adıyla üye olan arkadaşımız 07.02.2011 saat 23 :20 sıralarında normal yollardan kızı Nİhal'i dünyaya getirdi :)

Darısı hepinizin başına ...

ayy kendim doğurmuş gibi seviniyorum valla bu doğum haberlerine :29: Allah analı babalı büyütsün.sağlıklı bi bebiş olsun inş :nazar:

slm kızlar :71:

geçmişi şööyle bi okudum.aklımda kalanlardan yazayım.

orkidem sezeryan günün belli olmuşhayırlısıyla al cnm kucağına inş.

çiçekçiçek ayy çok merak ettim seni nasıl oldun? aradın mı doktorunu? sağlıkla kavuş inş

mapuçi hayırlısı olsun cnm.valla sağlıkla alalım kucağımıza da doğum şekli o kadar da mühim diil.

biz beklemedeyiz.her an patlayacak bomba gibiyim :52: bir gece ansızın gelebilir tombiş kızım :49: hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun...

canım sıkma canını hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ediyoruz değilmi demekki senin ve bebişin için hayırlısı bu amacımız onları sağ sağlim kucağımıza değilmi sezaryenle veya normalle sağlıklı olsunlarda hakkınızda hayırlısı..

nişan geldikten sonra 24-48 saat arası doğum başlıyor diye biliyorum canım yani bugün yarın gelir senin minik :1:

keşke 1 hafta daha beklese yaramaz kızım benim çıkıcam dışarı diye uğraşıyo 2-3 haftadır. sizlere de pek yazamıyorum girip okuyorum sadece:)

keşke 1 hafta daha beklese yaramaz kızım benim çıkıcam dışarı diye uğraşıyo 2-3 haftadır. sizlere de pek yazamıyorum girip okuyorum sadece:)

hayırlısı cnm.beklese 1 hafta daha ii olur ama gelirse de korkma.bnm erken doğum tehlikem vardı.doktorum aslında 36dır ama 34ü görsek kurtulduk demektir demişti.yani tabi Allah bilir ama gelse de sorun olacağını sanmıyorum.evt pek yazmıyosun ama bak merak ederiz gelişmelerden hbrdar et bizi de ok? zaten şurda bi avuç kaldık :)

valla olabilir stresten zaten benim kız bi süredir gelmeye çalışıyo tutamicaz anlaşılan içerde:P

su falan mı gelecek şimdi ayyy korktum valla yaa daha 2 sene olmadı sezeryan olalı normal doğum yapamam ki bennnnnnnnnnnnnn

evet canım sezeryan olucam ama 18 ini beklemeyecek sanırım:)

valla bu benim maslak acıbadem de yaşadığım üçüncü olay off doğursam da kurtulsam ya

2 gün müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü aman yarabbimm hazırlıklarımı bitirmem lazım :37:

ciğer gelişimini tamamlamıştır inşallah annesi, sorunsuz gelir dünyaya inşallah.. valla ben doğ artık diye psikolojik baskı yapıyorum oğluşa :27: manyek oldu çocuk içerde sıkıldım ama artık yaaa bide çok özledim ben oğlumu :16:

neyse ben kaçtım kızlarr uykum geldi yatayım bari doğurayım demeyin yarına kadar :1: öpüldünüzzz..:42:

hayırlısı cnm.beklese 1 hafta daha ii olur ama gelirse de korkma.bnm erken doğum tehlikem vardı.doktorum aslında 36dır ama 34ü görsek kurtulduk demektir demişti.yani tabi Allah bilir ama gelse de sorun olacağını sanmıyorum.evt pek yazmıyosun ama bak merak ederiz gelişmelerden hbrdar et bizi de ok? zaten şurda bi avuç kaldık :)

tamam canım yazıcam artık misafir sanatçı olarak takılmicam buralada söz:)

ciğer gelişimini tamamlamıştır inşallah annesi, sorunsuz gelir dünyaya inşallah.. valla ben doğ artık diye psikolojik baskı yapıyorum oğluşa :27: manyek oldu çocuk içerde sıkıldım ama artık yaaa bide çok özledim ben oğlumu :16:

çıkınca çook tatlı huysuz minik bişey çıkacak annesiiii süt kokacak süüüt:P valla özledik o kokuyu benim oğluş kartlaştı artık kızım gelse de minnacık ayaklarını mıncıklasam:P

Back