günayyyydıııınnnn herkese...nasılsınız? biz açlıktan ölmek üzereyiz kızımla...ama size bakmadan geçemedim mutfağa...görümcem de hala uyuyo...gerçi o demişti sabah beni bekleme kızımı aç bırakma demişti..beklemeyelim bari...yaaa kızlar hasta olmak üzereyim sanki...öksürmeye başladım...sanki hafta sonu hava güzel die dolandım dolandım,o hava çarptı mı ne...pekmez içsem geçermi ki öksürük?az önce annemle konuştum,annem,kız kardeşim babam hepsi hasta yatıyolarmış...keçi gribi heralde bu...haberlerde duymuştum 27 günde mi ne geçiyomuş...amanınnn ben olmasam bari...annem de bir an önce geçse bari ben oraya gelmeden diyo...inş. allah acil şifa verirr...benim kızın hiç gelmeye niyeti yok gibi...görümcem gitmeden gelseydi daha ii olacaktı yaa..15 tatil bitmek üzere o da gidecek,kayınvalidem gelicek...saolsunlar yalnız bırakmıyolar ama,kayınvalide olacağına görümce olsa daha ii olur...kafa dengi arkadaşım gibi,ona herşeyi söyleyebiliorum,şöyle yapalım bunu yaparmısın falan die,ama kayınvalideye söylenmiyo
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
amaaan neyse dün misafirlerim vardı yine..bebişime uyku arkadaşı getirmişler,çok şeker bişi,kurmalı,arkasından kurunca çok hoş ninni müziği çalıo..rahat uyusun die,miniğim...eee siz de ne var ne yok?