2011 Şubat Anneleri

kızlar ben artık birdaha giremem siteye bikaç gün,,, doğum akşamdı ama erkene alındı ,, bugün nedendir bilmem baya stresliydim ağla ağla öldüm:43: doğurmadan lousalığa girdm sanırsam ..inşallah sizlerinde güzel haberlerini duyarım gelince dualarınızı esirgemeyin benimde sizinle olacak

Günaydın Kısacık Şubatın Melekleri Ve Anneleri.. :54:
Güzel Bi Gün Olsun.. Ağrınız Sızınız Olmasın Mutlu Geçirin İnşallah..

Bugün Nişanlanmamızın Üzerinden 2 Sene Geçti.. Hey Gidi 2Sene Ama Daha Çok Gibi O Kadar Çok Şey Yaşandı ki O Arada.. Kına,Düğün,Balayı,Evlilik Hayatı, Hamilelik Vs vs..

Allah Sağlık Verdikçe Ömür Verdikçe İnsan Herşeyi Yaşıyormuş..

Şükürler Olsun ki Hamileyim, Allah Dert Verip Derman Aratmadı Evlendiğim Gibi Hamile Kaldım Sağ Salim de Çocuğumu Alırsam Kucağıma Ne Mutlu Bana.. :49:

:53:Aaaa Sabah Sabah İyi Dertleştim Hadi Ben Buralardayım Bişiler Yiyim Oğlum Acıktım Die Tepiniyor Kızdırmıyım Erkek Kuvveti Var Tepti mi Canımı Acıtıyor :17:

Bugün Nişanlanmamızın Üzerinden 2 Sene Geçti.. Hey Gidi 2Sene Ama Daha Çok Gibi O Kadar Çok Şey Yaşandı ki O Arada.. Kına,Düğün,Balayı,Evlilik Hayatı, Hamilelik Vs vs..

Şükürler Olsun ki Hamileyim, Allah Dert Verip Derman Aratmadı Evlendiğim Gibi Hamile Kaldım Sağ Salim de Çocuğumu Alırsam Kucağıma Ne Mutlu Bana.. :49:

:53:Aaaa Sabah Sabah İyi Dertleştim Hadi Ben Buralardayım Bişiler Yiyim Oğlum Acıktım Die Tepiniyor Kızdırmıyım Erkek Kuvveti Var Tepti mi Canımı Acıtıyor :17:

guaydın....
ne guzel anlatmışsın hayatını bıkaç cumlede :) rabbım sağlık sıhhat ömür verdıkçe sabırlı oldukça herşeyı görücez ınşallah...allah yaşadığımız duyguları dığer anne olmak ısteyen hanımlarada nasip etsın ınşallah...sanada bebeişini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsın....:71:

Kızlar selamlar öncelikle doğum yapanları kutluyorum:)

BAŞIMIZA NELER GELDİ HAFTASONUNDAN BERİ ANLATİİM. BENİM SANCILAR BAŞLADI VE BAYAA ARTTI VE PAZAR ÖĞLEN EŞİMLE MASLAK ACIBADEM ACİL SERVİSE GİTTİK NSTYE BAĞLANDIM SANCILAR ÇOK DÜZENLİ DEĞİL AMA HEPSİ 100 CİVARI ÇIKTI. NÖBETÇİ DOKTOR BENİM DOKTORU ARADI O SANCILARI DURDURMAK İÇİN SERUM TAKIN 1 LT DEDİ. NEYSE ACİLDE DAMAR YOLU AÇILDI FALAN DERKEN HEMŞİRE GELDİ SERUMU TAKTI VE O ANDA BENŞM NABZIM 70 DEN 116 YA FIRLADI HEMŞİRE DEDİKİ BAZI HASTALARIMIZDA BÖYLE YAN ETKİSİ GÖRÜLEBİLİO DAYANMAYA ÇALIŞIN RELAX OLUN DEDİ OKEY DEDİM AMAAAAAA 5 DAKİKA SONRA BİR BAKTIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN DÜNYA KAYDI MONİTÖRE GÖZÜMÜN UCUYLA BAKTIĞIMDA ZORLA GÖREBİLDİĞİM NABZIMIN 205-210 ARASINDA GİDİP GELDİĞİ VE HEMŞİRELERİN BANA KOŞTUĞUYDU. TAŞIKARDİ GEÇİRDİM SAYELERİNDE. NEYSE BOŞ SERUM VERDİLER KENDİME GELDİLER HASTANEDEN ELİM AYAĞM TİTREYEREK ÇIKTIM. BUGÜN DE KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTOR NSTYE BAĞLADI SANCILAR AZ ÇIKINCA YAPTIĞI ESPRİYE BAKIN UFAK Bİ TAŞIKARDİ GEÇİRDİN AMA BAK SANCILARIN AZALMIŞ :52: OHA FALAN OLDUK EŞİMLE. NEYSE AYIN 18 İNE SEZERYAN GÜNÜ VERDİ HATTA SUİT ODAMIZ AYRILDI. ERKEN DE GELEBİLİR AMA 18 İ OLACAK DİYE ANNEMLERE YEMEĞE GELDİK TUVALETTE Bİ BAKTIM NİŞAN GELMİŞ. ÖFFFFFFFFFFFFF SIKILDIM YA. NOLACAK ŞİMDİ BİLMİORUM

zor ve streslı bır gun geçirmişsin sıkma canını çok geçmiş olsun....hayırlısı neyse o olsun bebiş gelıyosa artık sağlıkla gelmesını dıleyeceksınız artık....hayırlı haberlerını beklıyoruz...

guaydın....
ne guzel anlatmışsın hayatını bıkaç cumlede :) rabbım sağlık sıhhat ömür verdıkçe sabırlı oldukça herşeyı görücez ınşallah...allah yaşadığımız duyguları dığer anne olmak ısteyen hanımlarada nasip etsın ınşallah...sanada bebeişini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsın....:71:

AMİİİİİİNNNNNNNNN İnşallah.. Öyle İşte Ömür Oldukça, Sağlık Oldukça Yaşanıyor Biçok Şey.. Allah İsteyen Herkese İstediği Zamanda Evlat Versin İnşallah, Bütün İsteyen Kadınlar Bu Duyguyu Yaşar İnşallah

günaydın millet.dün gece çok şükür uyudumm.bugünde erken kalktım.inşallah bu düzeni devam ettirebilirim.

eşim hasta :50: bugün işe gitmedi.yatıyo içerde.birazdan kalkarsa kahvaltı yaparız.kaldırmak istemiyorum erken daha yatsın dinlensinn.bugün ona yoğun bakım uygulayacağım inşallah atlatır hemen

çiçekcim pazar günkü maceranı okudumda büyük geçmiş olsun.çok şükür ikinizde iyisiniz.senin kız gelecek giniymiş ama belllide olmaz bu bebikler bizle biraz oynuyolar malum.hakkımızda hayırlısı olsun

kızz nişan diyince aklım bi an doğum nişanına gitti sonrasını okuyunca hönk ne alaka oldum bi an :52: kafa hep doğumda nişanda sancıda falan yaaa:37:

günaydın millet.dün gece çok şükür uyudumm.bugünde erken kalktım.inşallah bu düzeni devam ettirebilirim.

eşim hasta :50: bugün işe gitmedi.yatıyo içerde.birazdan kalkarsa kahvaltı yaparız.kaldırmak istemiyorum erken daha yatsın dinlensinn.bugün ona yoğun bakım uygulayacağım inşallah atlatır hemen

çiçekcim pazar günkü maceranı okudumda büyük geçmiş olsun.çok şükür ikinizde iyisiniz.senin kız gelecek giniymiş ama belllide olmaz bu bebikler bizle biraz oynuyolar malum.hakkımızda hayırlısı olsun

kızz nişan diyince aklım bi an doğum nişanına gitti sonrasını okuyunca hönk ne alaka oldum bi an :52: kafa hep doğumda nişanda sancıda falan yaaa:37:

Günaydın Canım

çok normal artık bizim kafalar bi milyon hep şu melekler yüzünden :emir_bebek:

eşine geçmiş olsun, işte kadın yaa işte türk kadını kendini bi kenara bırakır 9 aylık hamile de olsa hasta eşine bakar :49:

hehheeeyyyttt kendimizi de övelim arada :54:

bu arada sen lohusa şerbet setini ne yaptın başladın mı bitirdin mi ne durumdalar?

Son düzenleme:

Günaydın Canım

çok normal artık bizim kafalar bi milyon hep şu melekler yüzünden :emir_bebek:

eşine geçmiş olsun, işte kadın yaa işte türk kadını kendini bi kenara bırakır 9 aylık hamile de olsa hasta eşine bakar :49:

hehheeeyyyttt kendimizi de övelim arada :54:

bu arada sen lohusa şerbet setini ne yaptın başladın mı bitirdin mi ne durumdalar?

yaaa hakkaten daha geçen akşam yerimden kalkamıyodum suu elmaaa yastıkk diye eşime buyuruyodum dün akşam pervane oldum etrafında yok ıhlamuruydu sıcak su torbasıydı meyvesiydi diye biyerimde ağrımadı.amann işte insan sevdiği olunca böyle kendini unutuyo demekki eşlerde böyle dün anladım yani

ohooo benim şerbet takımım biteli haniiiiii

Eklentiler

• $takım.jpg
    $takım.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 23
günaydın kızlar..ben de çok rahat uyumuşum bu gece

annemlerle konuştuk pazar gelecekler pazartesi sabah ben doğuma gireceğim inşallah hayırlısı bakalım daha erken gelelim diyorlar ama ben istemiyorum
onlarada hastaneye gelmeyin evde bekleyin dedim

çiçek ve seda geçmiş olsun kızlar

yaaa hakkaten daha geçen akşam yerimden kalkamıyodum suu elmaaa yastıkk diye eşime buyuruyodum dün akşam pervane oldum etrafında yok ıhlamuruydu sıcak su torbasıydı meyvesiydi diye biyerimde ağrımadı.amann işte insan sevdiği olunca böyle kendini unutuyo demekki eşlerde böyle dün anladım yani

ohooo benim şerbet takımım biteli haniiiiii

Öyle İnsan Sevince.. :30:

Kafa Gidiyor Bazen Kafamda Dolanan kırk Tilkinin Kuyrukları Birbirine Dokunmuyor da :}

günaydın kızlar..ben de çok rahat uyumuşum bu gece

annemlerle konuştuk pazar gelecekler pazartesi sabah ben doğuma gireceğim inşallah hayırlısı bakalım daha erken gelelim diyorlar ama ben istemiyorum
onlarada hastaneye gelmeyin evde bekleyin dedim

çiçek ve seda geçmiş olsun kızlar

Gözün Aydın Annenler Geliyormuş, Ne Mutlu..

http://www.kadinlarkulubu.com/beslenme/251306-biberon-temizligi.html

Herkes Farklı Yöntemler Kullanıyormuş.. Şaşırdım..

Son düzenleme:
günayyyydıııınnnn herkese...nasılsınız? biz açlıktan ölmek üzereyiz kızımla...ama size bakmadan geçemedim mutfağa...görümcem de hala uyuyo...gerçi o demişti sabah beni bekleme kızımı aç bırakma demişti..beklemeyelim bari...yaaa kızlar hasta olmak üzereyim sanki...öksürmeye başladım...sanki hafta sonu hava güzel die dolandım dolandım,o hava çarptı mı ne...pekmez içsem geçermi ki öksürük?az önce annemle konuştum,annem,kız kardeşim babam hepsi hasta yatıyolarmış...keçi gribi heralde bu...haberlerde duymuştum 27 günde mi ne geçiyomuş...amanınnn ben olmasam bari...annem de bir an önce geçse bari ben oraya gelmeden diyo...inş. allah acil şifa verirr...benim kızın hiç gelmeye niyeti yok gibi...görümcem gitmeden gelseydi daha ii olacaktı yaa..15 tatil bitmek üzere o da gidecek,kayınvalidem gelicek...saolsunlar yalnız bırakmıyolar ama,kayınvalide olacağına görümce olsa daha ii olur...kafa dengi arkadaşım gibi,ona herşeyi söyleyebiliorum,şöyle yapalım bunu yaparmısın falan die,ama kayınvalideye söylenmiyo:( amaaan neyse dün misafirlerim vardı yine..bebişime uyku arkadaşı getirmişler,çok şeker bişi,kurmalı,arkasından kurunca çok hoş ninni müziği çalıo..rahat uyusun die,miniğim...eee siz de ne var ne yok?

Öyle İnsan Sevince.. :30:

Kafa Gidiyor Bazen Kafamda Dolanan kırk Tilkinin Kuyrukları Birbirine Dokunmuyor da :}

Gözün Aydın Annenler Geliyormuş, Ne Mutlu..

http://www.kadinlarkulubu.com/beslenme/251306-biberon-temizligi.html

Herkes Farklı Yöntemler Kullanıyormuş.. Şaşırdım..
ilginçmiş gerçektenn
günayyyydıııınnnn herkese...nasılsınız? biz açlıktan ölmek üzereyiz kızımla...ama size bakmadan geçemedim mutfağa...görümcem de hala uyuyo...gerçi o demişti sabah beni bekleme kızımı aç bırakma demişti..beklemeyelim bari...yaaa kızlar hasta olmak üzereyim sanki...öksürmeye başladım...sanki hafta sonu hava güzel die dolandım dolandım,o hava çarptı mı ne...pekmez içsem geçermi ki öksürük?az önce annemle konuştum,annem,kız kardeşim babam hepsi hasta yatıyolarmış...keçi gribi heralde bu...haberlerde duymuştum 27 günde mi ne geçiyomuş...amanınnn ben olmasam bari...annem de bir an önce geçse bari ben oraya gelmeden diyo...inş. allah acil şifa verirr...benim kızın hiç gelmeye niyeti yok gibi...görümcem gitmeden gelseydi daha ii olacaktı yaa..15 tatil bitmek üzere o da gidecek,kayınvalidem gelicek...saolsunlar yalnız bırakmıyolar ama,kayınvalide olacağına görümce olsa daha ii olur...kafa dengi arkadaşım gibi,ona herşeyi söyleyebiliorum,şöyle yapalım bunu yaparmısın falan die,ama kayınvalideye söylenmiyo:( amaaan neyse dün misafirlerim vardı yine..bebişime uyku arkadaşı getirmişler,çok şeker bişi,kurmalı,arkasından kurunca çok hoş ninni müziği çalıo..rahat uyusun die,miniğim...eee siz de ne var ne yok?

güle güle kullansın..
biz nasıl olalım bostan misali yatıyoruzz:emir_bebek:

ayyyy Allah hepinizi tez zamanda kolaylıkla kurtarır inşaAllah yaaaaa

günaydın cici anne adayları bugun uyandım kahvaltı filan toz aldım evi havalandırdım şimdi dinleniyorum çok yoruldum yüzüme ateş çıktı tansiyonmu acaba. persembe bizim beşiğimiz gelicek çok merakediyorum nasıl oldu die p.teside dr gidip doğum şekline karar vericez çok merak ediyorum şu çatı muaynesini nasıl gecicez bakalım öff bebeğimi bi doğursam 10 sene sonra bida doğururum herhalde:76:yoksa 2 sene sonra yeniden istermiyim :77:neysem...sağlıklı doğuran arkadaşlar için çok sevindim mutlu oldum darısı başımıza:49:

Back