2011 Şubat Anneleri

ben giyineyimde hem yürüyüs yapayım biraz.açılırım belki biraz..hemde şurda pazar var oraya gideyim...belki açılırım...yazık hiç yemek yapmıyorum artık ökocama...canım hiç istemiyo...hep atıştırıyoz bişiler yada balık...öğğ geldi artık ama...yapcak bişi yok...bebiş gelince tövbe etcez balığa:1: belki bişiler bulurum...hadi öptüm cümlenizi:32:

eşim hastaya çok yaklaşmamaya çalışıyoruz geçmesin falan diyee :2:

ama öyle mahsun öyle tatlı geliyoki şimdi bana gidip gelip öpesim geliyo inadınaaaa:15:

kışşşttt kıışşttt kör şeytannn :47: bi uzak dur yaaaa :37:

banada bu ara pek bi datlı geliyo kociş ama.....artık tutuyom kendimi...sende tuuuuut...azcık kaldı inşallah:17:

ama öyle mahsun öyle tatlı geliyoki şimdi bana gidip gelip öpesim geliyo inadınaaaa:15:

Cnm benim eşimde hasta olmuştu ayakta atlattı. Bana bulaştırdı malesef. Hamilelikte çok zor oluyor cnm Evinizi arada havalandırın cnm temiz hava gelsin. Çok dikkat et mümkünse aynı odada çok durma. Sana bulaşırsa atlatman daha zor olur. Ben çektim sen çekme diye diyorum. Mümkünse ayrı yatın. Hastayken çektiğim acıları düşününce eşime "hasta olduğunu hissettiğin anda annenlere git" dedim. Eşimi yatırmadı ama ben 2 hafta yattım zor iyileştim. Bir gece acilde kaldık az kalsın erkenden doğuruyordum.

Valla Yemek Konusunda Niye Böyleyim Bilmiyorum Yemek Yapmayı Çok Severim İyi Tamam da Şurda Saltanatın Bitmesine En Fazla 20 Gün Kaldı Ben Hala Yemek Yapıyorum Hem de Çorbasından Yemeğine Pilavına Tatlısına Yapıyorum Hatta Bazen Grümcemi Kocasını da Çağırıyorum Yemeğe Kaynanama da Götürüyorum..

Bugün Kocama Bana Bişeyler Ismarla Dicektim Yine Kıyamadım Buzluktan Bişiler Çıkardım Yapıcam Yemek..

Ömür Boyu Yapıcam Zaten Biraz Dinleniyim Yok Aferin Bana :}

Cnm benim eşimde hasta olmuştu ayakta atlattı. Bana bulaştırdı malesef. Hamilelikte çok zor oluyor cnm Evinizi arada havalandırın cnm temiz hava gelsin. Çok dikkat et mümkünse aynı odada çok durma. Sana bulaşırsa atlatman daha zor olur. Ben çektim sen çekme diye diyorum. Mümkünse ayrı yatın. Hastayken çektiğim acıları düşününce eşime "hasta olduğunu hissettiğin anda annenlere git" dedim. Eşimi yatırmadı ama ben 2 hafta yattım zor iyileştim. Bir gece acilde kaldık az kalsın erkenden doğuruyordum.

ayyy demeeee.zaten gezdiği odanın camını açıyorum hemen peşindenn.aynı odada oturuyoruz mecbur dün ayrı yatalım dedi ama ben kıyamadım şimdide sağlık ocağına gidiyoruz beraber bakalım doktor belki bişi verir ama ilaçla geçmiyo bu körolasıca.ona meyve takviyesi yapıorum bende yiyorum dikkat ediyorum ama inşallah bişi olmaz

ben kaçtım sağlık ocağına bi gidekk

Valla Yemek Konusunda Niye Böyleyim Bilmiyorum Yemek Yapmayı Çok Severim İyi Tamam da Şurda Saltanatın Bitmesine En Fazla 20 Gün Kaldı Ben Hala Yemek Yapıyorum Hem de Çorbasından Yemeğine Pilavına Tatlısına Yapıyorum Hatta Bazen Grümcemi Kocasını da Çağırıyorum Yemeğe Kaynanama da Götürüyorum..

Bugün Kocama Bana Bişeyler Ismarla Dicektim Yine Kıyamadım Buzluktan Bişiler Çıkardım Yapıcam Yemek..

Ömür Boyu Yapıcam Zaten Biraz Dinleniyim Yok Aferin Bana :}

ayyy cnm ben de aynı senin gibiyim,benim 10 günüm kaldı nerdeyse halaa yapıorum,hatta dün yemekli misafirlerim vardı tatlısına kadar yaptım ben de..salatayı eşim yapar sadece...

ayyy cnm ben de aynı senin gibiyim,benim 10 günüm kaldı nerdeyse halaa yapıorum,hatta dün yemekli misafirlerim vardı tatlısına kadar yaptım ben de..salatayı eşim yapar sadece...

Dün Kocamla Görümcemle Konuşuyorduk da Kadın Hamile Değil İşten Gelen Kocasına Yemekleri Isıttırdı Falan Kocam Kardeşine Diyorki Sen Bi de Hamile Olsan Kocana Yazık.. İmreniyorum Ben de Rahat Olıyım İstiyorum Ama yok Yaaa Dayanamıyorum.. Canımın İstediği Çoğu Şeyi Bile Söylemiyorum Geçiştiriyorum.. Ha Doğurdum Ha Doğurcam Hala Mutfaktayım.. :}

Bakalım Belki Lohusalıkta Rahat Ederim :}

canım erkan bana anestol ve proctogynofenol yazmış...sana başka drmu yazdı kortosu
evet kardeşimin görümcesi dermatolog ,o yazdı kendisi de hamileliğinde yaaşamış canım erkancım bana da onları yazdı 4 gün kullandım ama hiç faydası olmadı kortos kremve fitil aynı anda canım anında çözüm
ben giyineyimde hem yürüyüs yapayım biraz.açılırım belki biraz..hemde şurda pazar var oraya gideyim...belki açılırım...yazık hiç yemek yapmıyorum artık ökocama...canım hiç istemiyo...hep atıştırıyoz bişiler yada balık...öğğ geldi artık ama...yapcak bişi yok...bebiş gelince tövbe etcez balığa:1: belki bişiler bulurum...hadi öptüm cümlenizi:32:
balık ben de bayılıyorum ama karnımda kaşıntı yapıyor yiyemiyorum

seda geçen güne gittiğimde grip arkadaşlar vardı bana bulaşmasın diye camın kenarına koca bir soğan koydular o engellermiş hatta hikayesi de varmış

bir de eşine bol limonlu tavuksuyu çorba yap yahudiler bunun peniisilin etkisi yaptığını ıspatlamış doğru gerçekten

Dün Kocamla Görümcemle Konuşuyorduk da Kadın Hamile Değil İşten Gelen Kocasına Yemekleri Isıttırdı Falan Kocam Kardeşine Diyorki Sen Bi de Hamile Olsan Kocana Yazık.. İmreniyorum Ben de Rahat Olıyım İstiyorum Ama yok Yaaa Dayanamıyorum.. Canımın İstediği Çoğu Şeyi Bile Söylemiyorum Geçiştiriyorum.. Ha Doğurdum Ha Doğurcam Hala Mutfaktayım.. :}

vay be ne kadınlar var aslında bazen imreniyorum onlara ama utanırım ben yaa elim ayağım tutarken ona yaptırmaya zaten adamcağız akşama kadar yoruluyo...ben de çoğu cnm çeken şeyi geçiştirdim..ama saolsun kocişim temizlik falan yaptırtmıyo bana çoraplarımı ve ayakkabılarımı giydiriveriyo bu aralar..

evet kardeşimin görümcesi dermatolog ,o yazdı kendisi de hamileliğinde yaaşamış canım erkancım bana da onları yazdı 4 gün kullandım ama hiç faydası olmadı kortos kremve fitil aynı anda canım anında çözüm

balık ben de bayılıyorum ama karnımda kaşıntı yapıyor yiyemiyorum

seda geçen güne gittiğimde grip arkadaşlar vardı bana bulaşmasın diye camın kenarına koca bir soğan koydular o engellermiş hatta hikayesi de varmış

bir de eşine bol limonlu tavuksuyu çorba yap yahudiler bunun peniisilin etkisi yaptığını ıspatlamış doğru gerçekten

aynen öyle gripli ile aynı odada kalıyorsanız soğan koyun odaya mikrobu kırıyor.. bol karabiberli limonlu tavuk çorbası antibiyotik gibi bişey zaten..

ben de bişey daha duymuştum 12 saate ayağa kaldırıyormuş..

limonu dilim dilim kesip üzerine tozşeker serpip elektrikli ızgarada şekeler yanana kadar pişirilcek ve kabuklarıyla birlikte afiyetle yenecek ;}

Artık anne olcaz bilmemiz lazım böyle şeyleri ;}

vay be ne kadınlar var aslında bazen imreniyorum onlara ama utanırım ben yaa elim ayağım tutarken ona yaptırmaya zaten adamcağız akşama kadar yoruluyo...ben de çoğu cnm çeken şeyi geçiştirdim..ama saolsun kocişim temizlik falan yaptırtmıyo bana çoraplarımı ve ayakkabılarımı giydiriveriyo bu aralar..

yok canım sağolsunlar onlar bişey demiyor ellerinden geleni yapıyor da biz kendi kendimze yapıyoruz işte yapmasak zorlamıcaklar da içimiz rahat etmiyor

Son düzenleme:

aynenben de ...ama sağolsun kayınvalidem üst komşum yemeksiz bırakmadılar bu ara beni çok da makbule geçti çabuk yoruluyorum
şimdi salata ve pilav yaptım bende

kimi insan öyle rahat oluyor

aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim :43::43::43:

Allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim

eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo:53:

ben de az önce seni sormuştum ama kimse cvp vermemişti...ağlama cnm yaa...kavuşucaz nasıl olsa geç olsun da güç olmasın artık napalım...benim kız da seninki gibi bekletecek sanırım bizi...içerde kalıcak halleri yok dimi nasıl olsa gelecekler...sabırrr....

ben de az önce seni sormuştum ama kimse cvp vermemişti...ağlama cnm yaa...kavuşucaz nasıl olsa geç olsun da güç olmasın artık napalım...benim kız da seninki gibi bekletecek sanırım bizi...içerde kalıcak halleri yok dimi nasıl olsa gelecekler...sabırrr....

40ni geçmesi ne kötüymüs yaa.. hadi vucud yoruluyor beyinde yoruluyor.. acaba nasil iyimi sürekli hareketlerini takip ediyorum.. hayirlisi yarin son insaallah nst+muayene yapacak yine.. sonrasinda insssssssssssssallahhhhh suni sanci..:5:

Canım Benim Yaaa Allah Sağ Salim Artık Kavuşmanızı Nasip Etsin İnşallah ;}

Amin :5:

slm hanımlar nasılsınız....
seni merak etmıştım doğurdun sandım göremedım senı pazartesı sende bebişini alıcan kucağına sandım...inşallah...hayırlısı...bız bekledıkçe bızım mınıkler ınat yapıyo bence :)

kızlar kusura bakmayın geçmişe pek bakamdım...
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum...
doğum hikayemi yazmaya çalıştım kızlarr.....hepinizee hayırlı doğumlar

ben okiedog snaz kullanıyorum cok memnunum.daha önce moda olan buyuk cantalardan ve spor sırt cantalarından kullandım. bence bebek bakım cantası şart. her sey için ayrı bölüm var,çantanın içinde anahtar dahil hiçbirşey aramaya gerek kalmıyor. bence bebek bakım çantasının yerini tutmuyor diğerleri.Benimki bakım çantasına benzemiyor dışardan,şık duruyor.

Back