yaa gitmeden bişey daha sorcam kızlar,süt pompası aldınız mı? elektrikli olanlar daha iimiş galiba ama alan varmı markası falan ne?
herkeze günaydın :)) kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkarken sıvı deterjan tercih edin bence çünkü bende hacışakir granürlü vardı dahada yıkamamaya karar verdim çünkü hep kalıntı bırakıyo az koymuş olmama rağmen.Şenay ayrıca teşekkür ederim eminonune gidince bakıcam
en iyisini demişsin canımaman iyi bari rahatlamışsındır. ben zaten annemler varken dayanamam ameliyathaneye falan kesin bayılırım ağlamaktan ondan ben çıkınca gelin dedim onlara
Hepsiburada.com : Felix Medico FL952 Kulaktan Ateş Ölçer Digital Termometre | Sağlık ve Kişisel Bakım ben bunu aldım canım ileride bir sorun çıkarmazsa gayet güzel gözüküyor.yani evde denedim iyi yani ..marka olması daha garanti diyede düşünülebilir ...
ayy canım benim ...sona doğru herşey daha hassas desene ...geçer canım 9 ay nasıl geçtiyse bir günde öyle geçer zaten annen seni oyalar :)
iyi geceler canım.. iyi bak kendine.. allaha emanet olun..
ayyy aramızda 1 hafta olacakk ne güzell
korkma canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyleee
şenayy şekerlerini göremedim hangi sayfadaaaa
aradım taradım buldum şekerlerii
çok çok güzel olmuşlar
güle güle dağıtın sağlıkla gelsin bebeişiniz inşallahh
herkeze günaydın :)) kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkarken sıvı deterjan tercih edin bence çünkü bende hacışakir granürlü vardı dahada yıkamamaya karar verdim çünkü hep kalıntı bırakıyo az koymuş olmama rağmen.Şenay ayrıca teşekkür ederim eminonune gidince bakıcam
DALİN in sıvı deterjanı yla yıkadım ben. Carrefourda indirimdeydi en son hatta yumuşatıcı da bedavaydı.
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
yeter artık doğurmak istiyorum günden güne iyice ağırlaşıyorum:2:
Kızlar merhaba
Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)
Hepinizi öpüyoruz kızlar,
Görüşmek üzere
bebişin hayırlı olsun canım Allah hayırlı evlat eylesin. dua edin biz de bir an evvel doğuralım
burcuuuum hoşgeldin güzel anneeee
maşallahh yavruna; resimleriniz de çok güzel bayıldım canım
epidural olmuşsun galiba, nasıl geçti?
darısı başımıza
Kızlar merhaba
Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)
Hepinizi öpüyoruz kızlar,
Görüşmek üzere
burcuuuum hoşgeldin güzel anneeee
maşallahh yavruna; resimleriniz de çok güzel bayıldım canım
epidural olmuşsun galiba, nasıl geçti?
darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?