2011 Şubat Anneleri

:47:
yaa gitmeden bişey daha sorcam kızlar,süt pompası aldınız mı? elektrikli olanlar daha iimiş galiba ama alan varmı markası falan ne?

Günaydın kızlarv:21:

Gülcancım ben aldım Medela swing elektrikli süt pompası. Bebeğin emmesine en yakın bu pompayı tavsiye ettiler. Benim ilk çocuğum olduğu için ve de sezeryan olacağım için aldım. Sezeryanda süt daha geç geliyormuş o zamanda sağar kaşıkla veririm diye düşündüm. Yarın ikinci bebek de lazım olur diye aldım. Hatta resmini bebişlerimize neler aldık forumuna koydum. İnternetten sipariş verdim cnm 220 ye aldım.

günaydın herkese...
çağlayancım gözünüz aydın..duyunca çok sevindim..darısı doğum yapmayanların başına..

herkeze günaydın :)) kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkarken sıvı deterjan tercih edin bence çünkü bende hacışakir granürlü vardı dahada yıkamamaya karar verdim çünkü hep kalıntı bırakıyo az koymuş olmama rağmen.Şenay ayrıca teşekkür ederim eminonune gidince bakıcam:23:

merhaba kızlar bugün pek sessiz burası,ben galiba soğuk aldım,başım ağrıyo,burnum tutuldu,ve diş etlerim ağrıyor,süreklide geniz akıntım var,doğum öncesi olacak işmiydi ya

herkeze günaydın :)) kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkarken sıvı deterjan tercih edin bence çünkü bende hacışakir granürlü vardı dahada yıkamamaya karar verdim çünkü hep kalıntı bırakıyo az koymuş olmama rağmen.Şenay ayrıca teşekkür ederim eminonune gidince bakıcam:23:

DALİN in sıvı deterjanı yla yıkadım ben. Carrefourda indirimdeydi en son hatta yumuşatıcı da bedavaydı.

aman iyi bari rahatlamışsındır. ben zaten annemler varken dayanamam ameliyathaneye falan kesin bayılırım ağlamaktan ondan ben çıkınca gelin dedim onlara
en iyisini demişsin canım

Hepsiburada.com : Felix Medico FL952 Kulaktan Ateş Ölçer Digital Termometre | Sağlık ve Kişisel Bakım ben bunu aldım canım ileride bir sorun çıkarmazsa gayet güzel gözüküyor.yani evde denedim iyi yani ..marka olması daha garanti diyede düşünülebilir ...

ayy canım benim ...sona doğru herşey daha hassas desene ...geçer canım 9 ay nasıl geçtiyse bir günde öyle geçer zaten annen seni oyalar :)

sağol canım

iyi geceler canım.. iyi bak kendine.. allaha emanet olun..

sen de canım, çok sağol...

ayyy aramızda 1 hafta olacakk ne güzell
korkma canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyleee:nazar:

şenayy şekerlerini göremedim hangi sayfadaaaa

aradım taradım buldum şekerlerii
çok çok güzel olmuşlar
güle güle dağıtın sağlıkla gelsin bebeişiniz inşallahh:nazar:

beğenmene sevindim Fatmacım sağolasın

ben de dalinini sıvısıyla yıkadım canım çok da memnun kaldım. çift durulama yaptırdım bir de, bebek yeni doğduğunda hassas olursa allerji olmasın diye.
pazar açıkmı bilmiyorum ama canım Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
bu da websitesi. önceden fikir olsun dersen bakabilirsin

burcuuuum hoşgeldin güzel anneeee;)
maşallahh yavruna; resimleriniz de çok güzel bayıldım canım
epidural olmuşsun galiba, nasıl geçti?
darısı başımıza

ben de dalinini sıvısıyla yıkadım canım çok da memnun kaldım. çift durulama yaptırdım bir de, bebek yeni doğduğunda hassas olursa allerji olmasın diye.
pazar açıkmı bilmiyorum ama canım Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
bu da websitesi. önceden fikir olsun dersen bakabilirsin[/QUOTE]

evet cnm bende daline geçiş yapıyorum inşallah güzel kokuyodur.siteye baktım hepsiçok güzelmiş gerçekten belki biz sipariş verip kargoyla yollarlarmı sormak lazım,,Birde eminönüne gitmek için eşimde söyledi açıktır ama çok kalabalıktır die dün temizlik yapınca gece ağrılarım arttı artık eşim bensiz gidip alır hastanaye yetişmez bu saaten sonra ancak kendi eksiklerimi alırım bugün bende hastaneye çikolata götürürüm gelen giden için mecburen

Kızlar ben dalinden hiç memnun kalmadım. Kalıntı bırakmıyor, kokusu çok güzel falan ama leke çıkarma özelliği yok. Kusmuk lekesini bile çıkarmıyor.

Ben bir şişe almıştım bitti bile. Kaan'da Omo baby kullanmıştım. Şimdi yine ondan aldım. çok memnunum...

yeter artık doğurmak istiyorum günden güne iyice ağırlaşıyorum:2:

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.

ayyy ne güzel çağlayanda doğurmuş sırabizde inşşş

Kızlar merhaba:71:
Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)
Hepinizi öpüyoruz kızlar,
Görüşmek üzere:71:

Bebişimiz geldiğinden beri bir koşturmacadır gidiyor, kağanla merti birbirine alıştırmaya çalışıyoruz, çok şükür ki kağan merti sevdi :))
Bebiş iyi ama sürekli uyumak istediği için emzirmek zor oluyor, sarılığımız yok şükür, büyümeye uğraşıyoruz :)
Forumu takip edemiyorum bebeğine kavuşan arkadaşlarımız varsa Allah analı babalı büyütsün :)

bebişin hayırlı olsun canım Allah hayırlı evlat eylesin. dua edin biz de bir an evvel doğuralım

Bu arada sezaryen spinaldi aşırı memnunum, ilk gün yürüttülerinden beri ayaktayım, sezaryen olacak arkadalara tavsiye ederim, hissettiğiniz sadece karnınıza masaj yapılması gibi bir his

bebişin hayırlı olsun canım Allah hayırlı evlat eylesin. dua edin biz de bir an evvel doğuralım

burcuuuum hoşgeldin güzel anneeee;)
maşallahh yavruna; resimleriniz de çok güzel bayıldım canım
epidural olmuşsun galiba, nasıl geçti?
darısı başımıza

Teşekkürlerr kızlar :)) darısı başınıza inş.:71:

cnm Allah bağışlasın inşallah adına mutlu oldum darısı başımıza :62:

Back