saol cnm ya tşkkr ederim.
aaa bu arada senin eşinde mi akademisyen?
benm ki de yeni bitirdi doktorayı,yar doç.luk beklio
tabi doktora yükseklisans gbi de olmuo çoook dha stresli..
aynen canım benim eşimde doktorayı bitirdi dilide verdi kadro bekliyor oda bir aya kadar açılacakmış inşallahh bekliyoruz bebişim bereketiyle geliyo
kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
Allah yardımcın olsun canım, kolay doğumlar nasip etsin, sağ sağlim alırsın inşallahh yavrunu kucağına..
kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
)
çok güzellermiş şenaycım güzel günlerde dağıt inşallahh..
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.
ayy noluyo bizim topikte patlama var daha sabah nişanım geldi yazmıştı çağlayan maşallahh kolayca kurtulmuş Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin hem evladına hem kendisine...
kızlar emzirme örtüsüde aşağıdaki gibi
kalabalık ortamlarda dışarda vs işe yarar
boyundan bağlı mutfak önlüğünün büyük hali gibi
Eki Görüntüle 138005
Eki Görüntüle 138006
fotodaki model büyük kızım :)
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın bebişinle emzirme yastığının ölçülerini aldım bende yapacağım kumaş alayımda.
Fatma bu arada ben pazartesi doğum yapıyorum biliyormusun:18::18::18:
Allah sağ sağlim bir avazda kolayca kurtarsın inşallahh iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..
bu arada nur ve hafuda doğum yapmış maşallahhh bende hafu kaç gündür girmiyo doğum mu yaptı acaba diyordum içimemi doğmuş ne
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin tüm evlatlarımıza darısıda bizlere...