2011 Şubat Anneleri

kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz;))

aradım taradım buldum şekerlerii
çok çok güzel olmuşlar
güle güle dağıtın sağlıkla gelsin bebeişiniz inşallahh:nazar:

bende yatıyorum kızlar hadi iyi geceler hepinizi öptümm
bakalım bu gece kim sancılanacak yarın kimler doğuracak
hadi hayırlısıı:16::16::16:

kızlar bugün çok güzel bir gün geçirdim ben koçişle dışarı çıktık gezindik sonra bana doğum hediyesi olarak çok güzel altın bir yüzük ve kolye ucu aldı.sonrada yemeğe gittik güzel bir yere. doğum öncesi doğumu kutladık yani :1: :66: herkes göbişime bakıp durdu tüm gün çıplak gibi hissettim kendimi öyle dik dik bakıyorki millet sinir oldum sonra dükkanın birinde, kadının biri doğum yakın herhalde dedi bende evet 20 günüm falan var dedim dediklerinden daha önce gelir göbeğin çok inmiş aşağıya burnunda şişmiş yakın senin doğum dedi :1: valla ne yalan sölim pek sevindim sıkıldım artık doğurmak istiyorum bende. :emir_bebek: sonra eve geldim arkadaşım aradı ablası doğum yapmış onu haber verdi bir hafta önden gidiyordum ben ondan kim önce doğuracak bakalım diyorduk çok şükür kurtulmuş ama zor bir doğum olmuş bizimkiler öyle olmaz inşallahh işte böyle bugün güzel ve yorucu bir gündü sırtım kopuyo şimdi :43:

canım bende en iyisi braun diye duydum birkaç kişiden braun 4520 modelini aldım piyasa fiyatı 120tl ama sanalreyonum diye bir internet sitesinden taksitli haliyle 85 tl ye aldık 2 gün içindede geldi bir bak sende istersen.

teşekkürler cnm,ii bence de bu fiyat..ama 4020 4520 falan buların arasındaki fark ne ki? biliomusun? bi de telsiz aldın mı?

teşekkürler cnm,ii bence de bu fiyat..ama 4020 4520 falan buların arasındaki fark ne ki? biliomusun? bi de telsiz aldın mı?

aradaki farkı bilmiyorum gülcancım en iyisi 4520 dediler bizde onu aldık güzel ama hoşuma gitti benim telsizimiz kaldı bir tek ama telsizden yana hiç bir fikrim yok hangisi iyi acaba?

kızlar bugün çok güzel bir gün geçirdim ben koçişle dışarı çıktık gezindik sonra bana doğum hediyesi olarak çok güzel altın bir yüzük ve kolye ucu aldı.sonrada yemeğe gittik güzel bir yere. doğum öncesi doğumu kutladık yani :1: :66: herkes göbişime bakıp durdu tüm gün çıplak gibi hissettim kendimi öyle dik dik bakıyorki millet sinir oldum sonra dükkanın birinde, kadının biri doğum yakın herhalde dedi bende evet 20 günüm falan var dedim dediklerinden daha önce gelir göbeğin çok inmiş aşağıya burnunda şişmiş yakın senin doğum dedi :1: valla ne yalan sölim pek sevindim sıkıldım artık doğurmak istiyorum bende. :emir_bebek: sonra eve geldim arkadaşım aradı ablası doğum yapmış onu haber verdi bir hafta önden gidiyordum ben ondan kim önce doğuracak bakalım diyorduk çok şükür kurtulmuş ama zor bir doğum olmuş bizimkiler öyle olmaz inşallahh işte böyle bugün güzel ve yorucu bir gündü sırtım kopuyo şimdi :43:

cnm ne güzel bir gün geçirmişsiniz,hediyeni de almışsın güle güle kullan...bir an önce bebişlerimize kavuşuruz inşallah hayırlısıyla,ben de gelsin istiyorum artık..

aradaki farkı bilmiyorum gülcancım en iyisi 4520 dediler bizde onu aldık güzel ama hoşuma gitti benim telsizimiz kaldı bir tek ama telsizden yana hiç bir fikrim yok hangisi iyi acaba?

cnm baktım da şimdi 73 liraya inmiş...karşılaştırma yaptım,4520 son 8 ölçümü hafızaya kaydediyomuş diğeri kaydetmiyomuş,ben de bunu almaya karar verdim...telsiz konusunda da bi arkadaş veewellinkini almış,sanırım bunlar analog ve dijital diye 2 çeşitmiş..analog olanlar polis telsizleriyle falan karışabiliomuş,dijital olanlar daha ii diyolar ama bizim arkadaş analog almış,memnunum diyo..bilemiyorum ben de ...bir araştırmak lazım yine...

cnm ne güzel bir gün geçirmişsiniz,hediyeni de almışsın güle güle kullan...bir an önce bebişlerimize kavuşuruz inşallah hayırlısıyla,ben de gelsin istiyorum artık..

çok sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah bende sabırsızlanıyorum bir yandanda dursun biraz daha kilo alsın diyorum perşembe günki kontrolde 2850gr çıkmıştı ama bir yandanda hevesleniyorum oğluma kavuşmak istiyorum hayırlısı bakalım ya Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi...

cnm baktım da şimdi 73 liraya inmiş...karşılaştırma yaptım,4520 son 8 ölçümü hafızaya kaydediyomuş diğeri kaydetmiyomuş,ben de bunu almaya karar verdim...telsiz konusunda da bi arkadaş veewellinkini almış,sanırım bunlar analog ve dijital diye 2 çeşitmiş..analog olanlar polis telsizleriyle falan karışabiliomuş,dijital olanlar daha ii diyolar ama bizim arkadaş analog almış,memnunum diyo..bilemiyorum ben de ...bir araştırmak lazım yine...

evet canım peşin fiyatı öyleydi herhalde biz taksitle 85 e aldık telsizle ilgilide iyi oldu söylediklerin ben hiç araştırmadım çünkü.

yaa gitmeden bişey daha sorcam kızlar,süt pompası aldınız mı? elektrikli olanlar daha iimiş galiba ama alan varmı markası falan ne?

selam kızlar

geçmişi okuyoryum ama kaçarsınız diye aradan bi selam vereyim dedim

yeğenimi bu akşam yolcu ettik :50: 2 hafta ne çabuk geçmiş yaaa çok alışmışız onada.

önümüzdeki hafta içide annem gelecek.bakalım daha günü belli diil

ayy çağlayanda doğurmuşş.ne güzell hayırlı olsun.tarihler alınmış yeni.hayırlısıyla sağlıkla gelsin minikler

alocum nst yi sormuşsun bende yeni bu hafta girdim nstye.son haftalar sokuyor doktor.sancın varmı yokmu kalp atışları düzenlimi diye bakıyo.seninde önümüzdeki haftalarda yapar

benim daha çatı muayenemide yapmadı onuda 2 hafta sonra yapacak 39a falan geliyo.bende 2 haftada bir gidiyorum.benimde sen gibi maşallahhh hiç bi sorunum sıkıntım derdim falan yok.o yüzden 2 haftada bir görüşüyoruz.

pompa sormuşsun gülcancım.ben almadım.evdeyim nasılsa dedim.gerek olursa eğer bi sıkıntı yada ihtiyaç olursa o zaman alırım diye düşündüm.

selam kızlar

yeğenimi bu akşam yolcu ettik :50: 2 hafta ne çabuk geçmiş yaaa çok alışmışız onada.

ayy çağlayanda doğurmuşş.ne güzell hayırlı olsun.tarihler alınmış yeni.hayırlısıyla sağlıkla gelsin minikler

alocum nst yi sormuşsun bende yeni bu hafta girdim nstye.son haftalar sokuyor doktor.sancın varmı yokmu kalp atışları düzenlimi diye bakıyo.seninde önümüzdeki haftalarda yapar

benim daha çatı muayenemide yapmadı onuda 2 hafta sonra yapacak 39a falan geliyo.bende 2 haftada bir gidiyorum.benimde sen gibi maşallahhh hiç bi sorunum sıkıntım derdim falan yok.o yüzden 2 haftada bir görüşüyoruz.

pompa sormuşsun gülcancım.ben almadım.evdeyim nasılsa dedim.gerek olursa eğer bi sıkıntı yada ihtiyaç olursa o zaman alırım diye düşündüm.

hoşgeldin cnm,az önce aklıma gelmiştin sen de benim,görünmüyosun nerelerde acaba die,kaybolan bi doğurup gelio da:)) yoksa dedim seda da mı?:)) allah kavuştursun bu arada...öff ben bi türlü karar veremedim,neyse bi doğsun da o da sonraya kalıversin dimi ama...

Gülcan seda hoşgeldiniz deniz ikiz annesi tecrübeli ve bilgili bir anne medelanın elektrikli süt pompasını önerdi.sütün olsa bile sağığ buzluğa atabilirsin 2-3 ay sopnra biel kullanabilirsin dedi.göğüste süt kalırsa vücut ona göre süt üretiyormuş.göğüslerin sürekli boş olması gerekiyormuş.bebişlerde ilk başlarda hem güçsüz oldukları için hem de uykuya daldıkları için ememiyormuş..o yüzden sütü olan bile sağma ihtiyacı hissedebilirmiş ????ben de düşünüyorum ama almadım daha :((

hoşgeldin cnm,az önce aklıma gelmiştin sen de benim,görünmüyosun nerelerde acaba die,kaybolan bi doğurup gelio da:)) yoksa dedim seda da mı?:)) allah kavuştursun bu arada...öff ben bi türlü karar veremedim,neyse bi doğsun da o da sonraya kalıversin dimi ama...

amaann nerdeeee daha benim doğurmama var bende bi 40ları geçecem gibime geliyo niyeyse.

ama artık oğluşum iyice büyüüdü ki canımı yakar oldu.kasılmalar artık iyiden iyiye canımı yakıyor.maşallahh oğlumda bi hareketliki karnımı açıp izliyoruz eşimle dışardan.babasıyla köşe kapmaca oynuyolar resmen.o elini bacağını çıkarıyo babası tutucam diye uğraşıyo çok tatlılar yaaa.içerdeyken bile öyle sevdiriyoki kendini sağlıkla çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz

pompa olayına gelince.çalışmıyorsan bekleyebilirsin.çalışıyorsan yani mecbur kullanacaksın işe giderken falan bırakmak için.ama ev hanımıysan anca sütün çook olur emmeyle bitmez fazlası sıkıntı yapar ozaman ihtiyac olur.sağman gerekir.öyle bir durum olursada ben hemen eşimi yada birini gönderip aldırırım diye düşündüm

selam kızlar

sağol canım bir sen varsın zaten benim gibi sürekli takip ediyorum ben de yazılanları :))) yoksa herkes nstden sancılardan çatıdan bahsetmektee :)

Back