2011 Şubat Anneleri

slmm kızlarrr ayy valla izmirde öyle güzel bir hava varki kocişle yeni geldik evee ayy yorulmusumm artıkk doğum yapanlar gelmez oldu form pek bi sakin dimmiii ayy artık darısı biz ben bugün doğurmayı cok istedimm ama olmucak galibaa

aynen burda da öyle hava çok güzelama kociş de yok çalışıyor bugün
evde yapacak bişey de bulamadım en iyisi yemek yapmak birazdan mutfağa geçecem
zaman geçsin en azından

mrb kızlar nasılsınız....
kızım uyurken hemen size kaçtım bi 5 dakka kapıdan uğrayıp gidicem:9:
geçmişe pek bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş galiba...Rabbim meleklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin...gerçekten mükemmel bi nimetmiş evlad sahibi olmak...
benim meleğim bugün 2 günlük oldu...geceleri biraz zor geçiyor...sütüm geliyor ama minik kızım doymuyor:56:gece o yüzden biraz zor geçti ama doktorumuz sütün tam manasıyla 2. yada 3.günde geleceğini söylemişti...
kızlar o kadar masum oluyorlar ki ne çektiğiniz acıyı ne uykusuzluğunuzu hiç bişeyi önemsemiyorsunuz...
nerdeyse tüm gece uyumadık...sürekli ağladı emmek istedi...her isteyişinde verdim ama süt yetmedikçe sinirlendi daha çok ağladı:52:ğögüslerimm acıdı...ama sabah kalktığımızda aldım kucağıma özlemiş sanki beni meleğim emmeye başladı.... boncuk gözleriyle gözüm içine baktıkça...elini göğsüme değdirdikçe sanki o uykusuz acı çeken kişi gitti yerine bambaşka biri, bi anne geldi...o kadar duygulandım ki....canım kızım benim...kızlar o kadar mükemmel bi duygu ki doğumu vs düşünüp stres yapmayınn inanın ne yaşarsanız yaşayın hepsi unutuluyo....onun kokusunu duymak herşeye değiyor.....inş uygun bi zamanda doğum hikayemi de yazıcam...gazını çıkarınca ma aile mutluluktan uçuyoruz,uykudan uyanırken heppimizi beşiğinin başına geçip nasıl uyandığına bakıyoruz :69:

ağlamaya yer arıyordum zaten tam oldu,benimce 12 şubat rabbim hepimiiz tadalım sağlıkla bu duyguları inşallah,sana ve kızına kucak dolusu zsevgilerrr...

Canım ben bile şu halimle zorlanıyorum ki (38 yeni bitti) sen 40 devirmişsin . Benim acayip kemiklerim acıyor. Benim gbi kemikleri acıyan var mı? Göğüs bölgemdeki kaburga kemiklerim acıyor. Magnezyum ve kalsiyum alıyorum ama kırılmış gibi acıyor :30:

benimde kaburga kemiklerim çok acıyor,az kaldı sıkalım dişimizi senin doğum tarihin bellimi?

benm de parmaklarım ve dizlerim çok kötüü
oturup kalkarken yaşlı teyzeler gibiyim aynen

ben oturup kalkamıyorum artık,okadar zor ve sancılıki ağlicam artık,yatakta dönerkende aynısını yaşıyorum,el parmaklarım ağrıyor tutuluyor,abartısız her yerim kırılmış gibi ağrıyor,kemiklerim katur kütür ediyo,uykudayken yada uyanıkken sürekli inliyorum,günah bize yaa,Allah hayırlı doğumlar nasib etse artık,bazen büyüklerimiz Allah kurtarsın diyince ne demek istediklerini anlayamıyordum,ama şimdi ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum :(

benimde kaburga kemiklerim çok acıyor,az kaldı sıkalım dişimizi senin doğum tarihin bellimi?

Salı randevumuz var günümüzü o zaman verecek dr Tahmini olarak 10-11 şubat gibi.

benim de sezeryan ama ben anesteziye karar veremedim halen sen ne düşünüyorsun

Cnm ben epidural olmayı düşünüyorum. Spinal olan bir arkadaşım vardı acayip baş ağrısı çekmiş. Burcu da spinal olmuş ama rahat sanırım. Bu herkesin yapısına göre değişiyor. Ama genel anestezi olmak istemiyorum. Epiduralde karar kıldım ama bazen epiduralde uyuşmayabiliyormuşsun o zaman mecburen genel anestezi yapıyorlarmış.

Son düzenleme:
ben oturup kalkamıyorum artık,okadar zor ve sancılıki ağlicam artık,yatakta dönerkende aynısını yaşıyorum,el parmaklarım ağrıyor tutuluyor,abartısız her yerim kırılmış gibi ağrıyor,kemiklerim katur kütür ediyo,uykudayken yada uyanıkken sürekli inliyorum,günah bize yaa,Allah hayırlı doğumlar nasib etse artık,bazen büyüklerimiz Allah kurtarsın diyince ne demek istediklerini anlayamıyordum,ama şimdi ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum :(

eşim ben yatarken nasıl gülüyor kızıyorum ona ama benim bile kendime gülesim geliyor yatağa yatmam dakikalar sürebiliyor gel bnm ağır vasıtam diyor eşim valla ne ağır vasıtalığım kaldı ne römorgluğum ne de fok balıklığım :)) ama olsunnn ben çok beklediğimden mi nedir bilmem bunlardan bile keyif alıyorum belki bir daha yaşayamayabilirim sonuçta

iyi yaa yalnız değilmişim bende tek ben böyleyim sanıyorum:59:hamilelik 9.ayı geçirebilmekmiş demekki ondan öncesi ne kadar rahatmışım Allah hepimize yardım etsin inşallah

Salı randevumuz var günümüzü o zaman verecek dr Tahmini olarak 10-11 şubat gibi.

Cnm ben epidural olmayı düşünüyorum. Spinal olan bir arkadaşım vardı acayip baş ağrısı çekmiş. Burcu da spinal olmuş ama rahat sanırım. Bu herkesin yapısına göre değişiyor. Ama genel anestezi olmak istemiyorum. Epiduralde karar kıldım ama bazen epiduralde uyuşmayabiliyormuşsun o zaman mecburen genel anestezi yapıyorlarmış.

offfff kafam karmakarışık bana da dr artık biz epidural yapmıyoruz onda kateter kullanıldığı için enfeksiyon riski var dedi baş ağrısı kalabiliyor dedi spinal tercihimiz diyor burda okuduklarım dada spinal de baş ağrısı kalıyor diyorlar kime inanacaz bilemedim valla kamera alacak dr. doğuma bu yüzden uyanık olmak istiyorum kzımı ilk ağlamasını duyayım onu göreyim diye ama bu baş ağrısı söylentileri korkutuyor beni genel mi olsa diyorum bilemiyorum yani sanırım masaya yatınca ancak karar vericem

eşim ben yatarken nasıl gülüyor kızıyorum ona ama benim bile kendime gülesim geliyor yatağa yatmam dakikalar sürebiliyor gel bnm ağır vasıtam diyor eşim valla ne ağır vasıtalığım kaldı ne römorgluğum ne de fok balıklığım :)) ama olsunnn ben çok beklediğimden mi nedir bilmem bunlardan bile keyif alıyorum belki bir daha yaşayamayabilirim sonuçta

:))hepimizin birer takma adı var,benim eşimde beni uzandığım yada oturduğum yerden ellerimden tutup kaldıracağı zaman tuhaf komik yüz mimikleri yapar:)) bide oyy öldüm belim kırıldı falan der:)

bebek biraz geç gelince o ağrılar bile keyif veriyor dimi,Allah sağlık ve ömür versin yavruna

iyi yaa yalnız değilmişim bende tek ben böyleyim sanıyorum:59:hamilelik 9.ayı geçirebilmekmiş demekki ondan öncesi ne kadar rahatmışım Allah hepimize yardım etsin inşallah

önceleri yürüyüş yada iş falan yaparken bi taraflarımız ağrırdı,şimdi hiç bişey yapmadığım halde uzanırken bile ağrılar içindeyim,işin kötüsü artık magnezyumda kullanmıyorum,aklıma gelmişken bir tane içeyim belki iyi gelir

:))hepimizin birer takma adı var,benim eşimde beni uzandığım yada oturduğum yerden ellerimden tutup kaldıracağı zaman tuhaf komik yüz mimikleri yapar:)) bide oyy öldüm belim kırıldı falan der:)

bebek biraz geç gelince o ağrılar bile keyif veriyor dimi,Allah sağlık ve ömür versin yavruna

aminnnn hepimizinkine inşlhhhh canım yıllarca eli belinde ikindin kocalarının kollarında gezintiye çıkan hamilelere çok özenirdimm 8 sene bekletti kızım bizi ama şükür rabbime şu an benimle inşlhhh haftaya bugünde kolarrımda olacak

offfff kafam karmakarışık bana da dr artık biz epidural yapmıyoruz onda kateter kullanıldığı için enfeksiyon riski var dedi baş ağrısı kalabiliyor dedi spinal tercihimiz diyor burda okuduklarım dada spinal de baş ağrısı kalıyor diyorlar kime inanacaz bilemedim valla kamera alacak dr. doğuma bu yüzden uyanık olmak istiyorum kzımı ilk ağlamasını duyayım onu göreyim diye ama bu baş ağrısı söylentileri korkutuyor beni genel mi olsa diyorum bilemiyorum yani sanırım masaya yatınca ancak karar vericem

Cnm aradaki fark tam olarak ne bilmiyorum ama epiduralden memnun olanlar daha çok geldi bana. Hatta bi sıra acilde yeni doğum yapan bir bayanla birlikte aynı odada kalmıştık. Epidural olmuştu bayan hiç memnun değilim dedi. Ben de sordum ne zararını gördünüz diye hemen ayağa kalkamadım dedi. İlk bebeği genel anestezi ile olmuştu onda daha rahatmış. Annem de kadını duyuncu tutturdu bana genel ol diye ama fikrimden vazgeçmedim. Çünkü kadın ilk bebeğinde daha gençmiş 6-7 yıl geçmiş ondan sonra ikinci bebek. Yani sonuçta yaş geçtikçe hiçbirimiz eskisi gibi olmuyoruz. Yapı meselesi bence herkes farklı şeyler yaşıyor.

benim yarın randevum var dr. da gidince anestezi uzmanıyla detaylıca bir konuşayım bakımmm bence onlar daha doğru bilgilendirir demii

benim yarın randevum var dr. da gidince anestezi uzmanıyla detaylıca bir konuşayım bakımmm bence onlar daha doğru bilgilendirir demii

Cnm anestezi uzm ile görüşmen daha iyi tabi. Haber ver bana da unutmazsan.

Ben çıkıyorum kızlar. Öpüldünüz :54:

kızlar selam..
ben dun dra gıttım ama su bekledıgım catı muayenesını yapmadı oglusum maalesefkı 2700 gr dr daha kucuk bır hafta daha gecsın dedı sanırım catı muayenesını erken yapıp dogumu baslatmak ıstemedı nstye gırdım ordada bırsey cıkmadı ama ıkı gunden berı ben basını ıyıce asagıda hıssetmeye basladım dedım yok daha dogumuna var dedı beklemedeyız yanı bakalım Rabbım oglumu nezaman gonderıcek:49:

hepinize selma kızlar :71:
dün kontrolümüz vardı.son kararı vermem gerekiyodu artık doğum konusunda.ve evvelsi gün sezeryan olan 2 arkadaşımla tesadüfen görüştük ve ikisi de aklın varsa normal yap dediler.ama ben de zaten normale dönmüştüm.vee doktora eğer bi engel yoksa normal doğum istiyorum dedim.o da en güzeli zaten normal doğum dedi.hiç bi engel yok dedi.pozisyonu falan uygunmuş.çatı muayenesi yapmıyo bnm doktorum.(buarada zaten bnm erken doğum riskim vardı ve aylar öncesinden açılma vardı bende) neyse kilosu kaçtı geçen kontrolde dedi.3.250 ydi dedim.gayet güzelmiş daha da almasına gerek yok dedi ölçümü yaparken ve 3.500 olmuş bile dedi :52: tombalak kızım bnm ben yarım kilo almışım maşallah 250 grı kızıma gitmiş :nazar: herşey normal suyu vs dedi.hemoroid problemimden bahsettim.ilaç verdi.normal doğuma engel diil dedi.sonuç olarak ben rahatlamış bi şekilde çıktım muayeneden.ohh dedim üzerimden büyük bi yük gitti.normal doğumun en zor yanı ona karar vermektir diye bi yazı okumuştum.inş öyledir.2 gündür kuş gibiyim.evliya çelebi gibi geziyoz kocişle valla :9: artık beklemedeyiz anlıycaanız.haftaya pazar yine randevu var ama o zamana kadar gelebilir de dedi doktor.bakalım kısmet.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkese iyi akşamlar öptümmm :16:

selam kızlar

kimle konussam suni sancıyı sakın kabul etme sezaryan yap daha iyi diyorlar
çok moralim bozuldu
ne yapıcam ben ya:2:

Back