sen ve bebiş için en hayırlısı ne ise o olur inşallah cnm,nasip kısmet..
amiin sağlıkla gelsinde nasıl olursa olsun artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ve bebiş için en hayırlısı ne ise o olur inşallah cnm,nasip kısmet..
merhaba arkadaşlar...
ben artıık bir anneyim...çok güzel duyguymuşş gerçekten...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
gerçekten melek oluyorlar...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu
canımmm benimm anlatmak çok güçç ya...
sorma cnm bende 6gün oldu bnmde işte 1cm dedi hatta o gece gözetim altında tutmak istedisancım yok diye ben istemedim sanırım 3cm altında açıklıklar kapanabiliyomuş geri uff açılsada artık hayırlısıyla sağlıkla doğsalar :)10 gün önce bende de 2cm açılma vardı. Bende çok mu yavaş oluyor bu açılma. Bu gidişle ben 40 günde anca doğururum :)
cnm eşim pc deydi şimdi gördüm iim hamdolsun sancım olsun die bakıyom millet olmasın ister bende sancı bekliyorum hiihihihi ay sağlıkla kolaycacık hayırlı bi şekilde kucaklayalım şu sıpaları artıkayyy...çağlayan da doğurmuşş Allahım uzun ömürler versin geçmiş olsun
NURRRR
BETÜL NASIL
cnm hayırlı uğurlu olsun tekrardan oh ne güzel mis gibidir o şimdi kokla yerimemerhaba arkadaşlar...
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...Bekleyen tüm arkadaşlarda hayırlısıyla alsınlar inş minik meleklerini kucaklarına...
epidural sezeryan oldum...doğum öncesi birazcık maceralıydıama bebeğimin ilk sesini duyduğum ve göğsüme yatırdıkları an hissettiklerimi anlatmak inanın çok zor...ilk önce sesini duydum...sonra bi bez parçasına sarılı bi şekilde yanıma getirdiler...sıcacıktı miniğimin vücüdu...elini yüzüme koydu
cnm hayırlı olsun inşslm kızlar
hemen çıkıcam bi slm veriim dedim.demek çağlayan doğum yapmış.çok sevindim darısı başımıza :)
nurberra beni merak etmişsin cnm.normale karar verdik cnm.detaylarını anlatırım cnm ok? şimdi çıkmam lazım.öptümmmm
amiin canım artık pazartesi son gün saat 12 de alır artık dr sezeryana kız dün çağlayanla konuştum sancısı yoktu şok oldum haberini okuyunca
kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz)
merhaba arkadaşlar...
aaa çağlayanda mı doğurmuş...ne güzell,herkesler doğurdu ben kaldım yaaslm kızlar
hemen çıkıcam bi slm veriim dedim.demek çağlayan doğum yapmış.çok sevindim darısı başımıza :)
nurberra beni merak etmişsin cnm.normale karar verdik cnm.detaylarını anlatırım cnm ok? şimdi çıkmam lazım.öptümmmm
1 cm lik açıklığım çıktı cuma artmasını bekliyoruz artmazsa p tesi sezeryan olcam artık kısmet
Cnm dr un :26: neden öğleyin alıyorki seni. Şaşırdım genelde planlı sezeryanlarda sabahları alıyorlar ama.
amiin sağlıkla gelsinde nasıl olursa olsun artık
ayy kaç gündür doğru düzgün giremiyom...şöyle 1-2 sayfa okudumda.. çağlayanda nurda doğurmuş....ayy hayırlı uğurlu olsun..kaderleri güzel olsun inş...darısı başımıza kızlar ya...şaka maka çok az kaldı...![]()
geçmiş olsun ..yaramaz korkutmuş :))peki o kadar su gelmesine birşey demedi mi doktor o neymiş öyle ??slm kıslar nasılsınız.Ben bıras yorgunum dun hareketlı bır geceden sonra kızımız numara yapmıs :) dun bılıosunuzdur 5 dk ıcınde tuvalete sıkısmıs gıbı gıdıp berrak beyaz renkde su gelmısdı her defasında dolu dolu annemde baya korkmusdu esım falan telas yapmısdık bebegımın suyumu azaldı dıe ...Hatta kız kardesım yatagıma serıcegım nevresımı bıle hızlı hızlı utulemeye basladı gece 12den sonra hahaha
nese kıslar dun gece gıdıcekdık dedım bekleyelım hafıfde sancım oldu ama yatınca gecdı.Sabah oldugunda ıse sıddetlı bır bel agrısıyla uyandım yatmakdan sanırım dedım.Ama annemın telası benıde ataga gecırdı basladı annem neden gıtmıorus bı baktıralım nst sokalım bebegın suyuna baktıralım dıyınce esımde bende kalktık aldık annemızıde yanına gıttık doktora ama kendı doktorumuza dııl bıze yakın tıp merkezıne doktor bakdı kızımıza suyu normal dedi.Sonra donmedıgını ve sezeryan pozısyonunda dedı ve artık beklemememız gerektıgını soledı haftaya alın bence rendevunuzu kendı doktoranızdan dedi.Bızde ole dıyınce heyecanlandık ve bu gelıcek hafta cıddı cıddı dusunmeye basladık sezeryanı:26:Sonra nst soktu doktorumuz ve sancımızda cıkmadı.Bebegım saka gıbı :) bızı kandırdı yaaole ıste kızlar dogum denememız kısaca sımdılık dogurmuyorum en azından haftaya kadar :)
eminim çok güzel olmuştur yaptıklarınız kardeşinin eline sağlık eklede görelim.bu arda biz buralardayız ama yetişemeiyoruz doğuranlarla doğurma heyecanı yaşayanların heyecanı karıştı birbirine kime ne diyeceğimizi şaşırdık bir geçiş dönemi yaşıyoruz sanırım :))hepimiz için hayırlısıiyi akşamlar kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
ben kardeşim geleli bir sürü iş yaptım siteye giremesemde
yani kızkardeşim yaptı
lohusa takımımı bitirmek üzere
emzirme yastıgı yaptı
emzirme örtüsü yaptı
alt açma seti yaptı
kaç tane patik ördü ayyy çok güzeller birazdan ciclerimize eklerimmm
şimdi size sonkez birsürü göbüş fotosu ekledim sonkez bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-annelerinin-gobisleri-115.html#post17502711
bu arada
doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün
doğum yapacaklara kolay gelsin diyorum şimdiden geçmiş olsun
bebişini görenler gözünüz aydın
bende giremedim bu sıralar siteye fazla
ayyy şok şok şokkk oldum
nur sezeryandı ama çağlayana inanamadı
Allahım sağsalim almışlarya kucaklarına ne güzel darısı bize inşallahhh
iyi akşamlar kızlar
yani kızkardeşim yaptı
emzirme yastıgı yaptı
emzirme örtüsü yaptı
alt açma seti yaptı
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-annelerinin-gobisleri-115.html#post17502711
bu arada
ayyy şok şok şokkk oldum
nur sezeryandı ama çağlayana inanamadım
eminim çok güzel olmuştur yaptıklarınız kardeşinin eline sağlık eklede görelim.bu arda biz buralardayız ama yetişemeiyoruz doğuranlarla doğurma heyecanı yaşayanların heyecanı karıştı birbirine kime ne diyeceğimizi şaşırdık bir geçiş dönemi yaşıyoruz sanırım :))hepimiz için hayırlısı
EMZİRME YASTIĞINI EKLİYORUM
baya rahat olacağa benziyor bebiş üstünde olacağı için annenin beli ve sırtı ağrımayacak
internette yapılışı var ordan bakarak yaptık
Eki Görüntüle 137982 Eki Görüntüle 137984
diğerleri tam bitmedi emzirme örtüsüde ütüsüz ama aşağıdaki linkteki gibi oldu ütüleyince onuda eklerim:) tabi ozmana doğurmayan kalırsa bakar![]()
kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
ay sizinki de cee diyip kaçmış anlaşılan cnmslm kıslar nasılsınız.Ben bıras yorgunum dun hareketlı bır geceden sonra kızımız numara yapmıs :) dun bılıosunuzdur 5 dk ıcınde tuvalete sıkısmıs gıbı gıdıp berrak beyaz renkde su gelmısdı her defasında dolu dolu annemde baya korkmusdu esım falan telas yapmısdık bebegımın suyumu azaldı dıe ...Hatta kız kardesım yatagıma serıcegım nevresımı bıle hızlı hızlı utulemeye basladı gece 12den sonra hahaha
nese kıslar dun gece gıdıcekdık dedım bekleyelım hafıfde sancım oldu ama yatınca gecdı.Sabah oldugunda ıse sıddetlı bır bel agrısıyla uyandım yatmakdan sanırım dedım.Ama annemın telası benıde ataga gecırdı basladı annem neden gıtmıorus bı baktıralım nst sokalım bebegın suyuna baktıralım dıyınce esımde bende kalktık aldık annemızıde yanına gıttık doktora ama kendı doktorumuza dııl bıze yakın tıp merkezıne doktor bakdı kızımıza suyu normal dedi.Sonra donmedıgını ve sezeryan pozısyonunda dedı ve artık beklemememız gerektıgını soledı haftaya alın bence rendevunuzu kendı doktoranızdan dedi.Bızde ole dıyınce heyecanlandık ve bu gelıcek hafta cıddı cıddı dusunmeye basladık sezeryanı:26:Sonra nst soktu doktorumuz ve sancımızda cıkmadı.Bebegım saka gıbı :) bızı kandırdı yaaole ıste kızlar dogum denememız kısaca sımdılık dogurmuyorum en azından haftaya kadar :)
güle güle kullanın cicilerinizi cnmiyi akşamlar kızlar
yani kızkardeşim yaptı
emzirme yastıgı yaptı
emzirme örtüsü yaptı
alt açma seti yaptı
bu arada
ayyy şok şok şokkk oldum
nur sezeryandı ama çağlayana inanamadım
EMZİRME YASTIĞINI EKLİYORUM
baya rahat olacağa benziyor bebiş üstünde olacağı için annenin beli ve sırtı ağrımayacak
internette yapılışı var ordan bakarak yaptık
Eki Görüntüle 137982 Eki Görüntüle 137984
diğerleri tam bitmedi emzirme örtüsüde ütüsüz ama aşağıdaki linkteki gibi oldu ütüleyince onuda eklerim:) tabi ozmana doğurmayan kalırsa bakar
emzirme örtüsü
http://www.main-board.eu/hamilelik-ve-cocuk-bakimi/184127-emzirme-ortusu.html