2011 Şubat Anneleri

mkt hayırlı olsun cnm. Bebeğine sağ salim kavuştun. Ayy her geçen gün birileri doğum yapıyor heyecanlanıyorum Bizim dr da salı gün verecek yarın alalım derse hiç şaşırmayacağım.

Korku başladı ben de . Kocam il dışında 2 saate gelebilecek bir yerde ama nişanım gelir diye korkuyorum.

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep bize merhaba dedi...:=))...:79:.....

gözün aydın allah sağlık sıhhat mutluluk versın ınşallah....darısı bizlerın başına...

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep bize merhaba dedi...:=))...:79:.....

maşallah ne güzel haber bu,ne çacuk oldu bitti ya,daha dün buralardaydın:) Allah sağlık versin ikinizede.

Gayeyi çok merak ediyordum demek doğurdu en sonunda,gözü aydın olsun.

günaydın güzel anneler

sevimli , mkt kızlar gözününz aydınn

sabah sabah çok güzel geldi bu haber gözün aydın canımm Allah mutluluğunuzu bozmasın yavrunuzla katlansın inşallahhh

canım nişan bu herhalde hadi sende bir avazda kolayca doğur gel inşallahh...

İnanamıyorum yaaa maşallahh nasıl doğurdun hemen daha dün buradaydın Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavruna annesi gözünüz aydın darısıda bize inşallah..

feeble amin canim insaallah mert annesinin sesini duyunca gozunu açmis oyy cok sevindim yaa valla Allahim insaallah sapasaglam hastaneden cikmasinida nasip eder

kizlar bugunde gelen olmadi yaa sezeryanda yapmiyorlar
uff SIKILDIM vallaaaaaaaaaaaa

kızlar MKT'nin dün 15.44 teki yazısı bu.Allahım ne güzel yaa hemencik doğurmuş anlaşılan.bu sabah doğurdum diye yazdığına göre.ayy onun adına çok sevindim valla.hepimize böyle kısa süreli doğumlar nasip etsin Allah inş.gerçi zor muydu kolay mıydı bişi dememiş ama.ee candan can çıkıyo çok da kolay olmasa gerek :18:

çok fena sıkılıyorummmm,acaip bi iç sıkıntısı var üzerimde hiç keyfim yok offff

tünaydın kızlar geçmişi okumadım daha önce bi selam vereyim didim

dün gece bi güzel uyumuşumkiii.12 buçuklta yattımm 3 sefer wc ye kalktım öğlen 11 e kadar deliksiz uyumuşum valla.ben bile hayret ettim

sonra kahvaltı falan derken ne yapsam beğenirsiniz

demir hapımı içiyorum diye ona çok benzeyen eşimin mide hapını içmişimm kutusunda diildi çekmecedeydi ve renkleri aynıydı.içtikten sonra arkasını çevirince gördümm

ayyy bi fena oldummmm anında mideme ağrı girdi tabi psikolojikkkk

eşimi aradım ne hapıydı o diyee.oda netten baktı bi etkisi olmaz yazıyodu ama tabi ben rahat edemedim doktoru aradım

ben böle böle yaptım dedim oda o ilacı çok gerekli durumlarda veriyoruz zaten bişi olmaz dedi.hem zaten çok çok zararlı bir ilaç dahi olsa gebeliğin bu aşamasında bir dozla bi etki yapmaz merak etme dedi.ama benim şimdiden midem bulanıyo psikolojik olarak dedim güldü bana merak etme hiç bişi olmaz dedi

sonra eşim aradı sordunmu diyee.bi fırçada ona kaydım ilaçlarını böle ortada bırakıyosun falan diye.oda suç benim haklısın dedi.hatta geçen gün bu ila.çlar ne kadar benziyo sedayla aynı ilacımı vermişler bana diye içimden geçtiydi diyo bide.akşama gel ilaçlarını ayıkla içmediklerini atacam yoksa hepsini atıyorum dedim.

ayyyy sabah sabah iyi panik oldum

Sabahtan Beri Boş Boş Oturuyorum Bi Evi Süpürdüm Banyoyu Sildim Ne Toz Aldım Ne Yemek Yaptım İÇimden Hiçbişey Yapmak Gelmiyor Hem Miskinlik Var Hem Can Sıkıntısı.. Bu Akşam İnşallah Eğlenceli Bişeyler Yaparız da Keyfim Yerine Gelir.. Oğlum Arada Dürtüyor Onunla Muhabbet Ediyoruz Sanki Bana Tekmeleriyle Cevap Veriyor Kerata..

çok fena sıkılıyorummmm,acaip bi iç sıkıntısı var üzerimde hiç keyfim yok offff

sen mi ben mi ayyy valla kafayı yiyorum ben artık yaa durup dururken bi sıkıntı tarif edemediğim bişi böyle off yaa doğurayım da düzeleyim istiyorum artık yoksa kızım gelince en psikopatını da bulmuşum annelerin diycek töbe töbe

bende arada seni takip ediyorum canım yaa. bende hala doğuramayanlardanım. senin son adet tarihin ne zamandı. benim 3 mayıs ama doğmayınca şüphelenmeye başladım yanlış mı biliyorum diye... bende çoooooooooooooooook sıkıldım

Geçmiş Olsun Canım Sabah Sabah İyi Panik Yaşamışsın..Sorun Olmamasına Sevindim Allah Metehanı Sana Bağışlasın ;}

inşallah canım

gözün aydın allah analı babalı büyütsün

kızlar ben de pazartesi günü 7.2.2011'de saat 13:00'te sezeryana giriyorum. oğlum 2650 çıktı bu kontrolde; suyumuz hala çok az artık riske atamam dedi dr. hep normal normal dedik ama kısmet böyleymiş. dualarınızı bekliyorum güzel anneler

sedooooo$$$

cnm benimmki 28 nisandi
yani 2 subatta dogurmam gerekiyordu

bugün o miskinlik çoğumuzda var sanırım

valla gecemde gündüzümde berbat geçiyor,sürekli rahatsızlık hissi,ağrılar sancılar baskılar,üstüne kabus gibi rüyalar,uyku desen oda doğru düzgün yok,birde sürekli tuvalete gitmekte cabası,çok sıkılıyorum yaaa

aman seda dikkat et yaa,ilacın senin olmadığını anladığın an fevrin dönmüştür,dikkat et son zamanlarımız artık,kocanada iyi fırça çekmişsin haketmiş valla

şenay hakkında hayırlısı olsun inşallah,desene saatler kaldı doğumuna,inşallaaah kolay geçer,miniğinin kilosu doğduktan sonra fazlada çıkabilir,dikkat ettim forumda kim doğurduysa bebeklerinin kiloları olduğundan daha fazla çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…