• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

oh oh..yeni doğumlar olmuş:)))))))))))))
MKT ve hafu hayırlı olsun..gözünüz aydın..Allahım darısı kalanların başına olsun.....bende bekleyenlerdenim..
bugün 4-5 saat dışarda gezdik foruma falan gittik..bakalım bu gece doğururum belki:)))))))))))))
oyyyy beklemek de zor ama heyecanlı geçiyor..her gece belki suyum gelir sancım olur diye tetikte oluyorum..az kaldı yaşasın:))))))))))))

kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma

ALlah yardımcın olsun canım

kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
ne güzel cnm,allah sağ salim kolaycacık doğurmayı nasip eder inşallah

violina senin ilk doğumun mu canım. benim doktor ilk doğumlarda epudral yapmıyorum riskli diye izin vermiyor yaaa. bende epudrali çok istiyordum..

selam kızlarr ayy yeni bebişlerimiz olmuşşşş çok sevindimm. darısı biz bekleyenlerin başına amaaa MKT a çok şaşırdım ve sevindim daha dün yazdıklarını hatırladım da doktoru daha var demiş ters ters konuşmuştu ya o da artık düşünmicem diodu. Bakın işte ne olacağını allah biliyo bebişi apar topar gelmişş darısı başımızaa böle sular seller gibi.

ohh ohh hergün doğuran doğurann ne güzel yaaa imreniyorum valla bizim kız tembel bugün yürüyüie çıktık kayıpederim bana doğum hediyedi aldı kızlarr hemde yeni çıkıan altın kelepçeli bileziklerdenn sevindim vallaa pek mutlu oldumm saolsunlar tek gelin oluncaa ilgi artıyorrrr tabii :))

anladım canım olsun ben de manisalıyım ama kocaeline gelin geldim ben de gurbet geliniyim

Bu arada kızlar bu çatı muayenesi nasıl oluyo yani doktor nasıl muayene ediyo. Alttan olduğunu biliyorum ama ne şekilde olanlarınız var mı benimde pazartesi muayenem var ...

ALlah yardımcın olsun canım
sağol canım çok teşekkürler

ne güzel cnm,allah sağ salim kolaycacık doğurmayı nasip eder inşallah
amin canım inşallah

violina senin ilk doğumun mu canım. benim doktor ilk doğumlarda epudral yapmıyorum riskli diye izin vermiyor yaaa. bende epudrali çok istiyordum..
evet canım ilk doğumum benim doktorum direkt epidural önerdi çokta rahat olucağını söyledi seninki neden izin vermiyor ki anlamadım

şimdiden kolay doğumlar diliyorum... sezeryanın sebebi neydi suyun az olması mıydı? aramızda 1 hafta var benim de haftaya alsa diyorum ama salı kontrole gidicem daha...

evet canım suyum çok azaldı o yüzden mecbur kaldık. bir sorun çıkmazsa acele etme, mümkün olsaydı ben daha doğum yapmak istemiyordum. 37 erken gibi geliyor.

ne güzel canım ya oğluşlarımızın doğum günü aynı olacak;)) ben de pazartesi sezeryana giriyorum. inşallah senin için kolay bir doğum olur, sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucağına.

ohh ohh bebikler atağa geçti,Allah analı babalı büyütsün inşallahhh....bende sezeryan günümü aldım 12 şubat cumartesii aah çok heyecanlıyımmm

şenaycım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

ohh ohh bebikler atağa geçti,Allah analı babalı büyütsün inşallahhh....bende sezeryan günümü aldım 12 şubat cumartesii aah çok heyecanlıyımmm

şenaycım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım, senin de bir şey kalmamış.
bugün heyecandan bir yere sığamıyorum
böyle bile bile beklemek daha zormuş

kızlar bunlar da bizim bebek şekerlerimiz,
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.
bir tepsi şeker hazırladık.
bakın bakalım beğenecekmisiniz;))

Eklentiler

• $SN853234.JPG
    $SN853234.JPG
    99,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $SN853235.JPG
    $SN853235.JPG
    131,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $SN853239.jpg
    $SN853239.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $SN853245.jpg
    $SN853245.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 26
mevlütte vermek için düşünmüştük sadece ama şimdi hastaneye de bir sürü kişi gelecek. bir çikolata verip boş göndermek olmaz dedik.

oyyy çok güsellerr maşallahhhhhh ...:emir_bebek::nazar:

çok güzeller canım.. allah hayırlısıyla güle güle dağıtmayı nasip etsin inşallah...

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr müjdemi isterim ÇAĞLAYAN az önce doğum yapmış şimdi aldım haberini detayları bilmiyorum Ela ile görüştük oda eşiyle görüşmüş bebeği çıkarmışlar henüz Çağlayanla görüşmemişler sanırım.

Back