• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

mkt hayırlı olsun cnm. :16: Bebeğine sağ salim kavuştun. Ayy her geçen gün birileri doğum yapıyor heyecanlanıyorum :9: Bizim dr da salı gün verecek yarın alalım derse hiç şaşırmayacağım.

Korku başladı ben de . Kocam il dışında 2 saate gelebilecek bir yerde ama nişanım gelir diye korkuyorum. :1:

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep:emir_bebek: bize merhaba dedi...:=))...:14::66::64::79:.....

maşallah :nazar: ne güzel haber bu,ne çacuk oldu bitti ya,daha dün buralardaydın:) Allah sağlık versin ikinizede.

gozun aydın arkadaşım ne mutlu sana darısı başımıza:)
sen zekai tahirde doğurdun sanırım nasıl oldu? gayede şuan hastanede ve oda dun gece doğum yaptı sezeryanla berenimiz dunyaya gelmiiş.sizin gunleriniz aynıydı sanırım.

Gayeyi çok merak ediyordum demek doğurdu en sonunda,gözü aydın olsun.:nazar:

günaydın güzel anneler

sevimli , mkt kızlar gözününz aydınn

gnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik:71:

sabah sabah çok güzel geldi bu haber gözün aydın canımm Allah mutluluğunuzu bozmasın yavrunuzla katlansın inşallahhh :46:

Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Güniçinde dr.arayıp bunun ne olduğunu sorucam inş.nişanım gelmiştirde kızım fazla bekletmez bizi.

canım nişan bu herhalde hadi sende bir avazda kolayca doğur gel inşallahh...

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep:emir_bebek: bize merhaba dedi...:=))...:14::66::64::79:.....

İnanamıyorum yaaa maşallahh nasıl doğurdun hemen daha dün buradaydın :46: Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin yavruna annesi gözünüz aydın darısıda bize inşallah..

feeble amin canim insaallah:16: mert annesinin sesini duyunca gozunu açmis oyy cok sevindim yaa valla Allahim insaallah sapasaglam hastaneden cikmasinida nasip eder:16:

kizlar bugunde gelen olmadi yaa:5: sezeryanda yapmiyorlar
uff SIKILDIM vallaaaaaaaaaaaa:14:

slm kızlar artık kontrollerim zevk değil işkence gibi gelio sabah 8de çıktım yeni geldim :19:
artık ultrasonda kilo ölçü falan da bakmıyo plasenta,pozisyon ve su... sonra nst orda da sancı mancı yok 20lerde geziyom :50: artık her gören aa sen doğuramadın gitti ben 36da yapmıştım yok kızım 37de yaptı yok gelinim oooo tırlatcam artık :47: :36:
drum da kalayladı bugun beni :37:
göğüs ucu kremini sordum yazdı ama şimdi kullanma evde stokla dedi,humanayı şimdi içsem bi yararı olur mu dedim kızdı öyle bilimsel olmayan şeyler sorma bana ticari şeyler onlar bol bol su iç sütüm gelmicek yok yetmicek die asla aklından geçirme dedi :20: bi de ben mi sabırsızım ne sancım var ne de kızımın kanala girceği var dedim çok kızdı ne bu sabırsızlık normali zaten 40 hafta dedi yine gelmezse 1 hafta daha beklicez dedi :49: bide orda konuşurken birden pantolonum ıslandı bişi aktı dedim suyum gelio hemen turnusol kağıtlı bi ped verdi 1 saat bekledim ama bişim çıkmadı suyum değilmiş çok akıntım oluyooo yaa normal dedi haftaya randevum artık bende düşünmicem daha 2 haftam var dicem herkese

kızlar MKT'nin dün 15.44 teki yazısı bu.Allahım ne güzel yaa hemencik doğurmuş anlaşılan.bu sabah doğurdum diye yazdığına göre.ayy onun adına çok sevindim valla.hepimize böyle kısa süreli doğumlar nasip etsin Allah inş.gerçi zor muydu kolay mıydı bişi dememiş ama.ee candan can çıkıyo çok da kolay olmasa gerek :18:

çok fena sıkılıyorummmm,acaip bi iç sıkıntısı var üzerimde hiç keyfim yok offff:59:

tünaydın kızlar geçmişi okumadım daha önce bi selam vereyim didim

dün gece bi güzel uyumuşumkiii.12 buçuklta yattımm 3 sefer wc ye kalktım öğlen 11 e kadar deliksiz uyumuşum valla.ben bile hayret ettim

sonra kahvaltı falan derken ne yapsam beğenirsiniz :53:

demir hapımı içiyorum diye ona çok benzeyen eşimin mide hapını içmişimm :53: kutusunda diildi çekmecedeydi ve renkleri aynıydı.içtikten sonra arkasını çevirince gördümm

ayyy bi fena oldummmm anında mideme ağrı girdi tabi psikolojikkkk

eşimi aradım ne hapıydı o diyee.oda netten baktı bi etkisi olmaz yazıyodu ama tabi ben rahat edemedim doktoru aradım

ben böle böle yaptım dedim :50: oda o ilacı çok gerekli durumlarda veriyoruz zaten bişi olmaz dedi.hem zaten çok çok zararlı bir ilaç dahi olsa gebeliğin bu aşamasında bir dozla bi etki yapmaz merak etme dedi.ama benim şimdiden midem bulanıyo psikolojik olarak dedim güldü bana :17: merak etme hiç bişi olmaz dedi

sonra eşim aradı sordunmu diyee.bi fırçada ona kaydım :37: ilaçlarını böle ortada bırakıyosun falan diye.oda suç benim haklısın dedi.hatta geçen gün bu ila.çlar ne kadar benziyo sedayla aynı ilacımı vermişler bana diye içimden geçtiydi diyo bide.akşama gel ilaçlarını ayıkla içmediklerini atacam yoksa hepsini atıyorum dedim.

ayyyy sabah sabah iyi panik oldum

Sabahtan Beri Boş Boş Oturuyorum Bi Evi Süpürdüm Banyoyu Sildim Ne Toz Aldım Ne Yemek Yaptım İÇimden Hiçbişey Yapmak Gelmiyor Hem Miskinlik Var Hem Can Sıkıntısı.. Bu Akşam İnşallah Eğlenceli Bişeyler Yaparız da Keyfim Yerine Gelir.. Oğlum Arada Dürtüyor Onunla Muhabbet Ediyoruz Sanki Bana Tekmeleriyle Cevap Veriyor Kerata.. :69:

çok fena sıkılıyorummmm,acaip bi iç sıkıntısı var üzerimde hiç keyfim yok offff:59:

sen mi ben mi :27: ayyy valla kafayı yiyorum ben artık yaa :52: durup dururken bi sıkıntı tarif edemediğim bişi böyle off yaa doğurayım da düzeleyim istiyorum artık yoksa kızım gelince en psikopatını da bulmuşum annelerin diycek töbe töbe :37:

feeble amin canim insaallah:16: mert annesinin sesini duyunca gozunu açmis oyy cok sevindim yaa valla Allahim insaallah sapasaglam hastaneden cikmasinida nasip eder:16:

kizlar bugunde gelen olmadi yaa:5: sezeryanda yapmiyorlar
uff SIKILDIM vallaaaaaaaaaaaa:14:

bende arada seni takip ediyorum canım yaa. bende hala doğuramayanlardanım. senin son adet tarihin ne zamandı. benim 3 mayıs ama doğmayınca şüphelenmeye başladım yanlış mı biliyorum diye... bende çoooooooooooooooook sıkıldım

dün gece bi güzel uyumuşumkiii.12 buçuklta yattımm 3 sefer wc ye kalktım öğlen 11 e kadar deliksiz uyumuşum valla.ben bile hayret ettim

demir hapımı içiyorum diye ona çok benzeyen eşimin mide hapını içmişimm :53: kutusunda diildi çekmecedeydi ve renkleri aynıydı.içtikten sonra arkasını çevirince gördümm

eşimi aradım ne hapıydı o diyee.oda netten baktı bi etkisi olmaz yazıyodu ama tabi ben rahat edemedim doktoru aradım

ben böle böle yaptım dedim :50: oda o ilacı çok gerekli durumlarda veriyoruz zaten bişi olmaz dedi.hem zaten çok çok zararlı bir ilaç dahi olsa gebeliğin bu aşamasında bir dozla bi etki yapmaz merak etme dedi.ama benim şimdiden midem bulanıyo psikolojik olarak dedim güldü bana :17: merak etme hiç bişi olmaz dedi

sonra eşim aradı sordunmu diyee.bi fırçada ona kaydım :37: ilaçlarını böle ortada bırakıyosun falan diye.oda suç benim haklısın dedi.hatta geçen gün bu ila.çlar ne kadar benziyo sedayla aynı ilacımı vermişler bana diye içimden geçtiydi diyo bide.akşama gel ilaçlarını ayıkla içmediklerini atacam yoksa hepsini atıyorum dedim.

Geçmiş Olsun Canım Sabah Sabah İyi Panik Yaşamışsın..Sorun Olmamasına Sevindim Allah Metehanı Sana Bağışlasın ;}

Şenaycım oğluşu görmeye gidiyormuşsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz artık.
Benim dr.kızım içinde 2.500 doğarsa bizim için iyi demiişti şimdi 3.500 doğar diyor.Hem bebişler dışarıda daha çabuk topluyorlarmış kendilerini.
inşallah canım

gözün aydın allah analı babalı büyütsün:nazar:

kızlar ben de pazartesi günü 7.2.2011'de saat 13:00'te sezeryana giriyorum. oğlum 2650 çıktı bu kontrolde; suyumuz hala çok az artık riske atamam dedi dr. hep normal normal dedik ama kısmet böyleymiş. dualarınızı bekliyorum güzel anneler

sedooooo$$$:9::9:

bende arada seni takip ediyorum canım yaa. bende hala doğuramayanlardanım. senin son adet tarihin ne zamandı. benim 3 mayıs ama doğmayınca şüphelenmeye başladım yanlış mı biliyorum diye... bende çoooooooooooooooook sıkıldım

cnm benimmki 28 nisandi
yani 2 subatta dogurmam gerekiyordu:5:

Sabahtan Beri Boş Boş Oturuyorum Bi Evi Süpürdüm Banyoyu Sildim Ne Toz Aldım Ne Yemek Yaptım İÇimden Hiçbişey Yapmak Gelmiyor Hem Miskinlik Var Hem Can Sıkıntısı.. Bu Akşam İnşallah Eğlenceli Bişeyler Yaparız da Keyfim Yerine Gelir.. Oğlum Arada Dürtüyor Onunla Muhabbet Ediyoruz Sanki Bana Tekmeleriyle Cevap Veriyor Kerata.. :69:

bugün o miskinlik çoğumuzda var sanırım

sen mi ben mi :27: ayyy valla kafayı yiyorum ben artık yaa :52: durup dururken bi sıkıntı tarif edemediğim bişi böyle off yaa doğurayım da düzeleyim istiyorum artık yoksa kızım gelince en psikopatını da bulmuşum annelerin diycek töbe töbe :37:

valla gecemde gündüzümde berbat geçiyor,sürekli rahatsızlık hissi,ağrılar sancılar baskılar,üstüne kabus gibi rüyalar,uyku desen oda doğru düzgün yok,birde sürekli tuvalete gitmekte cabası,çok sıkılıyorum yaaa :(

aman seda dikkat et yaa,ilacın senin olmadığını anladığın an fevrin dönmüştür,dikkat et son zamanlarımız artık,kocanada iyi fırça çekmişsin haketmiş valla

kızlar ben de pazartesi günü 7.2.2011'de saat 13:00'te sezeryana giriyorum. oğlum 2650 çıktı bu kontrolde; suyumuz hala çok az artık riske atamam dedi dr. hep normal normal dedik ama kısmet böyleymiş. dualarınızı bekliyorum güzel anneler

şenay hakkında hayırlısı olsun inşallah,desene saatler kaldı doğumuna,inşallaaah kolay geçer,miniğinin kilosu doğduktan sonra fazlada çıkabilir,dikkat ettim forumda kim doğurduysa bebeklerinin kiloları olduğundan daha fazla çıktı.

Back