slm kızlar artık kontrollerim zevk değil işkence gibi gelio sabah 8de çıktım yeni geldim
artık ultrasonda kilo ölçü falan da bakmıyo plasenta,pozisyon ve su... sonra nst orda da sancı mancı yok 20lerde geziyom
artık her gören aa sen doğuramadın gitti ben 36da yapmıştım yok kızım 37de yaptı yok gelinim oooo tırlatcam artık
drum da kalayladı bugun beni
göğüs ucu kremini sordum yazdı ama şimdi kullanma evde stokla dedi,humanayı şimdi içsem bi yararı olur mu dedim kızdı öyle bilimsel olmayan şeyler sorma bana ticari şeyler onlar bol bol su iç sütüm gelmicek yok yetmicek die asla aklından geçirme dedi
bi de ben mi sabırsızım ne sancım var ne de kızımın kanala girceği var dedim çok kızdı ne bu sabırsızlık normali zaten 40 hafta dedi yine gelmezse 1 hafta daha beklicez dedi
bide orda konuşurken birden pantolonum ıslandı bişi aktı dedim suyum gelio hemen turnusol kağıtlı bi ped verdi 1 saat bekledim ama bişim çıkmadı suyum değilmiş çok akıntım oluyooo yaa normal dedi haftaya randevum artık bende düşünmicem daha 2 haftam var dicem herkese