• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bu gce yeğenim dönüyor istanbula malum tatil bitti.ben doğurunca devamsızlık hakkından kullanıp yine gelecek

anamdan hala ses yokkk.artıkın gel demiyorum valla ne zaman gönlü isterse o zaman gelsinn.kimseye bişi demiyom artık arayan arar gelen gelir amaaannn herkes kafasından bir plan program yapıo ama ne bilem sormuyom artık kimseye bişi.

dün akşam arkadaşa oturmaya gittik değişiklik oldu iyi oldıu.
dün gece rüyamda elma görmüştüm gün içindede unuttum gitti.gece ordan kalktık eve gelicez saat 12 aklıma geldii.eşime söuyledim elmada elma diye.neyse yolda bi manav bulduk allahtan nöbetçi :37: aldı hemen o saatte altın bulmuş gibi oldum.

bide dün bişi farkettim.artık haberli misafirliğe gittiğimizde aklıma gelen ilk şey acaba yiyecek içecek ne yaptılar olıuyor :37: eskiden böyle diiildim yauu acayip boğazıma düştüm aklıma direk pasta börek geliyo :27:

kızlar ben de pazartesi günü 7.2.2011'de saat 13:00'te sezeryana giriyorum. oğlum 2650 çıktı bu kontrolde; suyumuz hala çok az artık riske atamam dedi dr. hep normal normal dedik ama kısmet böyleymiş. dualarınızı bekliyorum güzel anneler

canım benim allah yar ve yardımcın olsun.. sağ salim kavuşun minik adamınla inşallahh.. haber verebilirsen haberdar et bizi olur mu.. dualarım sizinle.. allaha emanet olun..

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep:emir_bebek: bize merhaba dedi...:=))...:14::66::64::79:.....

:nazar: :nazar: olduda bitti maşallahh olmuş.. allah kurtarmışş.. gözün aydın..

Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Güniçinde dr.arayıp bunun ne olduğunu sorucam inş.nişanım gelmiştirde kızım fazla bekletmez bizi.

hadi bakalım çağlayan seninde gözün aydın.. nişanın gelmiş.. az kaldı sevil hümaya kavuşmaya.. allah yar ve yardımcın olsun.. allah kurtarsın...

kızlar hafu dan msj var.perşembe akşamı sancıları başlamış ve doğum yapmış.iyiymiş.herkese selamı var.bu arada ben de inşallah haftaya perşembeye yaparım.doğum yapanları tam takip edemedim herkesin bebeğini allah bağışlasın

selam anneler bende haziran annelerinden sizi görünce böle benide i heyecan bastı yaaa

kızlar hafu dan msj var.perşembe akşamı sancıları başlamış ve doğum yapmış.iyiymiş.herkese selamı var.bu arada ben de inşallah haftaya perşembeye yaparım.doğum yapanları tam takip edemedim herkesin bebeğini allah bağışlasın

a.slm hafuya maşallah:nazar: valla ortadan bir iki gün kaybolan doğurup geliyo:) artık doğum msjlarına yetişemez oldum,tüm doğum yapanları tebrik ediyorum,yapacak olanlarada Allah kolaylık versin.

ooo valla artık kaşla göz arasında doğurur oldu bu kızlar ne güzellll

neyse siz doğurun ben bekliyorum burayııı :37:

tünaydın kızlar geçmişi okumadım daha önce bi selam vereyim didim

dün gece bi güzel uyumuşumkiii.12 buçuklta yattımm 3 sefer wc ye kalktım öğlen 11 e kadar deliksiz uyumuşum valla.ben bile hayret ettim

sonra kahvaltı falan derken ne yapsam beğenirsiniz :53:

demir hapımı içiyorum diye ona çok benzeyen eşimin mide hapını içmişimm :53: kutusunda diildi çekmecedeydi ve renkleri aynıydı.içtikten sonra arkasını çevirince gördümm

ayyy bi fena oldummmm anında mideme ağrı girdi tabi psikolojikkkk

eşimi aradım ne hapıydı o diyee.oda netten baktı bi etkisi olmaz yazıyodu ama tabi ben rahat edemedim doktoru aradım

ben böle böle yaptım dedim :50: oda o ilacı çok gerekli durumlarda veriyoruz zaten bişi olmaz dedi.hem zaten çok çok zararlı bir ilaç dahi olsa gebeliğin bu aşamasında bir dozla bi etki yapmaz merak etme dedi.ama benim şimdiden midem bulanıyo psikolojik olarak dedim güldü bana :17: merak etme hiç bişi olmaz dedi

sonra eşim aradı sordunmu diyee.bi fırçada ona kaydım :37: ilaçlarını böle ortada bırakıyosun falan diye.oda suç benim haklısın dedi.hatta geçen gün bu ila.çlar ne kadar benziyo sedayla aynı ilacımı vermişler bana diye içimden geçtiydi diyo bide.akşama gel ilaçlarını ayıkla içmediklerini atacam yoksa hepsini atıyorum dedim.

ayyyy sabah sabah iyi panik oldum

Ayy cnm benim. Aynısı bir sıra ben de yapıyordum. Son anda arkasını çevirdim içmemiştim. O günden beri hep bakar oldum. Haplar o kadar birbirine benziyorki. Allahtan sorun yok cnm.:13:

Ayy cnm benim. Aynısı bir sıra ben de yapıyordum. Son anda arkasını çevirdim içmemiştim. O günden beri hep bakar oldum. Haplar o kadar birbirine benziyorki. Allahtan sorun yok cnm.:13:

sonradan sinirlendim yaa içmiyorum hap map dedim zaten içim bi tuhaf oldu zorla içiyodum zaten

kızlar ben de pazartesi günü 7.2.2011'de saat 13:00'te sezeryana giriyorum. oğlum 2650 çıktı bu kontrolde; suyumuz hala çok az artık riske atamam dedi dr. hep normal normal dedik ama kısmet böyleymiş. dualarınızı bekliyorum güzel anneler

Cnm dr un :26: neden öğleyin alıyorki seni. Şaşırdım genelde planlı sezeryanlarda sabahları alıyorlar ama.

5 Şubat saat 02.45 civarında dünyalar güzeli kızımız zeynep:emir_bebek: bize merhaba dedi...:=))...:14::66::64::79:.....
maaşallah cnm sağlıkla büyüt güzel zeynebi

günaydın şekerler :71:

kızlar bugün 3te kontrolümüz var bizim de.dün yine karar değiştirip normale döndüm ben :27: bugün 3te kesin belli olacak doğum şekli.hayırlısı hangiyse o olsun diyorum ben sadece.çok heyecanlıyım bugün ben yaa :52:
hepinize iyi günler.öptüm :16:
hadi bekliyoruz cnm kararı ne olcak hayırlısı neyse o olsun inş hepimiz için

cnm hayırlı olsun sağlıkla al kucağına oğlunu bak bizi beklemediniz ama :( şaka bi yana bende doğsun istiyorum artık paşalarımız büyüsünler gözümüzün önünde sağlıklı sıhatli inş cnm öpüyoruz sizi oğluşumla

a.s sende bizden selma ilet kayracım
hafuu maaşallah cnm doğurdum demekk oh sağlıkla büyüsün yavrun doğum hikayeni bekliyoruz cnm

herkese merhaba arkadaşlar:16:

AYY herkes sırayla dökülüyor. Salı günü kontrolümüz var. Perşembe cuma gibi alır beni diye düşünüyorum. Pazartesiye de sarkabilir ama ben sarksın istemiyorum. 14 şubat ya kızımın ayrı bir günü olsun istiyorum. Bakalım dr ne zamana gün verecek. :70:

canım hayırlısı normal olup da bebeğinde sorun olcağına Allah korusun böylesi hayırlı demeki

bugun çok sevdiğim dostum dediğim arkadaşımın düğünü varrr..izmite gelin geliyoooo..ama kuaföde filan yanında olamadımmm..güvenemedim kendime...koşuşturamam diyee..uzakta birazz..2 aaraba değiştirmem lazım ..gitmedimm..eşimde arabayı almış gitmişşş.. ona kızdımmmm..bıraksaydın rahat rahat giderdimm diyeee
yorulunca eve dönerdim diyeee..
sinirlenmekiçin ufak bi bahane yetiyo bugunlerde...
neyse kız almasına yetişecem inşallahhh...hamişliğim ilerlememiş olsaydı kız evi benim evim olacaktııı
:((( şimdi zahmet vermemek için damadın evinden çıkıcakmışş..ufff yaaaaaaaaaa

canım hayırlı olsun şimdiden..sıkıntı etme..dualarımız seninle ve bebişinlee:)

oh ne güzel hafu da kavuşmuş bebeğinee..darısı bizeee
kayracım sanada şimdiden hayırı olsunnnn

aynen öyle canım doktorda o yüzden ısrar ediyo kullan diye hamileleikte bu tür sıkıntılar yaşayanlarada lohusa depresyonu ağır geçer fırsat vermeyelim bu duruma dedi sende bi görüş doktorunla olmazsa..

Allah yardımcın olsun canım benim eşimde yeni aldı yar.doç lugunu bilirim ne kadar zor bir süreç bizimle aynı sıkıntıları yaşıyorsun birde yetmezmiş gibi üstüne tez stresi allah kolaylıklar versin emeklerinin karşılığını alırsın inşallahh..
saol cnm ya tşkkr ederim.
aaa bu arada senin eşinde mi akademisyen?
benm ki de yeni bitirdi doktorayı,yar doç.luk beklio
tabi doktora yükseklisans gbi de olmuo çoook dha stresli..
gnaydın güzel anneler kollarında ve göbüklerdeki minnoşlarr bugün heyecandan saçma sapanım oğlumu almaya gidiyorum sonunda cumartesi oldu oğlum eve gelmeye annesiyle babasının koynuna gelmeye hazır allahım sonunda bugünleride gösterdi 6 senenin hasreti bitiyor minik mucizem herşeye dayandı kocaman adam oldu geldi dünyamıza şimdi annesi babası hazırlanıp onu evine getircek bugüne kadar bizim egemenliğimiz olan herşey bitiyor artık emir bey nnasıl bi hayat buyurursa hhep birlikte yaşıyacağızz allah bütün kuzuları korusun ömürleri mutlu uzun sağlıklı olsun bi kaç gün giremeyebilir kaynanamlar gelicek geldiğimde çoğunuz doğurmuş olursunuz inş sağlıkla alırsınız meleklerinizi allah hepinizi bi avazda kurtarsın çok kolay doğumlar yaşarsınızz kendinize iyi bakın şimdilik:71:
gözn aydn sevimcm çok sevindm,allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah

Günaydın kızlar bu sabah wc'ye gittiğimde açıkrenkte bir kan geldiğini gördüm.Şeffaf sümüksü birşey (tarif karışık oldu kusura bakmayın) sanırım nişanım geldi benim.
Güniçinde dr.arayıp bunun ne olduğunu sorucam inş.nişanım gelmiştirde kızım fazla bekletmez bizi.
aa gerçekten nişanın gelmiş sanki çağlayancım,inşallah hayırlısıyla,sağlıkla yormadan gelir kzın kollarına
hay maşşallah kız ne arada derede doğuruverdin:1: maşallah sana:nazar:
allah bağışlasın cnm,çok sevindm
ayyyyy..yasmin deliksiz uyumuşum yaaaa..bi uyandım saat 7 ne kadar mutlu oldum

evet canım kullan ki şimdiden rahatlatsın,lohusalığın daha sıkıntılı olduğunu söylüyorlar

evet canım sen bunaldın bu aralar destek alamn bebeğin için de senin içinde iyi olacak,ahh keşke yakın olsak da birbirimize destek olabilsek

canım benim yaaaa...helal sana var ya ben yeni evliyken bitirdim yüksek lisansımı o zaman bile çekilmezdi şimdi biz normal yaşantımızı devam ettirmekte zorlanırken sen uğraşıyorsun
misafirler seni rahatsız etmeyip faydalı olacaksa iyi değilse zor yani

evet canımerkan.sen normal dediysen belki sezeryana bahane üretiyor olabilir,çünkü erkan 3380 kızıma ne ufak ne iri tam ideal bir bebek olacak dedi

esas doğum ağrısı senin anlattığın şekilde olurmuş yalancısı ise kArına ve kasıklara gelirmiş

gozun aydın arkadaşım ne mutlu sana darısı başımıza:)
sen zekai tahirde doğurdun sanırım nasıl oldu? gayede şuan hastanede ve oda dun gece doğum yaptı sezeryanla berenimiz dunyaya gelmiiş.sizin gunleriniz aynıydı sanırım.
teşekkür edrim cnm,ya inşallah zararları dokunmaz bana da extra bi yardım fln beklediim yok,kafam kmseyi kaldrmıo şu aralar

melocum merakını ben gidereyim cnm,normal doğum yapmış mkt 2.780gr ve 51 cm boyunda doğmuş prenses...sütü de gelmiş çok şükür emziriyomuş:))) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına...
maşallah ya,allah bize de nasip edr inşallah
tünaydın kızlar geçmişi okumadım daha önce bi selam vereyim didim

dün gece bi güzel uyumuşumkiii.12 buçuklta yattımm 3 sefer wc ye kalktım öğlen 11 e kadar deliksiz uyumuşum valla.ben bile hayret ettim

sonra kahvaltı falan derken ne yapsam beğenirsiniz :53:

demir hapımı içiyorum diye ona çok benzeyen eşimin mide hapını içmişimm :53: kutusunda diildi çekmecedeydi ve renkleri aynıydı.içtikten sonra arkasını çevirince gördümm

ayyy bi fena oldummmm anında mideme ağrı girdi tabi psikolojikkkk

eşimi aradım ne hapıydı o diyee.oda netten baktı bi etkisi olmaz yazıyodu ama tabi ben rahat edemedim doktoru aradım

ben böle böle yaptım dedim :50: oda o ilacı çok gerekli durumlarda veriyoruz zaten bişi olmaz dedi.hem zaten çok çok zararlı bir ilaç dahi olsa gebeliğin bu aşamasında bir dozla bi etki yapmaz merak etme dedi.ama benim şimdiden midem bulanıyo psikolojik olarak dedim güldü bana :17: merak etme hiç bişi olmaz dedi

sonra eşim aradı sordunmu diyee.bi fırçada ona kaydım :37: ilaçlarını böle ortada bırakıyosun falan diye.oda suç benim haklısın dedi.hatta geçen gün bu ila.çlar ne kadar benziyo sedayla aynı ilacımı vermişler bana diye içimden geçtiydi diyo bide.akşama gel ilaçlarını ayıkla içmediklerini atacam yoksa hepsini atıyorum dedim.

ayyyy sabah sabah iyi panik oldum
stres olmuşun cnm sabah sabah,neyse ki zararszmış ya geçmiş olsn

hayırlısı olsn cnm,önemli olan emrenin sağlığı,dualarımız sizinle
maşallah yaa ne güzel hatunlar bireer birer pırt die doğuruverip geliolar,normal mi yapmış hafu?
allah bağışlasın ne güzel
ooo valla artık kaşla göz arasında doğurur oldu bu kızlar ne güzellll

neyse siz doğurun ben bekliyorum burayııı :37:
ben de varım ben deeeeeeeee,ha geldi ha gelio fln derken bizimkide 38. haftaya grdi walla.
ama daha waktmz var gbi tabi,bz de burdayız ooğlumla sedacım:1:

bu arada benm medical park taki dr.um da b ir haftalık izne çıkmış:S
Gidemedm,14 şubatta dönücekmiş,ama doğuramam heralde zaten daha 14üne kadar

merhaba herkese..
son günlerde daha bi ilgiyle takip ediyorum topiği.
gerçekten de mısır patlağı gibi patır patır doğuruyor herkes:)
aslında ben şubat sonunda doğuracaklardanım ama şimdiden çok heyecanlanlıyım
burayı okudukça da artıyor heyecanım...
ama bahsedilen ağrılar yalancı sancılar vs. maşallah mı demeliyim bilmiyorum bende hala hiç yok.
sertleşiyor bazen karnım taş gibi oluyor kısa süre sonra geçiyor
genelde wcye gidiyorum ve geçiyor diyebilirim :) acaba sancı diye bahsedilen bu mudur diyorum..

doğumdan normal de olsa sezaryen de olsa korkuyorum ki bu hala net değil. ama görüyorum ki herkes doğuruyor
ve sadece bebiklerinin güzelliğinden bahsediyorlar yani bi şekilde tüm acılar geçiyor anlaşılan..
en azından burada bunu anladım iyi ki topik var bana fazlasıyla güç veriyor.

pazartesi günü kontrole gidicem ben, en son 11 gün önce 2700grdı kızım:)
doktorum her hafta gel filan da demedi 2 hafta sonraya attı görüşmeyi..
nst diye bahsedilen ve herkesin girdiği şu aletin de adı bile geçmedi hiçç
bu sefer ben de yaa böyle böyle bişi varmış herkes giriyor ben ne zaman giricem diye sormayı düşünüyorum:) ne zaman doktorla görüşsek yok iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok filan dedim acaba o yüzden mi beni hiç nst ye sokmadı bilmiyorum.
inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebiklerimize..
doğum yapan herkesi tebrik ediyorum evlatlarının analı babalı büyümesini diliyorum:)
bizim gibi henüz doğurmamışların da inşallah hayırlısıyla kolay doğumları olur diyorumm:)

şenay hakkında hayırlısı olsun inşallah,desene saatler kaldı doğumuna,inşallaaah kolay geçer,miniğinin kilosu doğduktan sonra fazlada çıkabilir,dikkat ettim forumda kim doğurduysa bebeklerinin kiloları olduğundan daha fazla çıktı.

canım benim allah yar ve yardımcın olsun.. sağ salim kavuşun minik adamınla inşallahh.. haber verebilirsen haberdar et bizi olur mu.. dualarım sizinle.. allaha emanet olun..

Cnm dr un :26: neden öğleyin alıyorki seni. Şaşırdım genelde planlı sezeryanlarda sabahları alıyorlar ama.

maaşallah cnm sağlıkla büyüt güzel zeynebi

hadi bekliyoruz cnm kararı ne olcak hayırlısı neyse o olsun inş hepimiz için

cnm hayırlı olsun sağlıkla al kucağına oğlunu bak bizi beklemediniz ama :( şaka bi yana bende doğsun istiyorum artık paşalarımız büyüsünler gözümüzün önünde sağlıklı sıhatli inş cnm öpüyoruz sizi oğluşumla

a.s sende bizden selma ilet kayracım
hafuu maaşallah cnm doğurdum demekk oh sağlıkla büyüsün yavrun doğum hikayeni bekliyoruz cnm

herkese merhaba arkadaşlar:16:

canım hayırlısı normal olup da bebeğinde sorun olcağına Allah korusun böylesi hayırlı demeki

bugun çok sevdiğim dostum dediğim arkadaşımın düğünü varrr..izmite gelin geliyoooo..ama kuaföde filan yanında olamadımmm..güvenemedim kendime...koşuşturamam diyee..uzakta birazz..2 aaraba değiştirmem lazım ..gitmedimm..eşimde arabayı almış gitmişşş.. ona kızdımmmm..bıraksaydın rahat rahat giderdimm diyeee
yorulunca eve dönerdim diyeee..
sinirlenmekiçin ufak bi bahane yetiyo bugunlerde...
neyse kız almasına yetişecem inşallahhh...hamişliğim ilerlememiş olsaydı kız evi benim evim olacaktııı
:((( şimdi zahmet vermemek için damadın evinden çıkıcakmışş..ufff yaaaaaaaaaa

canım hayırlı olsun şimdiden..sıkıntı etme..dualarımız seninle ve bebişinlee:)

oh ne güzel hafu da kavuşmuş bebeğinee..darısı bizeee
kayracım sanada şimdiden hayırı olsunnnn

saol cnm ya tşkkr ederim.
aaa bu arada senin eşinde mi akademisyen?
benm ki de yeni bitirdi doktorayı,yar doç.luk beklio
tabi doktora yükseklisans gbi de olmuo çoook dha stresli..

gözn aydn sevimcm çok sevindm,allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah

aa gerçekten nişanın gelmiş sanki çağlayancım,inşallah hayırlısıyla,sağlıkla yormadan gelir kzın kollarına

hay maşşallah kız ne arada derede doğuruverdin:1: maşallah sana:nazar:
allah bağışlasın cnm,çok sevindm

teşekkür edrim cnm,ya inşallah zararları dokunmaz bana da extra bi yardım fln beklediim yok,kafam kmseyi kaldrmıo şu aralar

maşallah ya,allah bize de nasip edr inşallah

stres olmuşun cnm sabah sabah,neyse ki zararszmış ya geçmiş olsn

hayırlısı olsn cnm,önemli olan emrenin sağlığı,dualarımız sizinle

maşallah yaa ne güzel hatunlar bireer birer pırt die doğuruverip geliolar,normal mi yapmış hafu?
allah bağışlasın ne güzel

ben de varım ben deeeeeeeee,ha geldi ha gelio fln derken bizimkide 38. haftaya grdi walla.
ama daha waktmz var gbi tabi,bz de burdayız ooğlumla sedacım:1:

bu arada benm medical park taki dr.um da b ir haftalık izne çıkmış:S
Gidemedm,14 şubatta dönücekmiş,ama doğuramam heralde zaten daha 14üne kadar

hepinize çok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için.
ecemnur bizim hastanede 4 ayrı kadın doğumcu var hepsinin kendine ait ameliyat zamanları var canım, benim dr. öğlen yapıyormuş sürekli.
saat 10.30dahastanede olucam, ameliyat 1de. ancak hazırlıyorlar herhalde

hepinize çok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için.
ecemnur bizim hastanede 4 ayrı kadın doğumcu var hepsinin kendine ait ameliyat zamanları var canım, benim dr. öğlen yapıyormuş sürekli.
saat 10.30dahastanede olucam, ameliyat 1de. ancak hazırlıyorlar herhalde

şimdiden kolay doğumlar diliyorum... sezeryanın sebebi neydi suyun az olması mıydı? aramızda 1 hafta var benim de haftaya alsa diyorum ama salı kontrole gidicem daha...

kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma

kızlar bu sabah benimde nişanım geldi sat a göre bugün oğluşum doğmuş olması lazım : ) neyse doktor kontrolü vardı bugün zaten gittik doktor alltan muayne etti 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ama nst de sancı çıkmadı pazrtesi 08.30 da hastaneye yatıcam suni sancı ile başlatıcak doğumu sonra da epidural normal olucak çok heycanlandım bir anda hayal bile edemiyorum . bu arada doğum yapan herkesi çok çok tebrik ederim inşallah darısı başıma
iyi dileklerimiz seninle güzelim.pazartesi günü oğlun kucağında olacak ne güzel :))

Back