- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 118
bu gce yeğenim dönüyor istanbula malum tatil bitti.ben doğurunca devamsızlık hakkından kullanıp yine gelecek
anamdan hala ses yokkk.artıkın gel demiyorum valla ne zaman gönlü isterse o zaman gelsinn.kimseye bişi demiyom artık arayan arar gelen gelir amaaannn herkes kafasından bir plan program yapıo ama ne bilem sormuyom artık kimseye bişi.
dün akşam arkadaşa oturmaya gittik değişiklik oldu iyi oldıu.
dün gece rüyamda elma görmüştüm gün içindede unuttum gitti.gece ordan kalktık eve gelicez saat 12 aklıma geldii.eşime söuyledim elmada elma diye.neyse yolda bi manav bulduk allahtan nöbetçi
aldı hemen o saatte altın bulmuş gibi oldum.
bide dün bişi farkettim.artık haberli misafirliğe gittiğimizde aklıma gelen ilk şey acaba yiyecek içecek ne yaptılar olıuyor
eskiden böyle diiildim yauu acayip boğazıma düştüm aklıma direk pasta börek geliyo ![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
anamdan hala ses yokkk.artıkın gel demiyorum valla ne zaman gönlü isterse o zaman gelsinn.kimseye bişi demiyom artık arayan arar gelen gelir amaaannn herkes kafasından bir plan program yapıo ama ne bilem sormuyom artık kimseye bişi.
dün akşam arkadaşa oturmaya gittik değişiklik oldu iyi oldıu.
dün gece rüyamda elma görmüştüm gün içindede unuttum gitti.gece ordan kalktık eve gelicez saat 12 aklıma geldii.eşime söuyledim elmada elma diye.neyse yolda bi manav bulduk allahtan nöbetçi
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
bide dün bişi farkettim.artık haberli misafirliğe gittiğimizde aklıma gelen ilk şey acaba yiyecek içecek ne yaptılar olıuyor
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)