bugün kontrole gittim.ultrason.10 günde bir bakıyor.birde nst 5 günde 1 artık.kalp atışları kulaklarımda çınlıyor.14 şubatı iple çekiyorum.nstdeyken .odada 41 haftalık bayan vardı hiç sancısı yokmuş.2 gün suni sancı vermişler 2cm açıklık olmuş.artık sezaryana alacaklarmış.bayan aglıyordu.ebe gelip gidip birde alttan bakması yokmu...
cnm hayırlısyla al kucağına inşallah 14 şubat mı verdi günü ne güzel ya o gün topikte epey doğum olcak sanırım :)bakalım bana ne dicek
hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kavuştursn bebişineherkese slm
ya çoook mutlu oldum,biçok kişi doğurmuş sağlıkla, çok şükür darısı doğurmayanların başınaa
kızlar bende galiba pazartesi doğuruyorum,bebeğim ters olduğu için sezeryan olucam,sizce erkenmi ?akıl verin bana 38+2 oluyorum pazartesi...:18:
gözn aydn cnm,çok sevndmkızlarrr nasılsınız doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün tarihleri belli olan arkadaşlar allah bi avazda kolay doğumlar nasip etsin hepinizee
bugün oğluşumu ilk kezzz kucağıma aldım misss kokusunu içime çektimm emzirdimmm küçüğüm nasılda tutmaya çalışıyordu göğsümüü oğluşum iyice esmer güzeli oldu hep teni eşime benzesin istedim onun gibi oldu çok içten istemişim sanırımm oğluşumla göz göze geldiğim anı ömür boyu unutamam okadasrr çocuk baktım daha miniklerine bile ama çok tecrubesiizdim onu tuttuğumda nasıl bi duygu tarifi yok bi bebeğim vardı ama bugün anneyim diyebiliyorum onun sıcaklığını hissettmek çok farklıymış kokusu cennet kokulu diyolar ya gerçekten öyle her bebek cennet kokuyor darısı başınıza kızlar sağlıkla bu arada cumartesi taburcuyuz evimize geliyor sonunda lokumum
hadi ya allah yardımcıları olsn,sağ salim atlatır bebişine kavuşur inşallahkızlar gaye hastanedeymiş yarın suni sancı vereceklermiş biriniz çağlayana mesaj atabilir mi o da yok
gözn aydn cnm,bebişini görmşsnbugün kontrole gittim.ultrason.10 günde bir bakıyor.birde nst 5 günde 1 artık.kalp atışları kulaklarımda çınlıyor.14 şubatı iple çekiyorum.nstdeyken .odada 41 haftalık bayan vardı hiç sancısı yokmuş.2 gün suni sancı vermişler 2cm açıklık olmuş.artık sezaryana alacaklarmış.bayan aglıyordu.ebe gelip gidip birde alttan bakması yokmu...
ii yapmışsınız cnm olur tabii herkes o günü tercih eder isteğe bağlı sezeryan olanlar falan ayy az kaldı ama sanki uzuyo günler yaadoktorum bile o gün çok yoğun olacağını söyledi normal odalar dolu olabilir dedi biz de suit odayı rezerve ettik canım genelde yoğunmuş
walla kızlar eşlerinize alabilecekleri en güzel hediyeyi verceksiniz ne güzell
eşim de bana sevgililer günü hediyesi saç düzleştirici almış şimdi verdi ee ben sana nası alcam çıkamıyorum ki dışarı dedim bana kızımızı vercen ya daha ne isteyim dedi
kızlar bu arada face de burcunun fotoları ı gördm mert bebişle,çook tatlılaar maşallah
sedaaaaaaaaa senin şu makarnayı denedim kız sonunda,çok güzelll oldu
saol tarif için
afiyet olsun şekerimm beğenmenize sevindimm
bende yarın doktora gidicemm.bakalım nst dedi doktor ama benim doktoru biliyosunuz estim kafalı bellide olmaz10:30 a aldık randevumuzu.38.haftamada girdim.
epey tarihler alınmış sezeryan için ohh ne güzell.bende sabırsızlanıyorum ama öyle bir belirsizlikteyim.normal diye gidiyoruz iişte ama bakalım kilo biraz fazla gibi şimdiden 3370 2 haftada daha alırmıkii.bakalım doktor ne dicek.hayırlısı
ay inşallah kolaycacık normal normal doğururuz,ama olmazsa da çok takmamak lazım,hayırlısı diyip sıyrılıorum yani
bakalm dr unuz ne dicek tabi dediin gbi,çatı kapı bakmadı daha dimi?
yok canım yaa daha bişiye bakmadı.haftaya demişti yani 39da falan.bende hani baksında durum ne nasıl olur olurmu olmazmı anlaşılsın istiyrorum.hani belirsizlik olmasın.sabırlar azaldı malum ne olacaksa olsun havasına giriyorum istemeden
ay eveet aynen ya önümüzü görelim dimi..
benm dr.un biri bakmıo,doğmda bakarmış,dieri de 39 da fln bakarm ddi,beklioruz bakalım ne çıkarsa bahtımıza..
aman yorulmasınlar aslında 39da bakıpta doğuma ne kalıyokii doğumda bakarlar
ya sürmeli geldimi bugün çağlayan falan naptılarki acaba
walla kızlar eşlerinize alabilecekleri en güzel hediyeyi verceksiniz ne güzell
eşim de bana sevgililer günü hediyesi saç düzleştirici almış şimdi verdi ee ben sana nası alcam çıkamıyorum ki dışarı dedim bana kızımızı vercen ya daha ne isteyim dedi
Hayırlı akşamlar kızlar,evet hemen başlim anlatmaya
Bugün doktor kontrolüm vardı,biliyosunuz beklenen doğumum haftaya cuma..kontrole gittiğimde doktorum doğuma gitmişti,fırsat bu deyip eşimle kahvaltı ettik bir yerde,sonra döndük,doktorum gelmişti,önce bebeğe baktı ultrasonla,suyun geçen haftaya göre biraz azalmış dedi,bebeğim 3.600 kg,arkasından hemen bi çatı muayenesi yaptı geneaçılma yok,parmakları zor girdi içeri,bebek kanalda değil,baş aşağı fakat başı sağ bacağıma doğru duruyor,zaten karnımda aşağı inmemişti,halen midemin altında top gibi duruyor,kanala girse karnım inerdi ama nerdee,neyse hemen nst yaptı çok ufak sancılar vardı kayda değer değil
fakat bebeğin kalbi 170 atıyordu,hoşuna gitmedi bir kaç pozisyonda yatırdı beni,ve sol tarafıma yatınca kalp atışları normale döndü,ve tembihledi sadece sol tarafına yatıcan bebek solu seviyor dedi,halbuki bende hep sağda rahat ederim,o yüzden sürekli sağıma yatıyodum,sabredicem artık,birde kesinlikle temizlik yapmayacaksın,bu son haftan robot gibi dur dedi:) bebek eşinden ayrılabilir,su kesen aniden açılabilir dedi,boşuna 9 ay yürümüşüm.
nst den sonra iyice konuştuk,bana bebeğin bu haftalarda Kanala girmesi gerektiğini söyledi,girmemesi hoşumuza gitmeyen bir durum dedi,hemen sezeryan için gün vermeyelim 3 gün sonra bir daha gel,bir kontrol daha yapalım,eğer bebek yine kanala girmemişse yapacak bişey yok mecbur sezeryan olacak,bebeği kanala sokma gibi bir durumumuz yok dedi
birde normal doğumda olsa sezeryanda olsa ağrısız doğumu tavsiye etmedi,normalde doğal olanı,sezeryandede genel anestezi tavsiye etti,kendide genel anestezi olmuş,ben sana ağrı çektirtmem rahat ol dedi,bakalım hepimiz normal doğum diye yola çıktık ama birşekilde yolumuz sezeryane doğru gidiyor,ama öyle ama böyle,hayırlısı olsun.
Hayırlı akşamlar kızlar,evet hemen başlim anlatmaya
Bugün doktor kontrolüm vardı,biliyosunuz beklenen doğumum haftaya cuma..kontrole gittiğimde doktorum doğuma gitmişti,fırsat bu deyip eşimle kahvaltı ettik bir yerde,sonra döndük,doktorum gelmişti,önce bebeğe baktı ultrasonla,suyun geçen haftaya göre biraz azalmış dedi,bebeğim 3.600 kg,arkasından hemen bi çatı muayenesi yaptı geneaçılma yok,parmakları zor girdi içeri,bebek kanalda değil,baş aşağı fakat başı sağ bacağıma doğru duruyor,zaten karnımda aşağı inmemişti,halen midemin altında top gibi duruyor,kanala girse karnım inerdi ama nerdee,neyse hemen nst yaptı çok ufak sancılar vardı kayda değer değil
fakat bebeğin kalbi 170 atıyordu,hoşuna gitmedi bir kaç pozisyonda yatırdı beni,ve sol tarafıma yatınca kalp atışları normale döndü,ve tembihledi sadece sol tarafına yatıcan bebek solu seviyor dedi,halbuki bende hep sağda rahat ederim,o yüzden sürekli sağıma yatıyodum,sabredicem artık,birde kesinlikle temizlik yapmayacaksın,bu son haftan robot gibi dur dedi:) bebek eşinden ayrılabilir,su kesen aniden açılabilir dedi,boşuna 9 ay yürümüşüm.
nst den sonra iyice konuştuk,bana bebeğin bu haftalarda Kanala girmesi gerektiğini söyledi,girmemesi hoşumuza gitmeyen bir durum dedi,hemen sezeryan için gün vermeyelim 3 gün sonra bir daha gel,bir kontrol daha yapalım,eğer bebek yine kanala girmemişse yapacak bişey yok mecbur sezeryan olacak,bebeği kanala sokma gibi bir durumumuz yok dedi
birde normal doğumda olsa sezeryanda olsa ağrısız doğumu tavsiye etmedi,normalde doğal olanı,sezeryandede genel anestezi tavsiye etti,kendide genel anestezi olmuş,ben sana ağrı çektirtmem rahat ol dedi,bakalım hepimiz normal doğum diye yola çıktık ama birşekilde yolumuz sezeryane doğru gidiyor,ama öyle ama böyle,hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?