2011 Şubat Anneleri

cnm hayırlısyla al kucağına inşallah 14 şubat mı verdi günü ne güzel ya o gün topikte epey doğum olcak sanırım :)bakalım bana ne dicek

cnm hayırlısyla al kucağına inşallah 14 şubat mı verdi günü ne güzel ya o gün topikte epey doğum olcak sanırım :)bakalım bana ne dicek

doktorum bile o gün çok yoğun olacağını söyledi normal odalar dolu olabilir dedi biz de suit odayı rezerve ettik canım genelde yoğunmuş

hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kavuştursn bebişine

gözn aydn cnm,çok sevndm
kızlar gaye hastanedeymiş yarın suni sancı vereceklermiş biriniz çağlayana mesaj atabilir mi o da yok
hadi ya allah yardımcıları olsn,sağ salim atlatır bebişine kavuşur inşallah

gözn aydn cnm,bebişini görmşsn

doktorum bile o gün çok yoğun olacağını söyledi normal odalar dolu olabilir dedi biz de suit odayı rezerve ettik canım genelde yoğunmuş
ii yapmışsınız cnm olur tabii herkes o günü tercih eder isteğe bağlı sezeryan olanlar falan ayy az kaldı ama sanki uzuyo günler yaa

kızlar bu arada face de burcunun fotoları ı gördm mert bebişle,çook tatlılaar maşallah

walla kızlar eşlerinize alabilecekleri en güzel hediyeyi verceksiniz ne güzell
eşim de bana sevgililer günü hediyesi saç düzleştirici almış şimdi verdi ee ben sana nası alcam çıkamıyorum ki dışarı dedim bana kızımızı vercen ya daha ne isteyim dedi

tek kelimeyle süperrrrrrrrrr ya

sedaaaaaaaaa senin şu makarnayı denedim kız sonunda,çok güzelll oldu
saol tarif için

sedaaaaaaaaa senin şu makarnayı denedim kız sonunda,çok güzelll oldu
saol tarif için

afiyet olsun şekerimm beğenmenize sevindimm

bende yarın doktora gidicemm.bakalım nst dedi doktor ama benim doktoru biliyosunuz estim kafalı bellide olmaz 10:30 a aldık randevumuzu.38.haftamada girdim.

epey tarihler alınmış sezeryan için ohh ne güzell.bende sabırsızlanıyorum ama öyle bir belirsizlikteyim.normal diye gidiyoruz iişte ama bakalım kilo biraz fazla gibi şimdiden 3370 2 haftada daha alırmıkii.bakalım doktor ne dicek.hayırlısı

ay inşallah kolaycacık normal normal doğururuz,ama olmazsa da çok takmamak lazım,hayırlısı diyip sıyrılıorum yani
bakalm dr unuz ne dicek tabi dediin gbi,çatı kapı bakmadı daha dimi?

ay inşallah kolaycacık normal normal doğururuz,ama olmazsa da çok takmamak lazım,hayırlısı diyip sıyrılıorum yani
bakalm dr unuz ne dicek tabi dediin gbi,çatı kapı bakmadı daha dimi?

yok canım yaa daha bişiye bakmadı.haftaya demişti yani 39da falan.bende hani baksında durum ne nasıl olur olurmu olmazmı anlaşılsın istiyrorum.hani belirsizlik olmasın.sabırlar azaldı malum ne olacaksa olsun havasına giriyorum istemeden

ay eveet aynen ya önümüzü görelim dimi..
benm dr.un biri bakmıo,doğmda bakarmış,dieri de 39 da fln bakarm ddi,beklioruz bakalım ne çıkarsa bahtımıza..

ay eveet aynen ya önümüzü görelim dimi..
benm dr.un biri bakmıo,doğmda bakarmış,dieri de 39 da fln bakarm ddi,beklioruz bakalım ne çıkarsa bahtımıza..

aman yorulmasınlar aslında 39da bakıpta doğuma ne kalıyokii doğumda bakarlar

ya sürmeli geldimi bugün çağlayan falan naptılarki acaba

pöfff göğsümde pedle dolaşıyorum bişi olmuyo çıkardığımda akıyoooo.

şimdiden bir kutu bitirdim yaniii.

Hayırlı akşamlar kızlar,evet hemen başlim anlatmaya

Bugün doktor kontrolüm vardı,biliyosunuz beklenen doğumum haftaya cuma..kontrole gittiğimde doktorum doğuma gitmişti,fırsat bu deyip eşimle kahvaltı ettik bir yerde,sonra döndük,doktorum gelmişti,önce bebeğe baktı ultrasonla,suyun geçen haftaya göre biraz azalmış dedi,bebeğim 3.600 kg,arkasından hemen bi çatı muayenesi yaptı gene açılma yok,parmakları zor girdi içeri,bebek kanalda değil,baş aşağı fakat başı sağ bacağıma doğru duruyor,zaten karnımda aşağı inmemişti,halen midemin altında top gibi duruyor,kanala girse karnım inerdi ama nerdee,neyse hemen nst yaptı çok ufak sancılar vardı kayda değer değil

fakat bebeğin kalbi 170 atıyordu,hoşuna gitmedi bir kaç pozisyonda yatırdı beni,ve sol tarafıma yatınca kalp atışları normale döndü,ve tembihledi sadece sol tarafına yatıcan bebek solu seviyor dedi,halbuki bende hep sağda rahat ederim,o yüzden sürekli sağıma yatıyodum,sabredicem artık,birde kesinlikle temizlik yapmayacaksın,bu son haftan robot gibi dur dedi:) bebek eşinden ayrılabilir,su kesen aniden açılabilir dedi,boşuna 9 ay yürümüşüm.

nst den sonra iyice konuştuk,bana bebeğin bu haftalarda Kanala girmesi gerektiğini söyledi,girmemesi hoşumuza gitmeyen bir durum dedi,hemen sezeryan için gün vermeyelim 3 gün sonra bir daha gel,bir kontrol daha yapalım,eğer bebek yine kanala girmemişse yapacak bişey yok mecbur sezeryan olacak,bebeği kanala sokma gibi bir durumumuz yok dedi

birde normal doğumda olsa sezeryanda olsa ağrısız doğumu tavsiye etmedi,normalde doğal olanı,sezeryandede genel anestezi tavsiye etti,kendide genel anestezi olmuş,ben sana ağrı çektirtmem rahat ol dedi,bakalım hepimiz normal doğum diye yola çıktık ama birşekilde yolumuz sezeryane doğru gidiyor,ama öyle ama böyle,hayırlısı olsun.

ayyy..ne güzel yaaaa... maşallah

kızlar gözdenin faceinde kardeşikendi profiline umayın resmini koymuş gözdenin burada avatarındaki ultrason görüntüsüyle tıpatıp

hayırlısı olsn cnm dediğin gbi,önemli olan bebeğin sağlıklı olması..
ama genel anestezi önermesi bana biraz garip geldi,pek önermiolar sanırım,çok duymadm ben,ama içini ferah tut tabi,vardır bi bildiği..
inşallah kanala iner ama bebişin. sağlıklı kolaycacık normal bi doğum yaparsın
bu arada burda bi arkadaş söylemişti sanırım:
dizleri hafif büküp belinle hafif daireler çizmek bebeğin kanala inmesini sağlıyormuş,ben günde birkaç defa yapıyorum,bakalım dr ne diyecek gidince..

maşallahh senin bebişte tontişş.hayırlısı sezeryana çıkıyor yollar ama kısmet olmayınca olmuyo.hayırlısını versin Allah sağlıklı olsunlarda.

gözdenin kardeşi bende yok tabiki göremiyorum ayy merak ettim bak şimdi umay hanımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…