gözn aydn cnm bebişinin ii haberlerini almışsn...selam
doktordan geldim nst de 100 üstü sancılarım çıktı.ama ben hissetmiyorum hele bugün hiç yok o şiddetli adet sancıları demekki doğum habercisi kızlar
bebeğim hala ters doktor çok sıkışmış dönemez dedi hakikaten öyle çapraz iki top var karnımda biri popo biri kafa
doktor 14 şubatı bekler inşallah kendini dinle ve uyanık ol dikkat et dedi.
14 şubat günü yoğun olursa diye hastanenin suitlerinden birini rezerve ettirdik.şimdilik durum bu.
3300 çıktı ultrasonda ama bence çok daha fazla yani![]()
hayırlısı olsn cnm,allah sağlıkla kavuştursn inşallah bebişine..Merhaba Arkadaşlar;
en başından bari takip ediyorum sizleri çok nadir yazdım şimdiye kadar ama hepinizi tanıyor gibiyim.
Bebeği olanlara sağlık sıhhat dolu günler ve hayırlı evlat yetiştirmelerini diliyorum.Benim gibi bekleyenler içinde hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ben bugün 39+2 deyim. Allah nasip ederse 07 şubatta epidural sezeryan olacağım . Daha önce geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle sezeryan olabiliyorum. Bebeğim ilk 3 ay sata göre geriden geldiği için doktorum iyice gelişimini tamamlanamasını istedi.( geç yumurtlamıştım adetlerimde çok düzensizdi , prolaktinim yüksek olduğundan ) Bu yönden doktorumu çok takdir ediyorum çünkü bebeğin kilosu iyi ve sonradan haftasını yakalamıştı , sezeryan olmak zorunda olduğumdan da 38. haftada alabilirdi ama bir gün bile kalsa kardır diyor. Ben de endişeleniyorum tabii çünkü artık bebek baskı yapıyor ara ara sancım ve vajinamda acı oluyor sizde de oluyor mu bilmiyorum?
Dualarım hepimiz için çok çok çok heyecanlıyım ve bir o kadar da mutluyum . Tek dileğim onun eli ayağı düzgün sağlıkla yanımda yatıyor olması . Kendi acılarımı şimdilik hiç düşünmüyorum. Hepinize sevgiler .:81: