• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam
doktordan geldim nst de 100 üstü sancılarım çıktı.ama ben hissetmiyorum hele bugün hiç yok o şiddetli adet sancıları demekki doğum habercisi kızlar
bebeğim hala ters doktor çok sıkışmış dönemez dedi hakikaten öyle çapraz iki top var karnımda biri popo biri kafa:9:

doktor 14 şubatı bekler inşallah kendini dinle ve uyanık ol dikkat et dedi.:30:

14 şubat günü yoğun olursa diye hastanenin suitlerinden birini rezerve ettirdik.şimdilik durum bu.
3300 çıktı ultrasonda ama bence çok daha fazla yani:49:
gözn aydn cnm bebişinin ii haberlerini almışsn...
Merhaba Arkadaşlar;
en başından bari takip ediyorum sizleri çok nadir yazdım şimdiye kadar ama hepinizi tanıyor gibiyim.
Bebeği olanlara sağlık sıhhat dolu günler ve hayırlı evlat yetiştirmelerini diliyorum.Benim gibi bekleyenler içinde hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ben bugün 39+2 deyim. Allah nasip ederse 07 şubatta epidural sezeryan olacağım . Daha önce geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle sezeryan olabiliyorum. Bebeğim ilk 3 ay sata göre geriden geldiği için doktorum iyice gelişimini tamamlanamasını istedi.( geç yumurtlamıştım adetlerimde çok düzensizdi , prolaktinim yüksek olduğundan ) Bu yönden doktorumu çok takdir ediyorum çünkü bebeğin kilosu iyi ve sonradan haftasını yakalamıştı , sezeryan olmak zorunda olduğumdan da 38. haftada alabilirdi ama bir gün bile kalsa kardır diyor. Ben de endişeleniyorum tabii çünkü artık bebek baskı yapıyor ara ara sancım ve vajinamda acı oluyor sizde de oluyor mu bilmiyorum?
Dualarım hepimiz için çok çok çok heyecanlıyım ve bir o kadar da mutluyum . Tek dileğim onun eli ayağı düzgün sağlıkla yanımda yatıyor olması . Kendi acılarımı şimdilik hiç düşünmüyorum. Hepinize sevgiler .:81:
hayırlısı olsn cnm,allah sağlıkla kavuştursn inşallah bebişine..

selam
doktordan geldim nst de 100 üstü sancılarım çıktı.ama ben hissetmiyorum hele bugün hiç yok o şiddetli adet sancıları demekki doğum habercisi kızlar
bebeğim hala ters doktor çok sıkışmış dönemez dedi hakikaten öyle çapraz iki top var karnımda biri popo biri kafa:9:

14 şubat günü yoğun olursa diye hastanenin suitlerinden birini rezerve ettirdik.şimdilik durum bu.

slm melocum hoşgeldiniz maşallah minik epey büyümüş yaa hakkattenkocman oldular bnmkide 3005 çıktı hahahah

cnm bekler inş hayırlısı olsun odanızda rezerve olmuş ohh ne güzel sağlıkla doğsunlar inş hareketlerini sürekli takip et bebişin

selam

gözün aydın cnm görmüşün bebişini.tombiş olacak galiba :) sıka sıka seversin artık doğunca :29:

Merhaba Arkadaşlar;
en başından bari takip ediyorum sizleri çok nadir yazdım şimdiye kadar ama hepinizi tanıyor gibiyim.
Bebeği olanlara sağlık sıhhat dolu günler ve hayırlı evlat yetiştirmelerini diliyorum.Benim gibi bekleyenler içinde hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ben bugün 39+2 deyim. Allah nasip ederse 07 şubatta epidural sezeryan olacağım . Daha önce geçirdiğim bir rahatsızlık nedeniyle sezeryan olabiliyorum. Bebeğim ilk 3 ay sata göre geriden geldiği için doktorum iyice gelişimini tamamlanamasını istedi.( geç yumurtlamıştım adetlerimde çok düzensizdi , prolaktinim yüksek olduğundan ) Bu yönden doktorumu çok takdir ediyorum çünkü bebeğin kilosu iyi ve sonradan haftasını yakalamıştı , sezeryan olmak zorunda olduğumdan da 38. haftada alabilirdi ama bir gün bile kalsa kardır diyor. Ben de endişeleniyorum tabii çünkü artık bebek baskı yapıyor ara ara sancım ve vajinamda acı oluyor sizde de oluyor mu bilmiyorum?
Dualarım hepimiz için çok çok çok heyecanlıyım ve bir o kadar da mutluyum . Tek dileğim onun eli ayağı düzgün sağlıkla yanımda yatıyor olması . Kendi acılarımı şimdilik hiç düşünmüyorum. Hepinize sevgiler .:81:

hayırlısı olsun cnm sağ alim al kucağına bebişini inşallah.doğum hikayeni bekliyoruz ona göre

selam

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah canım.. demek % 100 sancı mı :53: ana benim neden çıkmıyor sancım acaba doktorun nst makinası falan mı bozukki :52: dümdüz çizgiden ibaret allah allah.. salı gidicez kontrole bakalım bu sefer ne çıkacak :97: hakkınızda hayırlısı olsun canım yaa.. sancılar bu kadar tavansa yarın bigün nişanın yada suyun gelir ozaman canım senin yaa :54:

[Bsen de aynı dertten muzdariptin dimi sahi :59: kesin sezeryana mı döndün sen şimdi? peki doktorunla konuştunmu bu hemoroid konusunu :44:

yok canım bebek ters olduğu için direktbmakat geliş dedi hemoroidi çok dile getirmedim bende:17:
gözn aydn cnm bebişinin ii haberlerini almışsn...

hayırlısı olsn cnm,allah sağlıkla kavuştursn inşallah bebişine..
sağolasın burcu
slm melocum hoşgeldiniz maşallah minik epey büyümüş yaa hakkattenkocman oldular bnmkide 3005 çıktı hahahah

cnm bekler inş hayırlısı olsun odanızda rezerve olmuş ohh ne güzel sağlıkla doğsunlar inş hareketlerini sürekli takip et bebişin
maşallah sana da...amin canım ikimizde tetikte olucaz
:nazar: :nazar: :nazar: maşallah canım.. demek % 100 sancı mı :53: ana benim neden çıkmıyor sancım acaba doktorun nst makinası falan mı bozukki :52: dümdüz çizgiden ibaret allah allah.. salı gidicez kontrole bakalım bu sefer ne çıkacak :97: hakkınızda hayırlısı olsun canım yaa.. sancılar bu kadar tavansa yarın bigün nişanın yada suyun gelir ozaman canım senin yaa :54:

bilmiyorum ki yasmin hatta doktor kesinlikle kalkmıcaksın hep yatacaksın evde çorba dahi yapmayacaksın dedi ama ben akşam özdileğe gideceğimm:27:

yok canım bebek ters olduğu için direktbmakat geliş dedi hemoroidi çok dile getirmedim bende:17:

sağolasın burcu

maşallah sana da...amin canım ikimizde tetikte olucaz

bilmiyorum ki yasmin hatta doktor kesinlikle kalkmıcaksın hep yatacaksın evde çorba dahi yapmayacaksın dedi ama ben akşam özdileğe gideceğimm:27:

kendine dikkat et canım ve zorlanmaa :34: daha dün gibi oo çok var daha diyor bulantılardan bahsediyorduk.. şimdi sancılardan konuşuyoruz.. şaka maka 9.aya girdik be yaa.. allah allah ben daha olayın ciddiyetini kavrayamadım sanırsam :86:

slmm kızlar nasılsınız doğuran var mı bugün geçmişe bakamadım doktordan geldim yenii hemen bakayım dedim nst de ne kasılmam ne sancımm cıktıı bu kızın gelmeye niyeti yok doktorum bol bol yürüyüşe devam dedi alttan bi baktıı bakayım bi el atayımda gelsin dedi gülştükk aboo normalde bakardı alttan ama bu sefer baya bi canımı acıttı dur dedim geiyo bişiler nasıl gülüştükk megersem onun eliymiş içerdekiii :)) çatlak komik bi doktorum varr şimcik dinleneyeim yine cıkıcam yürüyüşeee

kendine dikkat et canım ve zorlanmaa :34: daha dün gibi oo çok var daha diyor bulantılardan bahsediyorduk.. şimdi sancılardan konuşuyoruz.. şaka maka 9.aya girdik be yaa.. allah allah ben daha olayın ciddiyetini kavrayamadım sanırsam :86:

ayyy...canım tadında bırakalım artık diyorum ben..hayırlısı ama güzeldi Allaha şükür kızlarımızı kucağımıza aldık mı daha da güzel olur umarım:55:

hadi hayırlısı cnm.sağ alim kavuş bebişine inş...

cnm ben lansinoh kullanıyorum.3 kez sürdüm şimdiye kadar.2-3 günde 1 sürüyorum.ama tabi çok uyarmamak lazım.hemen sürüp üstüne de kağıt mendil koyuyorum.daha da doğurmadım :9:

Allah Yar ve Yardımcınız Olsun İnşallah :34:

NUR45 cnm Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kızını kucağına inşallah iananki bende çatı muayenesinden sonra alttan muayene olmaktan ödüm kopar oldu normal doğumdan daha korkunç bişi gibi geldi bana sanki doğum daha kolaydır ama işte sürekli bakıyolar normal olcaksa uff karar vermek ne zormuş hepimizn kararları hayırlı olsun
yarın büyük gün senin içinnn

ayyy bende gidicem de yarın gideyim bari her an tedirginim

canım sor da bize yaz başlayayım olmazsa benim 10 gün flan kaldı

boşver canım ben de o kadar aldım sağlık olsun veririz.çay işini bizede bildir:13:

benim bebişim ters ama en çok hemoroid yüzünden vazgeçtim canım normalden

aman Allah korusun

ben sabah tam yazıyordum başka bişey girdi
unnado ve limango kids i takip et canım özellikle unnadoda sık indirime giriyor ben almadım bu arada

ben ayva gülsuyu jelini sürüyorum ama lansinoh sürmedim

hayırlısı olsun nurcum bizi haberdar et

kısss belli olmaz yağmurum ceeeee deyiverirse bizden önce doğurursun:32:
çok teşekkürler kızlar....inş hayırlıısyla alırım kucağıma kızımı...kardeşim yada eşim yazar haberimizi inş...:34:

kızlar ben geldim

burcu dogum yapmış gözdede galiba bugun yapcakmış gözünüzaydın.)

gun alanlar olmuş sezeryan için hakkınızda hayırlısı olsun

benim de çatım dar oldugu için kızımı ve kendimi riske atmak istemedim Allah korusun bunca yol

almışken gerrek

yok risk almaya dedim spinal anestezi ile oldum

kızlar rahattı korkmayın yani ilk gun sancın

oluyor ama dayanabiliosun

ignede yapıyolar rahatlıyosun öyle bas agrısı falan yasanmadı bende

ELVİN im kollarımda şükürler olsun:nazar::nazar:

kızlar ben geldim

burcu dogum yapmış gözdede galiba bugun yapcakmış gözünüzaydın.)

gun alanlar olmuş sezeryan için hakkınızda hayırlısı olsun

benim de çatım dar oldugu için kızımı ve kendimi riske atmak istemedim Allah korusun bunca yol

almışken gerrek

yok risk almaya dedim spinal anestezi ile oldum

kızlar rahattı korkmayın yani ilk gun sancın

oluyor ama dayanabiliosun

ignede yapıyolar rahatlıyosun öyle bas agrısı falan yasanmadı bende

ELVİN im kollarımda şükürler olsun:nazar::nazar:

ayyyy Allah bağışlasın sen de mi Elvin koydun :9:

selam kızlar ben geldim anca gelebildim zaten 1 de kalkınca gün gidiveriyor

bebiklerimiz gelmeye devam ediyor ayy ne güzelll süperrrr darısı sırasını bekleyenlerin başınaaa

maviicm maşallah adıyla yaşasın kızın ayyy ne güzel yaa darısı benim(hepimizin) başıma inş
sütün nasıl canım ?

Back