2011 Şubat Anneleri

39+ olan arkadaşlarım sizi çok ii anlıyorum sizden 2 hafta geri olsam da bende de şimdiden başladı aramalr daha doğmadı mı die ben de ister istemez sabırsızlanıyorum gelsin istiyoruuum hakkımızda hayırlısı inş

ben de çatlamadım çok şükür diyolarki doğumdan sonra belli olur çatlakların sanmıyorum ama

yok cnm hamileykende gayet güzel belli oluyo benim göbeğim dünya haritası gibi oldu zayıftım birde şeker olunca bebekte irileşti ben asıl şimdiden böyleki doğum sonrası nasıl olacak onu düşünüyorum:18:gerçi çok taktığımda yok

amaaaan canım boşver bebeğin de sen de sağlıklı olun da çatlak matlak önemli deil

ben çok fena çatladım kızlar ama olsun oğluşumun bıraktığı izler onlar niş bi çözümü olur dicem ama ...

ayenn cnm harita halt etmiş valla kalçamda bile bissürü var bnm bende çok zayıf vbaşaldım birden kilo alınca böle oldu sanırım ama takmıyorum inş sağlıkla oğlumu kucakliimda

cnm sorma yaa sağlıkla bi doğsunlar inşş
çatın çok dar demedi ama dar dedi parmağım bile zorlandı dedi bende korktum normalde zor olur ama illaki sezeyan demedi

güzelim akşamdan beri yazacam san a yazamadım sana bunu diyen eğitim hastanesi mi ?özel mi ?

amaaaan canım boşver bebeğin de sen de sağlıklı olun da çatlak matlak önemli deil

aynen tatlım umrumda değil tedavi sonucu çok istediğimiz bi bebek olduğu için ben Allah şükrediyorum bu duyguyu yaşattığı için Allah olmayanlarada nasip etsin sağlıklada alırız inşallah kucağımıza

ayenn cnm harita halt etmiş valla kalçamda bile bissürü var bnm bende çok zayıf vbaşaldım birden kilo alınca böle oldu sanırım ama takmıyorum inş sağlıkla oğlumu kucakliimda

bencede canım benimde oğlum olacak inşallah zaten normale göre daha iri oluyolarmış erkek bebekler ayın 8ini iple çekiyorum çatlak filan detay geliyo artık :)

aynen canım ya beni de hergün bir sürü kişi arıyor doğdu mu ne oldu diye. inan valla telefonlara bakasım gelmiyor..

bencede canım benimde oğlum olacak inşallah zaten normale göre daha iri oluyolarmış erkek bebekler ayın 8ini iple çekiyorum çatlak filan detay geliyo artık :)
evt cnm bide sivriliyolaryaa çok hoş ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bir yıl bekledikten sonra kavuştum miniğime ne güzel ayın 8i az kalmış sezryanmı normalmi deyacım
özelse hemen karar verme diyecektim canım bir de başka doktora danış ama çok da fazla zorlama normal doğum için.ben de normal doğum isteyenlerdenim ama zorlamaya gerek yok sanırım :))
evt cnm özel olsaydı aynen öle düşünürdüm ama devlet hastanesi zaten zar zor sezeyan yapıyolar kadında öle diyince iri bebek olursa doğum zor olur dedi sadece okadar hayırlısı olsun inş
ağrılarım var,bide doğururmusum bu gece
aman bu gece dogurmuyım yarın ağdaya gidicem

alemsin cnm yaa hayırlısıyla hayırlı vakitte gelsin inş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?ben pek iyi sayılmam artık ağrılarım sıklaştı bütüngün yatar oldum ama hiç doğmaya niyeti yokmuş gbi oğlumun. son 2 günümüz artık,sanırım günümüz geçiçek ben bu gidişle suni sancıyla doğurucamdün hastaneye gittik nst de 8 dk ya bir 100 lük sancım çıktı ama sonra yalancı sancı olduğu anlaşıldı.bu gece yine aynıyım,birde uykusuz olunca dahada çekilmez oluyor günler.hem gece uyuyamıyorum hemd evin içinde rahat dolaşamıyorum tıkıldım kaldım yatak odasına vlla.ev kalabalık olunca kimseyi rahatsız etmeyeyim diye odadanda çıkmıyorum oğlum doğsada artık eşim ben ve bebeğim çekirdek aile olarak normal yaşamımıza geri dönsek diyorumoff artık çok sıkıldım vallahipek bi depresif gördüm kendimi.bu arada yeni doğumlar varmı ben pek giremediğimden takip edemiyorum.

kızlar sezeryanda dikişlerin üstüne kum torbası konulma uygulaması devam ediyor mu ?bilgisi olan var mı artık yok deniliyor ama ...

canım çok güzel bi hatıra olacak sizin için,oğlunda pek bi hareketli maşallah

burcucuğum şimdi güzel oğlun kollarındadır allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı uzun ömürler versin.sanada geçmiş olsun.

iyi geceler kıslar... bişi sorcam size..öbür topiğede yazdım burayada sorayımda görmezsiniz belki, bebek telsizi aldınızmı?...aldıysanız markası ne ve memnunmusunuz ve kaça?? ayyy çok sordum sanırsam ya ben gittigidiyordan chicconun telsizini buldum 79tlye...ama nasıldır bilemedim....tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...
hadi size iyi geceler datlı datlı rüyalar...rüyanızda bebişlerinizi görün inşallaaah...

Son düzenleme:
slm kızlarr,artık sürekli giremiyorum,zorlanıyorum pc başında oturmakta...

yasese,nuryasemin,mavi arkadaşlarımız doğum yapmışla galiba...gözünüz aydın kızlar,allah analı babalı büyütsün inş. sağlıklı ,sıhhatli hayırlı ömürler diliorum bebişlerimize...

slm kızlar nasılsınız?
çok geçmişe bakamadım,alıntı fln da yapamadım o yüzden inşallah herkes iidir.
ben pek bi zıkkımın kökü modundayım bgn,tez önerimi hazırlıyorum bu saatte,hiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiç zevkli diil
karnım burnumda daha da bi sıkıcı oluo bu işler....
dahası yine afyona gitmek zorundayım bu hafta içinde,yollarda doğurucm bu gidişle ben yawww
kociş işe gtmedi bgn,bütünlemeler vs bitti,çok iş yokmuş okulda.
biz de sbhtan hastaneye gttik nst ye girdm,snra sağlık ocağndan aramışlardı oraya gittik,5. gün bebeği getir bizim de topuk kanı almamız lazım ddiler,yazık ya herkes bebeğimin topuk kanını mı alıp durcak,gereksizse gitmiim diorum,hastanede aldırırız iştee...ordan kipaya geçtik,bir iki parça bişi aldık.snra kocişin dişçisine gttik,dolgusu yapıldı.snrada eve geldk,arkadaşım geldi oturmaya dışardan gelrken bişiler almıştm,bi de yanına çay demledim kendm bişi yapmadım
snra yemek memek eee snra da hürrem
annemleri aradık çaya gelin die,hasta olmuşlar babamla,sana bulaştrmayalm snra gelirz ddiler,ok ddim ne diim..
oyyyyyyyy böle işteeee
çenem düştüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…