ben de çatlamadım çok şükürdiyolarki doğumdan sonra belli olur çatlakların sanmıyorum ama
yok cnm hamileykende gayet güzel belli oluyo benim göbeğim dünya haritası gibi oldu zayıftım birde şeker olunca bebekte irileşti ben asıl şimdiden böyleki doğum sonrası nasıl olacak onu düşünüyorum:18:gerçi çok taktığımda yok
yok cnm hamileykende gayet güzel belli oluyo benim göbeğim dünya haritası gibi oldu zayıftım birde şeker olunca bebekte irileşti ben asıl şimdiden böyleki doğum sonrası nasıl olacak onu düşünüyorum:18:gerçi çok taktığımda yok
cnm sorma yaa sağlıkla bi doğsunlar inşş
çatın çok dar demedi ama dar dedi parmağım bile zorlandı dedi bende korktum normalde zor olur ama illaki sezeyan demedi
güzelim akşamdan beri yazacam san a yazamadım sana bunu diyen eğitim hastanesi mi ?özel mi ?
amaaaan canım boşver bebeğin de sen de sağlıklı olun da çatlak matlak önemli deil
ayenn cnm harita halt etmiş valla kalçamda bile bissürü var bnm bende çok zayıf vbaşaldım birden kilo alınca böle oldu sanırım ama takmıyorum inş sağlıkla oğlumu kucakliimda
aynen canım ya beni de hergün bir sürü kişi arıyor doğdu mu ne oldu diye. inan valla telefonlara bakasım gelmiyor..herkese iyi akşamlar kızlar...
arkadasım yazdıklarının fazlası va eksigi yok bende...son günlerimi ailemin yanında geçiriyorum bende..hastane buraya 5dk.günde kaç kişi arıyo bilmiyorum sayısını..annem kardesimde aynı sekilde..dr.da aynını söylüyo bende normal istiyorum çok ama çok..ama tereddütlerim var napıcam nasıl olucak bilmiyorum valla..söle kendi gelmek istese hanfendi:))
özelse hemen karar verme diyecektim canım bir de başka doktora danış ama çok da fazla zorlama normal doğum için.ben de normal doğum isteyenlerdenim ama zorlamaya gerek yok sanırım :))kadın doğum has cnm devlet yani
evt cnm bide sivriliyolaryaa çok hoş ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bir yıl bekledikten sonra kavuştum miniğime ne güzel ayın 8i az kalmış sezryanmı normalmi deyacımbencede canım benimde oğlum olacak inşallah zaten normale göre daha iri oluyolarmış erkek bebeklerayın 8ini iple çekiyorum çatlak filan detay geliyo artık :)
evt cnm özel olsaydı aynen öle düşünürdüm ama devlet hastanesi zaten zar zor sezeyan yapıyolar kadında öle diyince iri bebek olursa doğum zor olur dedi sadece okadar hayırlısı olsun inşözelse hemen karar verme diyecektim canım bir de başka doktora danış ama çok da fazla zorlama normal doğum için.ben de normal doğum isteyenlerdenim ama zorlamaya gerek yok sanırım :))
ağrılarım var,bide doğururmusum bu gece
aman bu gece dogurmuyım yarın ağdaya gidicem
evt cnm bide sivriliyolaryaa çok hoş ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende bir yıl bekledikten sonra kavuştum miniğime ne güzel ayın 8i az kalmış sezryanmı normalmi deyacım
amin inşallah,,,,,bir aksilik olmzsa eğer sezeryan olacak cnm, göbeği gören kızmı erkekmi demiyo zaten direk erkek dimi diyolar
selam dicem ama kimsecikler yokkk.yetişemedim kimseye
yürümüyorum yürümüyorum hareket yok dedim bugün bi yürüdümm aman Allahım akıllara zarar gözünü çıkarttım
saat 2 de yeğenimle Antares e AVM ye gittik.mağaza maağaza gezdik alışveriş yaptık.inanmayacaksınız ama ben hamile dergisi ve ıslak mendilden başka bişi almadımbişiler yedik(sağlıksız olanlardan ) sonra bidaha dolaştık saat tam 6ya kadar yuuhhh valla 4 saat yürümüşüm.
ya bide herkes bana baktı resmenn.kadınlar özellikle hatta yeğenim yorumları bile duydu işte aşağı inmiş son zamanları galiba ay ne tatlı karnı top gibi vb vb vb.kendimi tuhaf hissettim
mağazadaki kız erkekmi diye sordu arkadan pek bişi yok sadece karnınız var ablamda böyleydi falan gibisinden yorumlar yaptı.kendimi bi garip hissettim resmen
sonra eşim aradı akşam dışarda yiyelimmi diidieee tabi 4 saat gezipte yemeği hazır olmayan ben atladım tabikii.arkadaşının yeni açtığı bir yere gittik ordada sağlıksız bişiler yedimohh yani tam oldu bugün
ordan hadi okey oynamaya gidelim dedik.tabi bana soruyolar arada nasılsın iyimisin yoruldunmuu.aslında yoruldum ama bunlar son gezmelerim gezdim gezdim sonra arayıpta bulamıycam
ordan okey oynamaya gittik okey oynadık eşimle arkadaşı sonra bilardo oynadılar bende sandalyeye ayaklarımı uzattım oturdum ama ayaklar davullll çizmenin içinde.çıkar diyolar ama çıkarsam mümkün diill giyemem.artık akşamın sonuna doğru bende surat murat değişti tabeeehh yoruldum.neyse eve geldik saat 11 olmuştu bile.çizmeleri çıkarmak ne mümkün eğilemiyorumki eşim çıkardı
sonra ayaklarımı yıkayayım dedim beceremedimeşim geldi sağolsun o eğildi yıkadıı.eeeee hep kadınlar içinmi ayaklarımı yıka denilecek birazda kocalar yıkasın dimi
sonra güüpppp yatakk valla oturmadım bileee.zonk zonk zonklamalar eşliğinde uyumuşum.2.5ta wc için kalktım.sizi merak ettim hemen p cyi açtım.uykumu kaçırdım ama geçmişi okudum doğuran eden yok anladığım kadarıyla.herkeste dağılmış neyse sabaha görüşürüz.
bu arada oğluşumun videosunu yükleyebildim.kendisi biraz büyüdüğü ve tokalak tokalak olduğu için kameraya sığmıyor birazolsun geç oldu ama güç olmadı artık bizimde bir videomuz var.burdan görebilirsiniz
Untitled on Vimeo
benimde unnoda dan aldığım arzum oda sıcaklık ve nem ölçer gelmiş fakat 1 gün evde yoktuk ona denk gelmiş not bırakmışlar.yarın arayayımda kaynım gitsin alsıninşallah beni istemezler çünkü çıkmayı düşünmüyorum hala yorgunum.
Kızlar bana ve bebeğime dua edin olur mu oğlumuzu almaya gidiyoruz, hepinizi öpüyorum, darısı tüm bekleyenlerin başına inş.
Tek temennim sağ sağlim bebeğime kavuşmak ve onun sağlıklı bir bebek olması,
Allah hepimizin yardımcısı olsun, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?