Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar iyi geceler hepinize..uzun zamandan beri forumu takip edip sizleri tanısam da hiç msg yazmamıştım ben de 37. haftamdayım 24 şubat 40. haftam doluyo önümüzdeki hafta çatı muayenem war ama çok korkuyorum çok acıyor mu? bunun yanında bende hamileliğe bağlı kasık fıtığı oluştu yaklaşık 1 ay önce fark ettik ağrım acım yok genel cerrah baktı daha başlangıcı dedi o zaman jinekoloğum normal zor olur gibi dedi ama şimdi normal de olabilir belki diyo çok korkuyorum galiba ben doğuramıcam![]()
kızlar ben kaçıyorum kociş isyanlara geldi
hepinize ii geceler,rahat uykular![]()
arkadaşlar iyi geceler hepinize..uzun zamandan beri forumu takip edip sizleri tanısam da hiç msg yazmamıştım ben de 37. haftamdayım 24 şubat 40. haftam doluyo önümüzdeki hafta çatı muayenem war ama çok korkuyorum çok acıyor mu? bunun yanında bende hamileliğe bağlı kasık fıtığı oluştu yaklaşık 1 ay önce fark ettik ağrım acım yok genel cerrah baktı daha başlangıcı dedi o zaman jinekoloğum normal zor olur gibi dedi ama şimdi normal de olabilir belki diyo çok korkuyorum galiba ben doğuramıcam![]()
allah rahatlık versin cnm..kızlar ben kaçıyorum kociş isyanlara geldi
hepinize ii geceler,rahat uykular![]()
iyigeceler canım,sağol
bende kaçıyorumkızlar k.i.bakın görüşürüz.
Günaydın Güzel Anneler, Geçmişe Bakıyım Dedim Ama Baya Yüklü Bi Geçmiş Vardı Vazgeçtim :}
Dn Kuaföre Gittim Haile Olduğumu Gören Her Kadın Bişey Dedi Bazılarına Hırladım Bile kendimi Tutamayıp:}
Hadi Sizin de Aklınızı Karıştırıyım Onlar Benimkini Karıştırdı :}
Bebek 40ını Doldurmadan Ve Kadının Lohusalığı Geçmeden Eve Regl Kadın Gelip Bebeği Görmesi İyi Değilmiş O Dönem İçinde Eve Et Girmezmiş.. Vs Vs..
Hayatımda İlk Defa Duyduğum Şeyler Kadınların Suratına Bi Bakışım Vardı Görmeniz Lazımdı :}
Hele Bi Tanesi Kıza Benziyor Dedi Bir Bağırmışım Kadına Ya Sus Zaten Onun Stresi Var Herşeyi Erkeğe Göre Ayarladık İyi mi Yaptık Kötü mü Yaptık Bilmiyorum Her Hafta Doktora Soruyoruz Erkek Dedim, Kadın Önce Bi Korktu Sonra İlk Çocuk mu Dedi Evet Dedim Heee Tamam O Zaman İlk Çocuksa Erkekdir Dedi..
Yaaa Menepoz Teyzeleri Kuaföre Almasınlar Yaaa![]()
![]()
ahahaha beni bitiren cümle Heee Tamam O Zaman İlk Çocuksa Erkekdir Dedi..
Günaydın Güzel Anneler, Geçmişe Bakıyım Dedim Ama Baya Yüklü Bi Geçmiş Vardı Vazgeçtim :}
Dn Kuaföre Gittim Haile Olduğumu Gören Her Kadın Bişey Dedi Bazılarına Hırladım Bile kendimi Tutamayıp:}
Hadi Sizin de Aklınızı Karıştırıyım Onlar Benimkini Karıştırdı :}
Bebek 40ını Doldurmadan Ve Kadının Lohusalığı Geçmeden Eve Regl Kadın Gelip Bebeği Görmesi İyi Değilmiş O Dönem İçinde Eve Et Girmezmiş.. Vs Vs..
Hayatımda İlk Defa Duyduğum Şeyler Kadınların Suratına Bi Bakışım Vardı Görmeniz Lazımdı :}
Hele Bi Tanesi Kıza Benziyor Dedi Bir Bağırmışım Kadına Ya Sus Zaten Onun Stresi Var Herşeyi Erkeğe Göre Ayarladık İyi mi Yaptık Kötü mü Yaptık Bilmiyorum Her Hafta Doktora Soruyoruz Erkek Dedim, Kadın Önce Bi Korktu Sonra İlk Çocuk mu Dedi Evet Dedim Heee Tamam O Zaman İlk Çocuksa Erkekdir Dedi..
Yaaa Menepoz Teyzeleri Kuaföre Almasınlar Yaaa![]()
![]()
herkeze günaydın meleklerine kavuşan bütün arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah darısı benim gibi gün sayan arkadaşların başına bıde şunu sölemek istiyorum bir arkadaşım yeni doğan bebek hemşiresi bana bazı bilgiler verdi sizede sölemek istedim doğumdan sonra süt olması için şu hazır satılan çayların hiçbir etkisi yokmuş ayrıca içinde kimyasal içerik olduğu için önermiyo onun yerine papatya,ısırgan otu ve rezene karışınından evde çay yapıp her gün ılık bir su bardağı içmemi söledi sizinde aklımızda bulunsun
:)))) Günaydın cnm.
Regl olan bayanlar bebeğe baktı mı isilik oluyor diye duymuştum. Aslı var mı bilmiyorum? Her gelene adetle misin diye mi soracağızEt olayına da çok güldüm ne alaka. Ben böyle şeylere çok itibar etmiyorum.
Benim bebişime de herkes erkek mi diyor. Ben de sen gibi düşünmüştüm bir sıra. İnsanın aklına ister istemez sokuyorlar :)) Herkesin yapısı farklı sonuçta benim sadece top gibi göbüşüm çıktığı için erkek diyorlar. Ulltrassonun yanılma payı %1 dir heralde. Benim de ilk çocuk benim de mi erkek![]()
Günaydın cnm. Benimde yenidoğanda çalışan hemşire arkadaşım var. Humananın still tea çayını önerdi. Hazır satılan çayların bir etkisi yokmuş yazmışsın ama bu çayların içeriğinde rezene , amber çiçeği, mine çiçeği, ahududu, çemen otu, keçi sedefi otu ve rooibos bulunmakta. YAni bunlarda bitkisel. Ayrıca rezene yi tek olarak da almayı düşünüyordum. Papatya ve ısırganı da alayım. İnşallah sütlerimiz bol olur da bebişlerimiz doyar.![]()
günaydın herkese
sabah sabah çok güldüm canım kuaför muhabbetine bi göbik atsaydın teyzeye![]()
walla bende o konudan çok muzdaribim herkes yok bu kesin oğlan doğunca gör bak dioyaw herşeyi pembiş kızımın beni bunalıma sokuyolar en az 6 farklı ultrasoncu gördü hepsi de %95-100 kız dediler bi ara aldıklarımı yeşil yada sarı alıyodum o kadar etkilenmişim yani
bu arada benim fikrim kapıya reglmatik takalım adetli olanlarda ötsünnnn![]()
![]()
Humananın still Zaten Aktarlarda Bile Satılıyor Bildiğim KAdarıyla Sağlık Bakanlığı Onaylı ve Bitkisel Olarak Duıymuştum.. Ben de Eğer İhtiyacım Olursa Bunu Kullanmayı Düşünüyorum