- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor
Doğum öncesi stresi doğum sonrası ağrılardan daha beter hakkaten korkulacak birşey yokmuş.Aklım çıkıyordü benim.Doğum öncesi serum takılırken bile ağladım ama doğum daha rahattı .Su anki ağrılar hamilelikte yoklayan ağrılar gibi.Kızım cok minik olduğu icin tutamıyorum emzirırken cok zorlandım.Gazını falan zar zor çıkardık.Bi de gelen giden asıl onlar yordu dir dir dir dir allahım doğum daha kolay inanın.Bol bol dua edin bize ınşallah kızım o kadar küçükki birileri kucaklarına aldıklarında aklım çıkıyor.Ben bile tutamıyorum çünkü.allah bekleyen herkese acısız kolay doğumlar nasip etsin ınşallah
canım çokkk geçmiş olsunn..ne güzel almışsın bebeni kollarınaa..ağrılarınde en yakın zamanda geçer inş..
maşallahhhhh canımmmm yaazap-zupcanım gözün aydınn allah bağışlasın prensesini ne güzel anlatmışsın sezeryanı gerçekten korkulacak kadar değil epiduralde ağrı daha az hissediliyor çünkü ilk ağrıları çekmiyorsun genelde anestezide hemen uyandığın için ilk ağrıyı çekiyorsun odana çıkınca ağrı kesici yapıyolar geçiyor onun dışında ilk ayağa kalkmak zor biraz onuda başardımı gerisi geliyor ben 1 hafta oldu doğum yapalı ama seke seke inip çıkıyorum merdivenleri normal doğum yapanlardan bile çabuk toplandımm
günaydın anneler
inş herkes iyidir.bi bebiş daha gelmiş hoşgelmiş.zzapzup tebrik edderim cnm.sağlıkla büyüt bebişini inş.
kızlar sabah uyanınca azıcık şöyle gerinir gibi uzattım bacaklarımı aman Allahım! sol bacağımın dizden aşagıdaki arka tarafına bi kramp girdi top gibi oldu sanki bacağımın arkasıöyle çok cnm acıdı ki bağırmışım acısına.eşim de doğuruyom sandı ayy gerçekten çok fena bişeymiş ilk defa oldu bana.inş bidaha da olmaz.şimdi bile yürürken acıyo hala biraz.ayy valla sakata çıkıcam bu kız doğana kadar yaaa hertarafımda bişiler olmaya başladı dağılıyorum resmen
bana çokk oldu..sabah bağırarak uyanıyodumm..az gerinmem yetiyodu..dr magnezyum verdi..geçti ama psikolojik olarak gerinmeye korkar oldumm..korkunç biracı
günaydın anneler....karlı bi güne merhaba....
limonlu ıhlamurla iyileşmeye çalışıyom yine...bide vicks çekiyom burnuma...evde olmak güzel ama...bakalım ne kadar zaman sıkılmıycam şu evde oturma işinden...çünkü en fazla 20 gün oturdum evde....hep okul ,staj ,iş vb şekilde geçtim....ama yağmurum gelince herşeyi unutturcak bana inş...
kalkıp azcık toz alem bari... görüşürüüz
kıs izmitte kar mı yağıyoo...burda yağmadı galiba yada ben bihaberim:)))))
ben evde oturmaktann çoooookkkk sıkıldımmmm
Merhabalar ben2010 aralik annesiyim.nacizane birkac onerim olacak.ben cok istirap cektim cunku.dogumdan once kayisi hosafina yuklenin.hem gaz sancisi cekmezsiniz hem hemoroid olma ihtimaliniz duser.bir de doktorlar kabul etmiyor ama yenidogan sariligina da iyi geliyor.sutunuzden bebisinize sifa olur.bir de dogumdan sonra goguslerinize gozunuz gibi bakin.gogus kalkani edinin mutlaka.catlamayi en iyi kalkan engelliyor,bir de lansinoh edinirseniz iyi olur yada saf zeytinyagi.meme ucu cikmadi diye silikon uc kullandirirlarsa emzirmeye basladiktan 3 dk sonra cikarip kendi memenizi verin( bana kimse soylememisti sonrasinda goguslerim catir catir catladi).sutum gelmiyor diye endiselenmeyin hastaneden cikip eve gelince bir dus alin sutlerin nasil aktigina sasacaksiniz.3 gunden once sutu gelen cok az kadin var,endise etmeyin.son olarak goguslerinizi bebeginiz bosaltamiyorsa mutlaka sagin yoksa benim gibi hastanelik olursunuz.inanilmaz bir istirap kizlar nolur dikkat edin.
canım tavsiyelerin için teşekkür ediyorummm..
göğüs kalkanı ne ben onu bilmiyorum yaaa..silikon uçla aynı değil demii..göğüs pedi de değill..peki ne bu kalkannn??
arkadaşlar bende 36+3günlük hamileyim çarpıntım çok arttığı için sezeryan dedi doktor büyük ihtimalle 10 şubat sezeryan oluyorum 9 gün kaldı 38 hafta olunca alıcaz dedi doktor sizce erkenmi?sezeryan tarihi belli olan varmı?belli olanlar kaçıncı hafta da aldırıcak bebeklerini allah hepimizi kurtarsın arkadaşlar sevgiler...
slm öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum bende 3 şubat sezeryanla doğum yapcam 38+2 de hayırlısıyla inşallah.
mrhb güzel anneler ve bebişleri:79:
ben yrn sbh doğuma gidiyorum.çok heyecanlı sayılmam ama yrn nasıl olurum onu bilmiyorum.:18:
yrn kızıma kavuşucam Rabbimin izniyle inşallah..dua edin bize....
iinşallaah hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
kızlar ne güzelll yaa bebeklerinizi kucağınıza alacağınız günler gelmişte çatmışş..şimdiden geçmiş olsunn..allah yardımcınız olsunnn..darısı başımızaaa
Canım diğer topiğe yazmıştım biraz önce buraya yapıştırayım :)
Canım 2. plana atılmıyor ama ilk iki gün boyunca agladım ben. Her gelen annenin yanına gitme bebegi rahatsız etme diyordu. 2 gün çocugumun yüzünü göremedim nerdeyseGel diyorum gelmiyordu da
Bizbize kalınca geçti ama. Şimdi biraz daha alıştı. en azından bezini getiriyor, altını degiştirirken ayaklarını falan tutuyor :)
Ama 2. kez anne olmak çok farklı bir duygu. Çok garip. Ne bileyim Kaan'dan başka bir şey düşünemezdim. Şimdi her şeyi iki taraflı düşünüyorsun. daha bir sorumluluk gerektiriyor. Kendimi garip hissediyorum.
Sütümün maşallahı var ya.Akıyor sürekli
okurken çok duygulandımmm..yavrum benimm..çok kızdım senin yanına gelemne izin vermeyen yakınlarınaa..
doguramiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm