2011 Şubat Anneleri

ahh ahh herkes bırer bırer anne oluyo rbız daha buralardayız ve daha baya bır sure daha buralarda olucaz muhtemelen allah tum doguma gıreceklere yardımcı olsun saglıkla sıhhatle bır avazda ıns

Küçüklüğümden Beri Hiç Adetim Değildir Gündüz Uykusu Yatsam da Uyuyamam Ama Sanki Oğlum Anne Hadi Yatalım Artık Biraz Dinlenelim Diyor.. Enerjim Tükeniyor Gittikçe.. Oğlumun Sözünü Dinliyim Doğduktan Sonra da O Benim Sözümü Dinlesim Dşmş :}

teşekkürler canım...bide onu deniyem bakalım...eskiden halam yapardı iyi gelirdi....iyi haırlattın bak saol canım

kızlar artık şubat ayına girdik bebişlerimiz hızlı hızlı gelicekle benim yarın kontrolüm var nnysye giricem bakalım sancımız kaç çıkıcak bir haftamız kaldı zaman çabuk geçsede meleklerimize kavuşsak

Bizim de dr sezeryana karar verdi dün itibariyle.
Yarın sabah gelecek oğlumuz inşallah teyzeleri...
sizlere de haber veriyim dedim :)

Kızlar ikinizede şimdiden geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle.Yarın bu zamanlar minikler kucağınızda ha.Süperrrrr

hayırlısıyla bi avazda kurtulursun miniğinle ikiniz heyecanını tahmi bile edemişyorum Allah yardımcın olsun.

bende birazdan dr gidicem nst filan baglanıcam bakalım aslanımın durumu nasıl çok merak ediyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah.

SHARK_11 ve minikimmm allah yardımcınız olsun kızlar inş. hayırlısıyla kavuşursunuz bebeklerinie darısı bizim başımıza inş.

canım seni gördüm iyi oldu
kızın nasıl sütün geldimi oğlun çok kıskanıyormu yazıkkk

Canım diğer topiğe yazmıştım biraz önce buraya yapıştırayım :)

Canım 2. plana atılmıyor ama ilk iki gün boyunca agladım ben. Her gelen annenin yanına gitme bebegi rahatsız etme diyordu. 2 gün çocugumun yüzünü göremedim nerdeyse Gel diyorum gelmiyordu da
Bizbize kalınca geçti ama. Şimdi biraz daha alıştı. en azından bezini getiriyor, altını degiştirirken ayaklarını falan tutuyor :)

Ama 2. kez anne olmak çok farklı bir duygu. Çok garip. Ne bileyim Kaan'dan başka bir şey düşünemezdim. Şimdi her şeyi iki taraflı düşünüyorsun. daha bir sorumluluk gerektiriyor. Kendimi garip hissediyorum.

Sütümün maşallahı var ya. Akıyor sürekli

ayyy okurken ağladım yaa
çok zor çok ister istemez bebekle daha çok ilgileniliyor tabi
olsun onada ufak tefek sorumluluk vermen iyi olmuş bez getirme vs
ee napalım bizlerde yaşayacağız bu durumu hakkımızd hayırlısı
sütünede maşallah lohusanın duası kabul olurmuş inşallah benimde sütüm çok olur sende dua et kızımda hiç olmamıştı 20. gün mamaya başlamıştık
kaanıda asyayıda öpüyorum canım seni çok tutmayayıom dinlen bol bol

Sagol Fatmacım. İnşallah senin de sütün bol bol olur akar her yerlere :)

Benim oglumda da çok olmuştu maşallah

Ogluma hediyeler aldık Asya sana getirmiş diyerekten. Gelenler de sagolsunlar düşünmüşler Asya'ya hediye getirirken Kaan'a da getirmişler. Asya'ya getirdiklerini göstermeden verdiler. :)

Olmazsa sen de uyarıda bulunursun. :)

Biz de sizleri öpüyoruz. Görüşürüz :)

Şunu da yazmadan geçemecegim :)

Oglum sanki daha bir olgunlaştı gibi. Bir de önceden gözüme küçücük gelirdi, şimdi kocaman geliyor :)

Hayırlı doğumlar kızlar.Allahım ne güzel ya yarın sabah her ikinizinde bebişi kollarında olacak darısı tez zamanda benim başıma inş.

çağlayancım yaa sen demiştin dimi bebeğin gündüz hareketleri de önemli die yaa benim kızdan gündüz tık yok akşam babası gelince yapmadığı kalmıyo kıpır kıpır benim de içim rahattı hareket edio die ama şimdi bende endişelendim druma söyleyim bari :18:

kızlar hayırlı doğumlar allah yardımcınız olsun hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

doguramiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee nişan geldi ama kasılmada var sancılar çok azzz doğsun artık yaa ne zaman sancım sıklaşacak diye bekledikçe hepten sancılarım gidiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…