2011 Şubat Anneleri

günaydın anneler

inş herkes iyidir.bi bebiş daha gelmiş hoşgelmiş.zzapzup tebrik edderim cnm.sağlıkla büyüt bebişini inş.

kızlar sabah uyanınca azıcık şöyle gerinir gibi uzattım bacaklarımı aman Allahım! sol bacağımın dizden aşagıdaki arka tarafına bi kramp girdi top gibi oldu sanki bacağımın arkası öyle çok cnm acıdı ki bağırmışım acısına.eşim de doğuruyom sandı ayy gerçekten çok fena bişeymiş ilk defa oldu bana.inş bidaha da olmaz.şimdi bile yürürken acıyo hala biraz.ayy valla sakata çıkıcam bu kız doğana kadar yaaa hertarafımda bişiler olmaya başladı dağılıyorum resmen

cnm çok güzelmiş oğluşunun ismi..ismiyle sağlıklı yaşasın inş...

öölede canım o boyla 3 kilo sıska olcak:))
evet valla iinatçımı inatçı bi kızım olcak perşembe bakalım kaçabilcekmi bizden :))
neyse hadi ben yatıyom artık

aaa gözde ben seni doğurdun sanıyodum cnm yaa...sanki öyle bişiler vardı burda suyun gelmiş falan diyolardı...alla alla...

Günaydınn kızlar, vee beklenen ay geldi heyecan dorukta hadi bakalım hayırlısı güzel haberler paylaşalım Allahın izniyle. son iki üç gündir kalçamdan baldırıma ordan kasıklarıma vuran inanılmaz ağrım var bu neden olabilir gece uyuyamıyorum bile çok ağrıyo bacağım çoğunluk sağ kalça ve bacağımda

aynısı dün gece sağ bacağıma oldu ama galiba ben bi ara bacak bacak üstüne atmya çalıştım ondan oldu gibi geldi bana nasıl morarmış gibi kasılmış gibi enteresan ve inanılmaz bi ağrı vardı ve ben de ilk defa yaşadım :S

doğursak da bitse bu çile dicem ama öyle değil işte asıl o zaman sorumluluk :}

günaydın anneler....karlı bi güne merhaba....
limonlu ıhlamurla iyileşmeye çalışıyom yine...bide vicks çekiyom burnuma... evde olmak güzel ama...bakalım ne kadar zaman sıkılmıycam şu evde oturma işinden...çünkü en fazla 20 gün oturdum evde....hep okul ,staj ,iş vb şekilde geçtim....ama yağmurum gelince herşeyi unutturcak bana inş...
kalkıp azcık toz alem bari... görüşürüüz

selam kızlar.dün gün içinde uyumanın bedelini yine gece uyuyamamakla ödedim.

yeni kalktık kahvaltı edip yeğenimle antarese şöyle bir dolanmaya gidicez.maksat hareket olsun.artık yürüyelim biraz dimi

ayy evet şubat ayı geldi çok şükür bebiklerimiz gelsin artık sağlıkla sıhhatlee

zapzup gözünaydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.sende çabucak toparlanırsın ve bebeğinle daha rahat ilgilenirsin inşallah.

sana da geçmiş olsun ozaman :) valla çocuğu olan arkadaşlarım hep bunlar ii günlerin.dursun karnında durabildiği kadar asıl iş çıkınca diyolar ama bilemiyorum artık.ben de biranönce kucağıma almak istiyorum artık kızımı...

geçmiş olsun cnm.ahh ahh bana sor bide o evde oturma işini kurban bayramından 1 hafta sonra heyet raporuyla bi başladık bugünlere geldik... haftaiçimi haftasonu mu günlerden ne öğretmenliği unutucam nerdeyse

günaydın seda.gözün aydın oğluşunu 4 boyutlu görmüşsün.çok tatlı maş oğluşun

günaydın seda.gözün aydın oğluşunu 4 boyutlu görmüşsün.çok tatlı maş oğluşun

teşekkür ederim canım sağolsun MKT nin tavsiyesiyle gittim.hakkaten böyle bi hafifledimmm.

artık gözlerimi kapattığımda yada bebeğimi düşündüğümde neye benzediğini gözümün önüne getirebiliyorum

gerçi şurda bişi kalmadı bi kaç haftaya kadar görücem Allah nasip ederse ama bu da başkaymış yaaa

birde tekrar tekrar baktı sağlıklı olduğunu duydum ya daha hafifledim.

ben tek doktora gittim hep güveniyordum tabiki doktoruma bi sorunum yoktu ama başka bir doktordanda aynı şeyleri duyunca insanoğlu işte daha farklı hissediyor

Maşallah Seda Ne Güzel Tabiki İnsan Mutlu Oluyor İçi Rahatlıyor Başka Bi Doktordan da Duyunca.. Bişey Kalmadı Şubat Geldi.. Bir Gece Ansızın Gelebilirler :}

günaydın kızlar,
ben daha doğurmadım sancılarım hala düzensiz bekliyoruz bakalım inşallah bugün düzenli olurda doğururum

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

zug gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım

Selam Arkadaşlar,
Çok heyecanlıyım yarın saat 18:00 de sezeryana giricem . Acaba ilk Şubat annesi ben mi olucam ? Geçmişide okuyamadım....

canım allah yardımcın olsun sağlıkla bebişini kucağına alıp evine dönersin inşallah

sedacım gözün aydın en sonunda 3d lide gördün metehanı maşallah çok net çıkmış çok tatlı sana benziyo galiba metehan paşa

burcucum gözün aydın eşin geliyormuş ne güzel doğumda yanında olucak allahın izniyle sorunsuz bir dğumla oğluşunuda kucağınıza alıp evinize dönersiniz canım haberlerini bekliyoruz dualarımız tüm doğum yapan arkadaşlarla

inşallah gelir artık dört gözle bekliyoruz canım

gelsin artık karamelcim ya inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kollarımıza alırız

zap zupcum gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari

nurcum gözün aydın annen gelmiş artık rahatlıkla doğurabilirsin insanın yanında annesi olunca bir rahatlık oluyo doğum için kendine güven geliyor inşallah sende bir avazda doğurursun prensesini

Merhabalar ben2010 aralik annesiyim.nacizane birkac onerim olacak.ben cok istirap cektim cunku.dogumdan once kayisi hosafina yuklenin.hem gaz sancisi cekmezsiniz hem hemoroid olma ihtimaliniz duser.bir de doktorlar kabul etmiyor ama yenidogan sariligina da iyi geliyor.sutunuzden bebisinize sifa olur.bir de dogumdan sonra goguslerinize gozunuz gibi bakin.gogus kalkani edinin mutlaka.catlamayi en iyi kalkan engelliyor,bir de lansinoh edinirseniz iyi olur yada saf zeytinyagi.meme ucu cikmadi diye silikon uc kullandirirlarsa emzirmeye basladiktan 3 dk sonra cikarip kendi memenizi verin( bana kimse soylememisti sonrasinda goguslerim catir catir catladi).sutum gelmiyor diye endiselenmeyin hastaneden cikip eve gelince bir dus alin sutlerin nasil aktigina sasacaksiniz.3 gunden once sutu gelen cok az kadin var,endise etmeyin.son olarak goguslerinizi bebeginiz bosaltamiyorsa mutlaka sagin yoksa benim gibi hastanelik olursunuz.inanilmaz bir istirap kizlar nolur dikkat edin.

çok teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için gerçekte çok önemli bilgiler çok sağol inşallah bizler bu sorunları yaşamayız en çokta göğüslerimin çatlayıp kanamasından korkuyorum

çok tşk ederiz tavsiyeler için

günaydın kızlar
2 gündür kendimi bi garip hissediyorum başımı yataktan kaldıramıyorum iyice ağırlaştım artık yarın kardeşim ve 2 çocugu geliyor bakalım son günler nasıl gececek
dün nst ye girdim herşey normal çıktı ultrasona almadı ama zaten alsada bununki 4 boyutlu değil çağ dışı bişi hiç anlamıyorum
12 gün kaldı heyecan dorukta
gözdeden haber varmı dün giremedim siteye bide başka doğuran varmı?
toobenin bebişini gördüm facede çok tatlı maşallah darısı bizlere inşallah
artık 1 şubattatız bizler şubat annesi olacağız kesin:)

teşekkür ederiz çok güzel bilgiler çok iyi oldu bu son zamanlarımızda

arkadaşlar bende 36+3günlük hamileyim çarpıntım çok arttığı için sezeryan dedi doktor büyük ihtimalle 10 şubat sezeryan oluyorum 9 gün kaldı 38 hafta olunca alıcaz dedi doktor sizce erkenmi?sezeryan tarihi belli olan varmı?belli olanlar kaçıncı hafta da aldırıcak bebeklerini allah hepimizi kurtarsın arkadaşlar sevgiler...

genelde 38 dolunca alıyorlar canım çoğu arkadaşın öyle oldu
ama benim dr um 40 ta alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…