2011 Şubat Anneleri

zapzup canim gozun aydin kavusmussun sonunda kizina.. gule gule buyutun

kac kilo dogdu kizin ?

benimkinede kucuk dedi dr o yuzden sordum?

hahaha superdii

ayyyy gece gece amma güldümm çok yaşayın siz emiiiii

kız sür işte adam okadar para vermiş almış sana kremmm ne çatlıyosunnn

alemsiniz valla yaaaa

delii işte ...hem bekleyelim diyor hem de işe gittiğinde felan dokuz doğuruyor. bişeyin var mı iyimisin diye on kere arıyor...bu bir ay nasıl geçeçekse arrtık böyle birbirimizle kafa yaparak ..başka yolu yokk :))

Zapzupcum maşallahın var vallahi naklemn yayo izler gibi oldum sayesende çok sağol verdiğin bilgiler için tabirlerinde süper canım tez zamanda şifa bul ağrıların geçsin inş... Bebişini öp bol bol bizim için gelen gidenin stresini hissedebiliyorum o yüzden ben kimseye haber vermiycem inş duyulmaz:)

yumurta akı gibiiiiiiiiiiiiiiiii....

ay canim bi an yengemi gördüm sandim garibim oda öyle sagiyo sütünü gecenin bi vakti kalkiyo sagiyo

zor ama kymuyor canım oğluşlarımız eve gelmeden antreman yapıyoruz gece uyanmalarına şuan uyanmak için saat kuruyorum oğluş gelince viyaklamalarıyla uyanıcaz inş mert paşada kısa zamanda toplanıp kendisi saldırcak annesinin mamişlerinee

zap-zupcanım gözün aydınn allah bağışlasın prensesini ne güzel anlatmışsın sezeryanı gerçekten korkulacak kadar değil epiduralde ağrı daha az hissediliyor çünkü ilk ağrıları çekmiyorsun genelde anestezide hemen uyandığın için ilk ağrıyı çekiyorsun odana çıkınca ağrı kesici yapıyolar geçiyor onun dışında ilk ayağa kalkmak zor biraz onuda başardımı gerisi geliyor ben 1 hafta oldu doğum yapalı ama seke seke inip çıkıyorum merdivenleri normal doğum yapanlardan bile çabuk toplandımm

ZAPZUP canım gözün aydın kızını almışsın kucağına...ayrıca verdiğin bilgiler içinde çokk teşekkür ederiz...inş en hafif şekilde atlatır kızınla doya doya ilgilenirsin...

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari

günaydın kızlar geçmişi okuyayım derken 9.30 u bulmuşum ama ben yatcaktım tekraarrrr
sabah erkenden eşime ve abime kahvaltı hazırlayıp işe gönderdim yatağa giderken doğum yapan var mı die bakım dedim ama 1 buçuk saat olmuş neyse kimse de daha gelmemiş ben bi yatıım

nurcum gözünaydın canım annene kavuşuyosun
zapzup hayırlı olsun kızın Allah analı babalı büyütsün inş

hadi sonra görüşürüz :79:

Günaydın Güzel Anneler.. İstanbula Kar Yağıyor Bugün.. Kar Kış Geldi Artık Bebişim de Gelsin :}

günaydınnnn herkese...üç dört gündür giremiyorum...ne var ne yok bilmiyorum var mı doğum yapanlar? sürekli misafirlerim vardı...hatta bugün de görümcem gelioooo...bana arkadaş gelioo...kaç gün oldu geçmişi okumak çok zor gelio...

çooook geçmiş olsun cnm,ne güzel sağsalim almışsın bebişini kucağına...allah sağlıklı uzun ömürler versin...hayırlı ömürlü olsun...allah bize de nasip etsin inş. en kısa zamanda...

Günaydın kızlar geçmişe bakmadan size yazıyım dedim

Bu sabah dr.randevumuz vardı.Gittik nstye girdik kızım ilk başlarda hareketliydi sonradan duruldu.Hatta uyudu uyandıramadık ama o uyuduğu sıralarda benim sancım çıktı.Çokta kayde değer değildi gerçi 2-3 defa çıktı.
Dr.2 gün sonra tekrarlıyalım dedi.Gece çok hareketli bu bebek dedim ama olsun gündüz hareketleride önemli bizim için dedi.Doğum artık bu hafta başlayabilir dedi.
Pazar günüde izne ayrılıyormuş zaten.Ama hafta sonuna kadar gelebilir dedi.
Kesik olayını sordum.Bebeğin saçları çıktıktan sonra kesiyoruz.İlk gebeliklerde makat bölgesinde istenmeyen yırtıklar olabiliyor.Yada zorlamayla düzensiz bir yırtılma oluyor buda daha kötü dedi.Benim yaptığım saçlar çıktıktan sonra attığım bir kesik ve iğne yapıyoruz dedi.Ama sen o ağrıyla ve bağırmayla hissetmiyceksin bile dedi.
Perşembe günü tekrardan gidicez artık.İnş.bu hafta gelir artık bebişim sabırsızlıkla bekliyoruz

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün.

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben çok mutluyum annemleri almaya gidiyoruz şimdii....
kızımm gel artık yaaa bak anneannende gelldi gel gari

Nurcum gözünaydın canım.Sonunda kv'de gitti annen geldi.Sana bebeğinden önce en güzel hediye bu sanırım şimdi.

Ya Ben Zaman Yaklaştıkça ok Korkmaya Başlıyorum Yaa Bu Normal Doğumdan

Kendini ne kadar korkuyorum diye şartlarsan doğumda o kadar zor olur.
Biraz relax olmaya çalış ve kendini güzel teskin etmeye çalış.Merak etme sezeryandan daha kolay bir yol bizim seçtiğimiz.

ya aslında hiç düşünmüyordum bazen cehalet mutluluk getiriyor ya hiç araştırmamıştım etmemiştim ama etrafımdakiler benden daha fena aman rahat ol kendini sıkma dedikçe burda da yazılanları okudukça stresim arttı valla :}

Allahın İzniyle İyi Geçecek İnşallah

Son düzenleme:
öncelıkle herkese gunaydın annişler....artık şubat ayına gırdık gelsede bebişler bıtse bu bekleyişler...

zapzup hayırlı olsun kızınla sana mutluluklar hayırlı evlat olur inşallah...darısı başımıza bebişlerımızı alalım kucağımıza.....

canım bende ılk doğumumda yırtık olayını yaşamıştım çok kötü bır durum ve ben çok ıyı hıssettım o kesiği hemşireyı ölduresım geldı takatım olsaydı yolcaktım saçlarını vallahı..umarım bu sefer aynı sorunu yaşamam....gelsın artık bu bebişler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…