2011 Şubat Anneleri

kızlar gerçekten göbişim inmiş mi yaaaa...içime şüphe soktunuzzz..
ben şubat annelerinin sonuncusu olmaya karar vermiştim ama..:))
erken mi gelecek acaba...ayyy inşallahhh

yok canım kafanı bulandırma sen daha ii anlarsın sonucta kilo almamıssın sadece göbüşün var gibi belki bize öle gelmiştir..

sürmelii hani yatmaya gittiydin sen kızzzz sancınmı var yoksammm inannammamm inannmaammm

doğuramaz kiiii doğuramaz kiiii dila armıza gelemezz kiiii

küçük hanımı azcık gaza getirek belki gelirrrr

Son düzenleme:
bu gece herkes uykuda heral...
her gece sayfa sayfa yazışıodunuz bugün bizde kızımla katılalım dedik ama kimsecikler kalmamışşşş..

ben yatmadım burdayımmmm

tv ye dalmışımmm..be kendimi srekli gördüğüm için göbişim normal geliyo bana..yürümem de filan da sıkınt yok, yani zorlanmıyorumm..herallde benim göbek böylee.ama eski fotolarla karşılaştıracammm

baby s sonunculuğu kimseye kaptırmammmm:))

kızlar ben acıktım yaaaa
elma yedim ama kesmediii
şöyle bolll kalorili bişey istiyo canımm

herkes gitmiş benim yeğenden sıra gelmiyoki genç bişi de demiyorum

burdaki kalabalığı muhabbeti kaçırıyorum hep

bende az önce acıktım ama elma yedim ayy yemiim biraz bişi ipin ucu kaçmış sanırım

Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor

canım geçmiş olsun
normalmi olmuştu senin?

Doğum öncesi stresi doğum sonrası ağrılardan daha beter hakkaten korkulacak birşey yokmuş.Aklım çıkıyordü benim.Doğum öncesi serum takılırken bile ağladım ama doğum daha rahattı .Su anki ağrılar hamilelikte yoklayan ağrılar gibi.Kızım cok minik olduğu icin tutamıyorum emzirırken cok zorlandım.Gazını falan zar zor çıkardık.Bi de gelen giden asıl onlar yordu dir dir dir dir allahım doğum daha kolay inanın.Bol bol dua edin bize ınşallah kızım o kadar küçükki birileri kucaklarına aldıklarında aklım çıkıyor.Ben bile tutamıyorum çünkü.allah bekleyen herkese acısız kolay doğumlar nasip etsin ınşallah

geçmiş olsun güzelim kurtuldun gitti ...bebişinle güzle günler seni bekliyor..ağrı sızı geçecek sonuçta :))

ne kadar güzel kızını aldın kucağına.inan zaman su gibi geçer sen bile ne zaman büyüdü dersinn.

çok haklısın valla doğum öncesi stres çok yoğun oluyo

şimdi bambaşka stres ve heyecanlar içindesinn ne güzell.Rabbim yavrunla ailenle sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin

darısı bizlerin başınaa

Bol bol su iç yoksa cok şiddetli baş ağrın olur dediler 5 litre su içmem lazım ama tuvalete de gitmek istemiyorum.Hemşire normal baş ağrısı gibi değil yani cok şiddetli kafanı oynatamayacak kadar ağır bir ağrı dedi .Dua edinde ınşallah ağrımasın bu bi hafta hergün üç dört litre su içersem hafif atlatırmisim

eşime zapzupun doğumunu anlatıyorum.ne güzel bizi haberdar etti doğumunun aşamalarını yazdı felan bütün gün diye anlatırken.dedim 40 +4 gözüküyor çizelgesinde normal doğum için bekkledi ama sezeryan oldu dedim.biz de bekleyelim 40 ları kızımız iyice gelişsin dedi ben yok artık gelsin ben bekleyemem o kadar çatlarım dedim adam ne dese beğenirsiniz çatlamayasın diye krem aldım ya ben sana çatlamazsın ...gece gece geyik muhabbeti size :))

ayyyy gece gece amma güldümm çok yaşayın siz emiiiii

kız sür işte adam okadar para vermiş almış sana kremmm ne çatlıyosunnn

alemsiniz valla yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…