kızlar gerçekten göbişim inmiş mi yaaaa...içime şüphe soktunuzzz..
ben şubat annelerinin sonuncusu olmaya karar vermiştim ama..:))
erken mi gelecek acaba...ayyy inşallahhh
kızlar ben acıktım yaaaa
elma yedim ama kesmediii
şöyle bolll kalorili bişey istiyo canımm
siz ağrılardan ben süt sağma nöbetlerinden uykusuzum neyse bidahaki nöbete görüşmek üzere
Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor
Kızlar iyi geceler dua eden herkesten allah razı olsun 2 de doğuma girdim 3 e doğru çıktım.Sonda takıldı.Idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun gibi acıtiyor.Sonra ameliyat haneye alınıpta epidural iğnesi yapılınca rahatladım.Doğumda birşey hissetmiyorsunuz ayaklarınızda üstüne oturup da uyuşma gibi his oluyor.Ağrılarımi hissetmeye 7 den sonra başladım 11 de sondam çıktı.Yurutmek icin kaldırdılar ışte o ara ağladım sancıdan sonra ağrı kesici verdiler rahatladım.3 şişeden fazla serum yedim.Su anda ağrım var şiddetli adet sancısı gibi ama o kadar fazla değil birtek tuvalete kalkarken anam ağlıyor
Doğum öncesi stresi doğum sonrası ağrılardan daha beter hakkaten korkulacak birşey yokmuş.Aklım çıkıyordü benim.Doğum öncesi serum takılırken bile ağladım ama doğum daha rahattı .Su anki ağrılar hamilelikte yoklayan ağrılar gibi.Kızım cok minik olduğu icin tutamıyorum emzirırken cok zorlandım.Gazını falan zar zor çıkardık.Bi de gelen giden asıl onlar yordu dir dir dir dir allahım doğum daha kolay inanın.Bol bol dua edin bize ınşallah kızım o kadar küçükki birileri kucaklarına aldıklarında aklım çıkıyor.Ben bile tutamıyorum çünkü.allah bekleyen herkese acısız kolay doğumlar nasip etsin ınşallah
eşime zapzupun doğumunu anlatıyorum.ne güzel bizi haberdar etti doğumunun aşamalarını yazdı felan bütün gün diye anlatırken.dedim 40 +4 gözüküyor çizelgesinde normal doğum için bekkledi ama sezeryan oldu dedim.biz de bekleyelim 40 ları kızımız iyice gelişsin dedi ben yok artık gelsin ben bekleyemem o kadar çatlarım dedim adam ne dese beğenirsiniz çatlamayasın diye krem aldım ya ben sana çatlamazsın ...gece gece geyik muhabbeti size :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?