2011 Şubat Anneleri

öfff benimki nefret ediyo avmleri bişi almaya gidince hemen alıyoruz oyalanmadan çıkıyoruz.başına ağrıu giriyomuş oralarda

duygu sömürüsüe başlama zamanı gelmişşşşş...
''kendim için istiyosamm ne olyımm aşkımmm..herşey oğlumuz içinnn''

ee baba olmak fedakarlık ister yeğennnnnn

of kızlar ya karnımdaki çatlaklar artmış gibi geldi bide duştan sonra daha geriliyo acıyo çok sıcak suylada yıkanmıyorum ama ılıkta değil tabi su krem üstüne krem sürüyorum yinede gerilmesi geçmiyor offf offf doğuma kadar ne kadar daha çatlarım acaba Görüntü çok komik ya göbek deliğimin çevresi çatlak dolu yan ve altlarda bişi yok

Son düzenleme:
hafucum ismiyle yaşasın miniğin inşallah..
sende doğuramayanlar listesindesin hadi artık sende :)

slm kızlar nasılsınız...biz geldik....kocişle film falan izledikk çok güzel oldu
SEDA sonunda görmüşsün oğlunu maşallahyakışıklıya...
ZUG gözün aydın canım meleğin gelmiş....
HAFU canım benim hala umudum var yarın gece 24:00 a kadar vaktimiz var hiçç belli olmaz...

girer daha canimm girmese benimki girmezdi :)
gerçi bende çok yürüyü$ yaptim

insaallah gelir canim gelmezse istiyecegim suni sanciyi

slm kızlar.. eşimle sinemaya gittik.. kurtlar vadisi filistin.. bildiğiniz cüneyt arkından sonra dünyayı kurtaran adam polat alemdar olmuşş... atraksiyonlu bir filmdi..

atladığım kimseler varsa kusura bakmasın.. yatmaya gidiyorum.. yorulduk bugün baya.. hepinize iyi geceler.. allah rahatlık versin :80:

aydaaa bir fire verdik.. kız ne acelesi varmış paşanın.. duruyağmuru bekleyecekti hani...neyse canım sağ salim gelsinde.. allah hakkınızda hayırlısını versin.. haberdar et bizi..

benim kızımında böbrekte sorun vardı.. doktorum 2 hafta üst üste ultrasonda inceledi kendiliğinden kayboldu.. kendiliğinden geçebilir merak etme.. bu arada benimde kızıma kordon dolanmış.. bir kere dolanmıştı sonra dönerken çıkardı.. bugün gittim yine dolanmış.. üzme kendini.. bebeğinide üzme.. hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun.. allaha emanet olun..

Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.

aamaannn maşallahh maşallahhh allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh

Selam Arkadaşlar,
Çok heyecanlıyım yarın saat 18:00 de sezeryana giricem . Acaba ilk Şubat annesi ben mi olucam ? Geçmişide okuyamadım....

allah yar ve yardımcın olsun.. allaha emanett olun

gözün aydın maşallahh

gözün aydın eşin geliyormuş canım.. ozamana kadar görüşemezsek allaha emanet olun allah yar ve yardımcın olsun..

iyiyim canım ben.. daha öncede dolanmıştı kendi kendine dönerken çıkardı kızım.. şimdi yine dolanmış.. tek üzüntüm normal doğum istiyordum.. ama oda daha net değil.. haftaya salı gidince konuşucaz tekrar.. allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.. vardır bunda da bir hayır.. paşamıda senide

iyi geceler yasmincigim
bende yatar yarini insaallah sag selim atlatiriz

ya kızlar azönce bi soru sormuştum kaynadı gitti
benim kızın fl si 76,46 ölçtü dr 7 ile çarpma işi doğrumu o zaman 53 cm oluyo baya bi uzun diilmi??

çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inş....ama takip et kendini çok ihmal etme olur mu?

canım çok geçmiş olsun minbikler artık sabırsızlanıyolar gelmek için dikkat et kendine keşke hastanede kalsaydın en azından için rahat ederdi

nurberra Allah yardımcın olsun bizi haberdar et

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ağrım biara yine eğpey devam etti ama şimdi ara ara sertleşiyo ağrıda var ama daha hafif.

çağlayancım çatı muayenesinde kasmadım iannaki korktum ama rahat olmaya çalıştım doktor bitince dedi çatın çok dar parmakalrım bile zor girdi die bu şekilde normali düşünemiyorum öyle canım acıdıki anlatamam zor tuttum kendimi bağırmamak için

zuggg sanada hayırlı olsun cnm meleğin kolların darısı bize inş sağlıkla bakalım yarın gidicem doktora bugece çok sık sancım olmazsa ve sezeryan tarihi belirler büyük ihtimalle Rabbim hepmiize hayırlı kolay doğumlar versin inş

buarada doktor açılma 1cm diyince bide ultrasonda bebeğin gelişimine bakalım dedi maşallah paşam 3200gr olmuş artık ölçümler ne kadar doğru bilmiyorum ama çok şükür ii dedi gelişimi ama anne karnında ne kadar uzun durusa okadar güzelmiş hayırlısı olsun inş canlarım

nurberra canım sanada geçmiş olsun yoklamş seninkide bu minişler yoklayıp gidiyo bak yoklamayanlarınki çat diye doğdu telaş yapma canım baksana benim kız 40 haftayı doldurmak üzere

Aman Allahım topiğimiz yarısı hatta yarısından çoğu ocak annesi oldu:)) aralık annelerinide unutmamak lazım tabi

NURBERRA çok geçmiş olsun,Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah,ama lütfen sıranı bekleee:) bu miniklerin acelesini anlamış değilim hee,söyle oğluna yaramazlık yapmasın

tabi canım 1 gün 1 gündür bizim bile şimdi sancı çıkmayınca suda da ciddi bi azalma yoktu dr perşembeye kadar bekleyelim normal planladığımız tarihe kadar 50-60 gr daha alır hem dedi

ya kızlar acilen bişey sorcam bu su gelmesi olayı nasıl oluyor....akıntı gibi koyu kıvamlı bişey mi oluyor bieln var mı

hafucum ismiyle yaşasın miniğin inşallah..
sende doğuramayanlar listesindesin hadi artık sende :)
teşekkür ederim canım evet bende bekliyorum artık sancılarımda arttı ama malesef oğum sancısı deil,cuma günü bebeğimin günü doluyor bakalım cumaya kadar doğurmazsam artıkın haftaya allah kerim.

doğru söylüyorsun canım belli olmaz

nurberra canım sanada geçmiş olsun yoklamş seninkide bu minişler yoklayıp gidiyo bak yoklamayanlarınki çat diye doğdu telaş yapma canım baksana benim kız 40 haftayı doldurmak üzere

sorma canım yaa hiç yoktan panik yaptırdı bana
öylesine gitmiştim kan sonuçlarımı alıcaktım işte acile yönlendirdiler saat geç oldu die doktor baktı bide gündüzden nst ye girememiştim onada acilde girdim öylesine
sonra hemşire geldi dedi çok şiddetli sancıların var bende dedim pek bişi anlamıyorum ama arada adet sancısı gibi işte neyse çatı muayenesi falan derken iice panik ben:)şuandada ara ara sertleşiğp kasık ağrım oluyo cnm bide çok dar olduğu için çatı normali düşünemiyorum artık hayırlısı olsun
yaa maşallah umaya bak seni 40a bekletti çarşamba günü sağlıkla alırsın kucağına inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…