öfff benimki nefret ediyo avmleri bişi almaya gidince hemen alıyoruz oyalanmadan çıkıyoruz.başına ağrıu giriyomuş oralarda
canım tickerında 12 gün var gözüküyooo..bu ne acele
gerçi benim de bir ay var ama sizden meraklıyım doğurmayaaaa
hoşgeldin hafucumm..resimleri bekliyoruzzz
emirhan güzel isimm..ismiyle yaşasın paşaaa
hafucum ismiyle yaşasın çok güzel bi isimmm
slmm kızlarr bn geldimmm bugün doktra gittik bebeğim 3kilo 80 gr olmuşşsağlıklı maşallh nst de kasılmam yok hatta kanala bile girmemiş kızım doktoru doğurmucakmısın daha dedi kızın gelmeye niyeti yok dedi kanala girmesi için bol bol yürüceksin dedii cok yürü dedii bnde dedim zamanında yatırdın şimdide yürü diyosunuzz gülştükk neyse durumlar bizde böyle doğuran var mı?
canım maşallah kuzuna:)))
ayyy inşallah gelir yaa..suni sancı kötüymüşş..deneyimli olanlar normal sancıda en azından nefes alacak kadar sancı kesiliyo ama sunide saniye kesilmeden sancı devam ediyo demişlerdi..
tırsmıştıımmm:18::18:
dua etmeye başlıyalım o zamannn..
kızlar az önce doktordan geldik acile gittik nst ye girdim ve düzenli yüksek sancılar çıktı kızlar okadar korktumki doktor yatış istedi bide muayene etti Allahım ne fena bişidi yaa korkutmak istemem arkadaşlar ama çatı muayenesi çok zormuş onu anladımçatın çok dar dedi ve 1cm açılma varmış hemen yatıralım gözetimde kal dedi ben eve gitmek sitiyorum diyince ozamn ağrın olursa mutlaka gel dedi ve bnm hep sancım var kızlar nstdeyken olan sancılarım devam ediyo ve kanamam oldu gelince oda muayeneden dolayıdır diyip geçiştiriyorum ama bakalım ne kadar dayancak bizim oğlan acaba yalancı sancılarmı dicem kağıt hiç öle göstermiyo sancı gragiği 160ın üstünde
dualarınızı bekliyorum nolur hayırlısıyla gelsin oğlum çok büyük ihtimal sezeryan olcak
en çok ihtiyacım olan şey dua arkadaşlar hepinizii öpüyorum
kızlar mrb kiminle paylaşsam ne yapsam bilemedim sizinle paylaşıyım istedim oğlumun böbreğinde bi problem çıktı bi hafta önce kordonuda dolanmış çarşamba günü sezaryene giriyorum hemen sinirlerim allak bullak ne düşünsem şaşırdim
Evet arkadaşlar nihayet geldi benimde bebisim.27.01.2011 saat 08:15 te 3080gr ağırlığında (boyunu ölçmediler yaaaa) oglusum sezeryanla dünyaya geldi ikimizde iyiyiz çok şükür darısı sizlerin basinaaaa.
Selam Arkadaşlar,
Çok heyecanlıyım yarın saat 18:00 de sezeryana giricem . Acaba ilk Şubat annesi ben mi olucam ? Geçmişide okuyamadım....
selam kızlaaarrrr
ben geldiimm.geçmişi okumadım hemen paylaşmak istedimmm,
akşam doktoragittik başka bir doktora sonunda 3 boyutluya girdimmm.ayyy nihayet yaniiii
oğluşum tam tamına 3.374 gr olmuşş.maşallahhhh 36+4 deyiz doktorumuz biraz iri bir bebik didi.
boyumuz da 49.7 cm
oğlıuşum güzel güzel pozlar verdi bize.çok uzun baktı doktor belki yarım saat 45 dak falan.sola yatırdı döndürdü evirdi çevirdi falan
dudaklarına baktı en çokda dudaklarına bayıldım köfte dudaklı olum benim.yarık damak falan yok normal dedi.burnu normal gözleri retinası normal katarak vb bişi yok dedi.beynine baktı gelişimi normal dedi
parmaklarını saydı hepsi tam dedi.suyu falanda nıormalmişş
dönmüş artık doğum pozisyoınunu almış bilgisayarda 19-24 şubat çıktı doğum tarihi
içim rahattı bi sorun yoktu çok şükür ama başka bir doktordanda duyunca dahada rahatladım
3 foto 1 cd verdi 10 dk.fotomuz bu cdyide yüklemeye çalışıyorum becerebikirsem paylaşırımm
Hatunlar iyi akşamlar hepinize
Henüz doğurmadım diye haber vermek için girdim
Tüm gün bebişin odasını hazırladık, daha doğrusu annemler hazırladı ama nedense ben yoruldum
Akşamda kötü bir haber aldık, teyzemin kocasının yüksek tansiyondan sol tarafına felç inmiş, annemler apar topar çıktılar ziyaretine,
Bende hastane çantasına koyduklarımı yeniden bi gözden geçiricem birazdan
Veee bir güzel haber, eşim yarın akşam geliyor yani doğumumda burda, pazara kadar kalmaya çalışıcam ama belli olmaz çağırırlarsa erken dönmem gerekebilir diyor
Kızlar bi daha doğuma kadar giremezsem merak etmeyin, çarşamba sabah 8buçukta ameliyata giricem, eşim hastaneden döndüğünde girip yazacak size,yaz mutlaka kızlar merak ederler dedim
Ben şimdi kaçayımda kağan uyurken şu son gözden geçirmeleri yapayım içim rahatlasın
evet canım ya, şimdiden parmağında oynatıyorlar ya bizi bakalım doğunca ne olacak)
biz de çok sevindik canım sabah çantayı kapının yanına koyduk kardeşime de ararsam getirirsin diye tembihledim ama yatırmadı neyse ki))
biz normale iyice şartladık ya kendimizi o yüzden zor geliyor canım. sıkma canını bak günlerdir moral veriyordun, şimdi sıra bende. kordonu sıkıntı olmaz inşallah, sen yeterki iyi takip et güzel kızının hareketlerini.
sağol canım
evet canım suyum azalmış o yüzden sezeryan dedi dr. suni sancı ile normal de deneyebilirsin ama bebek sıkıntıya girer kalp ritmi bozulursa sezeryana alırım boşa riske girmeyelim diyor.
ben senin yerinde olsam 39u beklerdim, bebek için bir gün bile çok kıymetli, tabi o zamana kadar sancın yada suyun gelmezse.
ay hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum nişansa yakında gelir bebiş
inşallah canım, sağol. kızın nasıl? kaan alıştı mı kardeşine?
canım benim dr.da bu haftalarda 6cm'nin altına inerse risk var dedi. inşallah senin söylediğin gibidir, çok telaşladık ama bir kaç gün daha idare edecek herhalde.
benim de suyum çok az ve bebiş 2500 aynı durumdayız aşağı yukarı; günaşırı hastaneye kontrole gidiyoruz 37. haftaya tamamlayalım diye. hakkımızda hayırlısı olsun. şimdiden sağlıklı doğumlar canım
inşallah canım, çok sağol.umarım senin kızda girer bir an önce kanala, çok bekletmez anneciğini
hoş geldin gözdecim, çok şaşırdım. kesin doğurmuştur diye düşündüm. hayrlısı olsun canım, pek nazlı olacak senin güzel prensesin
öyleyse elvin hanıma kenan doğuludan "dön gel" şarkısını armağan ediyorummm))
içini ferah tut, doğmadan durumun ne olduğu tam olarak bilinmez. inşallah çok önemli bir şey değildir canım
dualarımız seninle, hayırlısıyla alırsın umarım oğlunu kucağına canım
hadi bakalım. 17 gün geçer gider göz açıp kapayıncaya kadar.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
şubat bebeişleri gelmeye başladı ne güzel, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim canım
çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inş....ama takip et kendini çok ihmal etme olur mu?
canım dualarımız seninle korkma ewet benimde çatı muanem zor oldu sonra pembe akıntım geldi ama kan değildi benimde bir santim açılmam vardı ama çatın müsait dedi çatın darsa hiç zorlama canım acı çekip çekip sezeryana girmek daha kötü olur doktor sezeryan diyorsa olucaksın üzülme bebeğine kavuşacağını düşün sakinle
canım çok geçmiş olsun minbikler artık sabırsızlanıyolar gelmek için dikkat et kendine keşke hastanede kalsaydın en azından için rahat ederdi
Canım korkma... Eğer sezeryan gerekiyorsa sezeryan olursun... Önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı bir şekilde kurtulması... Bir arkadaşımın daha bebeğinin böbreğinde sorun vardı.doğum sonrasında belli tedaviler uyguladılar ve şimdi gayet iyi... Doktorların önerilerini dinle ve kendini kasma! Bebeğinde senden etkilenir şu anda.
Canım bu süreyi evde geçirmen belki daha iyi... Sancıların çok artar yada kanama devam ederse çok beklemeden hastaneye git derim...
Sancıların soluna yatıp su içtiğinde geçmiyorsa yalancı sancı değildir... Zaten 1 cm açılman olmuş.Yalancı sancı ile olacağını sanmam.
Allah yardımcınız olsun... En sağlıklısı hem senin hem bebeğin için hangisi ise öyle olsun.
Güzel haberini bekliyoruz.
canım çok geçmiş olsun çatın dar olduğu için canın acımıştır muayenede benim genişti çok acımadı normaldi 2cmde açılma vardı muayeneden sonra benimde kanamam oldu korkma sancılarındada dk tut canım çatın darsa bence sezeryan ol canım normal için kendini zorlama yoksa çok yıpranırsın
nurberra Allah yardımcın olsun bizi haberdar et
Canım hayırlısı olsun inş bak ne güzel sancılarında başlamış herşey yolunda gider sen merak etme sancıların sıklaşınca git hastaneye tekrar sakin ol tamam mı sakın telaş yapıp bebeğinide kendinide strese sokma herşey olacağına varır...
.
Çatı muayenesinde çok mu kastın acaba kendini canım.Benim hiçte öyle geçmedi çünkü ama dr.demişti kendini ne kadar kasar ve korkarsan o kadar canın yanar diye.
Hakkında hayırlısı olsun canım.İnş.bebeşin zamanında gelir.
cee deyip erkenden gelmez.
:
slm kızlar.. eşimle sinemaya gittik.. kurtlar vadisi filistin.. bildiğiniz cüneyt arkından sonra dünyayı kurtaran adam polat alemdar olmuşş... atraksiyonlu bir filmdi..
atladığım kimseler varsa kusura bakmasın.. yatmaya gidiyorum.. yorulduk bugün baya.. hepinize iyi geceler.. allah rahatlık versin :80:
aydaaa bir fire verdik.. kız ne acelesi varmış paşanın.. duruyağmuru bekleyecekti hani...neyse canım sağ salim gelsinde.. allah hakkınızda hayırlısını versin.. haberdar et bizi..
buarada doktor açılma 1cm diyince bide ultrasonda bebeğin gelişimine bakalım dedi maşallah paşam 3200gr olmuş artık ölçümler ne kadar doğru bilmiyorum ama çok şükür ii dedi gelişimi ama anne karnında ne kadar uzun durusa okadar güzelmiş hayırlısı olsun inş canlarım
ya kızlar acilen bişey sorcam bu su gelmesi olayı nasıl oluyor....akıntı gibi koyu kıvamlı bişey mi oluyor bieln var mı
teşekkür ederim canım evet bende bekliyorum artık sancılarımda arttı ama malesef oğum sancısı deil,cuma günü bebeğimin günü doluyor bakalım cumaya kadar doğurmazsam artıkın haftaya allah kerim.hafucum ismiyle yaşasın miniğin inşallah..
sende doğuramayanlar listesindesin hadi artık sende :)
slm kızlar nasılsınız...biz geldik....kocişle film falan izledikk çok güzel oldu
SEDA sonunda görmüşsün oğlunu maşallahyakışıklıya...
ZUG gözün aydın canım meleğin gelmiş....
HAFU canım benim hala umudum var yarın gece 24:00 a kadar vaktimiz var hiçç belli olmaz...
nurberra canım sanada geçmiş olsun yoklamş seninkide bu minişler yoklayıp gidiyo bak yoklamayanlarınki çat diye doğdu telaş yapma canım baksana benim kız 40 haftayı doldurmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?