şimdi aradım dr.u çıkmış test sonucu birazdan gidicem.dua edin bize.herşey yolundadır inşallah.gelince size yazarım.
Haklısın canım.işyerince çok zor.benim mide bulantılarım da geçmedi henüz.oturup çalışamıyorum bile.doktorum mide bulantısı için arada ilaç alabilirsin dedi ama ben korkuyorum içmeye:çok üzgünüm:
güzel haberlerini bekliyoruz canım..
caglayancığım sanada günaydın canım
sonuçların ne zaman çıkıyordu :kedi:
Günaydın canım,düşük tehliken geçmedi diymi senin inş.bir anca şu tehlikeli dönemi atlatırsın.Kendin için en iyisini yaparsın canım,eşimde bırak yapma diyor ama duramıyorum aklımı başka şeylere takıcam çünkü yapmasaydım akşam
Günaydın arkadaşım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim inş.bugün bende güzel sonuçlar alırım.Testin değerleriyle ilgili benim bilgim yok ama belki tecrübeleri annelerimiz yardımcı olabilirler
Mide bulantısı bu sıcaklarda çalışan işin çok zor canım,ben ilk haftalarda rapor alıp evde yatmıştım hep.dr.yatıp dinlen ve uyu sürekli diyordu.İlacıda banada söylemişti ama ben almadım bile ilacı :))
canım bende ilk haftalarda rapor almışrım ama o da ayrı bir problem var.bankada adım başı hamile var.hepimiz birden rapor alınca biraz komik oluyorsırnaşık şey
ama böylede çalışmak çok zor evde olan hamileler çok şanslı....
canım bende ilk haftalarda rapor almışrım ama o da ayrı bir problem var.bankada adım başı hamile var.hepimiz birden rapor alınca biraz komik oluyorsırnaşık şey
ama böylede çalışmak çok zor evde olan hamileler çok şanslı....
İnş.canım dünden beri zaman geçmiyor sanki bir anca 12 olsada gitsem diye bekliyorum :)))
Meleksena listede yoksun galiba canım sen bilgilerini verde senide ekliyim ben
Son sat tarihin , yaşın , muhtemel doğum ve kg yeterli
Senin durumda ayrı bir komikmiş ama canım ya herkes hamiş :))
Bizim şirkette 2 bayan var hamiş benim ama o hamiş olmadığı için bana ıstırap çektiriyorlar burada ahhh ahhh :))
Evde olan hamiş annelerin kulakları çınlasın kaydirigubbakcemile3
evet valla.ben 37.haftada sanırım izine çıkacağım tarihi takvimde işaretledim.şimdiden şafak sayıyorum:a015:
Sürmeli saol canım,ama sen o meseleyi dr.sor bence canım,herkesin durumu farklı olur çünkü bende 8 ay diye biliyorum ama sen erken mi gitmeyi düşünüyorsun anne'nin yanına canım
Ben hiç öyle birşey yapmadım,çünkü benimkiler toptan beni işten çıkaracaklar galiba kaydirigubbakcemile3 bu hamilelik olayı hiç hoşlarına gitmedi çünkü.Çok istediklerini söylüyorlardı bir bebiğimizin olmasını ama sağlık sorunları gelincede olay oldu.Hayırlısı bakalım artıkkaydirigubbakcemile3
Günaydın güzel hamişler nasılsınız,ben bu sabah çok yorgunum ve dünkünün stresi var üzerimde akşam evde ütü yaptım 1.5 saat'e yakın düşünmiyim diye,temizlik yaptım ama bu seferde belimin ağrısına uyuyamadım akşam şimdide ağrım devam ediyor(
Öğlen saatlerinde gidicem bakalım testi almayı inş.sonuçlar güzeldir.
evet canım 7 aylıkken falan gitmek istiyorum
hep öyle olur zaten canım.ilk önce isterler,hamile olduğunu duyuncada daha erken değil mi derler::uhm:
günaydın Çiçek, çok yorma canım kendini. uyu, televizyon izle, bir şeyler oku meşgul et kendini ; böylece fazla düşünmezsin. aramızda en gayretli sen çıktın galiba, ben ev işini hepten boşladım korkudan birşey yapamıyorum. üstelik sen bir de bütün gün işte yoruluyorsun. rahat ol, çok güzel çıkacak sonuçlar inşallah:ecrin_bebek:
şimdi aradım dr.u çıkmış test sonucu birazdan gidicem.dua edin bize.herşey yolundadır inşallah.gelince size yazarım.
iyi akşamlar kızlar.. buğün bebişimizi gördük kalp atışlarınıda dinletti dr..
gelişmesi güzelmiş.. kafasını elini ayagını herşeyini gösterdi.. çok sevindik iyi olmasına.. .. cinsiyeti ne dedim.. kıza benziyormuş 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman 3lü tarama sonucunada bakarım dedi :)
çok şükür Allahıma.. Yazelimiz geliyor heralda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?