2011 Şubat Anneleri

şimdi aradım dr.u çıkmış test sonucu birazdan gidicem.dua edin bize.herşey yolundadır inşallah.gelince size yazarım.

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

caglayancığım sanada günaydın canım
sonuçların ne zaman çıkıyordu :kedi:

Mide bulantısı bu sıcaklarda çalışan işin çok zor canım,ben ilk haftalarda rapor alıp evde yatmıştım hep.dr.yatıp dinlen ve uyu sürekli diyordu.İlacıda banada söylemişti ama ben almadım bile ilacı :))

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

caglayancığım sanada günaydın canım
sonuçların ne zaman çıkıyordu :kedi:

Sonuçlarım dün çıkmış ama gidemedim patronlarımın oyununa geldim canım bugün alıcam inş.öğlen gidiyorum

İnşallah canım seninde sonuçların iyi çıkar.iyi düşünelim ki herşey çok iyi olsun inşallah..

İnş.canım dünden beri zaman geçmiyor sanki bir anca 12 olsada gitsem diye bekliyorum :)))

Meleksena listede yoksun galiba canım sen bilgilerini verde senide ekliyim ben
Son sat tarihin , yaşın , muhtemel doğum ve kg yeterli

Senin durumda ayrı bir komikmiş ama canım ya herkes hamiş :))
Bizim şirkette 2 bayan var hamiş benim ama o hamiş olmadığı için bana ıstırap çektiriyorlar burada ahhh ahhh :))
Evde olan hamiş annelerin kulakları çınlasın kaydirigubbakcemile3

evet canım yokum listede sanırım.
son sat:9 mayıs,yaş:22 muh.doğum:13 şubat kilo:en son 72 iydimsırnaşık şey

evet valla.ben 37.haftada sanırım izine çıkacağım tarihi takvimde işaretledim.şimdiden şafak sayıyorum:a015:

evet valla.ben 37.haftada sanırım izine çıkacağım tarihi takvimde işaretledim.şimdiden şafak sayıyorum:a015:

Ben hiç öyle birşey yapmadım,çünkü benimkiler toptan beni işten çıkaracaklar galiba kaydirigubbakcemile3 bu hamilelik olayı hiç hoşlarına gitmedi çünkü.Çok istediklerini söylüyorlardı bir bebiğimizin olmasını ama sağlık sorunları gelincede olay oldu.Hayırlısı bakalım artıkkaydirigubbakcemile3

kızlar hamileler uçaga kaç aylıkken alınıor
8 aylıkken falan alınmıyorlar değilmi
caglayanım hayırlısı canım güzel haberler gelir merak etme..

Sürmeli saol canım,ama sen o meseleyi dr.sor bence canım,herkesin durumu farklı olur çünkü bende 8 ay diye biliyorum ama sen erken mi gitmeyi düşünüyorsun anne'nin yanına canım

hep öyle olur zaten canım.ilk önce isterler,hamile olduğunu duyuncada daha erken değil mi derler::uhm:

günaydın Çiçek, çok yorma canım kendini. uyu, televizyon izle, bir şeyler oku meşgul et kendini ; böylece fazla düşünmezsin. aramızda en gayretli sen çıktın galiba, ben ev işini hepten boşladım korkudan birşey yapamıyorum. üstelik sen bir de bütün gün işte yoruluyorsun. rahat ol, çok güzel çıkacak sonuçlar inşallah:ecrin_bebek:

evet canım 7 aylıkken falan gitmek istiyorum

Hayırlısı olsun canım,ama dr.konuş bu konuyu daha erken ama bilgin olsun hiç olmazsa

hep öyle olur zaten canım.ilk önce isterler,hamile olduğunu duyuncada daha erken değil mi derler::uhm:

Aynen öyle gelişti canım olaylar,bakalım ne zamana kadar tutacaklar beni çıkartamıyorlarda tazminat ödemek zorunda kalacaklar çünkü ben çıkıyım diye uğraşıyorlar bende gitmiyorum kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım saol önerilerin için,ama dün akşam ne yapsam olmaycaktı galiba :)) bu kadar panik biri değildim ben aslında ama şimdi tecrübesizim ona birşey olacak diye korkuyorum.Ve ben çocukları çok seviyorum hem bu zamanları bekledim kendi çocuğum olsun diye kızlar hep hayal kurar ya genç kızken işte böyle birşey benimkide..Ama ev işini gerçekten yapmamam lazım ağrılar mahvediyor çünkü beni.İnş.canım bir saatim kaldı geçmekte bilmiyor zaman

olmadı rapor alırsın çağlayan sende direk arkidiş :)) öğlen gelince hemen yaz sonucunu.benimki haftaya belli oluyor.
temizlik dedin ya 2 haftadır evi ellemiyorum sadece dağınıklığı topluyorum eve giresim gelmiyoo.benim çizelgeyi değiştirirmisin sat 1 mayıs.(mucizem yolda)

güzel haberlerine çok sevindim canım, maşallah bebişine. adını da çok beğendim bu arada. allah uzun ömür versin, adıyla yaşasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…