bende insulindirenci var, sanirim o yuzden erkenden bakiyorlar, riskli hamilelik yani.
sanirim idrardada bazi degerler yuksek cikti benim, ondanda olabilir belki.
birde bir gun oncesinden aksam 8 den sonra hicbirsey yemeyecekmisim sabahki saate kadar, bu beni biraz korkutuyor cunku acikinca cok kotu oluyorum ben
Günaydın güzel hamişler nasılsınız,ben bu sabah çok yorgunum ve dünkünün stresi var üzerimde akşam evde ütü yaptım 1.5 saat'e yakın düşünmiyim diye,temizlik yaptım ama bu seferde belimin ağrısına uyuyamadım akşam şimdide ağrım devam ediyor(
Öğlen saatlerinde gidicem bakalım testi almayı inş.sonuçlar güzeldir.
aramıza hoşgeldin, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Günaydın güzel hamişler nasılsınız,ben bu sabah çok yorgunum ve dünkünün stresi var üzerimde akşam evde ütü yaptım 1.5 saat'e yakın düşünmiyim diye,temizlik yaptım ama bu seferde belimin ağrısına uyuyamadım akşam şimdide ağrım devam ediyor(
günaydın çiçek inş. iyi haberlerle dönersin ben evde hiç bişe yapmıyorum küçük bişeyde hemen kanamam oluyo artık hafta sonu temizlikçi çağırıcam
amin inşallah.allah hepimizin bebeğine sağlık versin.birşey sormak istiyorum size arkadaşar.dün doktorum aradı ikili test sonuçlarının normal çıktığını söyledi.dayanamadım işten çıkıp hastaneden sonuçları almaya gittim.daha önce işyerindeki hamile arkadaşlarımdan ikili testte çıkan bhcg değerinden cinsiyet belli oluyor diye birşey duymuştum.benim testlerimde değer 65 bin çıktı.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini:uhm:
günaydın,inşallah sonuçların iyi çıkar.benimde iki gündür belim çok ağrıyor vücudun yapısı değişmeye başladığı bir ağırlık binmeye başladığı için olabiliyormuş.
Ben dr.gidemedim kızlar eşim geldi patronumuz çıktı banada yarım sabah gidersin dediler sinir oldum tabiiii(
Önemli benim için diyorum kimse dinlemiyor ahhh şu erkekler neden anlamazlar bizi.
Ben size birde birşey sorucam dün gece rüyamda göğsümden süt gelmeye başlamıştı.ilk önce hafif pembe bir renk olarak bir akıntı geldi sonrada baktım süt akıyordu ama Sonrada uyandım hemen sizce bu rüyanın anlamı ne olabilir.Sizde böyle ilginç şeyler görüyormusunuz
iyi akşamlar kızlar.. buğün bebişimizi gördük kalp atışlarınıda dinletti dr..
gelişmesi güzelmiş.. kafasını elini ayagını herşeyini gösterdi.. çok sevindik iyi olmasına.. .. cinsiyeti ne dedim.. kıza benziyormuş 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman 3lü tarama sonucunada bakarım dedi :)
çok şükür Allahıma.. Yazelimiz geliyor heralda :)
Bende dr a her gittiğimde 2-3 kg fazla geliyorum sinir oluyorum bide ben fazla kilolu olunca 100 e yakın çıkıyorum bu sefer giderken ince penye pantolonum vardı onu giydim ince terliklerimi sadece yarım kg fazla geldim:) Kıyafetten oluyor yani.Birde bizi resepsiyon gibi yerde tartıyorlar tüm bekleyenler duyuyor kilomu sinir oluyorumArkadaşlar kilo konusunu kafaya takmayın. Ben de hep 1 kilo daha fazla çıkıyorum.
ondan olabilir içini ferah tut canım inşallah güzel çıkar sonuçların:)bende insulindirenci var, sanirim o yuzden erkenden bakiyorlar, riskli hamilelik yani.
sanirim idrardada bazi degerler yuksek cikti benim, ondanda olabilir belki.
birde bir gun oncesinden aksam 8 den sonra hicbirsey yemeyecekmisim sabahki saate kadar, bu beni biraz korkutuyor cunku acikinca cok kotu oluyorum ben
Günaydın güzel anneler kalkar kalmaz bir duş aldım sıcaktan yanıyor buralar...
Patronunun böyle bişey yapacağı belliydi zaten kendiside bayan değilmi?nekadar anlayışsız ya
Neyse canım gelelim rüyana gebeler hep bebekleri ile ilgili rüya görürlermiş bu normalmiş bende bugün dr ultrasonda bebeğimizi gösterirken gördüm birden durakladı ve " gözün aydın dedi kızıma sana bir erkek kardeş geliyor " hadi hayırlısı :)
Gözünaydın sürmelii herşeyin normal olmasına sevindim canım:)
Yazelde ne güzel isimmiş öyle
Bende dr a her gittiğimde 2-3 kg fazla geliyorum sinir oluyorum bide ben fazla kilolu olunca 100 e yakın çıkıyorum bu sefer giderken ince penye pantolonum vardı onu giydim ince terliklerimi sadece yarım kg fazla geldim:) Kıyafetten oluyor yani.Birde bizi resepsiyon gibi yerde tartıyorlar tüm bekleyenler duyuyor kilomu sinir oluyorum
ondan olabilir içini ferah tut canım inşallah güzel çıkar sonuçların:)
çağlayancığım bak bu 2 oldu senin kızacağım artıklmaz:
Geçen seferde sabaha kadar belin ağrımıştı sadece gerekli olanları ütüleseydin.
Bu son olsun tamammı kendine iyi bak yorma kendini bu kadar çok
günaydın herkese.bişey sorucam kızlar.göğüsleriniz nasıl elleyince acıyormu?benimkilerin 2-3 gündür acısı azaldı.sanki biraz küçüldüler gibi geliyor.yaa endişelenmeye başladım.ilk bebeğimin kalbi durduğunda da böle olmuştu.bgn arayacağım dr.inşallah 2li test sonucum çıkmıştır.hem onu alıp hemde miniğimi sağlıklı bi şekilde bi görsem içim rahatlayacak.Rabbim bebeklerimizi korusun.
iyi akşamlar kızlar.. buğün bebişimizi gördük kalp atışlarınıda dinletti dr..
gelişmesi güzelmiş.. kafasını elini ayagını herşeyini gösterdi.. çok sevindik iyi olmasına.. .. cinsiyeti ne dedim.. kıza benziyormuş 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman 3lü tarama sonucunada bakarım dedi :)
çok şükür Allahıma.. Yazelimiz geliyor heralda :)
günaydın herkese.bişey sorucam kızlar.göğüsleriniz nasıl elleyince acıyormu?benimkilerin 2-3 gündür acısı azaldı.sanki biraz küçüldüler gibi geliyor.yaa endişelenmeye başladım.ilk bebeğimin kalbi durduğunda da böle olmuştu.bgn arayacağım dr.inşallah 2li test sonucum çıkmıştır.hem onu alıp hemde miniğimi sağlıklı bi şekilde bi görsem içim rahatlayacak.Rabbim bebeklerimizi korusun.
Sürmeli hadi gözünaydın canım :)
Gözünaydın sürmelii herşeyin normal olmasına sevindim canım:)
Yazelde ne güzel isimmiş öyle
Surmelinin mesajını görmemişim ben çok sevindim haberlerine kızına düşündüğün içimde çok güzel surmeli hem çok bilinen bir isimde değil yazell allah uzun ömürler versin inş.
sürmeli gözünaydın,bebişede maşallahyazel de çok güzel bir isim ismiyle yaşasınhihoyyyt
şimdi aradım dr.u çıkmış test sonucu birazdan gidicem.dua edin bize.herşey yolundadır inşallah.gelince size yazarım.
günaydın canım,neden yoruyorsunki kendini, gerçi sana söylüyorum, bende hep yapıyordum kendime hakim olamayıp,ama bi arkadaşım bana şey dedi evinin temizliği karnında ki candan önemli mi?yada misafirlerin evi temiz görmesi ondan daha mı önemli?yani beni ciddi anlamda fırçaladı, düşündüm haklı, valla bebişim sağlıkla doğsun zaten dağınık bi kadın değilim, ayrıntılı temizlik yapamıyorum bayramdan önce kadın alıcam zaten, gerisi önemli değil şimdiye kadar çok titiz dediler,biraz da dağıttı desinler:dilcikar:
şimdi aradım dr.u çıkmış test sonucu birazdan gidicem.dua edin bize.herşey yolundadır inşallah.gelince size yazarım.
herkese günaydıninşallah herkes iyi sonuçlarla döner :dance:
Saol canım inş.öğlen alıcam sonuçlarımı Bu sabah bende öyle okudum nette ama inş.bu ağrılar uzun sürmez iş yerinde çok zor sandayle tepesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?