• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

sagolun kızlar bende aklımda kalıp pişman olmak istemedigim icin yaptırayım diyorum ama bu kez özele gitcem muayeneye bakalım hangisi daha iyi ona göre devam etcem devlet hast. dr dogru dürüst bilgi vermiyor ki baştan savma dün dr odasına girdim bana diyorki neyin var :)) hamileyim dedim bende zaten kadın dogum bölümü ve sadece hamilelere bakıyor orası neyim olmalıki degilmi alsanaalsanasmile

Canım öyle çıkıyor ama o bebegin büyümesine göre degişiyor. 1 ay sonra belki daha farklı çıkacak. Ayrıca ultrasonun yanılma payını da göz önünde bulundurmak gerek. O nedenle bence degiştirme ve son adet tarihin neyse ona göre kalsın :)

evridiki teşekkür ederim artık benimde bir cetvelim çok saolkaydirigubbakcemile5

doktor konusu gerçekten önemli

dün beni doktorum aradı.idrar tahlili yaptırmıştım onun sonucu için aramış.temiz bir problem yok dedi.Ama perhizine harfiyen uy söylediklerimizin dışında bir şey yeme bir kaç gün dedi.

sonra 1 saat sonra diğer gastronoloji bölümündeki doktor aradı.oda siz gittikten sonra internette araştırma yaptım sizin rahatsızlığınız gibi 360 hamile vakası olduğunu gördüm hepside bu ilacı kullanmışlar ve bebeklerinde olumsuz bir durumla karşılaşılmamış.eğer durum ilerlerse içiniz rahat olsun ilacı içebilirsiniz kendi doktorunuzlada görüştüm onada anlattım dedi.

içim biraz rahatladı.ilaca başlamayacağım şimdilik ama onların bu şekilde konuşması rahatlattı beni.haftaya tekrar gidicem bu hafta biraz dinleneyim inşallah doğal yollardan geçer

sagolun kızlar bende aklımda kalıp pişman olmak istemedigim icin yaptırayım diyorum ama bu kez özele gitcem muayeneye bakalım hangisi daha iyi ona göre devam etcem devlet hast. dr dogru dürüst bilgi vermiyor ki baştan savma dün dr odasına girdim bana diyorki neyin var :)) hamileyim dedim bende zaten kadın dogum bölümü ve sadece hamilelere bakıyor orası neyim olmalıki degilmi alsanaalsanasmile

mrb arkadaşım...ben bugün gittim doktora doktorumuz ikili testi yaptırıp yaptırmamak size kalmış dedi ama ultrasonda bazı değerler az çok fikir veriyormuş galiba ense kalınlığı ve burnun oluşması gibi...ama biz yinede yaptırmaya karar verdik ve yaptırdık...sende ankaradasın galiba ben acropol hastanesine gidiyorum....çok güzel ilgileniyorlar...insan bu dönemde zaten çok hasssas oluyor doktorun yaklaşımıda insanı çokk etkiliyor....

evet nur_45 hassas bi dönemdeyiz birde ilk bebek olcak hem de tecrübesiziz hem korkuyoruz yani dr bunları düşünerek yaklaşması gerek ama sanki ilkel dönemde yasıyomusuz gibi davranılıyor birşeyden haberimiz yok sanıyorlar

selam arkadaşalar uzun zamandır yazamıyordum şehir dışındaydıkartık döndüm yarında doktor ile randevumuz var ikili test yapıcak herhalde çok heycanlıyımmm çok umarım herşey yolunda gidiyordur

evet nur_45 hassas bi dönemdeyiz birde ilk bebek olcak hem de tecrübesiziz hem korkuyoruz yani dr bunları düşünerek yaklaşması gerek ama sanki ilkel dönemde yasıyomusuz gibi davranılıyor birşeyden haberimiz yok sanıyorlar

mavi fark ettin mi bilmiyorum ama biz aynı periyottayız....sanırm bebişlerimiz aynı gün gelicekk:)

selam arkadaşalar uzun zamandır yazamıyordum şehir dışındaydıkartık döndüm yarında doktor ile randevumuz var ikili test yapıcak herhalde çok heycanlıyımmm çok umarım herşey yolunda gidiyordur

hg violina insallah hersey iyi cıkar bebişin durumunu yarın yazarsın buraya :):teytey:

16:30 - 17:00 arası dr.gidiyorum kızlar anca o zaman çıkabileceğim iş yerinden inş.orada bir dr.bulabilirim sonuçlar için.Çok heyecanlıyım

Merhaba hanımlar nasılsınız?

Sağolasın canım bende bugün bulantı yok ama aşırı derece halsizlik var kahvaltı sofrasının bulaşıkları hala duruyor:( Sadec birkaç parça çamaşır katladım bugün o derece yani.sen nasılsın?

16:30 - 17:00 arası dr.gidiyorum kızlar anca o zaman çıkabileceğim iş yerinden inş.orada bir dr.bulabilirim sonuçlar için.Çok heyecanlıyım
hadi canım inşallah güzel haberlerle dönersin.patron bu sefer ne dicek çok merak ediyorum???

slm kızlar biraz önce doktordan geldim.bizimki 13+3 şimdi gittiğim doktorum sat tarihine göre gidiyorsun dedi.önceki doktorum daha geç demişti.ellerini gördümm ayaklarını gördümmm. şu anda 6.74 cm olmuş.ense kalınlığı bi açıdan aldı 1.63mm çıktı bi açıdan aldı 1.55 mm yazıyo.doktorda tartıldım 63 çıktım :çok üzgünüm: doktor bi dahaki aya kilo almamış göreyim dedi :(

Sağolasın canım bende bugün bulantı yok ama aşırı derece halsizlik var kahvaltı sofrasının bulaşıkları hala duruyor:( Sadec birkaç parça çamaşır katladım bugün o derece yani.sen nasılsın?

ay halsizlik çok fena oluyor...allah yardımcın olsun umarım kısa zamanda atlatırsın bu zamanları.....

slm kızlar biraz önce doktordan geldim.bizimki 13+3 şimdi gittiğim doktorum sat tarihine göre gidiyorsun dedi.önceki doktorum daha geç demişti.ellerini gördümm ayaklarını gördümmm. şu anda 6.74 cm olmuş.ense kalınlığı bi açıdan aldı 1.63mm çıktı bi açıdan aldı 1.55 mm yazıyo.doktorda tartıldım 63 çıktım :çok üzgünüm: doktor bi dahaki aya kilo almamış göreyim dedi :(

yasese hemen hemen seninle aynıyız hamile kalmadan önc kaç kiloydun ki kilo almayacaksın dedi normal mi yani sonuçlar

Back