2011 Şubat Anneleri

mrb arkadaşlar...ben uzun süredir giremedim siteye...sayfalar baya ilerlemiş ama okuyamadım hepsini....bazı arkadaşlar hazırlıklara başlamış yavaş yavaş...bende zor tutuyorum kendimi almamak,örmemek için ama benim arkadaşlarım başlamışlar almayada örmeyede....arkadaşlar biz yarın doktora gidicez 7.haftamızdan sonra ilk defa....ben çok heyecanlıyım...şimdi ikili test mi yapılacak....başka yapılan bi rutin var mı bu haftalarda....bir de sabah gidicez acaba aç yada tok gitmem fark eder mi?duaile

aç veya tok farketmiyor bildiğim kadarıyla sadece kan testi ve normal ultrason bakılacak.Kolay gelsin.güzel haberlerini bekliyoruz

evet o kumanda olayına inanmamakta haklıymışım
drun dediği dogru bencede daha minnacık bişi nasıl hissedeceğiz kisempatiksalakcinni
kıpır kıpır olmasına sevindim ayy benimkide öylemidir ki boshayallersmileyarın bende cikolata yiyipde gidiyimkaydirigubbakcemile5

hayır canım kan alacaklar bide ultrason isticekler senden
inşallah hayırlı haberlerle gelirisin sende:Saruboceq: buarada daha bende başlamadım cinsiyetini yarın soracağım gösterir inşallah bebişimbayanssulusmile

kizlar bu ikili uclu test dediginiz seyler nedir? ben yurt disindayim ve boyle birsey duymadim, bana birisi anlatabilirmi lutfen

hmm anladım
bak aşağıdaki alıntıdaki bilgileri okukaydirigubbakcemile5

Canım çok sevindim senin adına :)

Demek cinsiyet konusunda sizde de tahminde bulunmadı. Artık 1 aya kalmaz herkes yavaş yavaş ögrenir inşallah.

Bebiş de büyümüş, maşallah

çağlayancığım ben 11+4 müşüm cetvelimde nasıl düzeltebilirim?

Canım öyle çıkıyor ama o bebegin büyümesine göre degişiyor. 1 ay sonra belki daha farklı çıkacak. Ayrıca ultrasonun yanılma payını da göz önünde bulundurmak gerek. O nedenle bence degiştirme ve son adet tarihin neyse ona göre kalsın :)

inş hepimiz hayırlı ve güzel haberlerimizi burda paylaşırız....

canım öncelikle gözünaydın,maşallah bebişinesonra da hoşgeldin, ilk başlarda konuştuğumuz kişiler i insan hep görmek istiyor, inşallah hiç eksilmeden bu yolda beraber ilerleriz:Saruboceq:

hoşbulduk opuyorumnanaktan inş. canım sorunsuz bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.sen yaptırdın mı canım ikili testi?

hadi gözün aydın canım. bebişine .bende uzun yolculuktan yeni geldim canım.rabbimin izniyle gider gelirsin inş.benim yanımda tuzlu leblebi,kraker falan vardı.kolonyamda hep yanımdaydı.hazırlıklarını yap çık yola rabbim yardım ediyo:)

Günaydın canım,bu sabah gelmiycektim siteye seni merak ettiğim için geldim canım,iyi haberlerle gelmene çok sevindim.Bebişinede maşallah canım.Cinsiyet için önümüzdeki ay hepimiz öğrenicez heralde şimdiden göstermiyorlar kendilerini :))
Kumanda testine üzüldüm açıkçası kaydirigubbakcemile3 kendimize bir umut kapısı bulmuştuk ne güzel kaydirigubbakcemile3

çağlayancığım ben 11+4 müşüm cetvelimde nasıl düzeltebilirim?

Cetvelini son adet tarihini değiştirerek yapabilirsin canım ama bencede evridikinin dediği gibi kalsın takip etmen daha kolay olur ama istersen yaparım ben sana :))

Mrb canım,güzel haberlerle gelirsin inş.dr.
aç yada tok farketmiyor canım,ama tatlı birşeyler yemeni tavsiye ederim.Minişler çok hareketli oluyor o zaman :))

Bende kağan kocatepenin sitesinden takip ediyorum ama arkadaşım evdede bulunsa iyi olur her zaman yardımcı deyince almayı düşündüm açıkçası :))
Ama şimdi karar değiştiriyorum tecrübeli anne kitabı alıyorum :))
Saol canım güzel paylaşımın için.a.s.

bende de var tracy nin kitabı içindekileri uygulmaıştım ve oğlum 40 ı çıktıktan sonra bile gece uykusunu düzenli uyumaya başladı hatta 4. aydan sonra hiç uyanmadı bile.

günaydın herkeslere

bugün işteki son günüm.evet sonunda karar verebildim ve evimi seçtim.

bu konuda açıkyürekliliğiyle fikkirlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

sıcaklar yoğun tempo ve hamileliğin bu hassas dönemleri beni çok zorladı.son rahatsızlığımın uzun sürmesi ve geçmemeside cabası.önümüz ramazan ve devam eden sıcaklar kararımı etkiledi.

patronumla bu süreci izin ve dinlenme olarak değerlendiriyoruz.şirketle olan bağım kopmayacak evden internet üzerinden yapabileciğm işlere devam edeceğim.dönermiyim dönmezmiyim artık zaman belirleyecek.

herşey Allahtan herşey olacağına varır elbet ama düşündüm eğer Allah korusun bebeğime yada bana birşey olursa ben hep kendimi suçlayacağım işi bırakmadım yoruldum strese girdim dikkat etmedim de böyle oldu diye geçecek içimden.o duruma düşmek istemiyorum.ben tabiri caizse eşşeğimi sağlam kazığa bağlayıp sonra Allah a emanet etmek istiyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun

bu arada güzel haberlerinizi okudum çok mutlu oldum.

internetten baktım

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - yazar: Tracy Hugg Melinda Blau

yorumlar gayet güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…