evet o kadar çok şey varki yapılcak degilmi onlar hayırlısıyla gelsinler kucaklarımıza herşeye değer :)
çiçek burda soğuk için diyor içecekleri doktorumda bana soğuk yeme içme dedi gerçi çokda sıcak yeme içme dedi
zaten ben ne zaman soğukbirşey yesem hemen midem fena oluyor çıkarıyorum.bide mide hassas olunca demekki hiç yaramıyor.
ben bide elmanın falan kabuklarını soymuyorum.
benim okadar bi çılgınlıgım yok daha bilmiyorum ama sen baya baya hemen alışverişi halletceksin gibime geliyor
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 11 hftalk hamileyim ilk hamileliğimde dış gebelik olmustu ama simdi masallah bebeğim iyi normal allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
selam kızlar ben 5. haftadan 10. haftama kadar progestan kullandım, kanamadan dolayı başlamıştım. doktorum artık bırakabilirsin dedi. bugün son ilaçlarımı alıyorum. ama endişeliyim biraz. aranızda progestan kullanıp da bırakan var mı? bırakınca gene kanama olur mu diye korkuyorum aslında.bilmiyorumkismile
http://www.hepsiburada.com/Liste/se....aspx?productId=oyunsevi180&categoryId=303498
Kızlar ben bebeğime tulumları bu şekilde almayı düşünüyorum siz ne dersiniz önden çıtçıtlı tulum yada pijamalarını da öyle alıyım diyorum küçükken zarar vermiyim onun bir yerine diye :))
herkes bişeyler almış benim daha hiçbirşeyim yok acaba şimdi benm bebiş söyleniyomudur bak herkesin annesi bişeyler almış sen bana almadın daha die :)))
herkes bişeyler almış benim daha hiçbirşeyim yok acaba şimdi benm bebiş söyleniyomudur bak herkesin annesi bişeyler almış sen bana almadın daha die :)))
aramıza hoşgeldin canım.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ım
ben hala kullanıyorum.
kızımdada 3 ay kullanmıştım bırakınca herhangi bir problem yaşamamıştım canım.
tulum , zıbın vs alırken alttan çıtçıtlı olmasına dikkat edin bez değiştirirken büyük kolaylık oluyor.hepsini çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz:)
merhaba bebeğin ilk aylarında uzun kollu atlet almayın diyorlar zaten üst üste giydirildiği için birde atleti uzun kollu olnca çok zor oluyormuş hemde çocuk çok bunalırmış tecrübeli anneler söyledi:)) yok annesi söylenmiyordur senin ona güzel ciciler alıcağını biliyordur ama bak birşeyler göndericem şimdi bunlara bakta nasıl almamazlık et kaydirigubbakcemile3
çok güzel şeyler var buralarda içim gidiyor hepsine kaydirigubbakcemile3
merhaba bebeğin ilk aylarında uzun kollu atlet almayın diyorlar zaten üst üste giydirildiği için birde atleti uzun kollu olnca çok zor oluyormuş hemde çocuk çok bunalırmış tecrübeli anneler söyledi
mrhb güzel annişlr.uzun zamandır giremiyordum.eşim izindeydi.bol bol gezdim.herkes iyidir inşallah.bgn 2li testimizi yaptırdık.herşey normal çok şükür.ense kalınlığı 1,06 .çıktı.kıpır kıpır oynuyo yerinde durmuyordu yaramaz.ayakları elleri burnu herşeyi normal şimdilik çok şükür.kan tahlilinide haftaya alıcam.birde sata göre 1 hafta büyük görünüyo bizimki.bebişim 8.6 mm olmuş.uzun boylumu olacak ne.ee tabi baba 1,94.annede 1,70 olursa normal.kaydirigubbakcemile3.cinsiyet için daha erken dedi dr.inşallah bir dahaki sefere öğreniriz.yeterki sağlıklı olsun
Evridiki gözün aydın.bir güzel haber daha bebiklerimiz sağlıkla heyecanla büyüyorlar ne güzel
bende hiç birşey almadım daha yalnız değilsin
hem ben bırak almayı bakmadım bile
mağazaların önünden geçerken bakmıyorum bilee
ne bilim saçma belki ama korkuyorum biraz daha garanti bir zaman olsun istiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?