opuyorumnanaktan bende öyle düşünmüştüm zaten insan kendini dinledikçe herşey duyuyor valla
doktoru aradım az önce.akşama randevu aldım bi kontrol edecek içimiz rahat olsun.
Hoşbuldum canım. 10+6 haftalık canım bulantılarım çok ama. 3 gündür yemeye başlayınca kendimi bugün iyi hissettim. Bi bakıyım sizlere dedm. Ben 3 kilo verdim 3 hafta içinde. Sizde de bulantı oldumu.
daha küçük bir minişmiş canımBenim ilk haftalarda çok aşırı yoktu ama sıcaklardan hala bulanmaya devam ediyor,ben daha rahat atlatıyorum sanırım,kilo kaybı vs hiçbirşey aşırı derecede olmadı.ama ilk 3 ay bunlar olucak bebişlerimiz için herşeye değer diyorum ben guclubacismile
ahhhh kızlarrr bu ani ruh değişimlerindenmidir nedir beni kovsalarda eve gitsem diye bakıyorum çalışmak zor geliyor sıcaklar zaten berbat
çalış diye sorlayan yok tabi ama kendimde kendime yediremiyorum istifayı
1 senede zor buldum böyle rahat işilmaz:
paraya ihtiyacın yoksa doğumdan sonra çalışmıcaksan bence bugünleri çalışıpta boşuna yorulma. Bebek doğunca çok mesai yapıcaz.
Dillerim_lal canım benim patronlarım işten çıkıyım diye gözümün içine bakıyorlar,kendi istediğimle ayrılıyım diye bana burda neler yapıyorlar bir bilsen ben genede çıkmıyorum.Onlar çıkartırlarsa 4.5yıllık emeğimi vermek zorundalar ben çıkarsam elim boş gideceğim direne bildiğim yere kadar direnmeye çalışıyorum bak burda :))
Nurzul canım çok zor ama ne yapalım onlar iyi olsun yeterki,ilk haftalar hep böyle zorlu geçiyor ama dayanıcaz biraz daha tekmeleri hissedince kendimizi daha iyi hissederiz artık :))
canım 4.5v yıl ne demek emeklerini birden bırakamaz insan çok haklısın bu senin yasal hakkın tabiki sonuna kadar kullanacaksın
ben 2.5 aylık çalışanım ve evet 2.5 aylıkta hamileyim meğer işe girdiğimde hamileymişim bilmiyordum
öğrenir öğrenmez patronumla konuştum sıkıntı olursa ayrılabileceğimi söyledim.oda onlar için hiç problem olmadığını doğumdan sonra bizi bırakıp gitmezsen hiç bir sorun olmayacağını söylediler çokda anlayışlı davrandılar.
bunları düşündükçe keyfi olarak bırakmak istemiyorum.ilerleyen zamanlara göre bakacağız artık
konuşmak kolay bakalım doktordu kontroldü istirahatti doğumdu derken aynı anlayışı gösterebileceklermi.en iyisi bile patron neticedesempatiksalakcinni
canım 4.5v yıl ne demek emeklerini birden bırakamaz insan çok haklısın bu senin yasal hakkın tabiki sonuna kadar kullanacaksın
ben 2.5 aylık çalışanım ve evet 2.5 aylıkta hamileyim meğer işe girdiğimde hamileymişim bilmiyordum
öğrenir öğrenmez patronumla konuştum sıkıntı olursa ayrılabileceğimi söyledim.oda onlar için hiç problem olmadığını doğumdan sonra bizi bırakıp gitmezsen hiç bir sorun olmayacağını söylediler çokda anlayışlı davrandılar.
Bunları düşündükçe keyfi olarak bırakmak istemiyorum.ilerleyen zamanlara göre bakacağız artık
konuşmak kolay bakalım doktordu kontroldü istirahatti doğumdu derken aynı anlayışı gösterebileceklermi.en iyisi bile patron neticedesempatiksalakcinni
canım dönsen bile geri 3 aydan sonra dönebilirsin seni 3 ay idare edebilecekler mi? Bebişine kim bakıcak her şey sorun. Ben 15 yıldır çalışıyorum. Bebeğime bakıcak kimse olmadığı için işten ayrılıyorum
Merhaba arkadaşlar.
13.30'da renkli ultrasona girecegim. İnşallah cinsiyetimizi ögreniriz ve güzel haberler gelirim. Dua edin lütfen...
doğru söylüyorsun sen arada bana böyle gaz versen ya sempatiksalakcinni heyheylendiğim andaa biraz ayar ver
bu arada annişler bugün bimde johnons baby 5li set 14,95
şampuan
bebek yağı
ıslak mendil
sabun
kolonya
bence uygunnn
bebeğime annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakarlar diye düşünüyorum.bilmiyorum aslında kafam çok karışık
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 11 hftalk hamileyim ilk hamileliğimde dış gebelik olmustu ama simdi masallah bebeğim iyi normal allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 11 hftalk hamileyim ilk hamileliğimde dış gebelik olmustu ama simdi masallah bebeğim iyi normal allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?