2011 Şubat Anneleri

Öğretmenler anneler için en şanslı dönem canım şimdi okullar açıldığında havalar daha iyi olacak.Tansiyon sorunu yaşıyorum ben nedense sende de böyle oluyormu 3 gündür böyleyim hep yenide yemek yedim suda içiyorum ama
Ayyy birde ben ekşiye aşeriyorum yaa dün akşam o sıcakta bir kase turşu ve yeşil zeytin yedim ekşi ekşi çok iyi geldi ama nefesim körlendi sanki onları yiyince kaydirigubbakcemile3

slm hanımlar nasılsınız bugün
dün haber vermeden çıktım kusura bakmayın babam geldide

kızlar benim minik bir kontrolde kova oluyor diğerinde balık :) sat hesabı hep 18 şubat doğum diye çıkıyor,dünde ultrasona göre 20 şubat çıktı bilmiyorumkismile biraz ondan biraz bundan olacak galiba çalışan anneler bebişlere annelerinizzmi bakıcak çözüm bulabildiniz mi? ama daha minicik olucak nasıl bırakıcaksak.

herkese çookk teşekkürler
çok hoş yaa
çogumuz tanımıyoruz birbirimizi ama yazılanları okuyorumda dostluklar kurulmuş bile
Kırgızistanda yaşıyoruz biz. internet imkanımız pek yok
tatildeyiz şimdi
bu site güzel oldu hakkaten
benden de bir soru
emzirme atleti bulabildinizmi arkadaşlar

Fatmacım şimdi senin içnide yazıyordum seninki miniş ne zaman geldi diye saol canım,inş.benimde minişim böyle olur hiç hasta olmayız zaten 16 haftalık rapor iznimi doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum inş.sorun çıkmazsa o zaman alışırım belki annem yaparsın korkma diyor ama minicik bir canla baş edebilirmiyim merak ediyorum.
İlk banyo yapışlarını çok seviyorum birde ben çok tatlı oluyorlar tamamen savunmasızlar ve tek güçleri sensin,inş.hayırsılıyla görürüz o günleri

http://lbdf.lilypie.com/osiop3.png dene bakalım canım olmazsa değiştiririz.
Miniş erkek demiştin ya ona göre erkek bebiş ekledim bende :))

çok çok saol canım site bi anda kapandı yazamadım...

2010 Ağustos anneleri bebeklerini kucaklarına almaya başlamışlar kızlar doğum hikayelerinide yazıyorlar bir bakın derim okumak bile çok farklı ve güzel bir duygu hissettiriyor

benim diğer bebeğim yaşasaydı ağustosta doğcaktı onları hep takip ediyorum çok güzel bi siteleri var evet doğumlarda başlamış allahım bizede göstersin o günleri
bide kış bebeğini sormuşsun bizim bebeklerimiz zamanı çok güzel zaten 1 ay evden çıkmıcaz mart gelcek biraz dikkat ettikmi ele ovuca gelince yaz gelcek tam güzel zaman

evet bende çok kişiden duydum doktorumda söleyince aldım 60tl ye aldık biz bazı sitelerde 80tl yazıyo iyice araştır derim canım devamını alcağını falan söle

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?

Bugün 13. haftadayız artık.

sana yetişmiş benim bebeğimm...

selam kızlar...ayyy tam son sayfaya geldim diyorum bi sayfa daha eklenmiş oluyor bu ne hız yine formumuzdayız bugün....rüyalarımda hiç bebişimle ilgili bişey görmüyorum son 1 haftadır abartısız kendimi hep atamam olmuş olarak okulda görüyorum...kabusum oldu artık inşallah bebişim bana şans getirir kızlar....türkiyenin neresi olursa olsun diyorum artık bebişimi ve valizimi alıp gidicem o kadar tak etti canıma yanii

Ya o zaman hasta olmadı ama eylül ekim gibi çok hastalandı

Şimdi ben de korkuyorum. Ocak-Şubat Adana'nın en soguk oldugu aylar

slm hanımlar nasılsınız bugün
dün haber vermeden çıktım kusura bakmayın babam geldide

Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın :))

Benimde 7 şubat 31 ocak değişiyor ama kova olacak sanırım annesi gibi :))
benim annem bakacak canım minişime bu hayat şartlarında tek taraflı çalışmak çok zor oluyor helede ev kiraysa onun için bende çalışacağım eşime kalsa evde oturmam daha iyi ama dinlemiyorum onu :))
İş yerimle annemin evi 10 dk mesefa yürüyerek sürekli tel.kontrol edicem artık başka çaremiz yok bakıcaya veremem neler yaptıklarını görüyoruz el kadar minişlere

oooo daha o emzirme olayına hiç sıra gelmedi daha çokkk var ona canım :) henüz herkes bebiş ordamı büyüyormu kızmı erkekmi ne alsak ne satsak ne yesek ne yapsak durumlarında opuyorumnanaktan

biz hem kayınvalidemlerden hemde annemlerden uzagız.sağolsunlar ikiside geldiler ilk 3-4 ay öyle idare ettik sonra tatil oldu ben baktım biraz.ben kızımı ilk bakıcıya verdiğimde daha 8 aylıktı o ağlar ben ağlarım koluma sıkı sıkı yapıştı kadın çekiyor kız gitmez ben itiyorum allahım kabus gibiydi akşama kadar işte ağladım habire aradım ama sonra alıştık tabi mecburen biz 2 bakıcı değiştirdik zor tabi çocuğuna başkasının bakması ilklerini çoğu kez onun görmesi ama allahtan bir kez dövme olayımız bile olmadı yani olduysada bizim bilmediğimiz Allaha havale ediyorum.şimdi kızım bu sene anaokuluna başlıyor bakıcı olayımız bitti şükür.
bunuda tahmini 8 aylıkken vereceğim ama bu kez karşı komşuma daha iyi tanıyorum en azından .Allahım hep güzelliklerini görelim hepimiz inşallah
çalışan anne olmak gerçekten çok zor.hemde çok

Canım inşallah atanırsın bir an önce.

Bak şimdi benim de ilk atandıgım yıllar geldi aklıma. Zaman çabuk geçiyor. 10. yılımı çalışacagım inşallah.

Rica ederim canım.Ben çalıştığım için sürekli onuda yanımda taşıycam canım arabamızda yok henüz nasıl olacak işte o otobüslerde birazda onun sıkıntısı var ama inş.işe başlayana kadar havalar düzelir birazda ilk aylarında hasta olduklarında çok zor oluyormuş.

Benimde yiğenim canım atama bekliyor dudaklarında sürekli uçukla geziyor stres hat safhada inş.bir anca güzel bir yere ataman çıkar

Ya o zaman hasta olmadı ama eylül ekim gibi çok hastalandı

Şimdi ben de korkuyorum. Ocak-Şubat Adana'nın en soguk oldugu aylar

Allah yardımcımız olsun canım.Ama sen tecrübeli annesin gene neyi olduğunu bizden önce tahmin edebilirsin ama inş.hasta olmadan atlatırız o ayları

biliyorsun değilmi?
doğuma 3 hafta kala zorunlu izne çıkıyorsun
yani o 16 haftanın sadece 13 ünü doğum sonunda kullanabiliyorsun.Planlarını ona göre yap.tabiiki bir problem olmadığı taktirde yani dr unun onay vermesi gerek çalışabilir raporu yani oda 32. haftada oluyor ben hatırlatırım sana:)

Biliyorum canım ama dr.izin verdiği süre çalışabilirmisim bende diyorum sıkıyım kendimi doğuma kadar duruyum burda sonra hepisini birden kullanıyım :))

Malaesef öyle

İlk yıl eşimle idare ettik biz.

Sonra 16 aylıkken kreşe verdik. O zamandan bu zamana kreşe gidiyor...
Ama o zaman memelkette degildik. Şimdi memlketteyiz. Kayınvalidem bakacak inşallah...

emzirme aletine ne gerek varki?
çalışan anneler sütü çoksa eliylede sağabilir tirle diye 3-4 milyonluk alet var onunlada.ev hanımları için zaten problem yok.şimdi almayın derim ben.eğer sütünüz çok az ise ozman alırsınız hatta büyük şehirlerde kiralanıyormuş hastaneden diye duymuştum

bizede erkek dedi bakalım doğrumu yalnışmı bi dahaki kontde görücez allahım sağlıklı bebekler versin hepimize ama erkek bebekler kendilerini erken belli ediyolarmış topik erkek bebeklerle başladı 2011 erkek senesimi olcak ne???

evet artık herkes forumda inş görürsün rüyanda bebeğini atamanda çıkar allah herşeyi gönlüne göre versin

Benimde 7 şubat 31 ocak değişiyor ama kova olacak sanırım annesi gibi :))
benim annem bakacak canım minişime bu hayat şartlarında tek taraflı çalışmak çok zor oluyor helede ev kiraysa onun için bende çalışacağım eşime kalsa evde oturmam daha iyi ama dinlemiyorum onu :))
İş yerimle annemin evi 10 dk mesefa yürüyerek sürekli tel.kontrol edicem artık başka çaremiz yok bakıcaya veremem neler yaptıklarını görüyoruz el kadar minişlere[/QUOTE]

Canım çok şanslısın annen yakın olduğu için.hımmm kovalar senin gibi sıcakkanlı aktif oluyosa tmm kova olabilir :) şaka bi yana hayırlısı neyse ondan olsun inşallah.biz ailemizle farklı şehirdeyiz burda benden başka miniğimize bakıcak kimse yok o yüzden ev hayatına alışmaya çalışıyorum şimdiden.En azından ele avuca gelene kadar yada bi çözüm bulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…