evet muhtemelen sıcaklardan ama inan ben çok kötü olduğumda seni düşünüyorum caglayan birde bu durumda çalışıyor diye yatma imkanın yuok dinlenme imkanın yok Allah sabır versin canım.iyiki benim bu ilk dönemlerim tatile denk geldi yoksa okul zamanı olsa napardım bilmiyorum???
Ayy sarışeker ağzından bal damlıyor inşallah halsizlikte geçer bende kızımda senin gibiydim ne mulantı ne bişey sadece uyuyordum hatta korkuyordum benim hamileliğim sorunlumu herkes yakınıyor bende bişey yok diye ama bu seferki pek fena çıktı bi doğsun poposuna poposuna vurcam keratanın :)
Ne kadar tatlı duygular bunlar değil mi? Bir kadının hayatındaki en güzel dönem bence.
bende başından beri progestan kullanıyorum ama yanındada elevit ve folik asit
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
benim kızım 2006 aralık doğumlu
kış bebeği
annesi hiç merak etme sadece aşıdan aşıya evden çıkar evin kaloriferliyse hiç korkma dr amcamız bize dediki siz nasılsanız oda aynı sıcaklıkta abartıp sarmaya kat kat giydirmeye gerek yok.
maşallah kızımı hiç hasta etmedik biz teyzesi hemde sık sık banyo yaptırdığımız halde :))
kızlarr 2010 yılı erkek yılıymış ama bakalım hayırlısı bizimkiler ne olacak çok merak ediyorum :)
http://lbdf.lilypie.com/osiop3.png dene bakalım canım olmazsa değiştiririz.
Miniş erkek demiştin ya ona göre erkek bebiş ekledim bende :))
2010 Ağustos anneleri bebeklerini kucaklarına almaya başlamışlar kızlar doğum hikayelerinide yazıyorlar bir bakın derim okumak bile çok farklı ve güzel bir duygu hissettiriyor
merhaba bende çatlak kremi almak istiyorum doktorum bana munie clotio önerdi ama bunu hiç duymadım internettede baktım çıkmadı lierac çok duydum internette de var üstelik ne alacağıma karar veremedim hala sen kaça aldın acaba:uhm:
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?
Bugün 13. haftadayız artık.
hmm kış bebişi ise bakımını nasıl yaptın diycektim çok hasta oldumu nasıl kıyafetler aldın diye sorulara gelecekti sana benim ilk bebiş ya şimdi paniğe kapılıyorum birde çalışacağım için ondan da ayrı kalıcam panik havası şimdiden sardıda,sen kışı nasıl atlattın diycemtim ama bebiş bahar ayında gelmiş :))
slm hanımlar nasılsınız bugün
dün haber vermeden çıktım kusura bakmayın babam geldide
kızlar benim minik bir kontrolde kova oluyor diğerinde balık :) sat hesabı hep 18 şubat doğum diye çıkıyor,dünde ultrasona göre 20 şubat çıktı bilmiyorumkismile biraz ondan biraz bundan olacak galibaçalışan anneler bebişlere annelerinizzmi bakıcak çözüm bulabildiniz mi? ama daha minicik olucak nasıl bırakıcaksak.
herkese çookk teşekkürler
çok hoş yaa
çogumuz tanımıyoruz birbirimizi ama yazılanları okuyorumda dostluklar kurulmuş bile
Kırgızistanda yaşıyoruz biz. internet imkanımız pek yok
tatildeyiz şimdi
bu site güzel oldu hakkaten
benden de bir soru
emzirme atleti bulabildinizmi arkadaşlar
kızlar benim minik bir kontrolde kova oluyor diğerinde balık :) sat hesabı hep 18 şubat doğum diye çıkıyor,dünde ultrasona göre 20 şubat çıktı bilmiyorumkismile biraz ondan biraz bundan olacak galibaçalışan anneler bebişlere annelerinizzmi bakıcak çözüm bulabildiniz mi? ama daha minicik olucak nasıl bırakıcaksak.
selam kızlar...ayyy tam son sayfaya geldim diyorum bi sayfa daha eklenmiş oluyor bu ne hız yine formumuzdayız bugün....rüyalarımda hiç bebişimle ilgili bişey görmüyorum son 1 haftadır abartısız kendimi hep atamam olmuş olarak okulda görüyorum...kabusum oldu artık inşallah bebişim bana şans getirir kızlar....türkiyenin neresi olursa olsun diyorum artık bebişimi ve valizimi alıp gidicem o kadar tak etti canıma yanii
çok çok saol canım site bi anda kapandı yazamadım...
benim diğer bebeğim yaşasaydı ağustosta doğcaktı onları hep takip ediyorum çok güzel bi siteleri var evet doğumlarda başlamış allahım bizede göstersin o günleri
bide kış bebeğini sormuşsun bizim bebeklerimiz zamanı çok güzel zaten 1 ay evden çıkmıcaz mart gelcek biraz dikkat ettikmi ele ovuca gelince yaz gelcek tam güzel zaman
evet bende çok kişiden duydum doktorumda söleyince aldım 60tl ye aldık biz bazı sitelerde 80tl yazıyo iyice araştır derim canım devamını alcağını falan söle
sana yetişmiş benim bebeğimm...
selam kızlar...ayyy tam son sayfaya geldim diyorum bi sayfa daha eklenmiş oluyor bu ne hız yine formumuzdayız bugün....rüyalarımda hiç bebişimle ilgili bişey görmüyorum son 1 haftadır abartısız kendimi hep atamam olmuş olarak okulda görüyorum...kabusum oldu artık inşallah bebişim bana şans getirir kızlar....türkiyenin neresi olursa olsun diyorum artık bebişimi ve valizimi alıp gidicem o kadar tak etti canıma yanii
Ya o zaman hasta olmadı ama eylül ekim gibi çok hastalandı
Şimdi ben de korkuyorum. Ocak-Şubat Adana'nın en soguk oldugu aylar
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın :))
Fatmacım şimdi senin içnide yazıyordum seninki miniş ne zaman geldi diye saol canım,inş.benimde minişim böyle olur hiç hasta olmayız zaten 16 haftalık rapor iznimi doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum inş.sorun çıkmazsa o zaman alışırım belki annem yaparsın korkma diyor ama minicik bir canla baş edebilirmiyim merak ediyorum.
İlk banyo yapışlarını çok seviyorum birde ben çok tatlı oluyorlar tamamen savunmasızlar ve tek güçleri sensin,inş.hayırsılıyla görürüz o günleri
biliyorsun değilmi?
doğuma 3 hafta kala zorunlu izne çıkıyorsun
yani o 16 haftanın sadece 13 ünü doğum sonunda kullanabiliyorsun.Planlarını ona göre yap.tabiiki bir problem olmadığı taktirde yani dr unun onay vermesi gerek çalışabilir raporu yani oda 32. haftada oluyor ben hatırlatırım sana:)
biz hem kayınvalidemlerden hemde annemlerden uzagız.sağolsunlar ikiside geldiler ilk 3-4 ay öyle idare ettik sonra tatil oldu ben baktım biraz.ben kızımı ilk bakıcıya verdiğimde daha 8 aylıktı o ağlar ben ağlarım koluma sıkı sıkı yapıştı kadın çekiyor kız gitmez ben itiyorum allahım kabus gibiydi akşama kadar işte ağladım habire aradım ama sonra alıştık tabi mecburen biz 2 bakıcı değiştirdik zor tabi çocuğuna başkasının bakması ilklerini çoğu kez onun görmesi ama allahtan bir kez dövme olayımız bile olmadı yani olduysada bizim bilmediğimiz Allaha havale ediyorum.şimdi kızım bu sene anaokuluna başlıyor bakıcı olayımız bitti şükür.
bunuda tahmini 8 aylıkken vereceğim ama bu kez karşı komşuma daha iyi tanıyorum en azından .Allahım hep güzelliklerini görelim hepimiz inşallah
çalışan anne olmak gerçekten çok zor.hemde çok
herkese çookk teşekkürler
çok hoş yaa
çogumuz tanımıyoruz birbirimizi ama yazılanları okuyorumda dostluklar kurulmuş bile
Kırgızistanda yaşıyoruz biz. internet imkanımız pek yok
tatildeyiz şimdi
bu site güzel oldu hakkaten
benden de bir soru
emzirme atleti bulabildinizmi arkadaşlar
herkese selam arkadaşlar
bende inşallah 2011 şubat annelerinden biri olacağım.
26 nisan SAT.
doktorum 31 ocak diyor ama bana 5 şubat da doğum olacakn gibi geliyor
bebeğimin cinsiyeti erkek
geçen hafta öğrendik,13. haftada.
başka öğrenenler varmı,erken gibi geldi de bana
görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?