• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Çağlayancım öyle haklısın da bunca yıllık çalışma hayatı ve koşuşturmadan sonra aynı anda hem evde olmaya hemde minicik ama kocaman bir sorumluluğa nasıl alışıcam bilmiyorum.Hepimizi yeni bi hayat bekliyor hayırlısı olumunekankayizsmile

Evet canım,minişlerle yeni bir hayata başladık bakalım artık allahtan herşeyin hayırlısını dilemek lazım.İş hayatından ev hayatına tatillerde geçtiğim için tam bilmiyorum canım zorluklarını ama onunda kendine göre zorlukları vardır mutlaka ne yapalım minişler iyi olsunda artık

kızlar içinizde hamile günlüğü tutan varmı?
benim dr um verdi her kontrolümde yazıyorum ultrason fotosunu yapıştırıyorum çok güzel babişime 18 yaşında doğum günü hediyesi olarak vermeyi planlıyorum:=)
Kızım içinde bebek günlüğü tutmuştum ama o doğum sonrası içindi yani ilk dişi ilk kelimesi ilk ziyaret edenler vs vs
tavsiye ederim çok güzel bir hediye olur ilerde:D

Harika fikir canım zemuszemus senin doktora maşallah,benimkinin o taraklarda bezi yok.ama kendim alaıp yapabilirim bi tane değilmi.aa bayıldım buna süper fikir bu.Bugün beni tekmeledin bugün şöyle bugün böyle filan :)

Ben de sezeryanla dogum yaptım ama süt fışkırıyordu. Akıyordu sürekli.

Bende epidural sezeryan oldum sütüm hemen geldi ama çok azdı.
Bu süt olayının tamamen bünyeyle ilgisi varmış ne göğüs büyüklüü ile nede doğum şekliyle kızlar benim ablamında kardeşiminde anneminde 7-8 yerden fışkırırmış hatta kardeşim duvara fışkıtmıştı bikere ama benim 2 delikten oda damlaylaydı:(

ağzımdan aldın derlerya aynen öyle oldu
benim dediğim devlet memurları için çağlayancığım sen özeldeysen muhasebecinin dediğini dinle ama dr unlada konuş mutlaka :)

Evet. Biz mecburen 37'den itibaren zorunlu olarak dogum izninde olacagız :)

Ben özel sektörüm canım,ama bu konuyu gidince dr.konuşacağım,banada dr.biriktir resimlerini biraz büyüdüğünde beraber bakarsınız demişti ama günlük demedi.İyi fikir oda :))

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi arabanın sesini duydum kızıyor bilgisayar başında çok duruyorum diye.Ne kk mış ha diyor hehehe
öptümmm

Bende epidural sezeryan oldum sütüm hemen geldi ama çok azdı.
Bu süt olayının tamamen bünyeyle ilgisi varmış ne göğüs büyüklüü ile nede doğum şekliyle kızlar benim ablamında kardeşiminde anneminde 7-8 yerden fışkırırmış hatta kardeşim duvara fışkıtmıştı bikere ama benim 2 delikten oda damlaylaydı:(

Ben de genel aneztezi ile dogum yaptım. aynen böyleydi :)

Hem de benim gibi bir vücuttan. gören hayret ediyordu.. 63 kg ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 44 kilo olmama ragmen :)

İnşallah bunda da öyle olur. Nazar degmesin inşallah...

kızlar içinizde hamile günlüğü tutan varmı?
benim dr um verdi her kontrolümde yazıyorum ultrason fotosunu yapıştırıyorum çok güzel babişime 18 yaşında doğum günü hediyesi olarak vermeyi planlıyorum:=)
Kızım içinde bebek günlüğü tutmuştum ama o doğum sonrası içindi yani ilk dişi ilk kelimesi ilk ziyaret edenler vs vs
tavsiye ederim çok güzel bir hediye olur ilerde:D

bizde bebek istemeye başladığımız günden buyana yazıyoruz. gün gün değil de özel günelri yazıyoruz.
orda ki imkanlarla kendimize güzel bir defter yaptık
ilk hamile olduğum günü yazdım sonra çok heycan vericiydi
şimdi de doktor kontr falan yazıyoruz.
babamız yazıyor
özel zamanlarımızın resimlerini çıktı alıp yapıştırıyoruz
kesnlikle tavsiye ediyorum...

inş hepimizden sütler fışkırır yoksa mamalarla çok zor son aylarda başlamak lazım süt artırıcı bitkiler çaylat tüketmeye ...

Ben de genel aneztezi ile dogum yaptım. aynen böyleydi :)

Hem de benim gibi bir vücuttan. gören hayret ediyordu.. 63 kg ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 44 kilo olmama ragmen :)

İnşallah bunda da öyle olur. Nazar degmesin inşallah...
bende 63 le doğuma girdim :)
ama benim öyle olmadı sütüm maşAllah sana yine aynı olur inş.

belden iğneyle sadece belden asağısı uyuşuyor sen herşeyin farkındasın :) hissetmiyorsun tabi
bebeğin ilk sesini duyuyorsun ama:)

Ama normal doğum oluyor dimi seni kesmiyorlar :kedi:

bizde bebek istemeye başladığımız günden buyana yazıyoruz. gün gün değil de özel günelri yazıyoruz.
orda ki imkanlarla kendimize güzel bir defter yaptık
ilk hamile olduğum günü yazdım sonra çok heycan vericiydi
şimdi de doktor kontr falan yazıyoruz.
babamız yazıyor
özel zamanlarımızın resimlerini çıktı alıp yapıştırıyoruz
kesnlikle tavsiye ediyorum...

Bu akşam hemen bir defter alıyorum bende başlıyorum özel günlerimizi yazmaya.Paylaşım yaptıkça neler öğreniyoruz kızlar ya süper burası :))

belden aşağısını uyuşturuyolar canım
ben genel anestezi olmuştum bundada öyle olcam kısmet bakalım

Genel anestezi göbişi kesiyorlar omu canım,ben pek araştırma yapmadımda korkuyorum azıcık bakmaya onun için böyle soruyorum kusura bakmayın.Ben normal yapmak istiyorum ama epidural dediklerinden işte eğer doğru biliyorsam :kedi:

Back