2011 Şubat Anneleri

sen anlıyorsan sen düzeltirmisin canım şu çizelgeyiyerimseniben

bende hep o kremi duyuyorum yesimcim nerden getirttin,ben strawberry den baktım ama hangisi olduğunu tam anlayamadığım için sipariş veremedim.

bizim eczacı bi arkadaşımız var o getirtti pembe beyaz altın rengi çizgili bi ktusu var kapağıda altın renkli eczanelere bak derim orda olmasada getirtirler

13 haftalık 2 şubat bide üstüne canımdan cansın yazabilirsen sevinirim

canım tarihte oynamayı bende bilmiyorum sadece sat a göre çizelge yapmayı biliyorum ama satı daha geri tarihler yazmayı deneyebilirsin belki olur

---

merhaba canım, benim son reglim 21 mayıs. peşpeşe gidiyoruz senle:ecrin_bebek:
ben de progestan kullanıyorum, düşük tehlikesi vardı o yüzden vermişti doktorum. bu kontrolümde vitaminleri sordum ama erken dedi doktor. sen ne zaman başlamıştın vitamin kullanmaya?

2010 Ağustos anneleri bebeklerini kucaklarına almaya başlamışlar kızlar doğum hikayelerinide yazıyorlar bir bakın derim okumak bile çok farklı ve güzel bir duygu hissettiriyor

merhaba bende çatlak kremi almak istiyorum doktorum bana munie clotio önerdi ama bunu hiç duymadım internettede baktım çıkmadı lierac çok duydum internette de var üstelik ne alacağıma karar veremedim hala sen kaça aldın acaba:uhm:

herkese selam arkadaşlar
bende inşallah 2011 şubat annelerinden biri olacağım.
26 nisan SAT.
doktorum 31 ocak diyor ama bana 5 şubat da doğum olacakn gibi geliyor
bebeğimin cinsiyeti erkek
geçen hafta öğrendik,13. haftada.
başka öğrenenler varmı,erken gibi geldi de bana
görüşmek üzere...

Hoşgeldin arkadaşım aramıza başka öğrenen arkdaşlarımızda var bebişlerini ama bu topik erkek topiği olacak galiba bu 3 paşa oldu bakalım kızlar ne zaman gelmeye başlayacak.

Biz daha 12.haftanın ortalarındayız sizler bizden önce doğuracaksınız galiba bizde arkanızdan gelicez heralde öyle gözüküyor şimdilik :)))

Evridiki sana birşey sorucam canım senin ilk bebişin hangi ayda doğdu kış çocuğumu yaz çocuğumu oldu mu soru ona göre gelicek :))

Canım hoşgeldin. Benim de 2 şubat ama ocakta olacak gibi:)

Maşallah cinsiyetini de ögrenmişsin. Cum günü ben de ögrenirim inşallah :)

arkadaşım hoşgeldin aramıza bebişinle birlikte. benim sat 14 mayıs bizde öğrensek cinsiyetleri ne güzel olucak kaydirigubbakcemile5

evet muhtemelen sıcaklardan ama inan ben çok kötü olduğumda seni düşünüyorum caglayan birde bu durumda çalışıyor diye yatma imkanın yuok dinlenme imkanın yok Allah sabır versin canım.iyiki benim bu ilk dönemlerim tatile denk geldi yoksa okul zamanı olsa napardım bilmiyorum???

Ayy sarışeker ağzından bal damlıyor inşallah halsizlikte geçer bende kızımda senin gibiydim ne mulantı ne bişey sadece uyuyordum hatta korkuyordum benim hamileliğim sorunlumu herkes yakınıyor bende bişey yok diye ama bu seferki pek fena çıktı bi doğsun poposuna poposuna vurcam keratanın :)

Ne kadar tatlı duygular bunlar değil mi? Bir kadının hayatındaki en güzel dönem bence.

bende başından beri progestan kullanıyorum ama yanındada elevit ve folik asit

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

Nisan 2006 canım. Bahar bebegiydi :)

hmm kış bebişi ise bakımını nasıl yaptın diycektim çok hasta oldumu nasıl kıyafetler aldın diye sorulara gelecekti sana benim ilk bebiş ya şimdi paniğe kapılıyorum birde çalışacağım için ondan da ayrı kalıcam panik havası şimdiden sardıda,sen kışı nasıl atlattın diycemtim ama bebiş bahar ayında gelmiş :))

benim kızım 2006 aralık doğumlu
kış bebeği
annesi hiç merak etme sadece aşıdan aşıya evden çıkar evin kaloriferliyse hiç korkma dr amcamız bize dediki siz nasılsanız oda aynı sıcaklıkta abartıp sarmaya kat kat giydirmeye gerek yok.
maşallah kızımı hiç hasta etmedik biz teyzesi hemde sık sık banyo yaptırdığımız halde :))

kızlarr 2010 yılı erkek yılıymış ama bakalım hayırlısı bizimkiler ne olacak çok merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…