estağfurullah canım bende okuyarak dinleyerek ğrenmeye çalışıyorumsulezehra ne güzel söyledin.işte bizlerede senin gibi hem mantıklı hem bilgili insanlar lazım.maalesef bu konuda çok fazla bilgimiz olmadığından her söylenilene kulak kabartıyoruz çok yanlış halbuki okusak gerçekten işin ehli kimseleri dinlesek gerçekleri göreceğiz
hurafelere kapılıp kendimizi yıoratmayacağız.zaten bu kadar inceliyorsak bunu gerçekten hissettiğimiz ve önem verdiğimiz içindir Allah da niyetimizi bilir en iyi o anlar görür o yüzden işin doğrularıyla hareket etmek lazım
herkese kulak verirsek ohooooo
duygu karmaşası yaşadığımız doğru canım
hem bu zamanlarda erkes birşey söyler biz bilinçli olucaz
benim kızımda bana kafayı yedrtceklerdi doğduğu zaman
o kadar batıl inançlar varki
semizotunu yoğurtlayıp salata şeklinde yiyebilirsin
yemeğide olur ama pişince vitamini kaçar en iyisi çiğ
domates salatalık ile birlikte doğrayıp salata yapabilrisin
ama en güzeli yoğurtlusu isteğine göre sarımsakta katabilirsin yada haşlanmış mısırda çok yakışıyor
evet bunlar oluyor normalde zaten ağlama krizleri sebebsiz sinirlenmelerduygu karmaşası dedinizde konudan konuya atlar gibi olacak ama anlatamadan edemedim
geçen akşam saat 8 buçukta aklıma çekirdek geldi eşimde tamam dedi ama tv seyrederken biraz salladı 5 dakka geçti tamam diyip duruyo bi sinirlendim ben senden gayet makul bir saatte gayet makul bir yerden gayet makul birşey istiyorum kaç dakikadır oyalanıyosun diye bi başladım ağlamaya tam yarım saattkendim bile şaşırdım gel gitler çok oluyor yaaa
duygu karmaşası dedinizde konudan konuya atlar gibi olacak ama anlatamadan edemedim
geçen akşam saat 8 buçukta aklıma çekirdek geldi eşimde tamam dedi ama tv seyrederken biraz salladı 5 dakka geçti tamam diyip duruyo bi sinirlendim ben senden gayet makul bir saatte gayet makul bir yerden gayet makul birşey istiyorum kaç dakikadır oyalanıyosun diye bi başladım ağlamaya tam yarım saattkendim bile şaşırdım gel gitler çok oluyor yaaa
benim karnım sabahları iniyo normal 11 haftalık karın gibi oluyo.ama akşamları görenler şaşıyo .halbuki akşamları hiç yemek yiyemiyorum neden öle oluyo anlamıyorum.bide hamile kalınca kilo vermişim. bu normalmi sizce .benim gibi başka hamişken kilo veren varmı aranızda?
evet bunlar oluyor normalde zaten ağlama krizleri sebebsiz sinirlenmeler
Ben çıkmak zorundayım arkadaşlar hoşçakalın
Yemek yapamıyorum kokuları beni mahvediyor o yağ ve soğan kokusu ,hele zaten kızartmalar hiç giremiyorum mutfağa o yapıyor saolsun,temizlik işindede eğer ağrım varsa kötüysem herşeyi yapıyor iyiysem beraber yapıyoruz,ama süpürgeyi kendi yapıyor bak onu bana elletmiyorum sonradan belim çok ağrıyor diye ama geri kalan hafif işleri ben yapıyorum.
benim öyle bir sorunum olmadı sadece yorgunluktan yapmak istemedim başlarda biraz daha fazlaydı şimdi temizlikte yapıyorum yemekte yapıyorum hatta bazen kendimi çok yoruyorumm sonra kendi kendime sen artık hamilesin daha dikkatli ol demek zorunda kalıyorum bazen unutup hamile olduğumu ağır kaldırmaya felan kalkıyorum eşimde sağolsun oda yardımcı oluyor ne istesem yapıyor aslında ama ben duramıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?