2011 Şubat Anneleri

yok olur canım hiç meak etme benim çok olmasına rağmen kanamam allaha şükürler olsun geçti ama hala progestan kullanıp dinleniyoruzz böle riskli hamilelerin hep dikkat etmesi gerekiyomuş..

Evet bende hala progestana devam ediyorum.Süreklide istirahat...

Kızlar eger becerebilirsem size bebişimin ultrason görüntüsünü yüklüyorum.Bakalım yeğeniniz nasılmış :)

Eklentiler

• $bebiş.JPG
    $bebiş.JPG
    14,1 KB · Görüntüleme: 20
selam kızlar nasılsınız?? ben daha yeni kalktım biliyormusunuz...saat 13.30 da kahvaltımı ettim eşim simit getirdi bana..ne desem hemen getiriyor kıyamam.2 gündür bizim foruma nolmuş...sessizlik bitmiş çok güzel olmuş..dün saçımı kestirdim kızlar.dayanamadım sıcaklara baya bi uzundu omuzlarımda şuan..daha rahat hissediyorum kendimi.

kızlar her gidişimizde ultrason resimlerimizi buraya elklesek nasıl olur ???

bu bebiş çok tatlı ama çok minicik allahım büyüdüğü zamanlarıda göstersin inş.

Bu arada düşükle ilgili söylediklerin içinde saol canım.ama dikkat et kendine boşver tatili seneye bebişinle gidersin ele avuca gelicek nasılsa artık :))

[

Benimde düşük tehlikem olduğu için 2 aydır yatıyorum sürekli wc ve yemek dışında pek kalkmıyorum onun için bende aynı senin gibi geçen gün 2 kat merdiveni zor çıktım.hamlamışım:( Bizde tatile çıkamadık.öğretmen olduğum için tüm çevremde öğretmen kimsecikler kalmadı bulunduğum şehirde herkes tatilde çok bunaldım çok.Bu hafta dr a sordum hala düşük riski devam ediyor ama çok istiyorsanız yavas yavas gidin dedi:) Düşünüyoruz hala gitsekmi yoksa hiç riske atmasakmı diye???

Evet ya benim utrason fotografında kordon bağı gözükmüyor.Çok merak ettim şimdi:(

Şimdi korkmaya başladım işte baya baya gitmeyi planıyrduk biz ama 6 saat biri 6 saat diğeri okadar uzun bizim yolculuklar gitmesemmi acaba?[/QUOTE]

aynen bende öğretmenim benim çevrede gitti taile ama eşimin arkadaşları yanlız bırakmıyor saolsunlar.dr benimde kanamamı gösterdi hala devam ediyor dedi tatile gidecekseniz eğer ramazan bayramında gidin dedi uycaz artık dr sözüne :) kordon bağını büyüterek gösterdi bana dr sende gidince sor bakalım dr canım:) boshayallersmile

Kızlar eger becerebilirsem size bebişimin ultrason görüntüsünü yüklüyorum.Bakalım yeğeniniz nasılmış :)

ayy maşşallah bebeğine daha mincikler ya allahım onları korusun 2 haftaya kadar öle büyücekki sen bile inanamayacaksın peki burda kaç haftalıktı??

9 haftalıktı :)

Kızlar kızım banyoya girmiş soğuk suyla duş alıyor şimdi çıkıyorum yanına gidip biraz oynayayım onunla :)
öptüm hepinizii

Kızlar bebek gelişimi ile ilgili herhangi bir kitap aldınız mı yada almayı düşünüyormusunuz.
Ben bu show tv'de geçen akşam haberlerde çıkan adamın kitaplarını almayı düşünüyorum ama sizin nasıl düşünceleriniz var

ben almıştım çok önceden kaan kkocatepenin çok güzel doğuma kadar doğum sonrasına kadar herşey var fakat internettede var gerek yokmuş daha farklı bilgi veren kitaplar varsa araştırmak lazım

kızlar ayşe öner in kitabı çok iyi diye duydum hamilelik ten bebek bakımına kadar herşey varmış

evet o kitabı bende gördüm 9 ay 10 gündü galiba adı.Ama internet sitesindede herşey var ben sürekli oradan takip ediyorum zaten.

Geçenlerde bir arkadaşım bu kitabı önermişti ama henüz almadım.Benim istediğim bebişim doğduktan sonrada bana baş ucu kitabı olacak türden birşey her istediğimde bakabiliyim kullanabiliyim.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=432927

kızlar ayşe öner in kitabı çok iyi diye duydum hamilelik ten bebek bakımına kadar herşey varmış

Hepsiburada.com da gördüm canım alıyım dedim ama yorumları okuyunca vazgeçtim.Ben birşey alacak olursam eğer internetten önce yorumları okurum.Yorumlar iyiyse eğer alıyorum ama değilse almıyorum gerçi sen bilirsin ama ben böyle yaparak kendime çokta güzel şeyler almıştım

Back