2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar benide ekleyin sat 21 mayıs yaşım 28 ilk hamileliğim benim hamileliğin kötü geçiyor aşırı mide bulantısı ve kusma bu yüzden hiç kilo almadım...

Günaydın arkadaşlar akşamdan buyana ne kadarçok sohbet etmişsiniz topiğimiz şenlenmiş çok güzel olmuş yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler aramıza :))
Birde bir ikiz annesi var aramızda hayırlı olsun canım minişlerin aramızdaki ilk ikiz annesi sensin.

AYY cnm benimm ikiz gebeliklerde teklere göre biraz daha fazla kilo alımı oluyormuş. 2 tane ne güzel biri kız biri erkek olursa ne güzel olur demi. Bİ taşta iki kuşşş .Tüp bebekle mi hamile kaldın ebrugül.
Benimki tüp bebekte ondan sordum.Tek benimkii.:1hug:

benimde içimden biri kız biri erkek geçiyor. sağlıklı olsunlar yeter. yumurtlama takibi yapıyorduk biz. klomen kullanıyordum. her ay bir yumurta olyordu. mayıs ayında iki tane yumurtam oluşmuştu. sonra doktor bir yumurtan gelişmeyecek gibi görünüyor demişti. ama hamile kaldıktan sonra muaynede doktor ikiz diyince çok büyük bir sürpriz oldu. ilk hamilelik sürecim olucak benimde. heyecanlıyım.

Bende kilolu hamile kaldım hemde oldukça fazla ama göbüş zaten kocaman olduğu için benimki sanırım 6 aydan önce belli olmaz.tabi ben elimle nerde onu hissediyorum ve farklı bir şişlik olduğunuda hissediyorum ama bilmeyenler hayatta anlamazlar .
İlk bebeğimdede kilolu hamile kalmıştım 6. aydan sonra karnım çıkmaya başlamıştı :)

Bu arada bu forumda ilkkez ikiz sende duydum.Allah devamına erdirsin:)

benim göbeğim öncedende vardı ama şimdi sanki daha sert oldu. önceden göbeğimi içime çekebiliyordum. şimdi mümkün değil. ama şimdi daha dikkat ediyorum yediklerime besleyici ama kalorisiz şeyler yiyorum.

evet forumda ikiz sadece ben varım galiba. :) allah herkesin bebekleri sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Günaydın arkadaşlar akşamdan buyana ne kadarçok sohbet etmişsiniz topiğimiz şenlenmiş çok güzel olmuş yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler aramıza :))
Birde bir ikiz annesi var aramızda hayırlı olsun canım minişlerin aramızdaki ilk ikiz annesi sensin.

günaydın. dün burası çok şenlikliydi evet. bende akşam saatlerinde girmiştim. akşam çok kalamadım ama.

teşekkür ederim. :)

merhaba canım pek dışarı çıkamasamda çıktığımda halsizleşiyorum iyice 3 kat merdiveni zor çıkıyorum ama bunlar 13 haftadan sonra kaybolmaya başlıcakmış inş bu sevindirici hamileliğin balayı diyorlar inş hepimizin güzel geçer hamilelikleri

aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil

günaydın. dün burası çok şenlikliydi evet. bende akşam saatlerinde girmiştim. akşam çok kalamadım ama.

teşekkür ederim. :)

Gündüzleri çalıştığım için geceleri gelemiyorum ben genelde uyuyoruzda biz o saatte :))
Akşam aslında sohbet daha tatlı oluyor günün yorgunluğu gidiyordur eminim.

İçinde iki can birden taşıdığını bilmek nasıl bir duygu.Tek can değilde iki can sana emanet yola çıktılar ve 9 ay sonra hayırlısıyla gelecekler inş.

aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil

Günaydın canım birşey sorucam bu düşük tehlikesini dr.ilk gittiğiniz zaman mı söylüyor size yoksa diğer gittiğiniz kontrollerde mi ortaya çıkıyor

ikiz bebeklerimin olması. aynı anda üç kalbimin atması, çok heyecan verici. ama bazen korkuyorum açıkcası. ya aynı derece yeterli ilgiyi gösteremezsem onlara. birinin diğerinden eksik kalmasından korkuyorum.

ikiz bebeklerimin olması. aynı anda üç kalbimin atması, çok heyecan verici. ama bazen korkuyorum açıkcası. ya aynı derece yeterli ilgiyi gösteremezsem onlara. birinin diğerinden eksik kalmasından korkuyorum.

Eminimki senin sevgin onlar arasında ayrım yapmaz.Bazen okuyoruz sürekli beraber ağlayıp beraber birşeyler yapmak istiyorlarmış o zaman babasıda sana yardımcı olmak zorunda merak etme.Sevgin her ikisinede yeter,tabiki tek çocukta olduğu gibi ilgili birine veremezsin ama zamanla üsttesinden gelirsin

Gündüzleri çalıştığım için geceleri gelemiyorum ben genelde uyuyoruzda biz o saatte :))
Akşam aslında sohbet daha tatlı oluyor günün yorgunluğu gidiyordur eminim.

İçinde iki can birden taşıdığını bilmek nasıl bir duygu.Tek can değilde iki can sana emanet yola çıktılar ve 9 ay sonra hayırlısıyla gelecekler inş.

Günaydın canım birşey sorucam bu düşük tehlikesini dr.ilk gittiğiniz zaman mı söylüyor size yoksa diğer gittiğiniz kontrollerde mi ortaya çıkıyor

günaydın canım ben 15 gün önce ciddi bir kanama geçirdm 2 gün hastanede yattım sonr bana sadace yatacksın hiç kalkmayacaksın dedi ordan yani halada arada fazla haraket etsem akıntı şklinde koyu şekilde geliyo korkuyorummm.(

bu arada dün doktora gittiğimde bana bebeğin 9 +4 günlük dedi ben hep 9 +1 günlük biliyodum ne demek olabilir sizce

günaydın canım ben 15 gün önce ciddi bir kanama geçirdm 2 gün hastanede yattım sonr bana sadace yatacksın hiç kalkmayacaksın dedi ordan yani halada arada fazla haraket etsem akıntı şklinde koyu şekilde geliyo korkuyorummm.(

bu arada dün doktora gittiğimde bana bebeğin 9 +4 günlük dedi ben hep 9 +1 günlük biliyodum ne demek olabilir sizce

Geçmiş olsun canım geçen haftalarda ben yoktum burda bilmiyordum bak kanaman olduğunu aman kendine çok dikkat et bol bol dinlen sende sakın kendini iş yapıyım diye zorlama sende bebişinde inş.çok iyi olursunuz
Gününden önce gidiyor demek ki senin yumurcak iyi birşey canım bu :lepi: merak etme benimkide ilk başlarda geriydi ama sonra gününü yakaladı

ebrugül hayırlı olsun canım bebişlerin biri kız birii erkek ikisinide aradan çıkarmıış olursun ne güzel Allah sağlıklı bir şekilde doğmalarıı nasip etsin :)))

Geçmiş olsun canım geçen haftalarda ben yoktum burda bilmiyordum bak kanaman olduğunu aman kendine çok dikkat et bol bol dinlen sende sakın kendini iş yapıyım diye zorlama sende bebişinde inş.çok iyi olursunuz
Gününden önce gidiyor demek ki senin yumurcak iyi birşey canım bu :lepi: merak etme benimkide ilk başlarda geriydi ama sonra gününü yakaladı

çok tatlı teyzesi bi görsen hareket bile ediyorrrr Allahım bizlere bağışlasın bebeklerimzi:)
zaten ablam geldi yanıma her işimi yapıyor canım beni hiçç kaldırmıyo saolsun eşimde öyle hep yanımdalar moral vermeye çalışuıyolar ama dünden itibaren daha bi heyecnlıyım bebeğim büyümüş kocamn olmuşşş:)opuyorumnanaktan

Büyümüş demek yumurcak bunların her halleri çok tatlı oluyor ya..Bir anca sağlıkla gelselerde sevsek doya doya.Ultrason resmi verdimi canım eklese görelim minişi ben yaklaşık 1 aydır görmüyorum bebişimi çok özledim onu pazartesi görücem inş.

Dün yeşim demişti onu ama yeni bir hure duydum diye ama bakalım doğru mu çıkacak :))

merhaba kızlar topikimiz şenleniyor artık :)) ne güzel böylelikle birbirimizden haberimiz olcak ve bilgi alabilecegiz.

Back