evet cnım bende aç gittimyerimseniben
Teşekkür ederim canım :)
Günlerimiz de aynıymış :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnım bende aç gittimyerimseniben
AYY cnm benimm ikiz gebeliklerde teklere göre biraz daha fazla kilo alımı oluyormuş. 2 tane ne güzel biri kız biri erkek olursa ne güzel olur demi. Bİ taşta iki kuşşş .Tüp bebekle mi hamile kaldın ebrugül.
Benimki tüp bebekte ondan sordum.Tek benimkii.:1hug:
Bende kilolu hamile kaldım hemde oldukça fazla ama göbüş zaten kocaman olduğu için benimki sanırım 6 aydan önce belli olmaz.tabi ben elimle nerde onu hissediyorum ve farklı bir şişlik olduğunuda hissediyorum ama bilmeyenler hayatta anlamazlar .
İlk bebeğimdede kilolu hamile kalmıştım 6. aydan sonra karnım çıkmaya başlamıştı :)
Bu arada bu forumda ilkkez ikiz sende duydum.Allah devamına erdirsin:)
Günaydın arkadaşlar akşamdan buyana ne kadarçok sohbet etmişsiniz topiğimiz şenlenmiş çok güzel olmuş yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler aramıza :))
Birde bir ikiz annesi var aramızda hayırlı olsun canım minişlerin aramızdaki ilk ikiz annesi sensin.
merhaba canım pek dışarı çıkamasamda çıktığımda halsizleşiyorum iyice 3 kat merdiveni zor çıkıyorum ama bunlar 13 haftadan sonra kaybolmaya başlıcakmış inş bu sevindirici hamileliğin balayı diyorlar inş hepimizin güzel geçer hamilelikleri
günaydın. dün burası çok şenlikliydi evet. bende akşam saatlerinde girmiştim. akşam çok kalamadım ama.
teşekkür ederim. :)
aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil
ikiz bebeklerimin olması. aynı anda üç kalbimin atması, çok heyecan verici. ama bazen korkuyorum açıkcası. ya aynı derece yeterli ilgiyi gösteremezsem onlara. birinin diğerinden eksik kalmasından korkuyorum.
Gündüzleri çalıştığım için geceleri gelemiyorum ben genelde uyuyoruzda biz o saatte :))
Akşam aslında sohbet daha tatlı oluyor günün yorgunluğu gidiyordur eminim.
İçinde iki can birden taşıdığını bilmek nasıl bir duygu.Tek can değilde iki can sana emanet yola çıktılar ve 9 ay sonra hayırlısıyla gelecekler inş.
Günaydın canım birşey sorucam bu düşük tehlikesini dr.ilk gittiğiniz zaman mı söylüyor size yoksa diğer gittiğiniz kontrollerde mi ortaya çıkıyor
günaydın canım ben 15 gün önce ciddi bir kanama geçirdm 2 gün hastanede yattım sonr bana sadace yatacksın hiç kalkmayacaksın dedi ordan yani halada arada fazla haraket etsem akıntı şklinde koyu şekilde geliyo korkuyorummm.(
bu arada dün doktora gittiğimde bana bebeğin 9 +4 günlük dedi ben hep 9 +1 günlük biliyodum ne demek olabilir sizce
Geçmiş olsun canım geçen haftalarda ben yoktum burda bilmiyordum bak kanaman olduğunu aman kendine çok dikkat et bol bol dinlen sende sakın kendini iş yapıyım diye zorlama sende bebişinde inş.çok iyi olursunuz
Gününden önce gidiyor demek ki senin yumurcak iyi birşey canım bu :lepi: merak etme benimkide ilk başlarda geriydi ama sonra gününü yakaladı