2011 Şubat Anneleri

Büyümüş demek yumurcak bunların her halleri çok tatlı oluyor ya..Bir anca sağlıkla gelselerde sevsek doya doya.Ultrason resmi verdimi canım eklese görelim minişi ben yaklaşık 1 aydır görmüyorum bebişimi çok özledim onu pazartesi görücem inş.

Dün yeşim demişti onu ama yeni bir hure duydum diye ama bakalım doğru mu çıkacak :))

verdi ultrason resmi ama 100 msj doolmadı ama çokk tatlı bakalım hurafe doğru çıkcakmı:)kaydirigubbakcemile3

aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil

nolcak bu halimiz bilmem risk azalsada gitme derim canım bende öle heveslendim dr git yakınmış dedi 2 saatlik yoldu sabahına kanamam geldi yatmaya devam dedi hala istirahat veriyor o yüzden boşver seneye inşallah bebeklerimizle beraber gideriz allahım nasip ederse...

Kızlar sizin baş ağrılarınız ve sürekli acıkma nöbetleriniz oluyormu.Ben iki saatte bir birşeyler yemezsem başıma ağrılar giriyor.
Birde gece çok sık wc'ye çıkıyormusunuz ben bazen 2-3 kere kalkıyorum.Sıcaklardan uyuyamıyorumda doğru dürüst.sizlerde durum nasıl

ben zaten yemek yiyemiyorum canım iştahsızlık var bulantı kusma işte devamlı aç geziyorum baş ağrısı oluyor haliyle. gece de wc ye kalkıyorum sıcaklardan bende uyuyamıyorum bi sağa bi sola dön sebebini bilmiyorum ama yan dönüp uyuyamıyorum sancı oluyor genelde sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uykuya dalamıyorum

Kızlar sizin baş ağrılarınız ve sürekli acıkma nöbetleriniz oluyormu.Ben iki saatte bir birşeyler yemezsem başıma ağrılar giriyor.
Birde gece çok sık wc'ye çıkıyormusunuz ben bazen 2-3 kere kalkıyorum.Sıcaklardan uyuyamıyorumda doğru dürüst.sizlerde durum nasıl

aynen canım aynen bende senin gibiyim uyku uyuyamıyorum baş ağrısı oluyor gece 5 gibi kalkıp 1,2 lokma yediğim oluyor yoksa kazıntısından durulmuyo....

bu arada resmi ekleyemiyorum canım ya geçersiz diyor üzgünüm..

ben zaten yemek yiyemiyorum canım iştahsızlık var bulantı kusma işte devamlı aç geziyorum baş ağrısı oluyor haliyle. gece de wc ye kalkıyorum sıcaklardan bende uyuyamıyorum bi sağa bi sola dön sebebini bilmiyorum ama yan dönüp uyuyamıyorum sancı oluyor genelde sırtüstü yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uykuya dalamıyorum

bugün burda birşey okudum.Bebek büyüdükçe sol tarafımıza yatmamız gerekiyormuş,sol tarafta daha rat beslenip nefes alabiliyormuş.Topik adını hatırlayamıyorum ama bulunca eklerim.Sağ tarafta rahat nefes alamıyormuş ilerleyen zamanlardada sırt üstü yatmamak gerekiyormuş nefes alması gene zorlanıyormuş öyle yazıyordu.
Geceleri bende sırt üstüne alıştım nedense normalde kessen beni yatmam bir haftadır böyle rahat uyuyorum nedense.

aynen canım aynen bende senin gibiyim uyku uyuyamıyorum baş ağrısı oluyor gece 5 gibi kalkıp 1,2 lokma yediğim oluyor yoksa kazıntısından durulmuyo....

bu arada resmi ekleyemiyorum canım ya geçersiz diyor üzgünüm..

Teyzelerine kendisini göstermek istemiyor desene tatlım olsun artık bekliycez pazartesi kendi bebişimizi görmek için kaydirigubbakcemile2
Gece atıştırmaları bendede var ne yapıcaz böyle bilmiyorum allahtan ilk 3 ay bitmek üzere bundan sonra daha rahat edicez inş.Birde bu ikigündür karnım çok gergin benim böyle iş yapıyım falan hemen ağrı yapıyor acaba dinlenmi demek istiyor ne dersiniz

evet benim bebişim nazlandı :ecrin_bebek: göstermicek kendini yatış pozisyonunu bende bi kitapta okumuştum doktorumuza sorduk daha henüz ufak olduğu için farketmez ama 2 ay sonra senden sol tarafına yatmanı isticem dedi 7aydan sonrada sırt üstü yatmamak gerekiyomuş o zamanada bebeğimiz bizi yönlerdircekmiş zaten :emir_bebek:

bebeğiniz ne tarafta kızlar benimki solda her dr kontmüzde orda buluyor her hafta gittiğimiz içinzemuszemus burda kk da okudum bende bebek sağ sol tarafta ise erkek tarafta ise kız diye bakalım tutçakmış bunlara inanmamak lazım aslında ama insan kaptırıyor kendini allahım sağlıklısını hayırlısını versinn...

benim göbeğim öncedende vardı ama şimdi sanki daha sert oldu. önceden göbeğimi içime çekebiliyordum. şimdi mümkün değil. ama şimdi daha dikkat ediyorum yediklerime besleyici ama kalorisiz şeyler yiyorum.

evet forumda ikiz sadece ben varım galiba. :) allah herkesin bebekleri sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

evet bende zaten cok kilolu hamile kaldığım için max 8 kg la doğum yapmayı düşünüyorum tabi bir aksilik çıkmazsa.İlk bebeğimdede 11 kg almıştım zaten 7 si doğumda gitmişti ama lohusalık yokmu lohusalık sütümde çok azdı çoğalsın diye ye babam ye tam 15 kg almıştım ve o kilolar üzerimdeyken 2. bebeğe hamile kaldım.hayırlısı artık napalım.Akşamları hafif yemeye çalışıyorum şimdilik:) Evet bende göbeğimi eskisi kadar içime çekemiyorum ama dışardan bakanlar benim normal göbeğim sanıyorlar ehheheh :D

aynen ya benim düşük tehlikem olduğu için 15 gündür ben hiç dışarı çıkamadım dün doktora kontrole gittik merdivenden inerken bile yorulurmmu insan ya merdiveni çıkamıcam sandım 4kat. ama kontrolumuz süper geçti düşük riski azalıyormuş tatil için daşınışıyım demiştim tatilide iptal edicekmişiz olsun bakalım bebişleimizi sağlıkla :Saruboceq:kucaklarımıza alalımda gerisi önemli değil

Benimde düşük tehlikem olduğu için 2 aydır yatıyorum sürekli wc ve yemek dışında pek kalkmıyorum onun için bende aynı senin gibi geçen gün 2 kat merdiveni zor çıktım.hamlamışım:( Bizde tatile çıkamadık.öğretmen olduğum için tüm çevremde öğretmen kimsecikler kalmadı bulunduğum şehirde herkes tatilde çok bunaldım çok.Bu hafta dr a sordum hala düşük riski devam ediyor ama çok istiyorsanız yavas yavas gidin dedi:) Düşünüyoruz hala gitsekmi yoksa hiç riske atmasakmı diye???

Günaydın canım birşey sorucam bu düşük tehlikesini dr.ilk gittiğiniz zaman mı söylüyor size yoksa diğer gittiğiniz kontrollerde mi ortaya çıkıyor

Kontrolde kesenin yanında 2.ci bir kese gibi bişey verdı bana görüyormusun bu kanaman dedi yani düşük tehliken var dedi öylelikle takibe basladık her 15 günde bir kontrole gittiğimde o kan kesesi ufalmıştı.Şimdi hala var ama küçük

bu arada dün doktora gittiğimde bana bebeğin 9 +4 günlük dedi ben hep 9 +1 günlük biliyodum ne demek olabilir sizce

Aynı durum bendede oldu dr a sordum şu demek oluyormuş bebeişimiz çabuk geişiyormuş ona göre haftası ve doğum tarihide değişiyormuş.Yani onu bebeğin gelişimine bakarak söylüyorum dedi dr :)

bidde kordon bağına göre cinsiyet anlaşılıuyomuşya benmkinin kordon bağıı dik duruyo erkekmi olcak acep:)

Evet ya benim utrason fotografında kordon bağı gözükmüyor.Çok merak ettim şimdi:(

nolcak bu halimiz bilmem risk azalsada gitme derim canım bende öle heveslendim dr git yakınmış dedi 2 saatlik yoldu sabahına kanamam geldi yatmaya devam dedi hala istirahat veriyor o yüzden boşver seneye inşallah bebeklerimizle beraber gideriz allahım nasip ederse...

Şimdi korkmaya başladım işte baya baya gitmeyi planıyrduk biz ama 6 saat biri 6 saat diğeri okadar uzun bizim yolculuklar gitmesemmi acaba?

evet benim bebişim nazlandı :ecrin_bebek: göstermicek kendini yatış pozisyonunu bende bi kitapta okumuştum doktorumuza sorduk daha henüz ufak olduğu için farketmez ama 2 ay sonra senden sol tarafına yatmanı isticem dedi 7aydan sonrada sırt üstü yatmamak gerekiyomuş o zamanada bebeğimiz bizi yönlerdircekmiş zaten :emir_bebek:

Zaten istesenizde sırt üstü yatamıyorsunuz kızlar karnınız cok fena geriliyor .Yan yatacaksınız hatta bacak aranıza bir yastık alarak.Bizim son ayda yatakta 4 yastık vardı.Biri eşime diğer üçü bana.Biri bacak arama digeri sırtımı destekliyordum diğerine yatıyordum hahahah :)

inşallah artık seneye kaldı bebeklerle gideriz artık napalım bebeğim için değer ya napalım:)

bebeğiniz ne tarafta kızlar benimki solda her dr kontmüzde orda buluyor her hafta gittiğimiz içinzemuszemus burda kk da okudum bende bebek sağ sol tarafta ise erkek tarafta ise kız diye bakalım tutçakmış bunlara inanmamak lazım aslında ama insan kaptırıyor kendini allahım sağlıklısını hayırlısını versinn...

Mesajın tam çıkmamış benim bildiğim bebek soldaysa erkek sağdaysa kız diye:)
bakalım doğrumu çıkacak.Benim kızım sağ tarafımdaydı şimdiki hep solda duruyor bakalım hayırlısı:)

yine sen bilirsin ama hala ufak bi kanama alanın varmış bence riske atma yolda sarsılcaksın daha bebeklerimiz tam tutunmadılar bile rahim tam kalınlaşmış durumda değill çok acil değilse bebeğini düşün bu benim fikrimmm

Evet benim için şuan bebeğimim herşeyden önemli.Her sene gidiyoruz bu senede gitmeyelim demi yani:)
Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek dr bu sefer her gittiğimde küçülüyor kanama belki bu sefer yok olur :)

Evet benim için şuan bebeğimim herşeyden önemli.Her sene gidiyoruz bu senede gitmeyelim demi yani:)
Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek dr bu sefer her gittiğimde küçülüyor kanama belki bu sefer yok olur :)

yok olur canım hiç meak etme benim çok olmasına rağmen kanamam allaha şükürler olsun geçti ama hala progestan kullanıp dinleniyoruzz böle riskli hamilelerin hep dikkat etmesi gerekiyomuş..

Back