2011 Şubat Anneleri

anne karnında yaşama yolculuk filmini full izle

mutlaka izlemeniz gereken bir video kızlar.Sabah izledim bütün sahneler aklıma kazındı sanki bebeğiniz sizin karnınıza ilk düştüğü andan doğuma kadar herşeyi var çok güzel tavsiye ediyorum hepinize müthiş hele doğum anı hiçte beklediğim gibi korkunç olmadı gayet güzeldi bence bir izleyin hatta eşinizle seyredin mümkünse ben akşama birde onunla seyretmek istiyorum :))

Son düzenleme:
Benim en çok hoşuma giden sahne gözlerini açtığı an varya gün ışığına alışıyor anne karnında o çok hoştu.Diğer sahnelerde gerçi tam anlamıyla mucize ama o sahneden sonra tam olarak artık kendi bedeninide tanımaya başlıyor dokunuyor ellerine bakıyor ve arada gülüyor ya çok güzeldi acaba bizimkiler şu anda içeride ne yapıyor çok merak ediyorum :))

bende ilk tek spermin yumurtaya girmesinden etkilenmiştim ama tabi o sırada hamile bile değildim şimdi tekrar izlemek lazım eşimde allaha inanmayan biri izlese inanır valla dedi bir mucize pazartesi görücez bebeklerimizi çok heyecanlanıyorum gitmeden önce strese giriyorum ben yakın zamanda gördüğümden pek değişmez ama seninki sana şimdi kocaman gelicek bakalm bizde cinsiyetlerini erkenden öğrenebilicezmi

of ya doktora gittim cinsiyetini 1 ay sonra dedi niye herkes 12. haftada öğrenebiliyorda ben öğrenemiyorum ne kadar aksi sinir bozucu bilgi cimrisi doktor varsa bana denk geliyor :mymeka:

kara sevda ilk bebekmi?ilk haftalarda bulantı yaşadınmı ben çok kötüyüm ben sat 21 mayıs 9 haftalık

canım benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü bulantım 3.aya girdiğim günden beri başladı dha önce hafif vardı ama şimdi daha kötü bide kusmak annenin sağlığıyla alakalı birşeymiş anne sağlıklı olunca kusmazmış sağlıklı değilse bebek kabul etmediğinden çıkarttırıyormuş ben şuan 12+5im

normalde ilk aylarda olur seninki 3.aydan sonramı başladı ?benim 6 haftalıkken başladı dayanamıyorum 3 haftadır ölüyorum hiçbişey yiyemiyorum ya sen nasıl dayanıyosun?

normalde ilk aylarda olur seninki 3.aydan sonramı başladı ?benim 6 haftalıkken başladı dayanamıyorum 3 haftadır ölüyorum hiçbişey yiyemiyorum ya sen nasıl dayanıyosun?

evet canım çok şşükür şuana kadar 2 defa yalnız çıkarttım dün tramvayda son durakta çok kötü oldum çıkartmıyayım diye nasıl dua ettim eşim niye sıktın kendini gözlerin dolmuştu diyo herkesin içinde mi çıkaracaktım dedim çöp buldum neyseki ayy çok kötü inşaallah bir daha olmaz aç karna biraz fazla fındık yedim ondan sanırım ayrıca doktorlarda söylüyo çıkarsan bile zorlayıp yiyecen yoksa bebeğin gelişmez Allah yardımcın olsun

merhaba kızlar

uzunca bir aradan sonra ben geldim 10 gündür yatıyorduk bizde doktor amcamız yine yatırdı kanamamız olunca gerçi hala var ama artık çok takılmıyorum ikili testten bahsetmişsiniz ben yaptırdım ve sonucunuda aldım herşey iyi ama anlamadığım ikili test için idrar sıkışması gerek demişsiniz ikili testi kandan yapıyorlar kiloya gelince ben herkesin tersine kilo veriyorum ne göbiş ne bişe var gören hamile olduğuma inanmıyorum nedenide ne yesek çıkartıyoruz felaket bi aşerme var bizde su içsek çıkartıyoruz çok kötü bişe hiç bir yere gidemiyorsun evde yatmaktan sıkıldım ama pazartesi artık işe başlıyacam allah yardımcımız olsun

canım allah sanada kolaylık versin hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ama hiçbişey yiyemiyorum şuanda bile aşırı bulantım var soda içiyorum buralar çok sıcak...

nesli allah kolaylık versin bende hiç kilo almadım hep mide bulantısı ve kusma var herşey kokuyor bana....ben 9 haftalık olduğum için ikili test olmadım sen kaç haftalıksın....

su-su ben 12+4 canımm aşermenin geçmesi gerekirken bizde giderek artıyor günde 4 kere fix çıkartıyorum zaten bişe yiyemediğim içim ölüm gibi o çıkarmalar zaten çıkarttıktan sonrada kendime gelemiyorum eşim kaldırıyo beni lavobadan çok zor günler allahım bi an önce geçsinde

canım allah sanada kolaylık versin hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ama hiçbişey yiyemiyorum şuanda bile aşırı bulantım var soda içiyorum buralar çok sıcak...

amin saol canım sodanın zararı yok mu kraker yesen daha iyi değil mi? bana iyi gelio

nesli81 canım benim Allah kolaylık versin ben 2li testi yaptırmadım yaptırmyacamda Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba kızlar

uzunca bir aradan sonra ben geldim 10 gündür yatıyorduk bizde doktor amcamız yine yatırdı kanamamız olunca gerçi hala var ama artık çok takılmıyorum ikili testten bahsetmişsiniz ben yaptırdım ve sonucunuda aldım herşey iyi ama anlamadığım ikili test için idrar sıkışması gerek demişsiniz ikili testi kandan yapıyorlar kiloya gelince ben herkesin tersine kilo veriyorum ne göbiş ne bişe var gören hamile olduğuma inanmıyorum nedenide ne yesek çıkartıyoruz felaket bi aşerme var bizde su içsek çıkartıyoruz çok kötü bişe hiç bir yere gidemiyorsun evde yatmaktan sıkıldım ama pazartesi artık işe başlıyacam allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini 2li test için sıkışıklığı ben yazmıştım çünkü rahmim ters olduğu için bebeğim pek net görünmedi bu şekilde net ölçüm yapamayız deyip 5 gün sonraya randevu verdi önce ölçüm yapılıp sonra kan değerleriyle karşılaştırılıyomuş inş bulantılarında en yakın zamanda kesilir

kişiden kişiye değişirmiş canım normalde 3 aylıkken bitermiş ama yapabileceğimiz tek şey kötü olduğunda sana serum takmak diyo başkaa bişe yok

geçmiş olsun canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini 2li test için sıkışıklığı ben yazmıştım çünkü rahmim ters olduğu için bebeğim pek net görünmedi bu şekilde net ölçüm yapamayız deyip 5 gün sonraya randevu verdi önce ölçüm yapılıp sonra kan değerleriyle karşılaştırılıyomuş inş bulantılarında en yakın zamanda kesilir

teşekkür ederim inş.

Back